Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Parti) haberleri
 
AK PARTİ'NİN LİSTESİ BELLİ OLDU
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Mahalli İdareler Genel Seçimin'e gireceği listeyi Akçaabat İlçe Seçim Kurulu'na verdi.
20 Şubat 2024 Salı 12:56

 
SAVAŞ AYVAZ YENİDEN GÖREVİNDE
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olmak için Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki görevinden istifa eden Savaş Ayvaz, yeniden Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü’ndeki görevine geri döndü.
15 Şubat 2024 Perşembe 17:45

 
AK PARTİ ‘GENÇ’ DEDİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i gösterdi.
18 Ocak 2024 Perşembe 15:39

 
YENİ BAŞKAN YÖNETİMİNİ BU HAFTA AÇIKLAMASI BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı'na Ahmet Hüseyin Altıntepe'nin istifasının ardından Muhammet Ali Yılmaz atandı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:43

 
Savaş Ayvaz Sahayı Bırakmıyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
1 Ocak 2024 Pazartesi 16:09

 
Ayvaz'dan Veteranlara Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan aday adayı olan Savaş Ayvaz, seçim çalışmalarına sürdürüyor.
16 Aralık 2023 Cumartesi 16:11

 
ADAY ADAYI KÜÇÜK, MUHTARLAR DERNEĞİ'NDE
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Süleyman Küçük, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.
12 Aralık 2023 Salı 18:10

 
Altıntepe’den Yeni Başkana Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Ahmet Hüseyin Altıntepe, yeni başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
10 Aralık 2023 Pazar 18:35

 
GENEL MERKEZE KİMLER ÇAĞRILDI
Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin istifası ile boşalan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında ismi çıkan 4 adaydan 3’ü AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrıldı.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:28

 
ÇEVRE YOLU ŞANTİYESİNE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, beraberindeki Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’lebirlikte yapım çalışmalarına başlanan Güney Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:20

 
SÜLEYMAN KÜÇÜK AK PARTİ AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Süleyman Küçük de AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu bugün yaptı. Küçük başvuru evrağını AK parti Sekreteri Yılmaz topal’a teslim etti.
21 Kasım 2023 Salı 17:36

 
TEMAYÜLDEN ÇIKAN İSİMLER MÜLAKATA ÇAĞRILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde istifalarla boşalan ilçe başkanlıkları için yapılan temayül yoklamalarında çıkan isimler bu akşam parti binasına çağrılarak mülakata tabi tutuluyorlar.
21 Kasım 2023 Salı 07:31

 
Altıntepe'den Muhtarlar Günü Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, muhtarlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
19 Ekim 2023 Perşembe 17:37

 
AK GENÇLİK ALTINTEPE’Yİ AĞIRLADI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Gençlik Kolları Teşkilâtı’nın yöneticileriyle biraraya geldi.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:55

 
AŞTINTEPE'DEN 30 AĞUSTOS MESAJI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü vesilesiyle bir basın açıklaması yayınladı.
29 Ağustos 2023 Salı 16:37

 
HER ŞEY AKÇAABAT İÇİN
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ŞEN, yoğun siyasi çalışmalarının yanı sıra Akçaabat’ın kazanımları için de yoğun çaba sarfediyor.
12 Mayıs 2023 Cuma 18:47

 
AK Parti'den Üye Atağı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından Akçaabat Atatürk Parkı’nda üye standı kuruldu.
25 Ocak 2023 Çarşamba 17:07

 
Altıntepe'den Muhtarlar Günü Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, yayınladığı bir açıklamayla tüm muhtarların Muhtarlar Günü'nü tebrik etti.
19 Ekim 2022 Çarşamba 12:39

 
ALTINTEPE'DEN 30 AĞUSTOS MESAJI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü vesilesiyle yayınladığı açıklamada, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan zaferin dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından olduğunu söyledi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 16:42

 
Cumhur İttifakı Akçakale’de
Cumhur İttifakı’nın ortakları Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin yöneticileri geçtiğimiz hafta Akçakale Mahallesi’ne ortak bir seçim çalışmasına katıldılar.
14 Ağustos 2022 Pazar 15:58

 
Altıntepe'nin Baba Acısı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin babası hayatını kaybetti.
17 Temmuz 2022 Pazar 17:34

 
AK Parti 4 Ekiple Sahada
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, her yıl Ramazan ayında olduğu gibi mahalle ziyaret programlarına ilk haftadan başladı.
12 Nisan 2022 Salı 17:48

 
Altıntepe 14 Mart Tıp Bayramını Tebrik Etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, toplumda hiçbir zaman önemini kaybetmemiş olan ve bir kadar da kutsal ve meşakkatli, onurlu bir mesleği yürüten sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik etti.
14 Mart 2022 Pazartesi 18:52

 
ALTINTEPE KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı jest.
9 Mart 2022 Çarşamba 16:18

 
DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
1 Mart 2022 Salı 17:54

 
Genel Başkan Yardımcısı Şen, Akçaabat'ta
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Akçaabat’ta basın mensupları ile bir araya geldi
23 Ekim 2021 Cumartesi 17:30

 
Bu Çarşıda Her Şey Bedava
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Kadın Kolları Teşkilat'ının geleneksel olarak düzenlediği Bereket Çarşısı adı altındaki hayır etkinliğinin 4’üncüsü açıldı.
8 Nisan 2021 Perşembe 11:16

 
Başkan Ankara’dan Müjdelerle Döndü
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, iki günlük Ankara ziyaretinden ilçemize müjdeli haberlerle döndü.
27 Aralık 2020 Pazar 19:55

 
CORA HALK GÜNÜNDE
Trabzon Milletvekili Salih Cora, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlarla görüştü.
30 Aralık 2019 Pazartesi 19:05

 
ARALIK AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı daraltılmış olarak İlçe Başkanlık binası Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
25 Aralık 2019 Çarşamba 11:29

 
EKİM ve ALTINTEPE NAZARLIK
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın son Yönetim Kurulu Toplantısı İlçe Başkan Vekili Ömer Karabacak başkanlığında gerçekleştirildi.
17 Temmuz 2019 Çarşamba 18:43

 
AK PARTİ’DE DEĞİŞİM
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, mahalle yapılanmasında yenilenmeye gitti.
11 Temmuz 2019 Perşembe 15:26

 
Kuruculardan mukabele
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından ağırlanarak taltif edilen partinin kurucu üyeleri, seçim sonrasında bu nazik jeste mukabele ederek AK Parti İlçe Yönetimi ile Belediye Meclisi Üyeleri ve eski belediye başkanlarını yemekli bir toplantıda ağırladılar.
7 Mayıs 2019 Salı 14:36

 
HEDEF 61 BİN OY
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Hedefimiz 61 bin oy” dedi.
11 Mart 2019 Pazartesi 19:01

 
EKİM'E ESKİ VEKİL DESTEĞİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.
2 Mart 2019 Cumartesi 13:54

 
AK PARTİ'DEN MHP'YE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, beraberinde partisinin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
16 Ocak 2019 Çarşamba 17:29

 
AK PARTİ'DEN REKTÖRE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı, Trabzon Üniversitesi Rektörü Emin Aşıkkutlu'ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
10 Aralık 2018 Pazartesi 18:55

 
Partililerden Sıcak Çorba
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, "Dünya Kadın Çiftçiler Ve Dünya Gıda Günü’’ nedeniyle Salı pazarında sıcak çorba ikramında bulundu.
16 Ekim 2018 Salı 18:18

 
AKGÜN'DEN TEŞEKKÜR MESAJI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde elde edilen başarılı sonuç nedeniyle Akçaabat seçmenine, tüm AK Parti kadrolarına, birlikte çalışmalar gerçekleştirdikleri sivil inisiyatif temsilcileri ve eski yeni teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
25 Haziran 2018 Pazartesi 23:14

 
AK PARTİ HIZLI BAŞLADI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) seçim çalışmalarına süratli başladı.
26 Mayıs 2018 Cumartesi 19:17

 
MAHALLELERE ÖZEL ÖNEM
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın göreve kısa süre önce seçilen Yönetim Kurulu, teşkilat içi çalışmalara öncelik veriyor.
20 Aralık 2017 Çarşamba 19:15

 
STK'lar AK Parti'de
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığının yapılan 61. Olağan Kongresinde 2. kez göreve seçilen Emre Akgün'e Akçaabat STK'lardan tebrik ziyareti yapıldı.
28 Eylül 2017 Perşembe 19:20

 
Akgün'den Özel Açıklamalar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı'nın hafta sonu gerçekleştireceği kongrede tek aday olan mevcut Başkan Emre Akgün, Akçaabatlı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akgün Akçaabat'a yapılan yatırımları basın mensuplarına anlatarak yapılması gereken projeler hakkında bilgi verdi.
22 Eylül 2017 Cuma 18:28

 
Şubat Ayı Danışma Meclisi Yapıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasındaki Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
20 Şubat 2016 Cumartesi 15:31

 
Emre Akgün Basını Ağırladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.
14 Ocak 2016 Perşembe 18:49

 
AK Parti'de Yürütme Yenilendi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda yeni görevlendirmeler yapıldı.
12 Ocak 2016 Salı 18:50

 
Ak Parti aday adaylar Akçaabat'a
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Trabzon Milletvekili aday adayları Asım Aykan ve Leyla Kalaycı, Akçaabatlılarla buluştu.
24 Mart 2015 Salı 20:18

 
Melike Turhan Güven Tazeledi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri yapıldı.
24 Ocak 2015 Cumartesi 19:11

 
Akçaabat AK Parti'de Şok
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk kongrede aday olmayacağını açıkladı.
31 Ekim 2014 Cuma 20:43

 
Özkurt'tan 1 Eylül Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanlığı Dış İlişkiler Başkanı Aydın Özkurt,, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, tüm insanlığın barışa su gibi ihtiyaç duyduğunu ve barış içerisinde yaşamasını istemenin insan olmanın en doğal sonuçlarından biri olduğunu söyledi.
1 Eylül 2014 Pazartesi 21:44

 
Günnar'dan Trabzon'a Teşekkür
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni’ne gösterdikleri ilgi için tüm Trabzonlulara teşekkür etti.
17 Haziran 2014 Salı 15:53

 
AK Parti Okulları Gezdi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı gerçekleştirdiği seçim çalışmalarının bir gününü eğitim kurumlarına ayırdı.
28 Mart 2014 Cuma 18:25

 
AK Parti kurumlarda
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, partisinin düzenlediği program çerçevesinde ilçemizdeki tüm resmi kurumları ziyaret etti.
15 Mart 2014 Cumartesi 21:07

 
Kadın Kolları 2. Kez Kermes Düzenledi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Yıldızlı beldesi Kadın Kolları Başkanlığı’nca muhtaç aileler için kermes düzenlendi.
12 Ocak 2013 Cumartesi 20:53

 
Nadir:AKP İlçemizde ipin ucunu iyice kaçırmıştır
Cumhuriyet Halk Partisi (CH-P) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) yöneticilerinin ilçenin sorunlarına çözüm üretemediklerini söyledi.
21 Aralık 2012 Cuma 20:32

 
“Sağlıkta Çok Önemli Yatırımlara İmza Attık”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti hükümetin Trabzon'da sağlık alanında çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini söyledi.
13 Aralık 2012 Perşembe 19:35

 
“Ak Parti, İktidarın 10. Yılını Kutluyor”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 3 Kasım 2002 tarihinde işbaşına geldiği iktidar koltuğunda 10. yıl dönümü sevinci yaşıyor.
3 Kasım 2012 Cumartesi 20:41

 
Günnar Akçaabat’ta iftara katıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı iftarda bir araya geldi.
13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:39

 
Akçaabat ilçe başkan adayı Ahmet Ziya Öztürk
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı için Ahmet Ziya Öztürk'ün aday olduğu açıklandı.
13 Ocak 2012 Cuma 15:09

 
Çavuş Ne Dedi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Kasım Ayı Danışma Meclisinde İlçe Başkanlığı İçin Çavuş Neler Dedi
27 Kasım 2011 Pazar 16:21

 
AK Parti'den kaymakama Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı göreve yeni başlayan Kaymakam Abdul Rauf Ulusoy'u ziyaret etti.
3 Kasım 2011 Perşembe 12:36

 
Coşkulu Karşılama
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) 2 dönem milletvekili olan ve son seçimde aday gösterilmeyen AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat ilçesinde partililerle bir araya geldi.
20 Nisan 2011 Çarşamba 14:04

 
Başbakanla Görüştüler
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Gençlik Kolları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Ankara'da kısa bir buluşma yaşadılar.
8 Mart 2011 Salı 13:33

 
Başbakan Mısır'ı Uyarmıştı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem Birinci, Mısır'da yaşanan olaylar hakkında bir açıklama yaptı.
26 Şubat 2011 Cumartesi 17:26

 
Akçaabatlı HAS Partililer Göze Çarptı
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı yapılanmasını tamamladı.
1 Şubat 2011 Salı 18:27

 
Danışma Meclisi Toplandı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından Ocak ayı danışma meclis toplantısı düzenlendi.
31 Ocak 2011 Pazartesi 13:36

 
Ahmet Çubukçu'dan Akçaabat Teşkilatına Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu Toplantısına, Milletvekili aday adayı Ahmet Çubukçu katıldı.
26 Ocak 2011 Çarşamba 14:14

 
AK Gençlerde Başkan Değişti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat gençlik kolları başkanlığına Erdem Birinci getirildi.
20 Ocak 2011 Perşembe 11:12

 
AK Parti'den Değerlendirme Toplantısı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından ?AK Partili Yılların Değerlendirme Toplantısı' düzenlendi.
9 Ocak 2011 Pazar 19:56

 
Bozdağ Akçaabat'ı Övdü
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Grup Başkanvekili Akçaabat’ı övdü.
8 Ocak 2011 Cumartesi 16:27

 
Bunlar Ahlak Fakiridir
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen' e destek ziyaretinde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı yönetiminde bir konuşma yapan Türkmen, dergiyi dağıtanlar için ?Ahlak Fakiridir' ibaresini kullandı.
7 Ocak 2011 Cuma 17:32

 
AK PARTİ'DEN DAVET
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Ak Partili Yılların Değerlendirme Toplantısı"na tüm halkı davet etti.
7 Ocak 2011 Cuma 16:16

 
Has Parti’den ‘Birlik’ Dolu Yemek
Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı yönetimi yemek yedi.
4 Ocak 2011 Salı 19:09

 
Dörtyol Ak Parti Seçime Hazır
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Dörtyol Belde Başkanı Servet Çoban’ın başkanlığında, belde binasında danışma toplantısı düzenledi.
28 Aralık 2010 Salı 14:57

 
Çavuş’tan Engelliler Günü Açıklaması
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, 3 Aralık Dünya Engelliler günü için bir açıklama yayınladı.
28 Aralık 2010 Salı 12:28

 
Ak Partili Kadınlardan Yaşlılara Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat Kadın Kolları Yaşlılar Günü sebebiyle Akçaabat'taki yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, onları yalnız bırakmadılar.
19 Kasım 2010 Cuma 14:26

 
Dörtyol'da Seçim Çalışmaları Başladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Dörtyol'da seçim başlangıcını verdi. Ak Parti Dörtyol Belde Başkanı Servet Çoban tarafından Dörtyol belde binasında toplantı düzenlenerek seçimlerin başlangıcı yapıldı.
19 Kasım 2010 Cuma 14:20

 
Ak Parti'den Eğitim Ziyaretleri ve Çavuş'un Rotasyon Yorumu
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, yeni eğitim öğretim dönemi başlaması nedeniyle birçok okul yönetimini ziyaret ettiklerini, özellikle son yapılan idareci rotasyonunun okullarda olumlu bulunduğunu söyledi.
21 Ekim 2010 Perşembe 00:15

 
Genel Başkanının Sorgulanmasını Kınadı
Genel başkanlığını Dursun Güneş'in yaptığı, 6 Ağustos 2008 yılında kurulan Hak ve Hakikat Partisi (Hak Parti)'nin kurucu üyesi Servet Gedikli partisinin genel başkanı Güneş'e Konya'daki tutuklamaya tepki göstererek: "Genel başkanımızın sorgulamayı gerektirecek hiçbir şaibesi olmamıştır." dedi.
20 Ekim 2010 Çarşamba 23:55

 
Ak Parti'den Teşekkür Ziyaretleri
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan grup Akçaabat'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
20 Ekim 2010 Çarşamba 23:52

 
Ak Parti'den Kayabaşı'nda İftar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Işıklar Belde teşkilatınca, Kayabaşı Yayla Kent'te düzenlenen iftar yemeğiyle partililer bir araya geldi. İftara İl Genel Meclis Üyesi İrfan Çelik, Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Belde Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 20:59

 
Çavuş'tan Nadir'e Yanıt
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in sözlerini eleştirerek, "basına yaptığı açıklamada halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu beyan ediyor. Sayın Nadir CHP'nin fikir ve düşüncelerini savunuyorsa bayağı bir ilerleme var. Bu veciz söz şehrin görünür yerlerine asıldığında bunu irticai faaliyet olarak kabul eden, çeşmelerin üzerindeki su içme adabını söküp kaldıran zihniyetin bugün bu açıklamaları memnuniyet vericidir." dedi.
14 Eylül 2010 Salı 17:12

 
Söğütlü Ak Parti'den İftar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söğütlü belde başkanı Muhammet Köse tarafından düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hurşit Bıyık, Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Birinci, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Akçaabat İlçe yönetim kurulu ve partililer katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 17:11

 
Güven Oylaması Değil
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat ilçe başkanı Osman Çavuş çeşitli açıklamalarda bulundu. Çavuş yaptığı açıklamada: "CHP, MHP ve BDP'nin karşı duruşu; millet ve memleket menfaatini düşünmeden AK Parti'nin tökezlemesinin, yara almasının kendilerini sanki iktidara taşıyacakmış zannetmeleri gaflettir, yanlış hesaptır. Bu yaklaşımla beraber bu halk bu partileri iktidara taşımaz." dedi.
14 Eylül 2010 Salı 11:25

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur