Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
huzur haberleri
 
İSMAİL GEDİKLİ'DEN YENİ YIL KUTLAMASI
Yeni Yılın Tüm İnsanlığa Sağlık Mutluluk ve Huzur Getirmesini Temenni Ederim
30 Aralık 2023 Cumartesi 18:39

 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU TRABZON’DA AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihtiyacı var” dedi.
4 Nisan 2023 Salı 16:06

 
Çebi’den Ramazan ayı mesajı
Çebi: “On bir ayın sultanı Ramazan’ı bir kez daha karşılıyor olmanın huzuru içerisindeyiz.
22 Mart 2023 Çarşamba 18:17

 
Genç, yeni yıl mesajı yayınladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajında bütün vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Genç, 2023 yılının insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.
30 Aralık 2022 Cuma 17:22

 
HAYAL VADİSİNDE AKŞAM SOHBETİ
Trabzon’da eşsiz doğa manzarası ve bol oksijeni ile insana huzur verip dinlendiren Sera Gölü Hayal Vadisi, eşsiz misafirlerini ağırladı.
17 Ekim 2022 Pazartesi 17:15

 
Muhammet Balta’dan Mevlid Kandili Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "İki cihan güneşi sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)'in dünyamızı şereflendirmesinin yıldönümünde bir Mevlid Kandili'ne daha ulaşmanın huzur ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.
6 Ekim 2022 Perşembe 15:33

 
BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜ’NÜNDE HUZUR EVİNİ ZİYARET ETTİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, her yıl Mayıs Ayı’nın ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde Akçaabat Yıldızlı Mahallesinde bulunan huzur evinde kalan yaşlı anneleri ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.
9 Mayıs 2022 Pazartesi 17:34

 
Çebi 10 Nisan Polis Günü’nünu kutladı.
10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177 yıllık şanlı geçmişinde can ve mal güvenliğimizin sağlanması, huzur ve esenliğimizin korunması, ulvi görev bilinciyle milletimizin gönlünde taht kurduğunu söyleyerek tüm emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı.
10 Nisan 2022 Pazar 15:58

 
Başkan Sarıalioğlu'ndan Kurban Bayramı Mesajı
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kurban Bayramı'nın özüne değinen Başkan Sarıalioğlu, "Kurban Bayramı; huzur ve barışın, yoksula ve kimsesize umut olmanın bayramıdır" dedi.
19 Temmuz 2021 Pazartesi 18:00

 
BULUT'TAN TEŞEKKÜR MESAJI
8 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirmiş olduğumuz Genel Kurulumuzun güvenli, huzurlu ve düzen içerisinde geçmiş olması bizleri mutlu etmiştir.
9 Temmuz 2021 Cuma 19:14

 
8 MART HATIRA ORMANI’NIN İLK FİDANLARINI İMAMOĞLU ÇİFTİ DİKTİ
8 Mart Hatıra Ormanı’nın ilk fidanlarını İmamoğlu çifti dikti .Ekrem İmamoğlu: “Bu memleketteki tüm kötülükleri defetmek istiyoruz”Dilek İmamoğlu: “Kadın varsa sevgi, barış, huzur var.”
9 Mart 2021 Salı 18:48

 
YENİ YILINIZI TEBRİK EDERİZ
Yeni yılın,en güzel müjdeler ve en güzel süprizlerle kapınızı çalması,tüm dünyaya sağlık,huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle.. [Ahmet İŞÇİ]
31 Aralık 2020 Perşembe 18:49

 
ANADER'den Trabzon emniyetine sürpriz
Anader Kadın Kolları Trabzon’un huzur ve refahı için pandemi süreci olmasına rağmen büyük bir gayret gösteren, Trabzon Emniyet teşkilatının gece vardiyasında çalışan mensuplarına su böreği ikramında bulunarak küçük bir sürpriz yaptı.
27 Aralık 2020 Pazar 19:06

 
Muhammet Balta’dan Mevlid Kandili Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "İki cihan güneşi sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)'in dünyamızı şereflendirmesinin yıldönümünde bir Mevlid Kandili'ne daha ulaşmanın huzur ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.
27 Ekim 2020 Salı 09:08

 
HIDIRNEBİ YAYLA ETEKLERİNDE AZMİN ZAFERİ
Akçaabat ilçesi Kuruçam mahallesinde yaşayan İsa LÜLECİ kendini tarıma adamış bir örnek üretici. Daha önceleri esnaflık yapan LÜLECİ huzuru doğada bulanlardan. Azimli ve kararlı.
11 Ağustos 2020 Salı 14:55

 
Anadolu Lisesinden Huzur Evi Ziyareti
Akçaabat Anadolu Lisesi Değerler Eğitimi Kulübü Tarafından Köşk Huzurevi'nde Kalanlara Bir Gezi Düzenlendi.
2 Mart 2020 Pazartesi 17:53

 
YENİDEN REFAH'TAN BAYRAKLI DESTEK
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığından anlamlı hareket. Ordumuz, güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek için Suriye topraklarında ilerken bize kişisel çıkar için siyaset yapmak yaraşmaz.
14 Ekim 2019 Pazartesi 15:12

 
Bulut'tan Barış Pınarı'na destek
Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı taşıyan Barış Pınarı Harekâtı'na bir destek te Akçaabat’tan geldi.
11 Ekim 2019 Cuma 17:43

 
TRABZON MÜSİAD’DAN BARIŞ PINARI HAREKATINA TAM DESTEK
MÜSİAD TRABZON ŞUBE BAŞKANI ALİ KAAN: ‘’BARIŞ PINARI HAREKÂTI’NI BÖLGESEL GÜVENLİĞİN VE HUZURUN SAĞLANMASI ADINA ÖNEMLİ BİR ADIM OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ’’
10 Ekim 2019 Perşembe 18:51

 
Gönül dostları huzurevi sakinlerine yemek verdi
Akçaabat Gönül dostları gurubu Trabzon’daki iki huzurevinde kalan 50 kişiye Akçaabat’ta yemek verdi.
12 Eylül 2019 Perşembe 20:49

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR
Vatandaşların bayramı, huzurlu şekilde ve sıkıntı yaşamadan geçirmesine yönelik hazırlıklarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetini de bayram boyunca ücretsiz verecek.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:53

 
Mustafa Bıyık'tan Basın açıklaması
Son günlerde yaşanan tartışmalar üzerine bu açıklamayı yapmaya gerek duydum:Yomra'nın huzuru için hep sükunetle ve sabırla hareket ettim. Etmeye de devam edeceğim.
23 Mayıs 2019 Perşembe 00:30

 
YERYÜZÜNÜN BEKÇİLERİ İLE İFTAR
ASKON Trabzon Şubesi, Özel Köşk Huzurevi’nde yaşlılarla oruçlarını açtılar
15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:01

 
BAŞKAN'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Mübarek üç aylar içinde yer alan, Ramazan’ın müjdecisi bu anlamlı gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2019 Perşembe 00:26

 
10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
Kuruluşundan bu yana milletimizin huzur ve güvenliğini sağlama gayesini öncelik bilen, büyük özveriye görev ifa eden, günden güne de nitelik ve nicelik kalitesini artıran Türk polis teşkilatımız, 174. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.
9 Nisan 2019 Salı 12:35

 
MHP’DE YAŞANAN SÜREÇTE AKÇAABAT SESSİZ KALDI, ÇÜNKÜ...
AK Parti ve MHP ittifakının Trabzon’da ilçeleri de kapsamasının ortaya çıkmasının ardından birçok ilçedeki huzursuzluk ilçe sınırlarını aştı.
12 Ocak 2019 Cumartesi 17:56

 
Araba çıktı ama inanamadı
Vestel Uzun Ticaret Türk Telekom tarafından düzenlenen 1 adet Toyota Corolla ve 61 adet hediye kampanyasının çekilişi Milli Piyango yetkilileri ve noter huzurunda talihlilerin katılımıyla yapıldı.
25 Eylül 2018 Salı 13:08

 
Trabzon’un Bayramlaşması Bayramın 2. Günü
Trabzon bir Kurban Bayramına daha barış ve huzur içinde girmeye hazırlanıyor. Trabzon’un bu yılki Kurban Bayramı bayramlaşması 22 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 11.00’de 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda (Meydan Parkı) bulunan Büyükşehir Belediye binanın önünde yapılacak.
20 Ağustos 2018 Pazartesi 14:57

 
SIĞINILAN ÜLKE ; TÜRKİYE
Bu yaz okuduğum kitap Zülfü LİVANE’LİNİN “Huzursuzluk “ adlı kitaptı. Kitap Mardinli Hüseyin ile Ezidi Melek şah arasında geçmekteydi. Kitabı okumaktan büyük keyif aldım.
13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:20

 
ÖNCELİĞİMİZ ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Hayat kalitesini daha fazla yükselterek, halkın sağlıklı, huzurlu ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla bir yandan şehrimizin temizliği için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece-gündüz yol yıkama, çöp toplama ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütürken bir yandan da “Çevre Temizliği” konusunda yapılan bilgilendirme ve eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürülüyor.
2 Ağustos 2018 Perşembe 15:52

 
“HUZUR VE İSTİKRARIMIZI BOZMAK İSTEYENLERE EN GÜZEL CEVAP SANDIKLARDA VERİLECEKTİR”
TBMM ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI, AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA: “HUZUR VE İSTİKRARIMIZI BOZMAK İSTEYENLERE EN GÜZEL CEVAP SANDIKLARDA VERİLECEKTİR”
21 Haziran 2018 Perşembe 19:10

 
Büyükşehir Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için kent genelinde bir dizi tedbirler aldı.
14 Haziran 2018 Perşembe 14:37

 
MİRAÇ MANA ALEMİNDE YÜKSELMEKTİR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kandil gecelerinin, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği çok özel geceler olduğuna dikkati çeken Gümrükçüoğlu, “Miraç, dünyevi ortamdan sıyrılarak, mana aleminde yükselmenin, ilahi rahmet ve huzura erişmenin ancak gönül ve ruh temizliğinden, her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a bağlılık ve boyun eğmeden geçeceğini hatırlatır” dedi.
13 Nisan 2018 Cuma 00:32

 
Trabzon huzurevi sakinlerine yemek verildi.
Yaşlılar haftası nedeniyle Trabzon huzurevinde kalan yaşlılara Akçaabat körfez köfte salonunda akşam yemeği verildi.
21 Mart 2018 Çarşamba 16:23

 
CHP'Lİ GENÇLER ATA'NIN HUZURUNDA
Akçaabat gençliği Ata'nın huzurunda.. .
13 Kasım 2017 Pazartesi 00:49

 
Jandarma’dan Eğitim Öğretime Büyük Destek.
jandarma Trafik timleri okullara öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla denetimlere başladı.
1 Kasım 2017 Çarşamba 17:59

 
‘Birlik olalım biz kazanalım’
Ortahisar ilçesinin Geçit Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şer odaklarının, içimizdeki hainlerin kaybetmesini, ülkemizin bir dünya devi olarak dünyaya huzur getirmesini istiyorsak bir ve beraber olmak zorundayız” dedi.
30 Ekim 2017 Pazartesi 00:23

 
Trabzon'da en anlamlı iftar
ASKON'lu iş adamlar Huzurevinde yaşlılarla birlikte iftar sofrasına oturdu
16 Haziran 2017 Cuma 17:01

 
Muhtar Torbacı Yuvası Dedi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi’nde 5 yıl önce devlet tarafından ihtiyaç sahipleri için yapılan 4 blok apartman 1 yıl önce huzur evi binasının bu bloklara devredilmesi kararının ardından boşaltıldı.
12 Haziran 2017 Pazartesi 18:09

 
Milletvekili Muhammet Balta’dan Ramazan Ayı Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Onbir Ayın Sultanı “Ramazan-I Şerif” öncesinde bir kutlama mesajı yayınlarak “Ramazan Ayı'nın milletimize, İslâm Âlemi'ne huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” dedi.
26 Mayıs 2017 Cuma 00:00

 
Büyükşehir'den Dilenci Operasyonu
Dilencilere karşı huzur operasyonu yapıldı
17 Mayıs 2017 Çarşamba 00:38

 
Erdoğan Trabzon'da Konuştu.
Trabzon; Türkiye’nin huzurunun, geleceğinin,güvenliğinin kilit taşıdır
3 Nisan 2017 Pazartesi 18:58

 
Yaşlılar unutulmadı
Dünya yaşlılar haftası nedeniyle Trabzon’daki iki huzurevinde kalan yaşlılara Akçaabat Körfez Yusuf’ta yemek verildi.
1 Nisan 2017 Cumartesi 18:50

 
Yaşlılar unutulmadı
Dünya yaşlılar haftası nedeniyle Trabzon’daki iki huzurevinde kalan yaşlılara Akçaabat Körfez Yusuf’ta yemek verildi.
23 Mart 2017 Perşembe 19:23

 
Büyükşehir Zabıtasından gece yarısı dilenci operasyonu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için yasaların verdiği yetki çerçevesinde çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor.
11 Şubat 2017 Cumartesi 00:55

 
Soylu Bu Operasyonu Canlı yönetti!
Türkiye Güven-Huzur (3)” uygulaması, Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinasyon Merkezinden canlı bağlantılarla takip edildi.
10 Şubat 2017 Cuma 00:01

 
Ocaklarından Huzurevine ziyaret.
Trabzon Ülkü Ocakları Çiçeklerle Huzurevini ziyaret etti.
5 Ocak 2017 Perşembe 17:54

 
Büyükşehir,kandil simidi ikramında bulundu.
Büyükşehir, hastaneler, sevgi evleri ve huzurevlerinde kandil simidi ikramında bulundu.
9 Aralık 2016 Cuma 20:09

 
Trabzon’da huzur operasyonları
Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Huzur Operasyonu' adı altında asayiş uygulaması gerçekleştirildi
17 Ekim 2016 Pazartesi 07:43

 
Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, partisinin Yomra, Akçaabat ve Düzköy danışma meclisi toplantılarına katılarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Günnar, teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada, “ Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu, huzurunu yaşıyorum, sağ olun var olun” dedi.
21 Aralık 2015 Pazartesi 19:32

 
SOYLU, ŞAFAK VAKTİ AKÇAABAT'TA
Ak Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Süleyman Soylu, "Bu ülkenin içinde kimseye ameliyat yaptırmayız, ülkemizde huzursuzluğa, istikrarsızlığa karşı nasıl 13 yıldır irade sergiliyorsak...." ifadeleriyle 'PKK örgütünün başını yılanın başını ezer gibi ezeceğiz' dedi.
17 Ekim 2015 Cumartesi 16:01

 
Bir şeyi de kabul etmiyoruz
Çevrene bak?Ülkemiz yangın yerine dönmüş,İnsanımız Gergin, Mutsuz, Huzursuz
13 Ekim 2015 Salı 18:33

 
Mehmet Güner'in tespiti yerinde
Akçaabat’ın Düşman İşgalinden kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde Akçaabat belediyesi Türk halk Müziği korosu, solistlerden oluşan konserini Erol Günaydın Kültür merkezinde protokol ve misafirler huzurunda gerçekten muhteşem bir performansla icra ettiler.
26 Şubat 2015 Perşembe 18:36

 
Yazıcı'dan Kurban Uyarısı
Kurban Bayramında, halkımız kurban vazifesini sağlıklı bir şekilde yerine getirerek, dini vecibelerini ifa etmenin huzurunu yaşamak istemektedirler.
2 Ekim 2014 Perşembe 17:25

 
Vali Öz her türlü tedbirin alındığını söyledi.
2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının Huzur Ve Güven İçerisinde Geçmesi İçin Her Türlü Tedbiri Alıyoruz.
10 Eylül 2014 Çarşamba 12:16

 
MHP'DEN BASIN AÇIKLAMASI
Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve küfürlerin arındırıldığı bu güzel günde, bu bayramın bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.
25 Temmuz 2014 Cuma 18:11

 
ONLARIN MUTLULUĞU BİZİ DE MUTLU EDİYOR
Vali ve Eşi, Huzurevi Sakinleri İle Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklarla Bir Arada Oruç Açtı
22 Temmuz 2014 Salı 15:29

 
Rukiye Öz’den Huzurevi Sakinlerine Anneler Günü Jesti
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün eşi Rukiye Öz, Trabzon Köşk Huzurevinde kalan anneleri ziyaret etti.
10 Mayıs 2014 Cumartesi 07:34

 
Evlenme teklifli konser
Konseri yarıda kesti. Evlenme teklifini tüm seyirciler huzurunda yaptı.
9 Ocak 2014 Perşembe 18:35

 
Başkan Adayı Mesaj Yayınladı
Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Enver Yılmaz, yayımladığı yeni yıl mesajında, geleceğe dair umutla bakılması gerektiğini belirterek yeni yılın Türkiye’ye huzur, sağlık, sevgi, başarı, umut, barış, mutluluk ve esenlik dolu günler getirmesini diledi.
31 Aralık 2013 Salı 20:00

 
Altunbaş'tan Huzurevi ziyareti
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.
17 Ekim 2013 Perşembe 18:04

 
Günnar’dan Ramazan Ayının Mesajı.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Ramazan'ın millete, ülkeye, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.
8 Temmuz 2013 Pazartesi 20:59

 
Cemil Genç‘ten Ramazan ayı mesajı
Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği’nin yeni başkanı Cemil Genç, “Ramazan Ay’ı hepimize huzur getirsin” dedi.
8 Temmuz 2013 Pazartesi 20:58

 
Çınar kandil mesajı yayınladı
Mirac, Peygamber Efendimizin bir gece Mescid-i Haram'dan Mescid-i Akasa'ya oradan da Yüce Allah'ın huzuruna vardığı, içerisinde pek çok hikmetin bulunduğu mübarek bir yolculuktur.
5 Haziran 2013 Çarşamba 18:26

 
Trabzon AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altunbaş, Huzur Evini Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Merkez İlce Başkanı Temel Altunbaş, beraberindekilerle birlikte Trabzon Huzur Evini ziyaret ederek orada yaşayan vatandaşlarla bayramlaştı.
25 Ekim 2012 Perşembe 19:28

 
Pamukoğlu Akçaabat'a Geldi
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı ve emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, ''Benim iki hedefim var, halkın da iki ihtiyacı var; bir ekmek, iki huzur'' dedi.
2 Mayıs 2011 Pazartesi 20:50

 
Çavuş'tan Kınama
Çavuş'tan Kınama Meydan gelen cam kırma ve silahla tehdit olayına AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş tepki gösterdi. Çavuş, yaptığı açıklamada, kanunsuzluk ve zorbalığın her türlüsüne karşı olduklarını ifade ederek "Belediye binasına yapılan fiili taciz ve saldırıyı tasvip etmiyor ve kınıyoruz. Hukuksuzluğun ve şiddetin her türlüsüne karşıyız. Elbirliği ile bu gibi kişilere karşı tavrımızı alırsak ülkemizdeki huzura katkı yapacağımızı düşünüyoruz" dedi. Başkan Çavuş belediye başkanı ve Söğütlü halkına da geçmiş olsun dileklerini de dile getirdi.
12 Eylül 2010 Pazar 17:13

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur