Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Hasan haberleri
 
MHP’den Çarşıbaşı’na Aday Adayı Oldu!
SGM Trabzon Müdür Yardımcılığı’ndan istifa eden başarılı bürokrat Hasan Çolak, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
8 Aralık 2023 Cuma 09:36

 
MHP'de Meclise İlk Aday Adayı Ahmet İncehasan oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İlk Aday Adayı Ahmet İncehasan oldu.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:23

 
TRT Bölge Müdürüne AK Parti’den Ziyaret
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe ve Yürütme Kurulu Üyeleri, TRT Bölge Müdürlüğü'ne Getirilen Hasan Esat Çiçek'i ziyaret etti.
25 Ekim 2023 Çarşamba 18:47

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
Emniyet Müdürü Başlamıyor
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şimşek Göreve Başlamıyor.
22 Eylül 2023 Cuma 20:04

 
Genç: “Eğitim söz konusu olduğunda akan sular durur”
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u ziyaret eden Başkan Genç, “Eğitim şehrimizde en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor.
14 Eylül 2023 Perşembe 10:41

 
4 yıldır yapılmayan Yüceyurt yolunu biz yapacağız
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Millet İttifakı bileşenleri ile Araklı İlçesinde 4 yıl önce sel felaketi sonrası 10 vatandaşın hayatını kaybettiği Yüceyurt mahallesini ziyaret ettiler.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 01:45

 
Vakfıkebir’de Topaloğlu Yeniden Seçildi
S.S Vakfıkebir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulun'da yapılan seçimlerinde, Hasan Topaloğlu yeniden başkan seçildi.
18 Ocak 2023 Çarşamba 18:00

 
Trabzon Üniversitesi’nden Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
Trabzon Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Karal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
10 Ocak 2023 Salı 15:18

 
Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne Geçici Başhekim
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevinden İstifa Edip Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne Uzman Doktor Olarak Tayin Olan Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk’ün Yerine Bakacak Olan Başhekim Belli Oldu.
1 Kasım 2022 Salı 00:30

 
AKÇAABAT’TA ORGAN BAĞIŞI KONULU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Osman Bulut ve Organ Bağışı bölümü ekipleri tarafından ‘Organ Bağışı’ bilgilendirme semineri yapıldı.
29 Ekim 2022 Cumartesi 12:50

 
Başkan Kantarcı güven tazeledi
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Yöre Temsil Kurulu Başkanı Hasan Volkan Kantarcı güven tazeledi.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:22

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM MECLİSİ BİLGİLENDİRDİ
Akçaabat Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısı Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında Hasan Saka Toplantı Salonu’nda yapıldı.
5 Nisan 2022 Salı 15:53

 
Protokolü Buluşturan Düğün
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi Hasan İncehasan oğlunu evlendirdi
22 Mart 2022 Salı 00:42

 
Bartın Üniversitesi mezunu Hasan Engin, Türkiye Şampiyonu oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu, milli sporcu Hasan Engin, Türkiye Kick Boks Turnuvasında birincilik kürsüsüne çıkarak Dünya Kupasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:00

 
GELECEK PARTİSİ AKÇAABAT'TA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Gelecek Partisi Trabzon il başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Okan KOÇ ile gelecek Partisi yöneticilerinin katılımıyla Akçaabat'ta esnaf ziyareti yaptılar.
23 Ocak 2022 Pazar 13:53

 
AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ’NE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR.
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenen Açık hava Tiyatro Günleri altıncı akşamında Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği ve Hasan Hüseyin Karabağ'ın yönettiği "Çotanaklar Ayı Burhan" adlı tiyatro oyununu sahneledi. Oyun, tiyatro seyircisi tarafından ilgiyle izlendi.
8 Temmuz 2021 Perşembe 09:19

 
Trabzon'da Üç mahallede muhtar seçildi
Trabzon Ortahisar’da Sanayi Mahallesi muhtarlığına Yaşar Cemil Atasoy, Çömlekçi Mahallesi muhtarlığına İsmail Taşlı ve Kavala Mahallesi muhtarlığına Hasan Fahri Akçay seçildi.
7 Haziran 2021 Pazartesi 00:00

 
Gelecek'ten Esnaf Ziyaretleri
Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu’nun Katılımı İle Esnaf ziyaretinde bulunuldu.
4 Haziran 2021 Cuma 20:14

 
KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, yoğun bakıma kaldırıldı
KTÜ Rektör Başdanışmanı Dr. Hasan Çebi Bal, Rektör Çuvalcı’nın telefonla aranmamasının tedaviyi olumlu etkilediğini belirterek, sadece dua istediklerini açıkladı.
16 Aralık 2020 Çarşamba 10:12

 
Genç sinemacılar yetişiyor!
Ortahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da destekleriyle 28 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Hasan Bin Sabit Sinema Akademisi” sona erdi.
4 Eylül 2020 Cuma 09:16

 
FİSKOBİRLİK AKÇAABATTA ÜYESİ OLMAYANDAN DA FINDIK ALACAK
Yönetim kurulu başkanımız Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Fiskobirliği ziyaret ederek,Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan AKTUĞ , Fiskomar Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut SİVRİKAYA ve Akçaabat Fiskobirlik Müdürü Nagihan BÜLBÜLÖĞLU ile fındık alımıyla ilgili görüşler de bulundu.
21 Ağustos 2020 Cuma 19:59

 
“Bartın Üniversitesi sporcularıyla da gururlandırıyor”
Bartın Üniversitesi öğrencisi, milli sporcu Hasan Engin, Türkiye şampiyonu oldu
15 Şubat 2020 Cumartesi 16:14

 
Ahmet Kaya: "Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın"
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM'de Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver ve İmar komisyonu üyelerine Trabzon’daki yayla evleri ve Uzungöl konusunda çözüm üretilmesi gerektiğini ifade etti.
20 Ocak 2020 Pazartesi 00:09

 
VAKFIKEBİR'DEN 2 İL BİRİNCİLİĞİ, 1 İL İKİNCİLİĞİ
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'ne bağlı Hafız Hasan Kan Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerden 2'si katıldıkları yarışmalarda il birincisi, 1'i de il ikincisi oldu.
27 Aralık 2019 Cuma 17:52

 
Akçaabat Ülkü Ocaklarından Ziyaretler
Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı yeni başkanı Hasan Acer ve yönetimi Akçaabat resmi kurum ziyaretlerine başladılar.
3 Kasım 2019 Pazar 13:48

 
AKÇAABAT ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
Yaklaşık 6 yıldır Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini sürdüren, yaptığı çalışmalar ile takdir toplayan Melikşah Atasoy görevini Hasan Acer'e devretti.
14 Ekim 2019 Pazartesi 15:38

 
Oda Başkanlarından Tarım Arazilerinde İnceleme
Türkiye Ziraat Odaları Birliği(TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Samsun İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Tütüncü ve ilçe ziraat odası başkanları sel felaketinden sonra Salıpazarı, Çarşamba ve Terme’deki tarım alanlarında incelemede bulundular.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 19:46

 
Doğru Ekim Verimi 5 Kat Arttırdı.
Akçaabat Zaferli Mahallesinde çiftçilik yapan Hasan Ali Bayraktar Akçaabat Ziraat Odası ziraat mühendisleri ile birlikte yapmış olduğu yeni sistemde ve damlama sulama ile patates yetiştiriciliğinde yapılan hasatta verim 1 e 15 oldu.
15 Ağustos 2019 Perşembe 00:00

 
Muhtarlar yeni başhekimi ziyaret ettiler
Türkiye muhtarlar federasyonuna bağlı Akçaabat muhtarlar derneği başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine atanan yeni başhekim Dr. Hasan Hüseyin Aslantürk’ü makamında ziyaret ettiler.
19 Nisan 2019 Cuma 18:13

 
MECLİS TOPLANTISI DEVAM EDİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi ile yenilenen Akçaabat Belediye Meclisi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında Hasan Saka Toplantı Salonunda Nisan ayının ikinci oturumunu gerçekleştirdi.
10 Nisan 2019 Çarşamba 17:06

 
MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi ile yenilenen Akçaabat Belediye Meclisi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında Hasan Saka Toplantı Salonunda ilk toplantısını gerçekleştirdi.
9 Nisan 2019 Salı 18:14

 
Kardeşliğimizi bozacak söylemlerden uzak durulmalı
Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Hasan Saka, Birileri İftira ve karalama kampanyalarına rağmen halkımızın gerçekleri görerek bize karşı teveccüh göstermesinden hoşnutsuz.Siyasetçiler Kardeşliğimizi bozacak söylemlerden uzak durulmalı dedi.
19 Mart 2019 Salı 00:00

 
SAADET ADAYLARI HERKESİ KUCAKLIYOR
Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mimar Osman Tuğrul Gazi Bayram Ve Meclis Üyesi Adayları Mersin, Akçakale, Salacık Programlarını İcra Ettiler.
11 Mart 2019 Pazartesi 19:59

 
Haçkalı Baba’ya Yeni Başhekim
Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimliğine Hasan Hüseyin Arslantürk atandı.
8 Mart 2019 Cuma 19:48

 
SAKA VE BAYRAMDAN AKÇAABAT'A ÖZEL İLGİ
Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mimar Osman Tuğrul Gazi Bayram, Akçaabat’a özel önem veriyor.
5 Mart 2019 Salı 18:44

 
AKÇAABAT İYİ'den JET YANIT
Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet İncehasan’ın İlçe Başkanımız Mustafa Mısır ile ilgili yaptığı açıklama özrü kabahatinden büyük bir durumdur.
26 Şubat 2019 Salı 20:08

 
Saka,öğrencilerimizin sorunlarını çözmek için ayrı çabalayacağız
Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Hasan Saka,öğrencilerimizin sorunlarını çözmek için ayrı çabalayacağız dedi.
26 Şubat 2019 Salı 17:22

 
Ak Partili Dilekoğlu'ndan İYİ Parti'li Aydın'a sert cevap
karadenizdesonnokta Gazetesinin Haberine Göre AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu,İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın Trabzon’da yetişmiş bunca siyasetçi varken AK Parti bula bula Kayyum adayını mı buldu?
10 Aralık 2018 Pazartesi 16:00

 
Akçaabat MHP Tek Yürek Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe teşkilatı bir araya geldi. Akçaabat Nihat Usta’da düzenlenen davete, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayları, Hasan İncehasan, Yakup Can ve Osman Zeki Alşan’ın yanı sıra, eski İl genel meclisi üyesi İsmet Kırali ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
7 Aralık 2018 Cuma 18:41

 
MHP'DE İNCEHASAN ADAY ADAYI OLDU
MHP Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı İncehasan
13 Kasım 2018 Salı 18:56

 
MHP'de Sürpriz Aday Kim
Hasan İncehasan kamuoyunun nabzını yokluyor.
6 Kasım 2018 Salı 17:56

 
Trabzonlu askerden güzel haber
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 4 Ekim tarihinde Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Altınoluk ve Çelikköy köyleri arasında, Umutlu köyü yol ayrımında, devam eden yol yapım çalışmasının emniyetinin alınması amacıyla görevlendirilen askerleri taşıyan zırhlı araca yapılan saldırıda yaralanan Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Kuşçu Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyüz’ün oğlu Uzman Çavuş Muhammed Salih Akyüz’ün durumu iyiye gittiğini söyledi.
5 Ekim 2018 Cuma 18:33

 
AĞABEY ÖRS UĞURLANDI
Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hasan Örs, Merkez Yeşilova Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
26 Eylül 2018 Çarşamba 09:05

 
Başkan Gümrükçüoğlu şampiyon kareteciyi altınla ödüllendirdi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesporun şampiyon karetecisi Keydanur Çolak ve antrenörü Hasan Kılıç’ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.
7 Eylül 2018 Cuma 09:36

 
BU PROJE ÖRNEK OLACAK
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi, Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu ve Ortahisar Ziraat odası başkanı Mustafa Bekar Arsin tarımsal kalkınma kooperatifinin 4 milyon liralık, 300 baş hayvan kapasiteli mandırayı gezdiler işleyişle ilgili bilgi aldılar ve başarı dilediler.
26 Temmuz 2018 Perşembe 20:58

 
ZİRAAT ODASINA ZİYARET
Trabzon Büyük Şehir Belediyesi AB Proje Eğitim Koordinatörü Hasan Hüsnü BAYRAMOĞLU Akçaabat ziraat odasını ziyaret etti
28 Haziran 2018 Perşembe 18:17

 
Başkan Gümrükçüoğlu oyunu kullandı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oyunu Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’ndeki Hasan Ali Yücel İlkokulu’nda kullandı. Gümrükçüoğlu, “Sonuçlar hayırlı olsun, iyi ki demokrasi var” dedi.
25 Haziran 2018 Pazartesi 08:58

 
HASAN SAKA İSTİFA NEDENİNİ AÇIKLADI
İYİ Parti Kurucu il Başkanı Hasan Saka bakın neden istifa etmiş
2 Haziran 2018 Cumartesi 14:58

 
“ENGELLERE RAĞMEN BAŞARMAK”
Rabia Uzunhasanoğlu’nun “Engellere Rağmen Başarmak” adlı kişisel resim sergisi Meydan tarihi Belediye binasında açıldı.
16 Mayıs 2018 Çarşamba 00:47

 
YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Akçaabat’ın Sarıtaş Mahallesinde bir apartmanın kalorifer dairesinde kalorifer kazanına kömür dökmeye çalışan Hasan Ekşi isimli bir kişi, elbisenin havalandı kanalına takılması sonucu döküm alanına sıkıştı.
22 Nisan 2018 Pazar 14:56

 
AKGÜN İDDİALARI REDDETTİ.
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, MHP’li Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi Hasan Doğan’ın Belediye Meclisinde AK Partili üyelerin oylarıyla encümenliğe seçilmesiyle başlayan tartışmalarla ilgili açıklama yaptı.
11 Nisan 2018 Çarşamba 17:58

 
HASAN DOĞAN CEVAP VERDİ
Akçaabat Belediye Meclisi'nde MHP'li Hasan Doğan'ın AK Partili meclis üyelerinin oyları ile encümen üyeliğine seçilmesinin yankıları sürüyor.
6 Nisan 2018 Cuma 00:58

 
Mecliste AK Parti-MHP İttifakı
Akçaabat Belediye Meclisi Nisan ayı ilk oturumu Hasan Saka Toplantı Salonu'nda yapıldı.
3 Nisan 2018 Salı 17:42

 
İYİ PARTİ AKÇAABAT’A KİMİ DÜŞÜNÜYOR.
İYİ Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı Hasan Saka, ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürüyor.
27 Aralık 2017 Çarşamba 17:24

 
DENGESİNİ KAYBETTİ YOLA DÜŞTÜ
Trabzon'un Arsin ilçesinde, dengesini kaybederek yola düşen 55 yaşındaki sara hastası Hasan Akçay, yoldan geçen aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.
6 Kasım 2017 Pazartesi 19:00

 
Bakanlar Nikah Şahitliği Yaptı.
Akçaabat Işıklar eski Belediye başkanı Hasan Tahsin Öztürk'ün oğlunun düğününde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Trabzon'da dünya evine giren bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.
25 Eylül 2017 Pazartesi 17:53

 
Müdüre Veda Yemeği
Yaklaşık iki buçuk yıldır Akçaabat Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ve 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettikten sonra Ordu’ya tayini çıkan Mehmet Hacıhasanoğlu’na veda yemeği düzenlendi.
21 Eylül 2017 Perşembe 16:46

 
Akçaabat Emniyet Müdürü Veda Ediyor.
Yaklaşık ikibuçuk yıldan buyana Akçaabat’ta Emniyet Müdürü olarak görev yapan Mehmet Hacıhasanoğlu Ordu Emniyet Müdür yardımcılığına atandı.
19 Eylül 2017 Salı 19:56

 
İsrail En Az 7 Bin Lira Maaş Bağlar.
Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi ilçe binasında Avrupa Milli Görüş teşkilatları kurucu üyesi Hasan Damar’ın katılımı ile gerçekleştirdi.
11 Eylül 2017 Pazartesi 11:31

 
Fındık Fiyatı Bu Olamaz
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, fındık alım fiyatının açıklanmasının ardandan piyasalardaki gergin bekleyişin yerini endişeye bıraktığını belirterek fiyatların hızla düşerek 8 lira 50 kuruş seviyelerine gerilediğini söyledi.
25 Ağustos 2017 Cuma 10:17

 
Dağa çıkan HDP'li...
Hasankeyf'teki çalışmaları protesto etmek için kameralara poz veren HDP'li Mehmet Ali Aslan, Şener Şen'in oynadığı sahneyi akıllara getirdi
21 Ağustos 2017 Pazartesi 09:01

 
Ali Şentürk’ten Hayırlı Olsun Ziyareti
Akçaabat Şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanı Ali Şentürk Akçaabat Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu' nu bir süre önce üst rütbeye terfi ettiği için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
27 Temmuz 2017 Perşembe 18:08

 
Özgüneş’ten Hayırlı Olsun Ziyareti
Bölgemizin çok kıymetli iş adamlarından Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Nihat Güneş Akçaabat Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Hacıhasanoğlu' nu bir üst rütbeye terfi ettiği için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
25 Temmuz 2017 Salı 19:13

 
Emniyet Müdürü Terfi Etti
Akçaabat Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu 3.sınıf emniyet müdürlüğünden terfi ederek 2. sınıf emniyet müdürü oldu.
21 Temmuz 2017 Cuma 17:32

 
Ali Şentürk’ten Teşekkür
Akçaabat Şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanı Ali Şentürk’ün Babası Hasan Şentürk’e ziyaret.
5 Temmuz 2017 Çarşamba 20:51

 
Ülkü Ocakları iftarda ülkücülerle bir araya geldi.
Akçaabat Ülkü Ocakları'da yapılan iftar programına Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık, Ülkücü Hareketin önderlerinden Orhan Mete Şen, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Söğütlü Eski Belediye Başkanı Metin Gedikli, Işıklar Eski Belediye Başkanı Alişan Bayram, Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri Hasan Doğan, Abdurrahman Demirci, Araklı Ülkü Ocakları Başkanı Embiya Cevahir, Vakfıkebir Ülkü Ocakları Başkanı Şenol Bülbül, MHP Milletvekili Adayı Osman Karaduman,MHP Akçaabat Eski İlçe Başkanı Adnan Ertem, Akçaabat Ülkü Ocakları Eski Başkanı Mesut Serdar,Ülkü Ocakları mensupları, üniversite öğrenciler, öğret
19 Haziran 2017 Pazartesi 16:33

 
Nazmiye Çam Cinayetinde Gelişme
Aşk yaşadığı gelini Nazmiye Çam’ı çocukları Ahmet ve Hasan Şükrü Çam ile birlikte öldürdüğü iddia edilen Ali Şükrü Çam hakkında mahkeme karar vermiş. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi Ali Yaşar Çam ve oğlu Hasan Şükrü Çam'ı tasarlayarak kasten öldürme suçundan müebbet hapse mahkum etti.
23 Nisan 2017 Pazar 14:35

 
Nazmiye Çam davasında karar verildi
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında nefesler tutuldu. Akçaabat'ta öldürülen Nazmiye Çam davasında görülen duruşma sonrası Ali Yaşar, Ahmet Çam ve Hasan Çam tutuklandı
29 Mart 2017 Çarşamba 00:14

 
Hemşehrimiz Genel Müdür Yardımcısı Oldu
Korucu Mahallesi halkından Merhum Hasan Sevim’in oğlu,bir dönem Adacık Belediye Başkanlığı yapan Ayhan Sevim’in kardeşi Salih Sevim, Genel Müdür Yardımcısı oldu.
21 Şubat 2017 Salı 21:11

 
Zabıta Koordinasyon Toplantısı Akçaabat’ta.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile ilçe Belediyeleri Zabıta Müdürlükleri ve Amirlikleri Koordinasyon toplantısı Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in ev sahipliğinde Hasan Saka Toplantı Salonu’nda yapıldı.
14 Şubat 2017 Salı 00:04

 
Eroğlun'dan Yardım Çağrısı.
Yadımların Toplanmasında desteklerini esirgemeyen iş adamı Hasan Eroğlu Yardım Toplama Konusunda Duyarlılığını göstererek Açıklamada Bulundu.
25 Aralık 2016 Pazar 16:41

 
Saadet Partisi Ziyaretlerini Sürdürüyor.
Akçaabat Saadet Partisi İlçe Başkanlığı yöneticileri son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarında şehit olan polislerimiz için Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karahasanoğlu’na taziye ziyareti yaparak başsağlığı dileklerinde bulundu.
23 Aralık 2016 Cuma 18:00

 
Dilekoğlu, 'Beşikdüzü sel felaketinde CHP hedef saptırmaktadır
AK Parti Trabzon İl Başkanvekili Siyasi Hukuki İşler Başkanı Hasan Dilekoğlu, gündeme dair ilişkin açıklamalarda bulundu.
27 Eylül 2016 Salı 17:11

 
Okulların İsimleri İade Edildi
Trabzon'da 9 okulun adının değiştirilmesi ve bu okullar arasında Hasan Ali Yücel ve Bener Cordan Okullarının da bulunması sonrası çıkan tartışmalar devam ederken bugün flaş bir gelişme yaşandı.
7 Eylül 2016 Çarşamba 18:10

 
Köprübaşı kaymakamı Orta mahalleyi beğendi.
Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’i ziyarete gelen Köprübaşı kaymakamı Hasan Sadebıyık Orta mahalle konaklarını gezdi.
19 Ağustos 2016 Cuma 19:45

 
Adacık’ta Korkutan Yangın
Korucu Mahallesinden Merhum Hekimin Hacı Hasan Akgün’ün hanımı Nebiye Akgün’ün evi yandı.
7 Temmuz 2016 Perşembe 17:21

 
Üniversite'den Nikâh Masasına.
Trabzonlu genç kimyager Hasan ile Gaziantepli çevre mühendisi Aysun düzenledikleri müthiş bir düğünle dünya evine girdi.
9 Mayıs 2016 Pazartesi 03:23

 
Fındık masaya yatrıldı
TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan KOZOĞLU Fındık konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
13 Nisan 2016 Çarşamba 20:06

 
MHP den açıklama.
Yomra Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hasan Bayrak’ın ; Yomra Belediyesindeki çarpık yapılanmanın önünün açılması ve ranta dayalı imar düzenlemesine gidilmesini eleştiren basın açıklamasının ardından darp edilmesi , iktidar partisi AKP’nin yıllardan beri uyguladığı politika sonucu genelde oluşan çürümüşlüğün yereldeki yansımasıdır.
7 Nisan 2016 Perşembe 05:53

 
Hasan Alver Veda Etti
Akçaabat kaymakamlık dernekler bürosunda çalışan Hasan Alver, emekliye ayrıldı.
2 Nisan 2016 Cumartesi 00:37

 
MHP'den Basın Açıklaması
Son günlerde Eski İl Başkanımız Sayın Muammer Demeli ve Milletvekili Adayımız Sayın Hasan Suiçmez’in basında çıkan açıklamaları İl Yönetimimizi ve camiamızı üzmüştür.
25 Mart 2016 Cuma 17:52

 
Ocak Yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti.
Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah ATASOY ve beraberindeki yönetimi Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Mehmet HACIHASANOĞLU ve İlçe Emniyet amiri Alper TAŞTAN’ı ziyaret etti.
26 Şubat 2016 Cuma 17:32

 
Ziraat Odalarından Soylu’ya Ziyaret
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu, TZOB Yönetim Kurulu üyesi ve Trabzon Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Kozoğlu ve yönetim kurulu tarafından ziyaret edildi.
22 Ocak 2016 Cuma 19:19

 
Akçaabatlı Şehit Mezarı Başında Anıldı
Akçaabat’ın merhum şehitlerinden Hasan Bak Darıca Ortamahallede Bulunan Mezarı Başında Anıldı
27 Kasım 2015 Cuma 19:00

 
Bektaş'a son görev
Trabzon Mobilyacı İş adamları Derneği Başkanı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Alper Bektaş'ın babası Hasan Bektaş yaşamını yitirdi.
8 Kasım 2015 Pazar 00:16

 
Meclis Üyesi Hasan Doğan’dan Belediyeye tepki.
MHP Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Doğan’dan Belediyeye tepki
13 Ekim 2015 Salı 11:48

 
MHP'li Vekil Adayları Arsin'i coşturdu
Trabzon MHP Milletvekili adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Gülen Demir, Hasan Suiçmez, İlyas Eroğlu Arsin’de esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.
10 Ekim 2015 Cumartesi 19:31

 
Vali Karahan saldırı bölgesinde
Giresun Valisi Hasan Karahan, Güce İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na bölücü terör örgütü üyelerince açılan taciz ateşinde yaralanan 4 kişiden 3'ünün taburcu edildiğini bildirdi.
28 Eylül 2015 Pazartesi 10:14

 
Beşli Aday Olmuyor
7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Hasan Beşli 1 Kasım seçimlerinde ise aday olmama kararı aldı.
3 Eylül 2015 Perşembe 18:45

 
Trabzonspor 2-2 Akhisar Belediyespor
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor evinde Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Bordo Mavililer'in golleri Yusuf Erdoğan ve Cardozo'dan gelirken, Akigolar'ın gollerini Hasan Kabze (pen) ve Rodellaga kaydetti. Lige Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetiyle başlayan Bordo Mavililer, evinde Akhisar'ın bileğini bükemedi.
31 Ağustos 2015 Pazartesi 10:27

 
Hasan Akdeniz Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Akçaabat’ta uzun yıllar esnaflık yapan Hasan Akdeniz son yolculuğuna uğurlandı.
4 Ağustos 2015 Salı 21:10

 
Akdeniz ailesinin acı günü
İlçemizin sevilen esnaflarından hasan Akdeniz hayatını kaybetti.
4 Ağustos 2015 Salı 10:08

 
Hasan Beşli Mesaj Yayınladı
Ak Parti Trabzon Milletvekili aday dayı olan Hasan Beşli Ramazan Bayramı dolaysıyla mesaj yayınladı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 16:09

 
Hasan Akdeniz Mesaj yayınladı.
Akçaabat’ın sevilen siması Hasan Akdeniz Ramazan bayramı dolaysıyla mesaj yayınladı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 16:07

 
Hasan Beşli Mesaj Yayınladı
Ak Parti Trabzon Milletvekili aday dayı olan Hasan Beşli Kadir gecesi dolaysıyla mesaj yayınladı.
13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:14

 
Hasan Akdeniz Mesaj yayınladı.
Akçaabat’ın sevilen siması Hasan Akdeniz Kadir gecesi dolaysıyla mesaj yayınladı.
13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:12

 
Fındıkta gelir desteği sürmeli
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu, fındık üreticisine 6 yıldır sağlanan alan bazlı gelir desteğinin devam etmesi gerektiğini söyledi.
5 Temmuz 2015 Pazar 11:53

 
Hasan Çelik son yolculuğuna uğurlandı.
Akçaabat’ta çevre Sağlığı teknisyeni olarak görev yapan ve önceki gün hayatını kaybeden Hasan Çelik son yolculuğuna uğurlandı.
18 Haziran 2015 Perşembe 18:09

 
Hasan Beşli'den mesaj var
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Beşli, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
1 Haziran 2015 Pazartesi 20:43

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur