Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor ÖZTÜRKLER YAPI MARKET YENİLENDİ GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU! SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR SEBAT GENÇLİK GALİP AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NDEN ‘BAHAR KERMESİ’ KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
km haberleri
 
"AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI!"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU mayıs ayında fındık bahçelerinde yapılacak işlemler konusunda üreticilerimize uyarılarda bulunuyor; “ fındık bizim için vazgeçilmez ürünümüz yeşil altınımız.
3 Mayıs 2024 Cuma 21:00

 
"AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ‘İMECE’ toplantıları hakkında açıklamada bulundu.
29 Nisan 2024 Pazartesi 19:20

 
TALAT ÇAKMAK BAZBATASINI ALDI
Ak Parti Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Talat Çakmak Mazbatasını Aldı.
4 Nisan 2024 Perşembe 17:55

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN TRABZON ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğüne ziyarette bulundular.
3 Nisan 2024 Çarşamba 15:21

 
EYÜPOĞLU’NDAN YENİ DÖNEM MUHTARLARINA TEBRİK
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde kazanan muhtarlar için tebrik mesajı yayınladı.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:44

 
Pfdk Sevkleri Açıklandı ..
Pfdk 3 Haftalık Gecikme İle Sevkleri Açıklandı ..
1 Nisan 2024 Pazartesi 13:52

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ARAZİDE ARONYA ÜRETİCİLERİNE UYGULAMALI BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim ve yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundular;
2 Mart 2024 Cumartesi 09:13

 
AKÇAABAT’TA ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMIYOR.
Trabzon Valiliği ile Akçaabat Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Yıldızlı Mahalle’mizin üst kısmındaki bina, restore edilerek öğrenim çağı dışına çıkmış özel bireyler için eğitim merkezi haline getirildi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 18:38

 
MERALAR VE TURİZM!...
Anayasanın 45 inci maddesinin maddesinde “Devlet, tarım arazileri ile çayır ve meraların amaç dışı kullanılmasını ve tahribini önlemek, tarımsal üretim planlaması ilkelerine uygun olarak bitkisel ve hayvansal üretimi artırmak maksadıyla, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların işletmelerin araç ve gereçlerinin ve diğer girdilerinin sağlanmasını kolaylaştırır.” hükmüne yer verilmiştir.
27 Şubat 2024 Salı 15:19

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
EYÜPOĞLU, ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇESİNE YAPILMASI GEREKENLERİ AÇIKLADI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, ilçe genelindeki fındık üreticilerine önemli uyarılarda bulundu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:38

 
BARÜ’de “Gazze Soykırımı” sergisi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) öğrencilerin Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı eserlerin yer aldığı karma resim sergisi büyük ilgi gördü.
5 Ocak 2024 Cuma 18:42

 
Altıntepe Saha Çalışmalarını Sürdürüyor.
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Altıntepe Sahayı Boş Bırakmıyor.
4 Ocak 2024 Perşembe 19:05

 
ZİRAAT ODASI BAŞKANI MESAJ YAYINLADI
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANI M.HİKMET EYÜPOĞLU YENİ YIL MESAJI YAYINLADI
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:24

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN FINDIK BAHÇELERİNDE KIŞ ÖNCESİ YAPILACAK OLAN İŞLEMLER İÇİN UYARI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU fındık üreticilerine kış öncesi uyarılarda bulunuyor.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:40

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
CHP Atatürk için lokma dağıttı
CHP Akçaabat İlçe Teşkilatı, Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümünde lokma dağıttı
10 Kasım 2023 Cuma 19:43

 
DAMA ÇIKAN KONUŞTU
Kariyer istiyorsanız turizmi bırakmayın
8 Kasım 2023 Çarşamba 18:51

 
Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı
TRABZON, TESOB - 36’ncı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Boztepe Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu ve Cuma Namazı sonrası lokma dağıtıldı.
22 Eylül 2023 Cuma 18:02

 
Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneğin’ den Hayırlı Olsun Ziyareti.
Kuruçam Köyü Güzelleştirme derneği başkanı Savaş GEDİKOĞLU, dernek yönetim kurulu ve Kuruçam Köyü Muhtarı Orhan ALTUNTAŞ, Şube başkanımız Saadettin BALCI’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirlerimizi şube başkanımız Saadettin BALCI ve yönetim kurulu üyesi Davut ÇAKMAK karşıladılar.
5 Eylül 2023 Salı 18:29

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU VE EKİBİNDEN DÜZKÖY ÇIKARMASI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehirde adım atılmadık yer bırakmıyor. Tüm gününü ilçe ve mahalleleri ziyaret ederek geçiren Başkan Zorluoğlu, Düzköy ilçesine giderek projeleri yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
31 Ağustos 2023 Perşembe 13:42

 
EROL GEDİKLİ’DEN HIDIRNEBİ ELEŞTİRİSİ
4 YILDIR BİR TURİZM İÇİN BİR ÇİVİ ÇAKMADINIZ
22 Ağustos 2023 Salı 11:22

 
Akçaabat Çiçeklidüz Muhtarı Birinci'den Örnek Davranış
Çiçeklidüz Mahalle Muhtarı Mustafa Birinci Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Kendi Elleriyle Pişirdiği Ekmek İçi Köfteleri Ayranla Birlikte İkram Etti
10 Ağustos 2023 Perşembe 18:24

 
Yavuz Aydın: “Belirlenen fındık fiyatı beklentinin altında kalıyor”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, TBMM’ye fındık ile alakalı soru önergesi verdi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, fındık üreticilerini yalnız bırakmadı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 09:02

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI ÖZEL 7M HASTANESİ İLE ANLAŞTI
Akçaabat İlçemizde hizmet veren Özel 7M Hastanesi Hastane Müdürü H. Birol TEKİN ve Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Necmiye TİRYAKİ Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel BAKİ beyleri ziyaret ederek hastanenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundurlar.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:54

 
2023 YILI TRABZON İL VE İLÇELERİNDE FINDIK HASAT TARİHLERİ BELLİ OLDU
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU 2023 yılı fındık hasadı ve uyulması gereken kurallar hakkında açıklamalarda bulundu.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 18:41

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ 2023 YILI FINDIK ALIMI FİYAT BEKLENTİSİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat dönemi yaklaşan yeşil altın fındık için fiyat beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu; “ üreticilerimiz bir yıl boyunca yoğun emek harcayarak yeni bir hasat sezonuna başlayacaklardır.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:30

 
Fındık hasatında önemli uyarı.Kalite ve gelir için bu şart!
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklama da;“yıl boyunca üreticilerimizin fındık bahçelerinden yüksek verim elde etmek için büyük gayretlerle budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları yaptılar ve hasat dönemine yaklaşmış bulunmaktadırlar.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:33

 
Trabzon'da Ekmeğe zam kapıda! İşte yeni Fiyat.
Vatandaşların simit zammı sonrası beklediği ekmek zammı ilk olarak Giresun'a geldi. Giresun'da 220 gr ekmek 7,5 TL olurken aynı zammın Trabzon'a geleceği öğrenildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:50

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI "DOĞRU ZAMANDA DOĞRU UYGULAMALAR YAPARAK ÜRETMEK
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen tespitlere yönelik üreticilerimize uyarılarda bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 17:27

 
"AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAK İŞLEMLER İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI !"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU mayıs ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize şu uyarılarda bulundular.
5 Mayıs 2023 Cuma 17:17

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
Güney Çevre Yolu'nun Temeli Atıldı
Trabzon’da trafik sorunun çözecek 43 km'lik Güney Çevre Yolu'nun temeli atıldı
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:26

 
4 yıldır yapılmayan Yüceyurt yolunu biz yapacağız
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Millet İttifakı bileşenleri ile Araklı İlçesinde 4 yıl önce sel felaketi sonrası 10 vatandaşın hayatını kaybettiği Yüceyurt mahallesini ziyaret ettiler.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 01:45

 
Yavuz Aydın açıklamalarda bulundu
Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Bir önceki dönemde iyi ne yapıldıysa onun üzerine daha çoğunu koymak, eksik kalanı tamamlamak, yanlış varsa düzeltmek ve yeni projeler üreterek halkımızın refah seviyesini yukarı çekmek zorundayız” diye konuştu.
18 Nisan 2023 Salı 12:57

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI !
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI ! Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU nisan ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize uyarılarda bulundu. “ Yapılan toprak analizi sonuçlarına göre , mühendislerimizin önerileri ışığında mart ayında gübre atamayanlar ile ilk turunu atan üreticilerimiz için kimyasal gübrelerin ikinci turunun atılmasına devam edilmelidir. Özellikle kompoze gübreler (20-12-15+2MgO +me (çotanak fertil) , 15-15-15+çinko , 20-20-0, 25-5-10 entec vb. ) ve (% 46 Üre, % 26 N , % 21 AS… ) azotlu gübreler, yanmış hayvan gübresi, pelet tavuk gübreler
18 Nisan 2023 Salı 10:02

 
AKÇAABAT’TA 2023’ÜN İLK ARONYA FİDANLARI HAK SAHİPLERİ İLE BULUŞTU
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Akçaabat’ta dağıtımı yapılan ve eğitim çalışması ile taçlandırılan aronya meyve yetiştiriciliği projesi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;
9 Mart 2023 Perşembe 10:31

 
SÜPER MEYVE ARONYA AKÇAABAT’TA MERKEZ ÜSSÜ OLUYOR
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ilçemizde yapılan aronya meyve bahçesi tesisi ile ilgili şu açıklamalara bulundu.
1 Mart 2023 Çarşamba 17:04

 
BULUT GÜVEN TAZELEDİ
SEÇİM 1 SAAT GECİKMELİ BAŞLADI
18 Şubat 2023 Cumartesi 18:30

 
Depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi yurt dışına kaçarken yakalandı
Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi, yurt dışına çıkmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.
10 Şubat 2023 Cuma 19:14

 
Deprem’i Yaşamak.
Aslında insanın eli yazmaya varmıyor. Ama yaşananları kâğıda dökmek ve Tarihi şahit tutmak adına yazmamız gerektiğini düşünüyorum.
8 Şubat 2023 Çarşamba 19:04

 
Akçaabat Ziraat Odası Seçimi Yapıldı.
Akçaabat Ziraat odası başkanlığına yeniden Mustafa Hikmet Eyüboğlu seçildi.
2 Şubat 2023 Perşembe 19:17

 
Bayburt Üniversitesi Rektörü Türkmen’den Rektörümüze Ziyaret
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’yu ziyaret etti.
2 Şubat 2023 Perşembe 18:02

 
Ekmeğe Yeni Yıl Zammı
Halkın Temel İhtiyacı Ekmeğe Yeni Yıl Zammı Geldi
27 Ocak 2023 Cuma 10:40

 
AKÇAABAT’TA ‘KORKMA’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ
Akçaabat’ta, “Akif’in sözü, Cumhuriyet’in 100’ü” 2023 yılı teması çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı ‘Korkma’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:50

 
BİR MESLEK BİR GELENEK; SEPETÇİLİK
Geçmişten günümüze kadar insanların evlerine ekmek götürmelerini sağlayan birçok meslek geldi geçti.
17 Ocak 2023 Salı 18:05

 
BARÜ’nün projesiyle sağlık çalışanlarının stresle başa çıkmalarına katkı sağlanacak
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle sağlık çalışanlarının karşılaştıkları problemlere yeni bir bakış açısı getirerek stresle başa çıkmaları noktasında öneriler geliştirilecek.
4 Ocak 2023 Çarşamba 16:21

 
SERMAYEYE DEĞİL EMEKÇİYE BÜTÇE
Meclisin gündeminde olduğu ve plan görüşmelerinde bakanlıklara ayırılan bütçelerde yurttaşlardan yana bütçe yapılması gerekmektedir.
6 Aralık 2022 Salı 07:29

 
AKÇAABAT’TA KAHKAHA TUFANINA HAZIR OLUN
Akçaabat Belediye Tiyatrosu 2022-2023 sezonunda kahkaha tufanı estirecek oyunla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
19 Kasım 2022 Cumartesi 17:37

 
BİR MESLEK BİR GELENEK; SU DEĞİRMENCİLİĞİ
Geçmişten günümüze kadar insanların evlerine ekmek götürmelerini sağlayan birçok meslek geldi geçti.
15 Kasım 2022 Salı 20:52

 
Kader Planına İnanmak
Öncelikle Bartın ilimizde meydana gelen Maden kazasında Rahmeti Rahmana kavuşan tüm Madencilerimize Allah’ tan Rahmet, geride bırakmış oldukları ailelerine sabırlar diliyorum.
17 Ekim 2022 Pazartesi 10:49

 
"TRABZON’DA SÜPER MEYVE ARONYA İÇİN KURUMLAR EL ELE"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerin doğduğu yerde doyması için var gücüyle çalışıyor.
12 Ekim 2022 Çarşamba 16:26

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
Kısmet Komar'ın Kaleminden "Şehrimiz ve Havalimanı"
Yazarımız Kısmet Komar Kimsenin Dikkatini Çekmeyen Konuyu Ele Alarak Gündeme Taşıdı..
8 Ekim 2022 Cumartesi 10:57

 
KTÜ REKTÖRÜNE ANLAMLI ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ, Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Orman Mühendisi Dr. Yavuz Okunur KOCAMANOĞLU ve Salih BEŞLİ , Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Sn. Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret ettiler.
5 Ekim 2022 Çarşamba 16:16

 
BARÜ’nün bilimsel başarıları URAP verilerine yansıdı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) URAP’ın açıkladığı 2022-2023 Türkiye Sıralamasında bir önceki yıla göre 6 sıra birden yükselirken, makale puan sıralamasında ise son 6 yılda 38 basamak yukarı çıkmayı başardı.
23 Eylül 2022 Cuma 10:02

 
EYÜPOĞLU YENİ SEZON ÖNCESİ BALIKÇILARI ZİYARET ETTİ
Akçaabat Ziraaat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Bu Akşam Vira Bismillah Diyecek Balıkçıları Ziyaret Ederek Yeni Sezonun Bol Bereketli Geçmesi Dileğinde Bulundu.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 15:10

 
Meslektaşımızın mutlu günü
Akçaabat Yeni Haber Gazetesi eski Yazı İşleri Müdürlerinden Cengiz Bölükbaşı, 26 Ağustos Cuma günü düzenlenen düğün töreni ile yaşamını Tuğba Dikmen’le birleştirdi.
30 Ağustos 2022 Salı 18:53

 
TEK ÇÖZÜM DEĞİL
Ülkemiz seçim sath-ı mailine girdi diyeceğim ancak biz hiç seçim sath-ı mailinden çıkmıyoruz, çıkamıyoruz.
26 Ağustos 2022 Cuma 14:44

 
Pehlevan Fındık; Milattan Önce Bile Bu Kadar Değersiz, Üreticisi Umutsuz ve Çaresiz Değildi!
Fındık “M.Ö. 2838 yıllarında Çin’de yetiştiriciliğinin yapılan fındığın, Tanrı’nın insanlara ihsan eylediği beş kutsal meyveden birisi olduğu bildirilmektedir.” Milattan önceye dayanan geçmişinde bu kadar değersiz ve üreticisini umutsuz, çaresiz ve belirsizlik içerisinde bırakmad
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:27

 
Akçaabat İçin Yeşil Altın Fındıkta Hasat Heyecanı
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu 2022 yılı Karadeniz Bölgesinin Yeşil Altını olan fındık hasadı için açıklamalarda bulundular.
16 Ağustos 2022 Salı 15:38

 
Teleferik hizmetini yük olarak savundu
Trabzon’daki CHP’li tek ilçe belediyesi olan Beşikdüzü Belediyesinin, yıllardır ilçede teleferiği atıl durumda bırakması tepki topluyordu.
11 Ağustos 2022 Perşembe 17:41

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN “KÜRESEL ISINMANIN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ve TARIMA ETKİSİ “ KONULU EĞİTİM VERİLDİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU “Küresel ısınma ve iklim değişikliğinin tarımsal üretimde etkileri” konusunda üreticileri bilgilendirmek için yapılan eğitim hakkında açıklamalarda bulundular
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:46

 
Akçaabat Belediyesi ne iş yapar?
Akçaabat İstiklal Caddesinde yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmaları 1 yılı geçti hala bitmedi, doğalgaz çalışmaları geçen yıl yarı kalmış bu yıl devam ederek yol yarılmış kutular yerleştirilmiş ama ne hikmetse 20 gündür temizleme çalışmaları yapılamamıştır.
22 Haziran 2022 Çarşamba 17:36

 
CHP’li Ahmet Kaya: “Çarşıbaşılı Balıkçılarımızın Avlanma Alanlarına Dokunmayın”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada avlanma alanlarına kafes kurulması planlanan Çarşıbaşılı balıkçıların yaşadıkları sıkıntıya dikkat çekerek, “Balıkçılarımızın avlanma alanlarına dokunmayın. Geçimini balıkçılıktan sağlayan yaklaşık 600 ailenin ekmeğiyle oynamayın.” dedi.
1 Haziran 2022 Çarşamba 15:50

 
VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNÜMÜZ FINDIKTA BAKIM , BESLEME VE ZARARLILARLA MÜCADELE
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU fındık üreticilerine uyarılarda bulunuyor.
26 Mayıs 2022 Perşembe 16:07

 
ALTYAPI HAMLESİ TAM GAZ SÜRÜYOR
Kentin geleceği için altyapıyı sil baştan yenileyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Su Temini Projesi kapsamında 230 km içme suyu hattı imalatı gerçekleştirdi
24 Mayıs 2022 Salı 16:40

 
AKÇAABAT’TA ÖZEL BİREYLERE TAM DONANIMLI OKUL
Trabzon Valiliği, Akçaabat Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrenim çağının dışına çıkmış özel gereksinimli bireyler için tam donanımlı eğitim merkezinin açılışı yapıldı.
12 Mayıs 2022 Perşembe 15:47

 
HAYATİ İNANÇ AKÇAABAT’I MEST ETTİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde Hayati İnanç’la ‘Can Veren Pervaneler; Hayata Şiirden Bakmak’ adlı söyleşi programı düzenlendi.
11 Mayıs 2022 Çarşamba 17:15

 
❝Can Veren Pervaneler❞
Hayata Şiirden Bakmak...
4 Mayıs 2022 Çarşamba 18:32

 
MİLLETVEKİLİ Cora "Mermi değil bayrak alalım.
MİLLETVEKİLİ Cora"Mutluluğa kurşun sıkma
28 Nisan 2022 Perşembe 07:23

 
İSTANBUL, 30 YENİ METROBÜSLE BULUŞTU
“İstanbul'un tek bir imzayla yönetilmesini, tek bir anlayışla yönetilme riskini bir insafa dayalı olarak bırakmayacağımızı dile getirmiştik.
12 Nisan 2022 Salı 09:18

 
Büyükşehir’den Sahipsiz Canlılara Özel Etkinlik
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Sokak Hayvanları Koruma Günü’ dolayısıyla sahipsiz canların durumuna dikkat çekmek amacıyla farkındalık etkinliği düzenledi.
5 Nisan 2022 Salı 16:55

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN NİSAN AYI İÇİN UYARI !
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU nisan ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize uyarılarda bulunuyor. “ Bu yıl özellikle yazlık gübreleme dönemi olan mart ayı kar yağışlı geçti..
4 Nisan 2022 Pazartesi 13:22

 
1985 Derecikspor Bal ligine yükseldi
Yeşil-kırmızılılar bölgesel amatör lige çıkmayı başardılar
29 Mart 2022 Salı 18:14

 
AKÇAABAT'TA RAMAZAN ÖNCESİ FIRIN DENETİMİ
Akçaabat Belediyesi zabıta ekipleri, ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede bulunan ekmek fırınlarını denetledi.
20 Mart 2022 Pazar 16:29

 
Tarihçi Hikmet Öksüz: “Çanakkale’de maddiyat değil, maneviyat kazandı”
Ortahisar Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla KTÜ Edebiyat Fakültesinden tarihçi Prof. Dr. Hikmet Öksüz’ün konuşmacı olarak katıldığı ‘Çanakkale Geçilmez’ adlı konferans düzenledi.
18 Mart 2022 Cuma 18:00

 
Ziraat Odası Başkanı Saral’dan dikkat çeken açıklamalar!
Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral yaklaşan çayın gübreleme ve tarımla ilgili yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek için açıklamalarda bulundu.
10 Mart 2022 Perşembe 18:12

 
Günnar’dan Sebat Gençliğe Destek
Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Ankara’dan Ünye ye Gelerek Deplasmanında Sebat’ı Yalnız Bırakmadı.
1 Mart 2022 Salı 17:30

 
AKÇAABAT’TA MASALLAR TİYATRODA ANLATILDI
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde çocuklar için ‘Bir Varmış, Bir Yokmuş Masal Şenliği’ düzenlendi.
25 Şubat 2022 Cuma 17:51

 
SUNPET SELÇUK ERBAŞARAN PETROL HİZMETE AÇILDI
SUNPET Selçuk Erbaşaran Petrol Açılışa Özel İndirimli Satışları ile Düzköy Yolu Üzeri 5.Km'de Hizmetinize Açıldı.
12 Şubat 2022 Cumartesi 00:00

 
Minik öğrencilere sigaranın zararları anlatıldı!
Ortahisar Belediyesi, Trabzon Yeşilay Derneği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü kapsamında farkındalık etkinliği düzenledi.
9 Şubat 2022 Çarşamba 17:34

 
Bartın Üniversitesi 5 yılda 4 bin 181 üniversiteyi geride bıraktı
Bartın Üniversitesi, Webometrics Dünya Üniversite Sıralamaları (Webometrics Ranking of Universities) değerlendirmesine göre 5 yılda 4 bin 181 üniversiteyi geride bırakmayı başardı.
8 Şubat 2022 Salı 19:00

 
MAÇKA'DA LOKMAN KAR YENİDEN SEÇİLDİ
Maçka’da Şoförler Yine Lokman Kar Dedi
24 Ocak 2022 Pazartesi 16:35

 
Başkan Adayı Ali Çolak,Bizimki Ekmek Davası
Çolak: “Aday olmamızın gerekliliği, mevcut yönetimin hiçbir şey yapmaya meyilli olmamalarındandır. Biz ekmeğimizin peşindeyiz, ekmek davamız için adayız.”
5 Ocak 2022 Çarşamba 20:14

 
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı’ndan Üreticilere Makina Ekipman Desteği % 50 Hibe Eğitimi
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim programı hakkında şunları belirtti; “Tarım ve Orman Bakanlığı (Tebliğ No:2020/24 (D.T. 2021/34) "Tarıma Yatırım, Geleceğe Yatırımdır" sloganıyla uygulamaya koyduğu birçok program ile sektöre yatırım yapanları desteklemeye devam etmektedir.
19 Kasım 2021 Cuma 17:44

 
AKÇAABAT’LI KİVİ ÜRETİCİSİNİN YÜZÜ GÜLDÜ
Akçaabat ilçemizde kivi hasadı başladı. Trabzon Valimiz İsmail USTAOĞLU, İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit GÜLBAY, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR ve ilgili birim ziraat mühendislerinin katılımı ile Akçaabat ilçesi Alsancak mahallesinde Selahattin SÖNMEZ’ e ait kivi bahçesinde kivi hasadı yapıldı.
15 Kasım 2021 Pazartesi 18:07

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANI’NDAN ENSTİTÜ MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticileri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
9 Kasım 2021 Salı 17:47

 
TOPALOĞLU OTOMOTİV 2.ŞUBESİNİ AÇTI.
TOPALOĞLU OTOMOTİV 2.ŞUBESİNİ DÜZKÖY YOLU 2. KM DE AÇTI.
25 Ekim 2021 Pazartesi 15:05

 
TOKAT OKGKTA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ’DEN AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
Tokat Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü ve aynı zamanda Akçaabat’lı hemşehrimiz olan Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet BOZ bey Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU’nu ziyaret etti.
21 Ekim 2021 Perşembe 17:15

 
BAŞKAN ADAYI ÇOLAK SAHALARI BIRAKMIYOR
Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkan adayı Ali Çolak, sahaları boş bırakmıyor.
2 Ekim 2021 Cumartesi 14:24

 
BAL ÜRETİMİ İÇİN AKÇAABAT’A PAVLONYA (PAULOWNİA) AĞACI ORMANLARI KURULUYOR
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail ŞAR beyler , Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin YILMAZ beyi ve Trabzon Orman İşletme Fidanlık Müdürü Savaş AYVAZ beyi makamında ziyaret ettiler.
30 Eylül 2021 Perşembe 15:28

 
AKÇAABAT’TA BAL VERİMİNİ ARTIRACAK PROJEDE İLK FİDANLAR DAĞITILDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ; “ Akçaabat’lı üreticilerimizin gelir seviyesini ve yaşam refahını artırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini canla başla çalıştıklarını ve bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
24 Eylül 2021 Cuma 18:05

 
AKÇAABAT’I YASA BOĞDU
Trabzon'da Akçaabat-Düzköy yolu üzerinde dün akşam saatlerinde yaşanan kazada 54 yaşındaki görme engelli Hikmet Gedikli hayatını kaybetti.
21 Eylül 2021 Salı 17:37

 
Bartın Üniversitesi ile KARDÖKMAK arasında iş birliği protokolü imzalandı
Bartın Üniversitesi ile Kardemir Döküm Makine San. ve Tic. A.Ş. (KARDÖKMAK) arasında proje bazlı çalışmalar ve “İş yeri Eğitim Modeli” başta olmak üzere birçok konuda iş birliğini içeren protokol imzalandı.
25 Ağustos 2021 Çarşamba 19:11

 
İMAMOĞLU’NDAN PARTİZANLIK GÖNDERMESİ:“BİZE OY VERSİN VERMESİN 16 MİLYONA METRO YAPIYORUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski yönetimin 2017’de başlatıp, ödenek yetersizliğinden 2 kez durdurduğu, kendilerinin kredi bulup, 2019’da yeniden başlattığı Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı’nda düzenlenen törende konuştu.
10 Ağustos 2021 Salı 16:14

 
Spor Toto, Mehmet Akif Ersoy Spor Tesisine finansal destek sağlayacak
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Spor Toto Başkanlığı ile Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinin giderlerinin karşılanmasına yönelik finansal ikmal destek protokolü imzaladı.
9 Temmuz 2021 Cuma 10:35

 
AKÇAABAT ÇİFTÇİSİ İÇİN MEGA PROJE
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Akçaabat çiftçisi için var gücüyle çalışıyor.
1 Temmuz 2021 Perşembe 12:54

 
BU YOLUN SAHİBİ YOK MU?
15 yıl evvel vatandaşların rızasıyla açılan yola hiçbir kurum sahip çıkmayınca vatandaşlar yolu kapattılar.
30 Haziran 2021 Çarşamba 19:31

 
PROF. DR. HAYDAR BAŞ’IN ESERİ EMİN ELLERDE…
Hamzaçebi: BTP, Sayın Haydar Baş'ın bırakmış olduğu eseri çok daha ileriye taşıyacak olan bir genel başkana ve kadroya sahip
23 Haziran 2021 Çarşamba 17:02

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur