Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Abdülhamid Han Külliyesi Açılıyor ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA Başkan Genç’ten Şehit Polis İçin Taziye Mesajı! “Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun” Trabzon'da "Referandum olsa Trabzon’a katılırlar” tartışması MİNYATÜRDE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı Büyükşehir Belediyesi 18 ilçede trafik levhalarına düzenleme yapacak Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı TGC TRABZON, ŞEHRİN GELİŞİMİ VE GÜVENLİĞİ İÇİN ZİYARETLERDE BULUNDU BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM BÜYÜKŞEHİR 18 İLÇEDE SORUNLARI ÇÖZÜYOR E-Ticaret Türkiye Etkinlikleri (Trabzon) ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN SINAV HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE DESTEK İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi’nde düzenlenen hizmet içi eğitimle, tematik futbol spor liseleri öğretmenleri mesleki ve akademik becerilerini geliştirdi. Trabzon’un Gururu Samet Bulut – Tokyo Deaflympics Yolunda! Şehit Kaymakam Safitürk’ün adı kütüphanede yaşatılacak TESOB heyetinden Emniyet Müdürü Loğoğlu'na hayırlı olsun ziyareti SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE ASLAN BULUT YAZDI AK Parti Trabzon Kadın Kolları’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret: Erdoğan ile Birebir Görüşme
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
 
Ortahisar'daki 'Personel Sayısı' Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
 
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
Yeni Vali'den flaş açıklamalar!
 

Yeni Vali'den flaş açıklamalar!

Son Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan ve bu hafta içerisinde şehirden ayrılması beklenen Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz için veda yemeği düzenlendi.

14 Haziran 2016 Salı 07:24
Yazdır
Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Yavuz’un yanı sıra Garnizon komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Ağır Ceza Reisi Muhammed Zafer Terzi, Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.


“GÜMÜŞHANE TÜRKİYE’DE EN ŞANSLI VALİLİKTİR”

Yemekte yaptığı konuşmada Gümüşhane’de 2 yıllık görev süresi boyunca çok dolu bir süreç yaşadıklarını belirten Vali Yavuz, “Meslek açısından baktığımızda başlangıç açısından Gümüşhane Türkiye’de en şanslı valiliktir. Devlete millete ülkesine ve değerlerine bağlı olan Türkiye’de haklı bir gurura sahip olan ender illerimizden, en başta gelen ilimizdir Gümüşhane. Burada görev yapmak herkese nasip olmaz. Bu bir onurdur, gururdur” dedi.

“TRABZON’DAN GÜMÜŞHANE’NİN BİR AĞABEYİ OLARAK ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK VERECEĞİM”

Görev yaptığı 2 yıl boyunca devletin ve vatandaşların hizmetinde olmak gayesi ile hareket ettiklerini, devlet çarkının randımanlı ve düzgün çalışmasını sağlama çabası içerisinde olduklarını söyleyen Vali Yavuz, “Hiç kimsenin şahsi çıkarı için, 3 kuruşluk 5 kuruşluk, 5 para etmez menfaati için yedirmeyiz, yedirmedik. Gümüşhane’nin geleceği çok parlak. Vatandaş bizden çok şey bekliyor. Belediye başkanlarımız, STK’larımız ve kamuda görevli kamu adına iş yapan herkesten vatandaşımız çok şey bekliyor. Bunu şiar edinerek biz iki yıl boyunca çok iyi bir tempoyla bugüne geldik. Gümüşhane’de başlatılan işlerin Trabzon üzerinden desteklenmesi büyük bir avantaj. Biz Gümüşhane’den gitmiyoruz. Sadece makam değişiyor. Başlattığımız iyi hizmetler aynen devam edecek. Sizlerin desteğiyle bende Trabzon’dan Gümüşhane’nin bir ağabeyi olarak elimden geldiği kadar destek vereceğim. Trabzon, büyük bir şehir. İş potansiyeli ve iş hacmi büyük bir şehir. Burada edindiğimiz tecrübe bilgi ve birikim ile Trabzon’da da görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Trabzon’daki görevime yakın bir zamanda başlayacağım. Kısa zamanda çok güzel işler başlatıldı. Devletin her noktasında Gümüşhane’ye çok özel bir ilgi olduğunu biliyoruz. Bu minvalde devam etmek lazım” diye konuştu.

“GÜMÜŞHANE’DE ÇOK EMEĞİNİZ VAR”

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise Vali Yavuz’un Trabzon’a gitmesini veda olarak görmediklerinin altını çizerek, şunları söyledi: “Trabzon Valisi olmanız Gümüşhane için bir şans. Gümüşhane haklı olarak Gümüşhane Belediye başkanı olarak sizin Trabzon’a gitmeniz bizi sevindirdi. Gümüşhane’de çok emeğiniz var. Kurumlar arası koordinasyonu sağladınız. Bizlere örnek oldunuz. Sizden çok şey öğrendik. Yolunuz açık olsun.”

Vali Yardımcısı İsmail Özkan ise Vali Yavuz’un çalıştığı dönemde valiliğin ışıklarının 21.00’dan önce sönmediğini ve bu gayret ve çabalarla Gümüşhane’ye 2 yılda çok ciddi kamu yatırımları yapıldığını altını çizerek, “Özellikle köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götüren Köylere Hizmet Götürme Birlikleri Sayın Valimiz döneminde hiç olmadığı kadar imkanlara kavuşmuştur. Özellikle ilimizin kalkınması için yegana çıkış noktası olan turizmi 2 yıldır şehrimizin gündemine geri dönülemez şekilde sokmuştur. Turizm konusunda Sayın Valimiz sayesinde oluşan algı önümüzdeki dönemlerde çok ciddi getirilere dönüşebilir” dedi. Program katılımcıların Vali Yavuz’la tek tek vedalaşması ve hediye takdimi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler: Son, Valiler, Kararnamesi, ile, Trabzon, Valiliğine, atanan, ve, bu, hafta, içerisinde, şehirden, ayrılması, beklenen, Gümüşhane, Valisi, Yücel, Yavuz, için, veda, yemeği, düzenlendi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1315 Morgarten Çarpışmasında İsviçreliler Habsburg Hanedanına karşı zafer kazandılar.
1638 Osmanlı ordusu Bağdat'ı kuşatmaya başladı.
1889 Brezilya'da monarşi devrildi ve cumhuriyet kuruldu.
1920 Milletler Cemiyeti'nin ilk toplantısı İsviçre'nin Cenevre şehrinde yapıldı.
1937 Dersim Harekatı ilk adımı tamamlandı.Dersim İsyanı lideri Seyit Rıza ve 6 arkadaşı Tunceli'de idam edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur