Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
BARÜ’de Uluslararası Matematik Günü kutlandı BAŞKAN EKİM: “YETİMLER BİZLERE EMANETTİR” TESOB ile Girne Koleji arasında indirim protokolü imzalandı "SÜPER MEYVE ARONYADA BİTKİ BESLEME ZAMANI İÇİN ÜRETİCİLERE UYARI!" ACISU’YA TAŞKIN KORUMA İNŞAATI TEŞEKKÜRLER TRABZON BAŞKAN EKİM’İN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI YENİ LİDER SEBAT Çelebi’den bankalara çağrı BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ” BAŞKAN GENÇ, KABORON’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU Ekrem İmamoğlu Memleketi Trabzon’da! Üç devlet üniversitesinden ‘çevre ve su’ için güç birliği ÜCRETSİZ ÇAMAŞIRHANE ÖĞRENCİLERDEN TAM NOT ALDI Akçaabat’ta Ramazan Coşkusu Yaşanıyor AKÇAABAT ANADOLU LiSESİNDEN "KARİYER GÜNLERİ" ETKİNLİĞİ... Başkan Furkan Yetim ‘’Akçaabat için çalışalım’’ dedi. BAŞKAN GENÇ’TEN ‘ŞİFADIR SANAT’ SERGİSİNE DESTEK BAŞKAN EKİM: “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ” Trabzon’da il başkanı istifa etti!
BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
 
BAŞKAN GENÇ, KABORON’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
BAŞKAN GENÇ, KABORON’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
 
TESOB ile Girne Koleji arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB ile Girne Koleji arasında indirim protokolü imzalandı
YİNE ZİRVEDEYİZ!
 

YİNE ZİRVEDEYİZ!

AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİDEN ZİRVE BAŞARI

9 Eylül 2018 Pazar 19:20
Yazdır

Akçaabat’ın gözbebeği Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi yeni yerleşkesinde, 98 mezun öğrencisinden 52 sini ülkemizin seçkin üniversitelerine yerleştirmenin gururunu yaşadı.

2010 yılında eğitim öğretime açılıp; 5. mezunlarını veren okul, 2017-2018 eğitim öğretim yılında üniversiteye yerleştirme başarısı oranında rekora imza attı.

Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi Müdürü Süleyman Hakan AYDIN, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan 2018 YKS sınav sonuçlarına göre okulunun başarısı hakkında bilgi verdi.

Okul Müdürü Süleyman Hakan AYDIN “2017-2018 eğitim öğretim yılında Akçaabat yeni mahalle pelit sokaktaki eski binamızdan, Söğütlü Esentepe mevkiinde bizim için yapılan pansiyonlu okul binamızın bulunduğu yeni yerleşkemize azami gayret sarf ederek taşınıp yerleşerek okulumuzu eğitim öğretime hazır hale getirdik. Taşınma sürecimizin öğrencilerimizi olumsuz yönde etkilememesi için özel ihtimam gösterdik. Öğrencilerimize sınavlara hazırlarken itinalı davranıp, onları modern ve teknolojiye açık eğitim anlayışımızla, yeni ikametimizde, adeta bir kamp havası içerisinde yetiştirdik. Okulumuzda oluşturmuş olduğumuz disiplinli program ile Destekleme ve Yetiştirme Kursu Programı çerçevesinde uyguladığımız kurs saatlerine ciddi bir bakış açısıyla gelen, sabırla çalışan, öğrencilerimiz bu başarıyı hak ettiler. Onlara, aynı zamanda da onlarla birlikte bu ciddi maratonun içerisinde özveriyle çalışan, tüm hafta sonlarında öğrencisinin yanında, onu eğitmek için bulunan kurs öğretmenlerimize, bu güzide öğrencilerimizi yetiştiren ve daima bizim yanımızda olduklarını bizlere hissettiren velilerimize ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

 

Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi Akçaabat’ımıza büyük bir gurur yaşatarak Üniversite yerleştirmelerinde Yabancı dilde Türkiye 152. Sayısalda Türkiye 774. ve Türkiye 919. Derecelerinin yanı sıra; 28 TIP, 16 Mimarlık-Mühendislik, 6 Diş Hekimliği- Eczacılık ve Fizik Tedavi bölümlerine öğrenci kazandırmıştır.


Başarılarının artarak devam edeceğini, aynı anlayış, aynı kararlılık, aynı gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi Müdürü Süleyman Hakan AYDIN, 2017-2018 eğitim öğretim yılında okulunun öğrencilerinin sadece akademik başarı anlamında, YKS başarısı anlamında değil; sosyal, kültürel, sportif etkinliklerde de birçok başarıya imza attıklarını, bilimsel proje çalışmalarının sürekli içinde olduklarını söyledi.

Süleyman Hakan AYDIN “Öğrencilerimizin bu göz kamaştırıcı başarılarında gayret sarf eden Akçaabat Fen Lisesi Ailesinin tüm öğretmenlerine, personeline tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum, Akçaabat Fen Lisesi Akçaabat’ın gözbebeğidir. Trabzon’un ve ülkemizin en iyi eğitim veren okullarından olma yolundaki çabamızın, bilinçli çalışmalarımızla devam edeceğini özellikle belirtmek istiyorum. Yurdumuzun dört bir tarafındaki seçkin üniversitelere yolladığımız evlatlarımıza, bundan sonraki yaşam yollarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Anahtar Kelimeler: AKÇAABAT, ŞEHİT, GÖKHAN, UZUN, FEN, LİSESİDEN, , ZİRVE, BAŞARI
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
624 Bedir Muharebesi gerçekleştirildi.
1756 İrlanda'nın koruyucu azizlerinden biri olan Aziz Patrick'in (385-461) adına kutlanan bir festival olan Aziz Patrick Günü ilk kez New York'ta da kutlandı.
1776 Amerikan Devrimi: George Washington ve Henry Knox'un kente bakan tepelere topçu birliklerini konuşlandırmasının ardından İngiliz güçleri Boston'u terketmek zorunda kaldı.
1816 38 tonluk 'Elise' adlı buharlı tekne, kaptan Pierre Andriel yönetiminde, Manş Denizi'ni aşan ilk buharlı tekne oldu.
1845 Küçük paketlerde kullanılan lastik bandın patenti alındı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur