Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
eser haberleri
 
Gerçek değerlerin gözde eseri:“Karadeniz’de Hoca Olmak”
TRÜ direktörlüğünde Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile ortaya muazzam bir eser çıktı
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:23

 
BARÜ’de “Gazze Soykırımı” sergisi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) öğrencilerin Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı eserlerin yer aldığı karma resim sergisi büyük ilgi gördü.
5 Ocak 2024 Cuma 18:42

 
TRT SANATÇILARINDAN TRABZON’DA UNUTULMAZ MÜZİK ZİYAFETİ
TRT sanatçıları ‘Şehir Konserleri’ kapsamında Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi’nde müzikseverlerle buluştu. Trabzon Valiliği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve birbirinden değerli sanatçıların çok sevilen eserleri seslendirdiği konser büyük beğeni topladı.
6 Ağustos 2023 Pazar 18:10

 
AKÇAABAT- BATUM ARASI SANATSAL BAĞLAR PEKİŞİYOR
T.C Batum Başkonsolosluğu, Acara Özerk Cumhuriyeti Ressamlar Birliği ve Akçaabat Belediyesi işbirliğinde, 30 Türk Ressamın eserlerinin yer aldığı sergi Batum’da açıldı.
5 Haziran 2023 Pazartesi 11:20

 
BARÜ’de Doç. Dr. Hicran Karataş TÜBA-TESEP ödülü verildi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Karataş’a Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen törende “TÜBA-TESEP Bilimsel Telif Eserleri Ödülü” verildi.
30 Aralık 2022 Cuma 10:32

 
BARÜ’de Doç. Dr. Hicran Karataş TÜBA-TESEP ödülü aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Karataş, TÜBA-TESEP Bilimsel Telif Eserleri Ödülü almaya hak kazandı.
16 Kasım 2022 Çarşamba 10:23

 
BÜYÜK LİDER
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Atatürk, düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve İnkılaplarıyla yaşadığı çağı aşan ve her döneme fikirleriyle damga vuran büyük bir liderdir” dedi.
9 Kasım 2022 Çarşamba 18:30

 
TÜRK HALK MÜZİĞİ BÜYÜLEDİ
Şef Muharrem Gaydan yönetiminde sahne alan Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, verdiği konserle halk müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.
16 Mart 2022 Çarşamba 17:04

 
AKÇAABAT’TA ‘HER KADIN BİN RENK’ KONULU RESİM SERGİSİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle 30 kadın ressamın eserlerinin sergilendiği ‘Her Kadın Bin Renk’ konulu resim sergisi açıldı.
9 Mart 2022 Çarşamba 19:08

 
AKÇAABAT’TA TİYATRO ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin üçüncü akşamında Mizah Sanatı Derneği GugukumdakilerTiyatrosu ‘Çalıntı Eserler Tiyatrosu’ adlı oyun tiyatro severlerle buluştu.
6 Mart 2022 Pazar 15:21

 
PROF. DR. HAYDAR BAŞ’IN ESERİ EMİN ELLERDE…
Hamzaçebi: BTP, Sayın Haydar Baş'ın bırakmış olduğu eseri çok daha ileriye taşıyacak olan bir genel başkana ve kadroya sahip
23 Haziran 2021 Çarşamba 17:02

 
El emeği, göz nuru eserler görücüye çıktı
Ortahisar Belediyesi ile Ortahisar Halk Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği meslek edindirme ve kültür-sanat kurslarına katılan kursiyerlerin eserlerinin sergilendiği yıl sonu sergisi açıldı.
10 Haziran 2021 Perşembe 14:42

 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.
7 Mart 2021 Pazar 00:41

 
Bu güzel eser Türkiye 1. seçilmiştir.
Bu güzel eser Türkiye 1. seçilmiştir. Öğrencimizin emeğine sağlık.
12 Ocak 2021 Salı 20:00

 
Şiir yazma yarışması sonuçları açıklandı!
Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Şiir Yazma Yarışması'nda dereceye giren eserler belirlendi.
11 Ocak 2021 Pazartesi 09:21

 
23 Nisan'ın yeni çocuk şarkıları belli oldu!
Ortahisar Belediyesi'nin, TRT ile ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şarkıları Beste Yarışması'nda dereceye giren eserler açıklandı.
7 Mart 2020 Cumartesi 12:09

 
AKÇAABAT İMKB ANADOLU LİSESİ TÜRKİYE FİNALİNDE
AKÇAABAT İMKB ANADOLU LİSESİ 10 BİN OKUL 120 BİN ESER ARASINDAN TÜRKİYE FİNALİNDE
17 Şubat 2020 Pazartesi 11:26

 
Marş yarışmasında finalistler belli oldu!
Ortahisar Belediyesi'nin Trabzonspor Kulübü'yle ortaklaşa düzenlediği Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nda finale kalan eserler belli oldu.
19 Aralık 2019 Perşembe 14:28

 
THM KONSERİ BÜYÜLEDİ
Şef Muharrem Gaydan yönetiminde sahne alan Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ‘Sonbahar Rüzgarı’ adlı konserinde halk müziğinin sevilen eserlerini salonu dolduran kalabalık eşliğinde seslendirdi.
11 Aralık 2019 Çarşamba 16:14

 
ABD'li askerler Sümela Manastırından tarihi eserleri aldı
Türkiye’nin inanç turizmi yönünden önemli merkezlerinden birisi olan Trabzon’un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı’nın kayıp hazinesinin izi sürülüyor. Ortaya atılan iddialarda ABD'li askerlerin, Sümela Manastırına kamyonlarla çıkarak paha biçilmez tarihi eserleri yurt dışına kaçırdığı kaydedildi.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 10:30

 
AKÇAABAT’IN TARİHİ DEĞERLERİ İÇİN DESTEK
Karadeniz Bölgesi genelinde tarihi eserler ve mekanlarda yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı heyeti Akçaabat Ortamahalle’de de değerlendirmelerde bulundu.
21 Ağustos 2019 Çarşamba 16:26

 
AKÇAABAT TA TRAFİK KAZASI
Binek Araç Tırın Altına Girdi.Şans Eseri Ölen Olmadı
8 Haziran 2019 Cumartesi 15:25

 
THM KONSERİ BÜYÜLEDİ
Şef Muharrem Gaydan yönetiminde sahne alan Akçaabat Belediyesi THM Korosu, halk müziğinin sevilen eserlerini, salonu dolduran kalabalık eşliğinde seslendirdi.
14 Mart 2019 Perşembe 17:17

 
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE TİYATRO GÜNLERİ
Akçaabat Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri iki gün boyunca Milli Şair Mehmet Akif Ersoy un eserlerinden oluşan bir dizi oyunları okul salonunda öğrencilere sundu.
30 Ocak 2019 Çarşamba 18:05

 
Hıdırnebi'de Tomruk Yüklü Kamyon Devrildi
Şans Eseri Ölen Yada Yaralanan Olmadı
17 Eylül 2018 Pazartesi 10:11

 
Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğradı
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırmakta olduğu dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’in halka tanıtılması ve Trabzonluların görüşlerinin toplanarak son çalışmaların şekillendirilmesi için gerçekleştirilen Trabzon Botanik Tanıtım Günleri sona erdi.
15 Temmuz 2018 Pazar 09:22

 
Şehitler için susuz topraklara su getirecekler
Beşir Derneği, 15 Temmuz destanını kalıcı eserler inşa ederek farklı coğrafyalarda anlatmak ve her şehidimizin adına sadaka-i cariye olacak bir hayrat hayata geçirerek mazlum coğrafyaların hizmetine sunmak için harekete geçti.
13 Temmuz 2018 Cuma 00:52

 
GEZ DÜNYAYI GÖR TRABZON BOTANİK'İ
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırmakta olduğu dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’in halka tanıtılması ve Trabzonluların görüşlerinin toplanarak son çalışmaların şekillendirilmesi için gerçekleştirilen Trabzon Botanik Tanıtım Günleri bugün düzenlenen törenle başladı.
9 Temmuz 2018 Pazartesi 15:00

 
BOTANİK PARK GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.
6 Temmuz 2018 Cuma 17:17

 
Trabzon Botanik görücüye çıkıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik tamamlanma aşamasına gelirken Büyükşehir Belediyesi 9-14 Temmuz tarihlerinde bu dev eseri görücüye çıkartıyor.
2 Temmuz 2018 Pazartesi 17:57

 
Dev eserleri Trabzon’a kazandırıyoruz
Ortahisar ilçesinin Değirmendere Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Karadeniz’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan, şehrimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek olan dev eserleri Trabzon’umuza kazandırıyoruz” dedi.
4 Haziran 2018 Pazartesi 14:31

 
TSM KOROSU KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Şef Eylem Derçin yönetimindeki Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Hamam Çimeni Kültür Müdürlüğü salonunda verdiği konserle dinleyenlere muhteşem eserler sundu.
10 Mayıs 2018 Perşembe 16:24

 
Tabakhane ihaleye çıkıyor
Trabzon bir büyük eser daha kazanıyor. Kentsel dönüşüme tabi tutulmakta olan Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesinin yapım ihalesi 27 Şubat’ta gerçekleştiriliyor.
29 Ocak 2018 Pazartesi 08:24

 
Trabzon’u büyük eserler donatıyoruz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Trabzon Sivil İnsiyatif Platformunun aylık toplantısına katılarak Sivil İnsiyatif Platformu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Gümrükçüoğlu, “Trabzon’u adeta büyük eserler donatıyoruz. Bunları yaparken de reklam yapmıyoruz, şov yapmıyoruz, sessiz sedasız işimiz yapıyoruz” dedi.
7 Ekim 2017 Cumartesi 12:37

 
Gülcemal’in mendireği Limanının mendireğinden daha uzun
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin, tarihi Trabzon Limanının mendireğinden uzun olduğunu ifade ederken, “Her şeyin en iyine layık olan Trabzon için büyük gayretlerle dev eserler ortaya çıkartmaktan sevinç duyuyoruz” dedi.
21 Eylül 2017 Perşembe 15:59

 
Ülkü Ocakları Vekalet Kurbanları Yerlerine Ulaştırdı
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı her sene olduğu gibi bu senede vekalet olan kurbanlıkları keserek yerlerine teslim etti.
4 Eylül 2017 Pazartesi 10:03

 
Uyuşturucu baskınında tarihi eser ele geçirildi
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir adrese baskın düzenleyen jandarma ekipleri evde çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve tarihi eser sikke ele geçirdi.
5 Ağustos 2017 Cumartesi 11:37

 
Osmanbaba Ortaokulu Yılsonu Sergisi Düzenlendi
Akçaabat İlçesi Osmanbaba Ortaokulu tarafından unutulmaya yüz tutmuş eserlerle ilgili yılsonu sergisi düzenledi.
7 Haziran 2017 Çarşamba 17:58

 
Thm Korosundan Müzik Ziyafeti.
Türkülerimiz adlı Konserde, Anadolunun bir çok yöresine ait eserler seslendirildi.
8 Şubat 2017 Çarşamba 18:03

 
Güzel sanatlarda müzik ziyafeti
Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmenleri velilere ve davetlilere “dört adam dört makam” adlı saz eserleri sundular.
12 Ocak 2017 Perşembe 18:13

 
Büyükşehir Belediyesinden iki yeni eser
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarih ve kültür şehri Trabzon’un kültür hayatına iki yeni eser daha kazandırdı.
26 Aralık 2016 Pazartesi 09:16

 
Dev yatırım hızla ilerliyor
Trabzon Botanik’in yapım çalışmalarını denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza, bölgemizde ilk ve tek olan, tamamlandığında insanlarımızın akın edeceği dev bir eser daha kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
26 Haziran 2016 Pazar 15:35

 
Geleneksel 9.Sudaki Tılsım Ebru Sergisi Açıldı.
Sudaki Tılsım Ebru Atölyesinde Ebru Sanatı eğitim veren Songül KARTAL ve on bir öğrencisinin eserlerinin yer aldığı kırk sekiz çalışmadan oluşan Geleneksel 9. Sudaki Tılsım Ebru Atölyesi Sergisi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisinde sanatseverlerin beğenisine açılmıştır.
2 Haziran 2016 Perşembe 00:21

 
Usta: “Hedeflerimize Büyüyerek ve Bütünleşerek Gideceğiz”
Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, büyük bir özlem duydukları başarılara büyüyerek ve bütünleşerek gideceklerini belirterek, bordo-mavili renklere...
20 Kasım 2015 Cuma 17:19

 
Bu Sergi Akçaabat'ta İlk.
Akçaabat Belediyesi Sanat Evi’nde Mustafa Alşan’ın yaptığı eserlerin yer aldığı serginin açılışına, Düzköy Kaymakamı Hüseyin Baş, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılışında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’ta ilk kez filografi sergisi açtıklarını ifade etti.
18 Kasım 2015 Çarşamba 16:37

 
Gecekondular yıkılıyor
İlçemizin en eski tarihi eser olan Saint Michael Kilisesi’nin bulunduğu alandaki gecekondular Akçaabat malmüdürlüğü Milli Emlak Şefliği tarafından Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aracılığıyla yıktırılıyor.
25 Ağustos 2015 Salı 19:51

 
Gençlere Tel Örgü Dayanmıyor!
Yaylacık Mahallesi kireçhane mevkiinde karayolu etrafına çekilen tel örgüler vatandaşı durdurmuyor. Telleri keserek kendilerine geçiş alanı yaratan vatandaşlara tel örgü dayanmıyor.
15 Temmuz 2014 Salı 17:59

 
Az kalsın yanacaktı…
Giresun-Trabzon seferini yapan otobüs, yangın alarmını şans eseri itfaiyenin karşısında verdi
15 Temmuz 2014 Salı 09:50

 
Ak Parti hükümeti Trabzon’a çok yoğun hizmet götürdü.
Bakan Bayraktar “Trabzon’u Şehir merkezinden köylerine kadar her yerini hizmet yerini hizmet eserleriyle donatıyoruz.
30 Temmuz 2013 Salı 17:04

 
Trabzon'da uyuşturucu operasyonu
Trabzon'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde, tarihi eser ve kaçak mühimmat ele geçirildi.
11 Temmuz 2013 Perşembe 15:03

 
Akçagaz yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.
Gaz Şirketleri Birleşerek Anapet'i Kurdu
19 Mart 2013 Salı 13:26

 
Akçaabat Sebatspor sezonu açtı
Akçaabat sebatspor yeni sezonu kurban keserek açtı
23 Ağustos 2012 Perşembe 21:05

 
Sebatspor Tek Yürek Oldu Kazandı
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Akçaabat Sebatspor, sahasında ağırladığı Sarıyer'i 3-1 mağlup ederek umutlarını yeşertti.
18 Nisan 2011 Pazartesi 13:07

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur