Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Trabzonlular haberleri
 
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PARİS’TE DE KUTLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesi ve Paris Trabzonlular Derneği işbirliği ile Paris’te özel bir resim sergisi açıldı.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:22

 
BİZE PARİS DE TRABZON
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’a Pariste Trabzon’u tanıtmak için yaptığı çalışmalar sebebiyle teşekkür etti.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:05

 
Boztepe Seyir Terası bayram tatilinin vazgeçilmezi oldu!
Açıldığı günden beri hem Trabzonluların, hem de yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu, Kurban Bayramı tatilinde de en çok rağbet gören noktalardan biri oldu.
30 Haziran 2023 Cuma 10:19

 
Genç’ten Trabzonlulara miting teşekkürü
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine yoğun katılım gösteren Trabzonlulara teşekkür etti.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:29

 
DEPREMZEDELERE SINIR ÖTESİNDEN YARDIM FİLOSU
Paris Trabzonlular Derneği’nce depremzedeler için toplanan yardımlar Tır’larla ülkemize giriş yaptı
20 Şubat 2023 Pazartesi 18:54

 
KOCAELİ TRABZON TANITIM GÜNLERİ SONA ERDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen ‘Trabzon Tanıtım Günleri’ sona erdi.
20 Haziran 2022 Pazartesi 16:57

 
KOCAELİ’NDE AKÇAABAT’IMIZI TANITIYORUZ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneğinin iş birliğiyle "Trabzon Tanıtım Günleri" Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi'nde başladı.
18 Haziran 2022 Cumartesi 20:01

 
Eren Bülbül Hatıra Ormanı
Paris Trabzonlular Derneği tarafından, Trabzon'da 5 yıl önce bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün anısına Bursa'nın Mudanya ilçe kırsalındaki Göynüklü Mahallesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.
21 Mart 2022 Pazartesi 18:28

 
PARİSTE TRABZON GECESİ DÜZENLENDİ
Paris Trabzonlular Derneği tarafından Paris’te Trabzonlular Gecesi düzenledi.
9 Şubat 2022 Çarşamba 18:14

 
Paris Trabzonlular Gecesine Hazırlanıyor
Paris Trabzonlular Gecesi 5 Şubatta Yapılacak
21 Ocak 2022 Cuma 15:40

 
AKÇAABAT’TAN ANLAMLI SERGİ
Akçaabat Belediyesi, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Uluslararası Bilim Kültür Sanat Derneği ve Paris Trabzonlular Derneği tarafında Akçaabat’ta anlamlı bir sergi hayata geçiyor.
25 Ağustos 2021 Çarşamba 08:46

 
Akçaabat Heyetinden Hekimoğlu’na Ziyaret
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran ve Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürü Turan Bektaşoğlu, Kulübümüz, Başkanımız Celil Hekimoğlu ve Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş’i ziyaret etti.
2 Ağustos 2021 Pazartesi 16:41

 
Büyükşehir Belediyesi, itfaiye teşkilatını halka tanıttı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan İtfaiye Teşkilatının, kuruluş yıldönümü kapsamında her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nda (Meydan Parkı) kurduğu stantla hem halkı yangınlara karşı bilgilendirdi, hem de itfaiye araç ve ekipmanlarını Trabzonlulara tanıttı.
1 Ekim 2018 Pazartesi 07:59

 
Büyükşehir Belediyesinin standı ziyaretçi akınına uğruyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, İstanbul'da devam eden Trabzon Tanıtım Günleri'nde kurduğu stant alanı gurbetteki Trabzonlular ve Trabzon sevdalılarının akınına uğruyor.
22 Eylül 2018 Cumartesi 17:16

 
Revi:Tek yumruk olacağız
AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen ve toplantı sonrasında kısa sürede toplanan 10 bin kişinin üzerinde vatandaşla buluşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da büyük bir coşku ve heyecanla karşılandığını söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan parti teşkilatlarımıza ve Trabzonlulara teşekkür ediyorum.” dedi.
14 Ağustos 2018 Salı 08:08

 
Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğradı
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırmakta olduğu dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’in halka tanıtılması ve Trabzonluların görüşlerinin toplanarak son çalışmaların şekillendirilmesi için gerçekleştirilen Trabzon Botanik Tanıtım Günleri sona erdi.
15 Temmuz 2018 Pazar 09:22

 
ALTUNBAŞ YENİ KABİNEYİ DEĞERLENDİRDİ
“KABİNEDEKİ TRABZONLULAR SEVİNCİMİZİ İKİYE KATLADI”
10 Temmuz 2018 Salı 00:36

 
GEZ DÜNYAYI GÖR TRABZON BOTANİK'İ
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırmakta olduğu dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’in halka tanıtılması ve Trabzonluların görüşlerinin toplanarak son çalışmaların şekillendirilmesi için gerçekleştirilen Trabzon Botanik Tanıtım Günleri bugün düzenlenen törenle başladı.
9 Temmuz 2018 Pazartesi 15:00

 
Bu sofralarda millet birlikteliği yaşıyoruz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan boyunca sokak iftarlarıyla Trabzonluları bir araya getirmeye devam ediyor.
6 Haziran 2018 Çarşamba 00:00

 
Trabzon Günleri sona erdi
Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri sona erdi. 3 Mayıs'ta Ankara AVM'de başlayan ve 6 Mayıs akşamı tamamlanan etkinlikler ziyaretçi akınına uğradı. Gurbetteki Trabzonlular ve Karadeniz sevdalılarının akın ettiği etkinliklerin açılışını TBMM Başkanı Ismail Kahraman gerçekleştirdi. Etkinlikleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gurbetteki Trabzonlularla bir araya geldi.
7 Mayıs 2018 Pazartesi 10:59

 
BAŞKAN TÜRKMEN’E ZİYARET
Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, Başkan Yardımcısı Abidin Ekşin, Genel Sekreter, Salih Şahintürk, fuar organizatörleri Abdullah Mercan ve Muhammet Mercan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ettiler.
24 Ocak 2018 Çarşamba 17:40

 
Erdoğan'ı Cumur Karşıladı
Fransanın Başkenti Paris'e resmi bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur yalnız bırakmadı.
11 Ocak 2018 Perşembe 16:47

 
Cumur Annesini Kaybetti
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur'un annesi son yolculuğuna uğurlandı.
18 Kasım 2017 Cumartesi 17:26

 
Türk İşadamlarının Fransa Çıkarması
Paris Trabzonlular Derneği Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle 7S Fuarcılık işbirliği ile 27-29 2017 Ekim tarihleri arasında Paris’te I. Uluslararası İş Dünyası Ve Yatırım Zirvesini gerçekleştiriyor.
2 Ekim 2017 Pazartesi 10:55

 
Başkan Gümrükçüoğlu halkı dinliyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her hafta halk günü düzenleyerek Trabzonlularla bir araya gelmeye devam ediyor.
28 Eylül 2017 Perşembe 18:56

 
Mersin Aile Plajı Trabzon’un hizmetinde
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Mersin (Akçaabat) Aile Plajı, Trabzonluların akınına uğruyor.
12 Eylül 2017 Salı 13:47

 
Güngör'den Davet Alanlarda Olalım.
CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramı 95. Yıldönümü kutlamalarına tüm Trabzonluları davet etti.
27 Ağustos 2017 Pazar 00:17

 
Trabzon Bayrama hazır
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonluların bayramı en güzel şekilde geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı.
22 Haziran 2017 Perşembe 19:30

 
Trabzon’dan Bitlis’e kardeşlik sofrası
Her akşam Trabzon’un ayrı bir ilçesinde gerçekleştirdiği halk iftarları ile Trabzonluları bir araya getiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, iftar sofrasını bu kez Bitlis’te kurdu.
14 Haziran 2017 Çarşamba 07:02

 
Büyükşehir'den İlaçlama Hizmeti
Trabzonlular geceleri rahat uyusun diye.
10 Haziran 2017 Cumartesi 18:52

 
Kardeşlik sofrası bu kez Şalpazarı’nda kuruldu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlularla halk iftarlarında bir araya gelmeye devam ediyor.
9 Haziran 2017 Cuma 00:55

 
Trabzonlular İstanbul'da buluştu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da yaşayan Trabzonlular ile buluştu.
15 Nisan 2017 Cumartesi 10:44

 
Bursa’dan Akçaabat’a Davet
Bursa Trabzonlular Federasyonu Derneği Başkanı Nuri Uğurlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ederek Bursa’da yapılacak rekor denemesi etkinliğine davet etti.
7 Nisan 2017 Cuma 15:34

 
Gümrükçüoğlu açılışa davet etti
Gümrükçüoğlu Trabzonluları açılışa davet etti
2 Nisan 2017 Pazar 00:25

 
Cumur Avrupa'ya Sert Çıktı
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, 30 yıldır Avrupa'da yaşadığını ve böyle bir zulüm görmediklerini ifade etti.
15 Mart 2017 Çarşamba 19:26

 
Bize Paris de Trabzon.
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Paris Büyükelçisi olan Araklılı İsmail Hakkı Musa’yı makamında ziyaret etti.
17 Şubat 2017 Cuma 19:52

 
TRABZONSPOR ve FINDIK
Değerli Trabzonlular! Şehrimizin çok önemli iki sevdası vardır.
27 Kasım 2016 Pazar 19:03

 
Haydar Revi’den Trabzon halkına teşekkür
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 15 Temmuz akşamı yaşanan FETÖ Darbe Girişimi sonrasında bir haftadır Trabzon’da demokrasi mücadelesi veren Trabzonlular’a teşekkür etti.
22 Temmuz 2016 Cuma 17:10

 
Meydanları terk etmeyeceğiz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, darbe kalkışımına karşı dik duruş mitinglerinde Trabzonlular ile birlikte olmaya devam ediyor.
19 Temmuz 2016 Salı 19:30

 
Ahmet Taşgetiren Trabzon'da
İlahiyatçı Yazar Ahmet Taşgetiren, Cuma günü saat 14:30'da KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde Trabzonlularla buluşacak.
27 Nisan 2016 Çarşamba 15:25

 
Paris'te Trabzon Fırtınası Esecek
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur ve yönetimi yine çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak
1 Şubat 2016 Pazartesi 07:39

 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon'da
AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, miting alanına gelerek Trabzonlulara seslenmeye başladı.
19 Ekim 2015 Pazartesi 16:47

 
Bağcılar'da Trabzon Coşkusu
Bağcılarlı Trabzonlular, Bağcılar Meydanı’nda kurulan stantlarda bir araya gelerek horon eşliğinde, yöresel ürünlerini sergiliyorlar.
7 Temmuz 2015 Salı 18:12

 
Hacıosmanoğlu’nu Eleştirdi Ertürk’e Sahip Çıktı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu’na bir tepki de Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Cumur’dan geldi.
7 Temmuz 2015 Salı 17:32

 
Trabzon, Akyazı İçin Büyük Bedeller Ödemiştir
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon'da düzenlenen mitingde Trabzonlulara seslendi ve Akyazı Stadyumu ile alakalı olarak açıklamalar yaptı.
28 Mayıs 2015 Perşembe 18:45

 
Trabzon AKP Yi Azledecek.
Kapı kapı dolaşarak usanmadan MHP nin programını anlatan ve Trabzonlulardan oy isteyen vekil adayı Hikmet Yılmaz STK ları, Kamu çalışanlarını ve çeşitli meslek erbabını ziyaretlerini sürdürüyor.
18 Mayıs 2015 Pazartesi 17:57

 
Fulya Cumur son yolculuğuna uğurlandı.
Fransa Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent CUMHUR Yeğenini olan Fulya Cumur son yolculuğuna uğurlandı.
13 Şubat 2015 Cuma 15:43

 
Cumur Ailesinin Acı Günü
Fransa Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent CUMHUR Yeğenini Kaybetti.
11 Şubat 2015 Çarşamba 19:20

 
Biz Birlikte Türkiye’yiz, Teşekkürler Türkiye!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Trabzonlulara teşekkür etti.
11 Ağustos 2014 Pazartesi 11:11

 
Trabzon Bayraktar’ı Arar Oldu.
Bakanlığı döneminin hemen ardından yavaşlayan Trabzon yatırımları, tüm Trabzonlular’ın “Bakanımız nerede?” ifadesini kullanmasına neden oldu.
30 Temmuz 2014 Çarşamba 15:30

 
'Trabzonluları köyden ve yayladan alacağız'
Trabzonluları köyden ve yayladan alacağız
15 Temmuz 2014 Salı 10:01

 
Günnar'dan Trabzon'a Teşekkür
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni’ne gösterdikleri ilgi için tüm Trabzonlulara teşekkür etti.
17 Haziran 2014 Salı 15:53

 
“TRABZON EKONOMİSİNE KAN KAZANDIRDIK"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’a kaynak aktarılmasını sağlayarak, Trabzon ekonomisine kan kazandırdıklarını böylece, hem Trabzon’un canlandığını hem de Trabzonlular’ın yüzünün güldüğünü söyledi.
23 Mart 2013 Cumartesi 21:53

 
Kimler Yoktu Ki
Ankarada Hamsi Şöleni Trabzonluları buluşturdu.Ankara'daki Trabzonlular Vakfı/Derneği ve Kadın Platformu geleneksel hamsi gününde Trabzonluları buluşturdu.
26 Aralık 2011 Pazartesi 21:49

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur