Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YENİ MAHALLE SAHİL PARKINA YENİ KAMELYA AK PARTİ HEYETİ, SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ AKÇAABAT’TA ÇOCUKLARIN SOSYAL GELİŞİMİ DESTEKLENİYOR META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​ BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi "AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI!" ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ÇAĞRI MESLEKTE BİR GÜN PROJEMİZ ULUSAL BASINDA SERA VADİSİ MUHTARLARINDAN KAYMAKAM’A ZİYARET MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti. MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
isteyen haberleri
 
“OSB’lerde küçük parseller oluşturarak daha fazla yatırımcıya olanak tanımalıyız”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, yatırım arazisi sıkıntısı çekilen Trabzon’da yatırım yapmak isteyen firmalara yeni olanaklar yaratmak gerektiğini belirterek, “Organize sanayi bölgelerinde 3 – 5 dönümlük küçük parseller oluşturularak daha fazla yatırımcıya olanak sağlanmalıdır” diye konuştu.
11 Ocak 2023 Çarşamba 15:41

 
HALİS GÜNEŞ'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
15 Temmuz 2016'da o kara gecede Milletimiz tek vücut olarak darbeci zihniyetin karşısında dimdik durdu ve ülkemizi sekteye uğratmak isteyenlere geçit vermediler.
15 Temmuz 2022 Cuma 17:55

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI !
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Mayıs ayı ve Haziran aylarının tarımsal faaliyetler için çok önemli bir ay olduğunu ve bu ay içerisinde tarımsal ürünlerimize teknik ekibine danışarak gerekli tarımsal mücadele ve bakımları yapmaları konusunda çağrıda bulunuyor. Her zaman üreten ve üretmek isteyen Akçaabat’lı tüm üreticilerin yanında olduklarını belirtiyor.
28 Mayıs 2021 Cuma 17:54

 
Trabzonspor Galatasaray'a yenildi
Trabzonspor Galatasaray ile sahasında karşı karşıya geldi. Zirveye tırmanmak isteyen Trabzonspor rakibine 2-0 mağlup olarak fırsatı kaçırdı.
26 Aralık 2020 Cumartesi 20:58

 
KAYA, ÇAY HASATÇILARI İÇİN SESLENDİ
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, çay hasadı için Doğu Karadeniz'e gelmek isteyen çay üreticilerinin sesi oldu
26 Nisan 2020 Pazar 17:51

 
NATUREL CLINIC VARSA SORUN YOK DEMEKTİR
Dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite bozukluğu olanlar, ders başarısını artırmak isteyenler çaresiz değilsiniz.
9 Mart 2020 Pazartesi 18:33

 
BAŞKAN EKİM’DEN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI
15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi ve geleceğimizi yok etmek isteyen hain terör örgütleri harekete geçmiş; menfur darbe girişiminde bulunmuşlardır.
15 Temmuz 2019 Pazartesi 17:20

 
AK KADINLARDAN "BEREKET" ÇARŞISI
AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile işbirliği halinde düzenlediği Bereket Çarşısı, Akçaabat Belediyesi Sanatevi’nde faydalanmak isteyen aileler ve bireyler için Ramazan öncesinde hizmet vermeye başladı.
28 Mayıs 2019 Salı 17:57

 
BAŞKAN EKİM'DEN UYARI
BELEDİYE ADINA PARA İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİN!!!
13 Mayıs 2019 Pazartesi 17:54

 
Güveçler Yine Yardım Ticaret te.
Akçaabat’ta güveç almak isteyenler Yaylacıktaki Yardım Ticarete gidiyor.
19 Nisan 2019 Cuma 20:46

 
% 50 HİBE İLE AHIR VE AHIL YAPIMI ÇAĞRISI
Tarım ve Orman Bakanlığı 2019 da başlayan %50 hibe desteklerine müracaat almaya başladı. Desteklemeden faydalanmak isteyen yetiştiricilerin son müracaatıları 19 Nisan 2019 tarihindedir.
18 Mart 2019 Pazartesi 16:55

 
Trabzon Valiliği uyardı.
Trabzon Valiliği: vatandaşları Vali İsmail Ustaoğlu ve Valilik adına para isteyenlere itibar edilmemesi konusunda uyardı.
6 Ocak 2019 Pazar 00:04

 
PKK, Karadeniz’de kış üstlenmesi yapamadı
Son 25 yıldır Karadeniz'de terör taşımak isteyen ve güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla bu amacına ulaşamayan PKK, özellikle son 3 yıldır aldığı darbelerle bölgede gücünü kaybetti.
30 Ekim 2018 Salı 00:48

 
Örs:Trabzon Türkiye’nin ‘T’sidir
İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon insanını kötülemek adına bir algı operasyonu yapıldığını belirterek, “Türkiye-Rusya Milli maçı öncesi tribünlerde çekilen bir fotoğraf ile maç sonrası Ay-Yıldızlı Bayrağımızın yerlere atıldığı izlenimi vermek isteyen gafiller var. Trabzon Türkiye’nin ‘T’sidir.” dedi.
10 Eylül 2018 Pazartesi 06:43

 
“HUZUR VE İSTİKRARIMIZI BOZMAK İSTEYENLERE EN GÜZEL CEVAP SANDIKLARDA VERİLECEKTİR”
TBMM ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI, AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA: “HUZUR VE İSTİKRARIMIZI BOZMAK İSTEYENLERE EN GÜZEL CEVAP SANDIKLARDA VERİLECEKTİR”
21 Haziran 2018 Perşembe 19:10

 
SÜRMENE MİLLLETVEKİLİ ADAYLARINI BAĞRINA BASTI!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere milletimiz 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha dersini verecektir” dedi.
20 Haziran 2018 Çarşamba 17:40

 
GENÇLER ARTIK SPOR YAPIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak gençlerin ve spor yapmak isteyenlerin hizmetine sunulan Gençlik ve Spor Merkezi özellikle gençlerin gözdesi olmuş durumda.
11 Mayıs 2018 Cuma 00:07

 
GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ FARK YARATIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak gençlerin ve spor yapmak isteyenlerin hizmetine sunulan Gençlik ve Spor Merkezi herkesin gözdesi olmuş durumda.
17 Nisan 2018 Salı 15:21

 
CAMİYE KAYYUM İSTİYOR
Sürmene ilçesi yemişli mahallesinde bulunan yemişli camisine kayyum atanmasını isteyen Osman Emin “dedemin vasiyetine ihanet ediliyor” diye iddialarda bulundu.
12 Mart 2018 Pazartesi 00:33

 
TÜRK MİLLETİ ZULMÜN ÖNÜNDEKİ SON ENGELDİR!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Türk milleti dünyadaki fitnenin, zulmün ve dünyaya kaosu getirmek isteyenlerin önündeki son engel kapısıdır. Dünyada bir karanlık zihniyet bu kapıyı zorlamaktadır. Ve bu kapı kırılırsa, zulmün önündeki son engel de kalkmış olacaktır” dedi.
20 Ocak 2018 Cumartesi 13:27

 
VALİZDEN KADIN ÇIKTI
Sarp Sınır Kapısı'ndan yaya olarak Türkiye'ye geçmek isteyen Gürcistan uyruklu bir kişinin taşıdığı eşya valizinde saklanan kadın, kontrol sırasında yakalandı.
6 Aralık 2017 Çarşamba 16:47

 
Rizesporlular boykot başlattı!
Rizespor'un küme düşmesi üzerine tüm suçu Trabzonspor'un üzerine atarak işin içinden kaçmak isteyen Rizesporlu yöneticiler sonunda amaçlarına ulaştılar.
5 Haziran 2017 Pazartesi 08:15

 
Yazıcı'dan Dikkat Çeken Uyarı.
Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü damızlık düve yetiştirmek isteyenlere Trabzonlu üreticilerin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğünün ilanına dikkat çekti…
19 Şubat 2017 Pazar 15:14

 
Galibiyeti Kutlamak İsteyen İmam Kızını Vurdu
Trabzonspor'un Galatasaray maçındaki galibiyetini kutlamak isteyen İmam Mustafa Algan, kızını vurdu. 6 yaşındaki Elanur'un durumu ağır.
23 Ekim 2016 Pazar 15:22

 
Bırakmayacağız Usanmayacağız.
Anayasa’da ve Siyasî Partiler Kanunu’nda demokratik hayatın vazgeçilmez bir unsuru olarak nitelendirilen siyasi partiler, siyaset yapmak isteyen ve meşru yollardan seslerini duyurmak isteyen vatandaşların müracaat ettikleri ortak bir çatıdır.
7 Ekim 2016 Cuma 19:30

 
Sakal-ı Şerif Yoğun İlgi
Akçaabat'ta Kadir Gecesi nedeniyle ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
2 Temmuz 2016 Cumartesi 13:27

 
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuru İlanı
Akçaabat Belediyesi olarak kendi işini kurmak isteyen yerel girişimcilerimizi desteklemek ve yeni iş sahalarının kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla KOSGEB Trabzon Müdürlüğü ile uygulamalı girişimcilik eğitimi düzenliyoruz.
4 Nisan 2016 Pazartesi 19:30

 
MHP Gümüşhane Teşkilatı kapatıldı
MHP’DE ‘olağanüstü kurultay’ isteyen teşkilâtlar Genel Merkez tarafından bir bir kapatılıyor.
23 Şubat 2016 Salı 18:26

 
Mesleki Eğitimde Kayıtlar Devam etmektedir.
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezinde Eğitimlerine katılmak isteyenler için Kayıtları Devam Etmektedir.
19 Ocak 2016 Salı 18:20

 
Başkan’ın ihbar isyanı
Tali yollarını açtırmak isteyen vatandaşların sahte hasta ihbarı yapmaları Gümrükçüoğlu’nu sinirlendirdi
12 Ocak 2016 Salı 18:52

 
Lucescu: Trabzonspor'u Shakhtar yaparım
Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu kendisini takımın başına teknik direktör olarak getirmek isteyen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşmelere devam ediyor.
4 Ocak 2016 Pazartesi 20:41

 
Polis cinayeti izlemiş
Kendisinden haraç isteyen genci markette tek kurşunla öldürdü
18 Aralık 2015 Cuma 00:37

 
Terörle Masaya Oturan Kimdi?
Trabzon MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitinginde Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’nun “Terörle masaya oturmak isteyenler var.
20 Ekim 2015 Salı 18:54

 
HDP'liler Kahkaha Atarken Objektiflere Yakalandı
Ankara'da bombalı saldırı sonrasında oy isteyen HDP'liler bu kez de kahkaha atarken objektiflere yakalandı
11 Ekim 2015 Pazar 18:06

 
Trabzon'da HDP'li vekiller şok!
Trabzon'da, Çapoğlu'nun cenazesine katılmak isteyen 2 HDP'li vekile büyük şok..
22 Temmuz 2015 Çarşamba 13:49

 
Trabzon'da Sakal-ı Şerif Heyecanı
Trabzon’un Boztepe Mahallesi’nde bulunan tarihi Ahi Evran Dede Camii’nde Peygamber Efendimizin mübarek Sakal-ı Şerif’i Kadir Gecesi’nde ziyarete açılırken, Sakal-ı Şerif’e dokunmak isteyenler zaman zaman izdihama neden oldu.
14 Temmuz 2015 Salı 10:23

 
Trabzonlu iki Vekil Odasız Kaldı.
TBMM’de 25. Dönemde seçilen ve odasını değiştirmek isteyen milletvekilleri için kura çekildi.
22 Haziran 2015 Pazartesi 19:19

 
Adnan Günnar, 'Ülkeyi karıştıranlara 7 Haziran'da cevap verilecek'
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, 7 Haziran seçimleri öncesinde son düzlüğe gelindiğini belirterek, “Ülkeyi karıştırmak isteyen zihniyete son cevabı vermek için milletimiz 7 Haziran seçimlerini bekliyor” dedi.
29 Mayıs 2015 Cuma 10:11

 
Trabzon AKP Yi Azledecek.
Kapı kapı dolaşarak usanmadan MHP nin programını anlatan ve Trabzonlulardan oy isteyen vekil adayı Hikmet Yılmaz STK ları, Kamu çalışanlarını ve çeşitli meslek erbabını ziyaretlerini sürdürüyor.
18 Mayıs 2015 Pazartesi 17:57

 
Yargıtay ne derse o olur
SÜRMENE Belediye Başkanı Rahmi Üstün, ilçede petrol istasyonu açmak isteyen Gürkan Malkoç’un şikayetiyle ilgili açıklama yaptı.
11 Mayıs 2015 Pazartesi 19:06

 
Gece yarısı iş sırası
Çaykur’a mevsimlik olarak çalışmak üzere alınması planlanan 2 bin 375 işçiden biri olmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu
16 Nisan 2015 Perşembe 21:57

 
Ankara'da bürokratlar art arda istifa etti
Seçimde aday olmak isteyen kamu çalışanları için son gün. İstifa eden bürokratların sayısı 500'ü buldu. Çoğunun tercihi AK Parti oldu.
10 Şubat 2015 Salı 17:08

 
Fındığı Sigortalamanın Tam Zamanı
Ünye Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Osman Doksar, fındığını sigorta yaptırmak isteyen çiftçilerin 5 Mart tarihine kadar müracaat yaptırması gerektiğini...
4 Şubat 2015 Çarşamba 18:17

 
Neden mor fular taktılar?
25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek isteyen kadın milletvekilleri Genel Kurula mor fular takarak geldi.
25 Kasım 2014 Salı 19:50

 
Başkan Sağıroğlu Öğretmenler Günü’nü kutladı
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, “Öğretmenlik mesleği; emek, özveri, hoşgörü ve sabır isteyen bir meslektir” dedi.
24 Kasım 2014 Pazartesi 16:28

 
Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürlüğünden Duyuru
Borçlarını Taksitlendirmek İsteyen Mükelleflerimiz Gelin Bu Fırsattan Yararlanın.
18 Ekim 2014 Cumartesi 18:44

 
Trabzonspor, Gomis'le görüşüyor
Yabancı futbolcu transferlerini açıklamak için yabancı oyuncu sayısını azaltmak isteyen Trabzonspor, Fransız forvet oyuncusu Bafetimbi Gomis ile görüşmelere yeniden başladı.
22 Haziran 2014 Pazar 18:52

 
Odun kesmek istedi ama parmaklarını kesti!
Akçaabat'ın Alsancak Mahallesinde evinin önünde odun kesmek isteyen İdris ALTINDAŞ, kazayla parmaklarını kesti.
17 Mayıs 2014 Cumartesi 17:07

 
Balık çorbasının alası Akçakale de
Trabzon'da balık çorbası içmek isteyen vatandaşlar Akçakale yi tercih etmeye başlad.
20 Şubat 2014 Perşembe 11:10

 
Dereye düşen top yaşamına maloldu
Trabzon'un Hayrat ilçesi Taflancık köyünde, dereye düşen topunu almak isteyen 8 yaşındaki Ahmet Kura boğularak hayatını kaybetti.
26 Ekim 2013 Cumartesi 18:07

 
TOLUNAY:Sabredin Geliyoruz
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında, geçtiğimiz hafta teknik direktörlüğe Tolunay Kafkas'ı getiren Trabzonspor, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Gaziantepspor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, taraftarlara seslendi.
3 Şubat 2013 Pazar 18:46

 
Pegasustan 14 Şubat sürprizi
Pegasus Hava Yolları, yurt dışında 39 noktaya düzenlediği uçuşlarla 14 Şubat’ı daha da unutulmaz kılmak isteyenlere romantik alternatifler sunuyor.
1 Şubat 2013 Cuma 19:47

 
Çıldırmış bu muhtar
RİZE’NİN Güneysu İlçesi Asmalıırmak Köyü’nde hasar gören köy telefon hattının onarılmasını isteyen köy muhtarı Ramazan Yanık, Telekom ekipleri geç gelince yol onarımında kullanılan kepçenin bıçağının üzerine çıkarak tehlikeli bir vaziyette kabloyu onardı.
3 Ekim 2012 Çarşamba 20:45

 
Burak'a vize çıkmadı
Şener, kendisinden Burak’ı isteyen Aysal’a olumsuz karşılık verdiğini söyledi..
15 Haziran 2012 Cuma 10:46

 
YGS yapıldı sıra LYS'de
Üniversitede okumak isteyen 1 milyon 692 bin 345 adayın katıldığı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) yapıldı.
27 Mart 2011 Pazar 18:57

 
Trabzon "Önder" Olacak
Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Trabzon Milletvekili aday adayı Önder Değirmenci ilçemize geldi. Aday adaylığında kendisine destek isteyen Değirmenci kanaat önderlerini gezerek, seçim çalışmalarını sürdürdü.
24 Mart 2011 Perşembe 19:18

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1494 Kristof Kolomb, Jamaika'ya vardı.
1814 I. Napolyon, Elba Adasının Portoferraio kasabasına vardı ve sürgün hayatı başladı.
1865 Abraham Lincoln suikast sonucu öldürülüşünden üç hafta sonra Springfield Illinois'de toprağa verildi.
1904 Panama Kanalı'ın inşasına başlandı.
1912 İtalya, Rodos adasını işgal etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur