Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Siz haberleri
 
Zekeriya Karaçengel’den teşekkür mesajı!
31 Mart Yerel Seçimleri için bağımsız olarak seçime giren Zekeriya Karaçengel’den teşekkür mesajı
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:59

 
PFDK'dan skandal kararlar!
Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
3 Nisan 2024 Çarşamba 15:06

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
AYVAZ SÖĞÜTLÜ’DE OY KULLANDI
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP Akçaabat belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, oyunu Söğütlü Mahallesi’nde kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 15:48

 
BTP GENEL BAŞKANI, BABAOCAĞINDAN DESTEK İSTEDİ
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı, yarın gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimi öncesi son bir etkinlik düzenledi.
30 Mart 2024 Cumartesi 14:41

 
BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ
Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi. DOKAP ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Akçaabat’taki çiftçilere ücretsiz meyve fideleri dağıtıldı.
28 Mart 2024 Perşembe 15:45

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ
BU DEFA VEFA DİYORUM VEFA..AKÇAABAT SAHİPSİZ DEĞİL..
25 Mart 2024 Pazartesi 16:04

 
ADALETSİZ BİR YARIŞ VAR
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başka Adayı Samet Ayvaz, Mahalli İdareler Genel Seçimi hazırlıklarının eşit ve adil bir ortamda yapılmadığını söyledi.
22 Mart 2024 Cuma 17:46

 
Aydın’a, Gürbulak ve Doğançay büyük güç verdi
DESTEK BİZDENÇALIŞMAK SİZDEN
21 Mart 2024 Perşembe 17:07

 
GEDİKLİ, ZİYARETLERİYLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
İYİ Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 18:15

 
BTP ADAYI AYVAZ: TÜM SORUNLARA VAKIFIZ
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, sosyal medya paylaşımları başta olmak üzere diğer bütün mecralarda seçmenlerine, özellikle genç seçmene seslenmeye devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:22

 
BTP li Ayvaz; Cumhuriyet’le Yaşıt Renklerimize Sevdalıyız, Aşığız..
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat belediye başkanı adayı Samet Ayvaz,TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sebat Gençlik, Adana FK 1954 galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
12 Mart 2024 Salı 13:06

 
BTP'NİN BAŞKAN ADAYI AYVAZ DAN BUGÜNE ÖZEL ANLAMLI MESAJ
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü vesilesiyle çeşitli açıklamalarda bulundu.
8 Mart 2024 Cuma 18:36

 
Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi öğrencisi Mervenur Yılmaz’ın arkadaşıyla birlikte hazırladığı proje ‘Sosyalfest Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışmasında üçüncülük ödülü aldı.
5 Mart 2024 Salı 18:06

 
BTP ADAYI AYVAZ’DAN KAYMAKAM’A ZİYARET
Genel Başkanlığını Akçaabatlı hemşehrimiz Hüseyin Baş’ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar’ı makamında ziyaret etti.
1 Mart 2024 Cuma 18:24

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI BÜYÜK COŞKUYLA AÇIKLADI
24 Şubat 2024 Cumartesi 18:18

 
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EVRİMLEŞEN İSTİKLAL CADDESİ
Akçaabat; çarşısıyla pazarıyla, bahçeler içerisine dağılmış tarihi evleriyle, sahilden daha gerilere kadar uzanan dağlarıyla eşsiz manzaraların yer aldığı bir kenttir.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:47

 
BAŞKAN EKİM’E HALKTAN TAM DESTEK
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı olarak tekrar açıklanan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim adaylığının açıklandığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13 Şubat 2024 Salı 12:37

 
GEDİKLİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Yerel seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:33

 
DEMİRCİ’DEN ÖDENEK ELEŞTİRİSİ
Akçaabat Belediyesi'nin Bağımsız Meclis Üyesi Tuncay Demirci, Güney Çevre Yolu hakkında açıklamalarda bulundu.
7 Şubat 2024 Çarşamba 16:06

 
KALYONCU ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
CHP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.
22 Ocak 2024 Pazartesi 19:51

 
Savaş Ayvaz Sahayı Bırakmıyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
1 Ocak 2024 Pazartesi 16:09

 
AKÇAABAT BELEDİYE TİYATROSU ‘AYYAR HAMZA’ İLE PERDELERİNİ AÇACAK
2000 yılından bu yana en az bir oyunla perdelerini açan Akçaabat Belediye Tiyatrosu yeni sezonda da prova çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
28 Aralık 2023 Perşembe 16:07

 
DEMİRCİ #Fiyasko# DEDİ
Akçaabat Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Tunca Demirci Eski Partisinin Yerel Seçim İçin Düzenlenen Belediye Başkan Aday Adayı Tanıtımını Eleştirdi.
25 Aralık 2023 Pazartesi 20:35

 
“Bağımsız Filistin İçin Kıyamdayız” yürüyüşü gerçekleştirdi.
Üniversitemiz Önderliğinde "Bağımsız Filistin İçin Kıyamdayız" Yürüyüşü Gerçekleştirildi
22 Aralık 2023 Cuma 17:20

 
AYVAZ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Akçaabat Belediye Bakan Aday Adayı Savaş Ayvaz Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor.
12 Aralık 2023 Salı 18:39

 
Pulathane Bulvarı Trafiğe İlaç Gibi Geldi
Akçaabat’ta şehir içi trafiğin yükünü %45 oranında rahatlatan Pulathane Bulvarı, şehir içerisinde kesintisiz ulaşımın tek adresi oldu.
22 Kasım 2023 Çarşamba 10:38

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sera Gölü tesislerinde çıkan yangın sonrası, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan “İtfaiye Dairesi Başkanlığının müdahalede yetersiz kaldığı” yönündeki iddialara cevap verdi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:45

 
Başkan Ergün’ün Acı Günü
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
6 Kasım 2023 Pazartesi 08:57

 
Demirci’den Dikkat Çeken Adliye Açıklaması
Akçaabat Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Tuncay Demirci'den adliye ihalesi hakkında açıklama
26 Ekim 2023 Perşembe 18:53

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kunduracılar Caddesi’ndeki bir iş yerinin önüne konulan cansız mankenlerle ilgili zabıta ekipleri tarafından yapılan işlem hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 00:52

 
AK Parti, sahayı boş bırakmıyor
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
1 Eylül 2023 Cuma 17:24

 
Sinema Tırı Akçaabat'ta...
Etkinliğimiz ÜCRETSİZ olup tüm halkımız davetlidir…
22 Ağustos 2023 Salı 10:40

 
23 saat sonra cansız bedeni bulundu
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 5 yakını kurtarılan, kendisi ise kaybolan Tekin Yeşilay'ın (21), 23 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:37

 
ENGELSİZ YAŞAM AKADEMİSİ YIL SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Engelsiz Yaşam Akademisi 2022-2023 eğitim öğretim yılı sene sonu programını Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 08:45

 
Trabzon Milletvekili Aydın'dan Atatürk Heykeline saldıran failin serbest kalmasına tepki!
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Atatürk Anıtı’na saldıran failin serbest bırakılmasını eleştirdi ve sessiz kalan siyasilere yüklendi.
20 Temmuz 2023 Perşembe 10:59

 
Talihsiz Hadiseyi Şiddetle Kınıyoruz
İlçemiz Atatürk Parkı’nda önceki gece gerçekleşen ve teşebbüs edenin soruşturulmaya devam edildiği talihsiz hadiseyi şiddetle kınıyoruz.
19 Temmuz 2023 Çarşamba 18:48

 
TESOB ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Denetim Ekipleri, turizm sezonunda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:34

 
GENÇLERİN HAYALLERİNE KAVUŞMASINA DESTEK VERİYORUZ
Akçaabat Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sınavları hazırlık kursuna, gençler yoğun ilgi gösterdi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:43

 
Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı
Denizlerdeki hâkimiyetimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Trabzon’da tören düzenlendi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 10:48

 
Akçabat'tan Sert Tepki
Atatürk Parkı'nda İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlığa tepki
30 Haziran 2023 Cuma 17:42

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
BARÜ, 40’a ulaşan ödülle “Engelsiz Erişimde” örnek üniversiteler arasına girdi
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “2023 Engelsiz Üniversiteler Ödülleri” töreninde 16 ödül birden alan Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye’de 4’üncü olurken “Engelsiz Üniversite Bayrak” sayısını da 40’a yükseltti.
5 Haziran 2023 Pazartesi 19:56

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Gürcistan Başkonsolosluğu’nu Ziyaret Etti
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 26 Mayıs tarihinde kutlanan Gürcistan Bağımsızlık Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek üyeleri, bu özel günü daha da anlamlı kılmak için Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze'yi ziyaret etti.
25 Mayıs 2023 Perşembe 11:58

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
UEFA’DAN CEZA GELDİ
UEFA, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlardan Sivasspor'a 1 maç seyircisiz oynama, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a da para cezası verdi.
31 Mart 2023 Cuma 10:29

 
AKÇAABAT’TA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından aralıksız sürdürülen çalışmalarla kardan kapanan yollar ulaşıma açılıyor.
20 Şubat 2023 Pazartesi 17:11

 
Hüseyin Baş: Dua edeceğiz diye girdikleri evde soygun yaptılar
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) tarafından başlatılan ‘Yeter! Söz Gençlerin’ başlıklı program serisi devam ediyor. Serinin ikinci programı Trabzon’da gerçekleştirildi.
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:17

 
BARÜ’nün yeni buluşu: İHA’lar için Otomatik Batarya Değiştirme Sistemi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) insansız hava araçlarının (İHA) bataryalarının taşınabilir yer istasyonları üzerinde otomatik olarak değiştirilebilmesine olanak sağlayan sistem geliştirildi.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:48

 
BARÜ’nün “engelleri” aşacağı projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Türkiye’deki en kapsamlı tesislerden biri olarak hayata geçirilen “Engelsiz Yaşam Alanı Projesi” açılışına kısa bir süre kala özel gereksinimli bireyler, aileleri ve öğretmenlerine tanıtıldı.
17 Ocak 2023 Salı 17:38

 
TTSO üyeleri 6 belgeyi online ortamda ücretsiz alabilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) 6 adet resmi belgenin online olarak başvurulması halinde üyelerine ücretsiz olarak verileceğini açıkladı.
12 Ocak 2023 Perşembe 16:00

 
Saadet Partisi’nden istifa ederek BTP’ye katıldılar
Hüseyin Baş liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi’ne (BTP) Türkiye genelinde katılımlar sürüyor.
11 Ocak 2023 Çarşamba 15:35

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 18:25

 
Pehlivan Kanunsuzluğunuz hiçbir şekilde örtemezsiniz
Trabzon ziraat mühendisleri odası başkanı Cemil pehlivan yayınladığı yazılı açıklamada Akçaabat İlçesi Yıldızlı ortamahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapımı devam eden bungalovlar ve 163 ada 12-15 parseller ve 163 ada 1 parselin kuzeyinde yapılan dalgakıranlar ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu cevapları siz değerli basın mensupları vasıtasıyla kamuoyu ile duyurma gereği duyduk.
4 Ocak 2023 Çarşamba 17:20

 
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER SU ALTI CANLILARI İLE TANIŞTI
Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler, bir süre önce hizmete açılan Tünel Akvaryum’u ziyaret ederek farklı bir deneyim yaşadı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 16:08

 
Amansız Hastalığa Yenik Düştü.
Salacık Muhtarı Amansız Hastalığa Yenik Düştü.
3 Kasım 2022 Perşembe 10:55

 
1985 DERECİKSPOR'DAN ALTIN GOL
Bayburt'u Evine Paunsız Gönderdi
30 Ekim 2022 Pazar 15:11

 
İmamoğlu, Binali Yıldırım ve Maden İşçilerini ziyaret etti!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yatan eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile AK Parti milletvekili Şamil Ayrım’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Aynı hastanede yatan, Bartın Amasra’da yaşanan grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisinin aileleriyle de bir araya gelen İmamoğlu, “Bu an itibariyle devletimizin her kurumu hem kaybettiklerimizin yakınlarına hem burada sizlerin yakınlarına her türlü kucağı açacaktır. Evlatlarınız, evlatları
27 Ekim 2022 Perşembe 00:02

 
BTP’yi Altılı Masaya Alsınlar
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş FOX TV’de İlker Karagöz’ün sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu.
26 Ekim 2022 Çarşamba 18:10

 
HAYAL VADİSİNDE AKŞAM SOHBETİ
Trabzon’da eşsiz doğa manzarası ve bol oksijeni ile insana huzur verip dinlendiren Sera Gölü Hayal Vadisi, eşsiz misafirlerini ağırladı.
17 Ekim 2022 Pazartesi 17:15

 
KİM BU AKÇAABAT'IN SAHİPLERİ?
Son günlerde Akçaabat'ın tartışma konusu olan Akparti İlçe Başkanı Sn Altıntepe'nin "Akçaabat'ın sahibi var ama muhalefetsiz" söylemine muhalif bir parti ilçe başkanı olarak cevap vereceğim.
23 Eylül 2022 Cuma 15:44

 
Trabzon'da 3 düzensiz göçmen yakalandı
Trabzon'da 3 düzensiz göçmen yakalandı, 1 kişi göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alındı.
21 Eylül 2022 Çarşamba 17:45

 
Sayın Yavuz Ağıralioğlu “Teşekkürler”
Siyaset gündeminde özellikle seçim zamanında “gün doğmadan neler doğar” veya “siyasette zaman çok önemlidir”, “bu seçimin sonucunu kararsızlar belirleyecek” gibi klişeleşmiş sözler hep söylenir.
7 Eylül 2022 Çarşamba 17:41

 
Genç ATT Kansere Yenik Düştü
Çarşıbaşı’nda 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda görevli Acil Tıp Teknisyeni Neriman İslam, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:03

 
Pehlevan Fındık; Milattan Önce Bile Bu Kadar Değersiz, Üreticisi Umutsuz ve Çaresiz Değildi!
Fındık “M.Ö. 2838 yıllarında Çin’de yetiştiriciliğinin yapılan fındığın, Tanrı’nın insanlara ihsan eylediği beş kutsal meyveden birisi olduğu bildirilmektedir.” Milattan önceye dayanan geçmişinde bu kadar değersiz ve üreticisini umutsuz, çaresiz ve belirsizlik içerisinde bırakmad
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:27

 
Bak'tan Turizm Eleştirisi
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Hıdırnebi yaylasının sahipsiz olduğunu dile getirdi.
18 Temmuz 2022 Pazartesi 18:00

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ EKİPLERİ DÖRT KOLDAN EŞ ZAMANLI ÇALIŞIYOR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tüm ekibiyle birlikte Akçaabat’a hizmet için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
12 Temmuz 2022 Salı 16:04

 
Akçaabat'ta Esnaf Hayatını Kaybetti
Akçaabat’ta uzun süre esnaflık yapan Gülizar İsak, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
1 Temmuz 2022 Cuma 15:57

 
IRMAK YAPI
A DAN Z YE İNŞAATIN HER ALANINDA SİZLERLE
25 Haziran 2022 Cumartesi 16:00

 
Jasat Dedektiflerinden Yine Kaçamadılar
Trabzon ili Araklı İlçesi Çamlıca Mahallesinde Z.A.(63-E) isimli şahsa ait evde “Evden Hırsızlık” Olayı meydana geldiği öğrenilmiştir.
22 Haziran 2022 Çarşamba 15:43

 
Maçka’da 66 mahallede yol çalışması
Maçka Belediyesi ağır kış ve yoğun yağışlar ile oluşan yol hasarlarına müdahale ederek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
21 Haziran 2022 Salı 19:19

 
Artık,tüketim alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz!...
Birleşmiş Milletler (BM) Gıda Hakkı Özel Raportörü Prof. Dr. Hilal Elver, “küresel iklim değişikliği, ekonomik buhranlar, siyasi istikrarsızlık, salgın hastalıklar ve çatışmaların dünya çapında beklenen gıda krizini erkene aldığını belirtti.
20 Haziran 2022 Pazartesi 17:04

 
Bilimsel Eczacılığın Kuruluşunun 183. Yıl Dönümü Kutlandı
18.Bölge Trabzon Eczacı Odası Çetin Kansız, Sosyal Güvenlik Kurumu’na Yapılan Kamu Kurum Iskontosunun Eksik Yapılmasından Dolayı Hastalarımız Ve Eczacı Meslektaşlarımız Zarar Görmektedir.
15 Mayıs 2022 Pazar 17:59

 
LGBT+ ve benzeri ahlaksızları İçinde bir gençlik milletlerin sonu ve
Lût Kavminin çağdaşları, sapık dostu Freud’un torunları, küresel ahlaksızların çocukları, sapkınlığın bayraktarlığını yapan LGBT+ ve benzeri ahlaksızları İçinde bir gençlik milletlerin sonu ve felaketidir.
11 Mayıs 2022 Çarşamba 08:21

 
MECLİS ÜYESİ ÇAKIROĞLU’NDAN ÇOCUKLARA BÜYÜK JEST
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi Davut Çakıroğlu Tonya Şehit Ayhan Güner İlköğretim Okuluna giderek öğrencilerinin hepsine Trabzonspor forması hediye etti.
21 Nisan 2022 Perşembe 10:32

 
AKÇAABAT'TA HIRSIZLAR BOŞ DURMUYOR
Akçaabat’ta son dönemde artan hırsızlık olaylarına yenileri eklendi.
19 Nisan 2022 Salı 13:29

 
Çebi: Enerji en büyük silah
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, enerjide dışa bağımlılğın Türkiye’nin tam bağımsızlık anlayışına ters bir durum olduğunu söyleyerek “AK Parti hükümeti hem karada hem denizde dört bir koldan dev yatırımlarla enerji arayışlarını sürdürüyor.
13 Nisan 2022 Çarşamba 14:00

 
Büyükşehir’den Sahipsiz Canlılara Özel Etkinlik
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Sokak Hayvanları Koruma Günü’ dolayısıyla sahipsiz canların durumuna dikkat çekmek amacıyla farkındalık etkinliği düzenledi.
5 Nisan 2022 Salı 16:55

 
İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bozdu!
Yavuz Ağıralioğlu, "Karar bana bildirilmemişti, ben de sizinle birlikte öğrendim" ifadelerini kullandı. Ağıralioğlu ayrıca kendisiyle ilgili kararın sebebini de bilmediğini, öğrenmesinin ardından yorum yapacağını sözlerine ekledi.
2 Nisan 2022 Cumartesi 10:39

 
ÇEBİ:ÇANAKKALE MİLLETİMİZİN GERÇEK ADRESİDİR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin dünyada eşine rastlanmayan hasletlerinin ve üstün ruh halinin sayısız örnekleriyle dolu olduğu bir zaferdir. Kahraman ecdadımızın evlatları bugün İHA/SİHA/TİHA’larla tarih yazıyor.” dedi.
18 Mart 2022 Cuma 10:06

 
Bir Savaş Metaforu; Ukrayna ya da İnsanlığın Gözyaşlarında Barışı Aramak
"Akıl vicdanlı olmayınca, fikir de kanatsız kuş gibi uçmaya çalıştıkça, düşer de hala uçuyorum zannedermiş." Bebekleriyle birlikte kırk milyon faşist Ukraynalı iyi kalpli Ruslara tam biyolojik bomba atmaya hazırlanıyordu ki, insani bir müdahaleye uğradılar.
16 Mart 2022 Çarşamba 17:06

 
Çoruh Edaş’tan Akçaabat’a 2 Milyon Lira Yatırım
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), kesintisiz enerji arzı hedefiyle yatırımlarına devam ediyor.
15 Mart 2022 Salı 12:53

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜYOR
Trabzon genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında Akçaabat’ta, Akçaabat Belediyesi ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13 Mart 2022 Pazar 04:20

 
Genç, Hocalı Katliamı’nı kınadı!
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Ermenistan’ın 26 Şubat 1992 yılında Azerbaycan’ın Hocalı bölgesinde savunmasız sivillere karşı yaptığı katliamın yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
26 Şubat 2022 Cumartesi 10:44

 
Bartın Üniversitesinin “Engelsiz Yaşam Alanı Projesi”nde sona gelindi
Bartın Üniversitesinin Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) desteği ile hayata geçirdiği Türkiye’nin alanındaki en kapsamlı tesislerinden birinin inşa edildiği “Engelsiz Yaşam Alanı Projesi”nde sona gelindi.
16 Şubat 2022 Çarşamba 19:48

 
DEVA PARTİSİ SÖZCÜSÜ İDRİS ŞAHİN’DEN ERDOĞAN’A “AİHM” TEPKİSİ:
‘Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelip sizleri de tartar’ DEVA Partisi sözcüsü İdris Şahin, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
4 Şubat 2022 Cuma 17:06

 
SİVRİKAYA RAKİPSİZ
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçime rakipsiz giren Yaşar Sivrikaya, 5. kez Oda Başkanı seçilerek büyük bir başarıya imza attı.
10 Ocak 2022 Pazartesi 12:42

 
İNŞAATIN HER ALANINDAYIZ
SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ
30 Aralık 2021 Perşembe 17:54

 
Beşirli sahilini çöplerden temizlediler!
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, çocuklar ve vatandaşların katılımıyla “Atıksız Bir Çevre” mottosuyla Beşirli sahilinde temizlik etkinliği düzenledi.
12 Aralık 2021 Pazar 16:04

 
Ak Parti İl Başkanı Mumcu'dan CHP il başkanına cevap HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, "İttifaksız seçimde AK Parti'nin 2 vekil şansı olur." Diyen CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'na "AK Parti ittifaksız girdiği seçimde 5 vekil çıkarma başarısını elde etmiş bir partidir. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz 6 vekil çıkarmaktır. Bunu başarabilecek güçteyiz. Fakat eli kanlı terör örgütünün siyasi maşası HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur."dedi.
6 Aralık 2021 Pazartesi 19:28

 
BTP İstanbul il kongresine hazırlanıyor
BTP İl Başkanı Fuat Şengül: Kur - faiz problemlerinin, işsizliğin, aşsızlığın, yoksulluğun çaresini genel başkanımız Hüseyin Baş Milli Ekonomi Modeli çerçevesinde ortaya koyacak.
25 Kasım 2021 Perşembe 09:51

 
Şehit Polise Son Görev
Akçaabat'ta 'dur' ihtarına uymayan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın cenaze namazını emekli imam olan babası İlyas Ceylan Kıldırdı. Acılı baba, helallik istedikten sonra oğlunun tabutuna sarılarak ağladı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 18:00

 
Ayvazoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz olduğunu söyledi.
11 Kasım 2021 Perşembe 08:32

 
ÇAKIROĞLU: MECLİSİN YETKİSİ GASP EDİLDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Davut Çakıroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
10 Kasım 2021 Çarşamba 16:47

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur