Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
ekiyor haberleri
 
OSMAN KALYONCU BAŞKAN AKÇAABAT’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
CHP Akçaabat İlçe Belediye Başkanı Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat’ı adım adım sokak sokak geziyor, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
7 Şubat 2024 Çarşamba 20:35

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirten Güner, "Milletimize kendimizi çok iyi anlatmamız ve onları da aynı hassasiyetle dinlememiz gerekiyor. Toplumumuzun çözüm bekleyen birçok sorunu var.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:55

 
AKÇAABAT’IN TARİHİ MEKANLARI DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR
Köklü bir tarihi geçmişe sahip olan Akçaabat; kültürel değerleri, tarihi ve turistik mekanları ile hem ülke çapında hem de dünya genelinde dikkatleri üzerine çekiyor.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:19

 
Özgür Özel Trabzon'da Konuştu
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ‘’Trabzon’un ve Trabzonspor’un gönlünü aynı anda yapmak gerekiyor’’
23 Kasım 2022 Çarşamba 16:13

 
Ağaçseven’de Çaykur’a Sözleşmeye tepkisi!
Çaykur’un organik çay üreticileriyle imzaladığı karşılıklı taahhütnameye rağmen, organik yaş çay alımında dekar başına kota uygulanması, organik çay üreticilerinin tepkisini çekiyor.
20 Eylül 2022 Salı 07:43

 
"30 MART'TA KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ"
Kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "30 MART'TA KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ"
29 Mart 2021 Pazartesi 18:07

 
Hakkı Altıntaş Örnek okul bahçesi
İlçemizin Alsancak Mahallesi’ndeki eğitim kurumlarımızdan Hakkı Altıntaş Ortaokulu, yaratıcılık örneği veren okul bahçesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
3 Ekim 2020 Cumartesi 17:44

 
Tarihi kilisenin çatısında ağaç çıktı
Gümüşhane’de tarihi Ayvalos Kilisesi'nin çatısında kendiliğinden büyüyen çam ağaçları görenlerin dikkatini çekiyor.
24 Eylül 2019 Salı 17:11

 
-Bir örnek adam..
Köyünün çocuklarına yelken sporunu sevdiriyor.. Akçaabat Darıca’daki minik koyu her gün gönüllü olarak temizleyip çevreciliği ile de dikkat çekiyor..
11 Temmuz 2019 Perşembe 14:43

 
Bu market işçi değil patron arıyor
Trabzon'un Çaykara ilçesinde bir marketin camındaki ilan dikkat çekiyor. İşçi bulamayan market sahibi çareyi patron aramakta buldu.
17 Nisan 2019 Çarşamba 16:57

 
Ysk Açıkladı:31 Mart'ta Nasıl oy kullanılacak?
31 Mart 2019 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Peki oy kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor?
26 Mart 2019 Salı 09:51

 
Trabzon'dan Burak Yılmaz'a tepki!
Eski Trabzonsporlu yeni Beşiktaşlı Burak Yılmaz 3 aydır maaş alamamasına rağmen kılını kıpırdatmaması dikkat çekiyor.
19 Mart 2019 Salı 20:36

 
KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çekiyor. İlçede yıllardır eksikliği hissedilen kültür merkezinin yapımına başlatıldı.
16 Ekim 2017 Pazartesi 18:05

 
Olimpiyat Parkı ve Sera Gölü dolup taşıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen tesisler ziyaretçi akınına uğruyor. Büyükşehir Belediyesi işletmesinde olan Olimpiyat (EYOF) Parkı ve Sera Gölü Tabiat Parkı Tesisleri ziyaretçi yoğunluğu ile dikkat çekiyor.
21 Ağustos 2017 Pazartesi 18:30

 
Fenerbahçe'ye bir Trabzonsporlu daha
Transferin gerçekleşebilmesi için Trabzonspor'un da onayı gerekiyor ancak bu şimdilik kolay görünmüyor.
10 Haziran 2017 Cumartesi 18:32

 
Yayla Değil Müze Yolu!
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Türk Eğitim Tarihi ve Teknoloji Müzesi, atıl hali ve bozuk yolu ile tepki çekiyor.
30 Ağustos 2016 Salı 18:39

 
Şalpazarı’nın yollarına 5 milyon TL
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un ilçelerinde sürdürdüğü yüksek bütçeli yol çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
25 Ağustos 2016 Perşembe 17:37

 
Geleceğin araçları KTÜ’de tasarlanıyor
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Enerji Teknolojileri Topluluğu (ETT), alternatif enerji çeşitleriyle ürettikleri taşıtlarla dikkat çekiyor.
26 Nisan 2016 Salı 21:14

 
Bu da Tedaş eziyeti
Akçaabat’ta elektrik faturası ödemeye giden yaşılar eziyet çekiyor.
16 Ocak 2016 Cumartesi 18:05

 
Gümrükçüoğlu'ndan acı itiraf
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şehirdeki Suriyeli dilencilerle ilgili çok ilginç açıklamalar yaparak ‘Onları kabullenmemiz gerekiyor’ dedi.
8 Aralık 2015 Salı 19:28

 
Onur bomba gibi geliyor!
Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak yeni sezonun başlamasını iple çekiyor.
20 Haziran 2015 Cumartesi 08:04

 
İşte Trabzon düşmanlığı
Trabzonspor avukatlarının tazminat davası açması gerekiyor.
9 Şubat 2015 Pazartesi 19:22

 
Trabzon'da Belediyeye İcra Şoku!
Büyükşehir olan Trabzon’da ilçe belediyeleri teker teker iflas bayrağını çekiyor.
5 Kasım 2014 Çarşamba 16:54

 
DP, neden büyükşehire aday çıkarmadı?
Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ali Akar, diğer illere göre partisini daha canlı tutmaya çalışan bir il başkanı olarak dikkat çekiyor.
23 Mart 2014 Pazar 12:26

 
Akçaabat'ta balık ölümleri!
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü (Ganalima) Deresi'nde yaşanan balık ölümleri ve deredeki kirlilik dikkat çekiyor.
29 Temmuz 2013 Pazartesi 19:01

 
Trabzon'da Ktü'lü Öğrencilerin Yol Çilesi
Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencileri, üniversitenin D kapısı güzergahında başlatılan dere ıslah ve yapım çalışması nedeniyle yol çilesi çekiyor.
5 Ekim 2012 Cuma 20:40

 
Böyle Sokak ismi Olur mu Demeyin
Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Gürhan Demir köy yoluna yerleştirdiği tabela ilgi çekiyor.yaşadığı sokağın ismini "ölü gezer sokak" olarak değiştirdi.
21 Ağustos 2012 Salı 19:35

 
100 gol sancısı çekiyordu.
Trabzonspor'da kaptan olarak sahaya çıkan Umut Bulut, futbol hayatında Süper Ligde 99 gole imza atmıştı. Ve haftalardır 100 gol sancısı çekiyordu. Dün akşam da inanılmaz goller kaçırdı. İlk yarının son dakikalarında Burak çok rahat pozisyonda golünü atmayıp, Umut'a asist yaparak, bu oyuncunun 100'üncü golünü atmasını sağlayan isim oldu.
3 Nisan 2011 Pazar 23:18

 
MHP Kadın Kolları Çalışmalarına Başladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Kadın Kolları halkoylamasından sonra yeni senenin hazırlıklarına başlamak için yaz dönüşü ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Kadın kolları başkanı Emine Özlü ve kadın kolları yönetim kurulunun yer aldığı toplantıda referandum seçim sonuçlarının değerlendirilmesi, gelecek yıldaki çalışmaların belirlenmesi konusunda fikir alış-verişi yapıldı. Önümüzdeki seçimlere çok hızlı gireceklerini dile getiren Özlü geçen seneyi ise şöyle değerlendirdi: "Geçen seneyi dolu dolu geçirdik. Her ay ne yapılması gerekiyorsa, neyi gerektiriyorsa onları belirledik ve o doğrultuda hareket ettik. Hiçbir ayımız boş geçmedi, ayda en az 1-2 faaliyetimiz oldu. Toplantıla
20 Ekim 2010 Çarşamba 23:56

 
Gerçekçi Olmamız Gerekiyor
TFF 2.Lig'de 2010?2011 sezonuna yeni bir sayfa açarak başlamaya hazırlanan Akçaabat Sebatspor'da Başkan Zeki Öztürk, öncelikli hedeflerinin kulübün önünü tıkayan engelleri aşmak olduğunu söyledi. Akçaabat Sebatspor'un durumunun ortada olduğunun altını çizen Öztürk, "Bu konuda gerçekçi olmalıyız. Özellikle borçlar nedeniyle kulübün önü tıkalı. Bunları aşmak için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Bu konuda camiamızın bize destek çıkmasını bekliyoruz. Camiamız bize sahip çıkarsa aşamayacağımız engel yoktur" diye konuştu.
12 Eylül 2010 Pazar 21:40

 
Sebatspor'u Yaşatacağız
Geçmiş dönemlerde kısıtlı imkanlarla ligde mücadele ettiklerini belirten Derelioğlu, artık sıkıntı çekmemek için A.Sebatspor'un daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini ifade etti. Deneyimli teknik adam Akçaabat Sebatspor'un çıkışa geçme vaktinin geldiğini belirterek, "Sebatspor'u yaşatmak için buradayız. Camianın ortak gayesi de zaten bu. Güçlü bir yönetim oluştu ve herkes Akçaabat Sebatspor'un yeniden çıkışa geçmesi ve başarılı olması için elini taşın altına koydu. Sebatspor'un bulunduğu konum ortada. Başarılı olmamız için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız" dedi.
12 Eylül 2010 Pazar 21:30

 
Derelioğlu ile Devam
Akçaabat Sebatspor Teknik Direktör İhsan Derelioğlu ile yola devam dedi. Akçaabat Sebatspor'un Söğütlüde bulunan tesislerde gerçekleşen imza törenine, Kulüp Başkanı Zeki Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninde bir açılama yapan Akçaabat Sebatspor Kulüp Başkanı Zeki Öztürk, kulübün içerisinde bulunan şartların belli olduğunu ve bu şartlarda en iyi çalışmayı yapacaklarını ifade ederek "Trabzon'da Trabzonspor'dan sonra 2. değer Akçaabat Sebatspor'dur. Bu değere hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu düşünce ile hareket ederek, geçen sezonda birlikte çalıştığımız İhsan hocamızla yolumuz devam etme kararı aldık. Takım ve kulüp için ne yapmamız gerekiyorsa bunu yapmak için mücade
12 Eylül 2010 Pazar 17:36

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur