Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI HÜSEYİN KARA'DAN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR TALAT ÇAMKTAN BAYRAM İLANI ESKİ MUHTARDAN BAYRAM KUTLAMASI AKÇAABAT AK PARTİ'DEN BAYRAM KUTLAMASI AKPINAR MAH MUHTARI MESAJ YAYINLADI ÖMER HACISALİHOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI AKMESTEK'TEN YOĞUN İŞ BİRLİĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAM DENETİMİ DOĞALGAZ ÇALIŞMASI İLE BOZULAN YOLLAR YENİLENİYOR. TRABZON'DA BAYRAMDA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ OLACAK Trabzon Ticaret Lisesi, 100. Yılını kutluyor TTSO Müşterek Meslek Komiteleri toplantısında sektörlerin talepleri dile getirildi CHP Genel Başkanı Özgür Özel Trabzon'a Geliyor! Bu Şehirde Sessiz Tehlikeye Karşı Harekete Geçildi! O Böceğe Karşı Timi Kuruldu Turizm Lisesinden Atletizm Müsabakalarında Büyük Başarı! AKÇAABAT’TA RAMAZAN ŞENLİKLERİ COŞKUYLA DEVAM EDİYOR AKÇAABATTA TOPLU BAYRAMLAŞMA OLACAK MI? TTSO mart ayı meclis toplantısı yapıldı
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
 
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
 
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
Genç’ten öğrencilere tablet desteği!
 

Genç’ten öğrencilere tablet desteği!

Eğitim faaliyetlerine bugüne kadar 10 milyon TL’lik destek veren Ortahisar Belediyesi, uzaktan eğitim projesine katkı sunmak için, şimdi de öğrencilere ücretsiz tablet dağıtacak.

21 Şubat 2021 Pazar 14:57
Yazdır

Bu kapsamda Ortahisar Belediyesi ile Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Uzaktan Eğitime Erişim Projesi Protokolü’ imzalandı. Protokolü, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse imzaladı. Yapılan protokole göre, Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim projesi kapsamında Ortahisar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilerin tablet bilgisayar ihtiyacını karşılayacak.

“KATKILARINI HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in sadece tablet konusunda değil, eğitimle ilgili bütün konularda kendilerine destek olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, şöyle konuştu: “Kovid-19 sebebiyle okullarımızda uzaktan eğitim devam etmektedir. Uzaktan eğitim nedeniyle çocuklarımızın mağdur olmaması için bakanlığımızın attığı adımlar ve ülke genelinde yapılan bağışlarla birlikte ilçemizdeki bazı öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladık. Bakanlığımızın bu desteği de artarak devam ediyor. Eğitimde sadece tablet konusunda değil, başka konularda da Ortahisar Belediyemizin katkılarını her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu da bunun devamı niteliğinde bir proje… Örnek olacak şekilde de devam ediyor. Okullarımızda ihtiyaçlı öğrencilerimizin tabletlerini karşılamak için gereken listelemeleri yaptık. İnşallah, bu çalışmamızla da öğrencilerimizin mağduriyetini gidermiş olacağız.”

“EĞİTİM HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Öğrencilerin uzaktan eğitim imkânlarından yoksun kalmaması devletin bütün tedbirleri aldığını belirten Başkan Genç, yerel yönetimler olarak kendilerinin de bu projelere katkı sunduğunu söyledi. Öğrencilerin daha iyi bir eğitim alması için aynı kararlılıkla destek olmaya devam edeceklerine vurgu yapan Başkan Genç, “Kovid-19 başladıktan sonra birçok alanda devletimizin her kesime olduğu gibi eğitim konusunda da çok önemli adımları oldu. Uzaktan eğitim konusunda bütün öğrencilerimizin bundan istifade edebilmesi için bizler de devletimizin bu kararlı adımlarına yerelde katkı sağlamak adına tabletlerimizi öğrencilerimize dağıtacağız. Öğrencilerimizin eğitimden yoksun kalmamaları adına bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da eğitim konusunda aynı hassasiyetle katkı sağlamaya devam ediyoruz. Burada bunun bir örneğini daha yaşıyoruz. Eğitim her şeyden önemli. Geleceğimizin için önemli. Cumhurbaşkanımızın riyasetinde devletimizin ortaya koyduğu anlayışın gereğini yerelde yapmaya devam edeceğiz. Ben buradan kıymetli müdürümüze eğitime yaptığı katkılar nedeniyle çok çok teşekkür ediyorum. Hep beraber bu şehrin çocuklarının yarın vatana, millete daha güzel hizmetler yapabilmelerini sağlamak üzere daha iyi bir eğitim alabilmeleri için aynı kararlılıkla koşmaya devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun…” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler: Eğitim, faaliyetlerine, bugüne, kadar, 10, milyon, TL’lik, destek, veren, Ortahisar, Belediyesi, uzaktan, eğitim, projesine, katkı, sunmak, için, şimdi, de, öğrencilere, ücretsiz, tablet, dağıtacak,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1430 Osmanlı orduları Selanik ve İyonya'yı fethetti.
1827 Beethoven, Viyana'da 10 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.
1903 Marconi'nin telsiz sistemi aracılığıyla Londra ve New York arasında düzenli haber akışı başladı.
1938 Harp Okulu Mahkemesi, Nazım Hikmet'i 28 yıl hapse mahkum etti.
1950 Nazım Hikmet, Bursa Cezaevinde açlık grevine başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur