Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
cretsiz haberleri
 
BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ
Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi. DOKAP ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Akçaabat’taki çiftçilere ücretsiz meyve fideleri dağıtıldı.
28 Mart 2024 Perşembe 15:45

 
Sinema Tırı Akçaabat'ta...
Etkinliğimiz ÜCRETSİZ olup tüm halkımız davetlidir…
22 Ağustos 2023 Salı 10:40

 
GENÇLERİN HAYALLERİNE KAVUŞMASINA DESTEK VERİYORUZ
Akçaabat Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sınavları hazırlık kursuna, gençler yoğun ilgi gösterdi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:43

 
TTSO üyeleri 6 belgeyi online ortamda ücretsiz alabilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) 6 adet resmi belgenin online olarak başvurulması halinde üyelerine ücretsiz olarak verileceğini açıkladı.
12 Ocak 2023 Perşembe 16:00

 
Peşkeş iddiası
BEŞİKDÜZÜ Belediye Meclisinin MHP’li Üyesi Önder Öztürk, 3 aydır işçilerine maaş ödeyemeyen Beşikdüzü Belediyesinin Büyükşehir Belediyesine ücretsiz araç tahsis etmesini ve 4 aydır bir ormanda ekskavatörün çürümeye terk edilmesini eleştirdi.
13 Eylül 2021 Pazartesi 10:41

 
TRABZON’DA ÜCRETSİZ PATATES SOĞAN NE ZAMAN NEREDE DAĞITILACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen hafta duyurulan ücretsiz patates soğan dağıtımının Trabzon’da ne zaman yapılacağı merak konusu olmuştu.
20 Nisan 2021 Salı 10:52

 
Kütüphane Haftası’nda anlamlı kitap etkinliği
Kütüphane Haftası dolayısıyla ücretsiz kitap dağıtıldı
1 Nisan 2021 Perşembe 19:52

 
Genç’ten öğrencilere tablet desteği!
Eğitim faaliyetlerine bugüne kadar 10 milyon TL’lik destek veren Ortahisar Belediyesi, uzaktan eğitim projesine katkı sunmak için, şimdi de öğrencilere ücretsiz tablet dağıtacak.
21 Şubat 2021 Pazar 14:57

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akçaabat Belediyesi ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçe sınırları içinde bulunan belirli noktalara Wi-Fi cihazı yerleştirdi.
29 Aralık 2020 Salı 19:42

 
Ortahisar'dan evlere berber hizmeti
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkmakta zorlanan engelli vatandaşlar ilçe belediyesince evlerinde ücretsiz tıraş ediyor.
14 Aralık 2020 Pazartesi 09:18

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLARA YÖNELİK YÜZME KURSU START ALDI
Akçaabat Belediyesi ile Akçaabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Ücretsiz Yüzme Kursu" başladı.
9 Kasım 2020 Pazartesi 10:37

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLARA YÖNELİK YÜZME KURSU START ALDI
Akçaabat Belediyesi ile Akçaabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Ücretsiz Yüzme Kursu" başladı.
7 Kasım 2020 Cumartesi 18:49

 
PARLAYAN ZEKA EĞİTİM KURUMUN'DAN DUYURU.
2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA KAYITLI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE 24 AĞUSTOS 2020 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜCRETSİZ ÖZEL DERS ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAYACAKTIR.
17 Ağustos 2020 Pazartesi 18:21

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR
Vatandaşların bayramı, huzurlu şekilde ve sıkıntı yaşamadan geçirmesine yönelik hazırlıklarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetini de bayram boyunca ücretsiz verecek.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:53

 
BEZ ÇANTALARA YOĞUN İLGİ
Marketlerde plastik poşetlerin ücretli olmasının ardından ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında Akçaabat Belediyesi tarafından vatandaşlara Salı Pazarında ücretsiz bez çanta
21 Mart 2019 Perşembe 17:02

 
BEZ ÇANTALARA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Marketlerde plastik poşetlerin ücretli olmasının ardından ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında görsel ve çevresel kirliliğin önüne geçmek ve plastik poşet kullanımını engellemek için Akçaabat Belediyesi tarafından vatandaşlara Salı Pazarında ücretsiz bez çanta
20 Mart 2019 Çarşamba 19:34

 
TRABZON FESTİVALLERİYLE ANILACAK
SALONLAR ÜCRETSİZ OLACAK
16 Mart 2019 Cumartesi 17:14

 
Büyükşehir Belediyesi dershanesinde eğitime başlandı
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 2012 yılında uygulamaya koyduğu, ücretsiz oluşundan dolayı dönemin önde gelen dershanelerinin tepki gösterdiği Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu, 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine 1385 öğrenci ile başladı.
11 Ekim 2018 Perşembe 08:14

 
BÜYÜKŞEHİR BAYRAMDA YİNE ÜCRETSİZ TAŞIYACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği dini tatil günlerinde belediye otobüslerinin ücretsiz olması uygulamasını bu yılda sürdürecek.
17 Ağustos 2018 Cuma 20:14

 
TRABZONU YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ
Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuzda yine vatandaşları ücretsiz taşıyacak
13 Temmuz 2018 Cuma 11:37

 
Emeklilerimizi ücretsiz taşımayanın sözleşmesini yenilemedim
Emekliler Derneği Trabzon Şubesinin 21. Olağan Kongresinde katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 65 yaş üstü vatandaşları ücretsiz olarak taşımayan özel halk otobüslerinin sözleşmelerini yenilemediğini ifade etti.
10 Mayıs 2018 Perşembe 16:03

 
Dershanesindeki öğrencilere ücretsiz hazırlık seti
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ve ücretsiz olarak hizmet veren Üniversiteye Hazırlık Destekleme Kursuna katılan öğrencilere hazırlık seti kitapları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından teslim edildi.
8 Aralık 2017 Cuma 10:08

 
Başkan Gümrükçüoğlu öğretmenlerle bir araya geldi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz dershanecilik uygulamasında görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.
4 Aralık 2017 Pazartesi 17:21

 
Büyükşehir Dershanesinden Hukuk Fakültesine
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz dershanecilik uygulamasıyla üniversite sınavlarına hazırlanan Burak Harun Kaplan, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleşti.
7 Eylül 2017 Perşembe 18:56

 
Büyükşehir,bayram boyunca bin 400 ücretsiz otobüs seferi düzenledi.
Büyükşehir, bayram boyunca bin 400 ücretsiz otobüs seferi düzenledi.
5 Eylül 2017 Salı 18:54

 
Büyükşehir'den ücretsiz cenaze hizmeti.
Büyükşehir Belediyesi ücretsiz cenaze hizmetleri ile Trabzon’un emrinde
19 Temmuz 2017 Çarşamba 08:49

 
Büyükşehir öğrencileri ücretsiz taşıyacak
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek olan öğrenciler ile öğrenci yakınları ve sınav görevlilerini ücretsiz olarak taşıyacak.
8 Haziran 2017 Perşembe 18:14

 
Eti Çocuk Tiyatrosu Akçaabat'ta
Çocukların kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz tiyatro oyunları sergileyen ETİ Çocuk Tiyatrosu, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün daveti üzerine Akçaabat'ta çocuklarla buluştu.
19 Mayıs 2017 Cuma 07:44

 
Akçaabatlı Kadınlar Sporda
Akçaabat'ta yaşayan ev hanımları ve çalışan kadınlara yönelik Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz Pilates Kursu’nun pazartesi, çarşamba, cuma günleri kadınlara hizmet veriyor.
17 Nisan 2017 Pazartesi 18:12

 
Ücretsiz dershaneyi önce soydular sonra yaktılar
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak YGS-LYS Destekleme Kursu gerçekleştirilen Sahil yerleşkesinde hırsızlık ve kundaklama olayı yaşandı.
30 Mart 2017 Perşembe 00:12

 
Trabzon'da esnafa uyarı! İnanmayın.
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, KOSGEB tarafından uygulanan devlet destekleri konusunda yardımcı olacağını söyleyerek dolandırıcılık yapanlara karşı esnaf ve sanatkârları uyararak, "KOSGEB'in tüm kredi başvuru işlemleri ücretsizdir. Bu konuda sizden para talep edenlere kesinlikle inanmayın" dedi.
22 Şubat 2017 Çarşamba 18:33

 
Büyükşehir’den eğitime katkı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ücretsiz olarak düzenlediği Üniversiteye Hazırlık Kursunda eğitim ve öğretim gören öğrencilere içerisinde soru bankası, testler ve deneme sınavları bulunan YGS ve LYS kitap setleri dağıtıldı.
31 Ekim 2016 Pazartesi 11:24

 
Ücretsiz dershanede eğitime başlandı
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ücretsiz olarak düzenlediği Üniversiteye Hazırlık Kursunda eğitim ve öğretime başlandı. Büyükşehir Belediyesinin sahil yerleşkesi ve TRAMEK binasında gerçekleştirilen ücretsiz dershanecilik uygulaması kapsamında 35 derslikte 764 öğrenci ile 2016-2017 eğitim-öğretim sezonunun startı verildi.
7 Ekim 2016 Cuma 18:26

 
Bil Okullarından Gazi Çocuğuna Ücretsiz Eğitim.
Akçaabat’ta faaliyet gösteren Özel Trabzon Bil Temel Lisesi örnek bir davranış sergileyerek ilçemizde ikamet eden Kuzey Irak gazisi Mustafa Akyüz’ün 9. Sınıf öğrencisi Almira Akyüz’e dört yıl boyunca ücretsiz burs imkanı sundu.
27 Eylül 2016 Salı 17:45

 
Büyükşehir üniversiteli yapıyor
Büyükşehir’in ücretsiz hazırlık kursu ile 495 öğrenci üniversiteyi kazandı.
12 Ağustos 2016 Cuma 11:15

 
Otopark Yasal Mı Ki Ücreti Yasal Olsun?
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde otopark tarifesi belirlenirken, Meclis üyelerinin ücretsiz giriş talebi ‘Yasal değil’ cevabı aldı
20 Nisan 2016 Çarşamba 00:00

 
TAKKART’ı yararlanamayacak.
TAKKART’ı olmayanlar 1 Mart’tan sonra ücretsiz ya da indirimli taşımacılık hizmetinden yararlanamayacak
19 Ocak 2016 Salı 07:13

 
Trabzon'da askere traş bedava!
Trabzon’da bir berber, terör saldırılarına tepki için askerleri ücretsiz tıraş etmeye başladı
15 Eylül 2015 Salı 18:13

 
Büyükşehir okul gibi
BÜYÜKŞEHİR’İN ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSUNA 710 BAŞVURU
8 Eylül 2015 Salı 16:33

 
Büyükşehir Belediyesi Öğrencileri Sınava Ücretsiz Taşıyacak.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler, 13-14 Haziran 2015 Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girecek olan öğrencileri ve velilerini Ortahisar sınırları içerisinde Büyükşehir otobüsleri ücretsiz taşıyacak.
12 Haziran 2015 Cuma 09:11

 
Trabzon’da Belediye Otobüslerinde Ücretsiz İnternet Dönemi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yolcu taşımacılığında hizmet veren 35 belediye otobüsünde ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı. Vatandaşlar, değişik...
22 Mayıs 2015 Cuma 21:11

 
SEN DE BİR FİDAN DİK
Orman Haftası nedeniyle, Akçaabat Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü’nce, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı.
20 Mart 2015 Cuma 18:10

 
Akçaabat Belediyesi Okullar Kitap Dağıttı.
BELEDİYEDEN MAHALLE OKULLARINA ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITIMI YAPILDI.
19 Kasım 2014 Çarşamba 21:43

 
BAYRAM BOYUNCA OTOBÜS HİZMETLERİ ÜCRETSİZ OLACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların eş, dost, akraba ve kabir ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için Ramazan Bayramı’nda otobüs seferlerini ücretsiz olarak verecek ve şehir merkezindeki kabristanlıklara yine ücretsiz olarak otobüs seferleri düzenlenecek.
25 Temmuz 2014 Cuma 12:47

 
Belediye'den 6 bin fidan
Akçaabat Belediyesince, Orman Haftası münasebetiyle geleneksel hale getirilen “ Sen de bir fidan dik “ adlı fidan dağıtma kampanyasının bu yıl 18. si düzenlenmiş olup 6000 adet fıstık çamı ücretsiz dağıtıldı.
18 Mart 2014 Salı 18:20

 
2010 TERCİH MERKEZLERİ KURULDU
Akçaabat'ta 2010 YGS ve LYS sınavlarına giren öğrencilere destek amacıyla Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğünce bir Yönlendirme Komisyonu kuruldu. İlçemizde Akçaabat Lisesi ve Akçaabat Çok Programlı Teknik Lisesi olmak üzere iki noktada kurulan merkezlere gelerek ücretsiz hizmetlerden yararlanan öğrenciler Milli Eğitimin bu çalışmasından oldukça memnun olduklarını ve her yıl devam etmesini istediklerini ifade ettiler.
14 Eylül 2010 Salı 00:19

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur