Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
talepler haberleri
 
Başkan Kara ve oda başkanları Bakan Uraloğlu ile görüştü, sektörün sorunları istişare edildi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki şoförler odası başkanları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette şoför esnafının talepleri ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulunuldu.
7 Eylül 2024 Cumartesi 00:44

 
Mustafa Çankaya Mersin Mahallesi Halkını Dinledi.
Akçaabat ve Trabzonbüyükşehir Belediye Meclis üyesi Dr Mustafa Çankaya Mersin mahallesindeki halkın taleplerini paylaştı.
16 Temmuz 2024 Salı 20:43

 
Bakan Bayraktar, TTSO’da Trabzon enerji sektörünün taleplerini dinledi
TTSO- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen Trabzon Enerji Koordinasyon Toplantısında, sektörün taleplerini dinledi.
13 Temmuz 2024 Cumartesi 10:28

 
ÇANKAYA MECLİSTE HALKIN SESİ OLUYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Dr. Çankaya’dan talepler
8 Temmuz 2024 Pazartesi 22:01

 
TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklentilerini dile getirdi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Barış Çuvalcı, turizm sektörünün sorunları ve talepleriyle ilgili görüşlerini açıkladı, yetkili makamlardan beklentileri dile getirdi.
4 Haziran 2024 Salı 16:06

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU VE EKİBİNDEN DÜZKÖY ÇIKARMASI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehirde adım atılmadık yer bırakmıyor. Tüm gününü ilçe ve mahalleleri ziyaret ederek geçiren Başkan Zorluoğlu, Düzköy ilçesine giderek projeleri yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
31 Ağustos 2023 Perşembe 13:42

 
“Turizm sektöründe geç kalmadan eylem planımızı oluşturmalıyız”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) otel, pansiyon, yurt ve danışmanlık firmalarından oluşan 25’inci Meslek Komitesinden meclis üyesi olan Hamit İnan, turizm sektörünün beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:48

 
ÇEBİ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önemdedir.” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:16

 
“Uzungöl özel turizm alanı statüsünde yönetilmeli, karmaşaya son verilmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki heyet, Uzungöl’de turizmcilerle bir araya geldi, talepleri ve çözüm önerilerini dinledi.
17 Temmuz 2023 Pazartesi 12:46

 
Başkan Çelebi, Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye sektörlerin taleplerini aktardı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye balıkçılıktan seracılığa kadar birçok alanda sektörün taleplerini aktardı.
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:40

 
TTSO, Siyasi Partilerden Beklentiler Raporu’nu yayınladı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), her genel seçim öncesinde milletvekili adaylarını Trabzon iş dünyasının talepleri hakkında bilgilendirmek üzere hazırladığı Trabzon’un Siyasi Partilerden Beklentileri Raporu’nu yayınladı.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:09

 
Trabzon’da kişi başına düşen hayvan sayısı geriledi
Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlevan, Tarımsal üretimin ve hayvancılığın azalma gösterdiğine dikkat çekerek sürdürülebilir olması ve taleplerin artması için önerilerde bulundu.
18 Nisan 2023 Salı 14:00

 
Özel okul temsilcileri taleplerini TTSO’ya iletti
Trabzon’daki özel okul kurucuları ve temsilcileri, özel okulların fiyat artışının yüzde 65’le sınırlandırılmasının ardından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:15

 
Çebi engelli ve ailelerini yalnız bırakmadı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi Dünya Engelliler Günü’nde Toklu ve Fatih mahallelerinde engelli ailelerine ziyarette bulunarak hal hatır sordu, engeliler ile ailelerinin istek ve taleplerini dinledi.
3 Aralık 2022 Cumartesi 13:58

 
BARÜ V. Ar-Ge Proje Pazarı başvuru süresi uzatıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinde başvuru süresi gelen talepler üzerine 17 Ekim 2022 tarihine kadar uzatıldı.
11 Ekim 2022 Salı 17:18

 
AKÇAABAT, PAYLAŞARAK SEVİNDİRİYOR
Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği düsturunu ilke edinen Akçaabat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya ve taleplerini anında yerine getirmeye devam ediyor.
23 Eylül 2022 Cuma 15:55

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, fındıkta verime dikkat çekti "Üretim azalıyor" dedi.
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile birlikte Yomra'da fındık toplayan vatandaşlarla bir araya geldi, onların sorun ve taleplerini dinledi.
11 Ağustos 2022 Perşembe 13:24

 
Trabzon'da 3 belediye daha ek bütçe talebinde bulundu
Trabzon’da 3 belediye daha ek bütçe talebinde bulundu. Talepler, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.
9 Haziran 2022 Perşembe 10:59

 
Başkan Kara’dan esnaf odalarına ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
19 Mart 2022 Cumartesi 20:28

 
Başkan Genç, muhtarlarla istişare toplantısında buluştu
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘Muhtarlarla 28. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdar ile birçok muhtarın katıldığı toplantıda Başkan Genç, muhtarların taleplerini dinleyerek, istişarelerde bulundu.
8 Ocak 2022 Cumartesi 10:28

 
Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir.
Aralık ayı ilçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir. Tüm AK Parti neferleri bu ideal uğrunda şehrimizin her bir köşesinde gönüllere misafir oluyorlar, vatandaşlarımızla hasbihâl ediyorlar, istek ve taleplerini dinliyorlar.” dedi.
30 Aralık 2021 Perşembe 17:33

 
Bartın Üniversitesi IV. Ar-Ge Proje Pazarı başvuru süresi uzatıldı
Bartın Üniversitesinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek “Ar-Ge Proje Pazarı” için başvuru süresi gelen talepler üzerine 10 Ekim 2021 tarihine kadar uzatıldı.
1 Ekim 2021 Cuma 14:10

 
HALKIN İÇİNDE, HALKLA İÇ İÇE BAŞKAN
Göreve başladığı günden bu yana gerek hayata geçirdiği gerekse planladığı projelerle Akçaabat’ı geleceğe hazırlayan Başkan Osman Nuri Ekim, ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onların taleplerini yerinde almaya devam ediyor.
13 Ekim 2020 Salı 17:37

 
Bu Belgesi Olanlara Fırsat
Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilecek usta öğretici talepleri alınıyor.
20 Ağustos 2020 Perşembe 20:16

 
AKÇAABAT'TA VEFA İLETİŞİM MERKEZİ KURULDU
Aranıp aktarılan talepleri sahada uygulayacak olan kolluk birimlerine ve Belediye başkanlığına aktarmak için kaymakamlığımız bünyesinde Vefa İletişim Merkezi kurulmuştur.
22 Mart 2020 Pazar 16:14

 
Çatlaklar nedeniyle kapatılan okul yerine yenisi yapılacak
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşerek Trabzon’daki bazı okulların son durumlarını değerlendirdi, ödenek taleplerinde bulundu
31 Ocak 2020 Cuma 07:03

 
ASKERLİK YASASI BÜYÜK BİR REFORMDUR
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, yeni askerlik kanununu yorumladı ve “Ülkemizin sosyolojik yapısı ve gençlerimizin taleplerine her yönü ile cevap veren çok yönlü, büyük bir reform niteliği taşıyan bir kanun çıkardık” dedi
26 Haziran 2019 Çarşamba 18:11

 
ORDU DA SUYA İNDİRİM GELDİ
ORDU Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Engin Tekintaş, vatandaşların talepleri doğrultusunda su fiyatlarında yüzde 10 indirim yaptıklarını açıkladı.
11 Ekim 2018 Perşembe 08:43

 
LAF DEĞİL HİZMET ÜRETECEĞİZ
İstifa talepleri kabul edilmeyen İYİ Parti Trabzon teşkilatı adına konuşma yapan İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz. Laf değil hizmet üreteceğiz” dedi.
13 Eylül 2018 Perşembe 09:13

 
BULUT:PSİKOLOJİK ALGIYI KIRMALIYIZ
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kendilerine yapılan talebin arttığını belirterek, talepleri karşılamada yaşanan sıkıntının sebebinin kendileri olmadığını belirtti.
5 Eylül 2018 Çarşamba 10:32

 
Dev eserleri Trabzon’a kazandırıyoruz
Ortahisar ilçesinin Değirmendere Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Karadeniz’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan, şehrimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek olan dev eserleri Trabzon’umuza kazandırıyoruz” dedi.
4 Haziran 2018 Pazartesi 14:31

 
Sahilde neler yapılacağına halk karar verdi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tahkimat ve dolgu çalışmaları tamamlanan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi I. etap alanında uygulanacak olan projeyi Trabzon halkının taleplerine göre hazırlatıyor.
18 Kasım 2017 Cumartesi 17:01

 
Gümrükçüoğlu:Açıklama Yaptı.
Milletin Meclisi, bu milletin taleplerine elbette kulak verecektir
24 Temmuz 2016 Pazar 06:08

 
Çoruh Edaş’dan Trabzon'a Dev Yatırım.
Çoruh EDAŞ, Ortahisar Merkez İlçe, Akçaabat, Düzköy, Yıldızlı, Söğütlü bölgelerinin elektrik ihtiyacının verimliliğini ve sürekliliğini sağlamak, artan güç taleplerinin karşılanmasına yönelik alternatif besleme sağlayacak yeraltı kablolu şebeke çalışmalarına hızla devam etmektedir. Trabzonspor yeni stadının yer altı kablo çalışmaları başladı.
11 Kasım 2015 Çarşamba 00:42

 
MHP’de Meral Akşener sesleri
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli istifa taleplerine “Görevimin başındayım” diyerek mesaj verdi ancak sular durulmadı. MHP’de genel başkanlık için Meral Akşener’in ismi yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.
2 Kasım 2015 Pazartesi 16:21

 
Okullar ne zaman açılıyor?
14 Eylül'de açılması planlanan okullar turizmcilerin talepleri üzerine Kurban Bayramı tatili sonrasına ertelendi.
20 Ağustos 2015 Perşembe 20:07

 
İkinci,herkesi postane önüne davet etti.
KESK Dönem Sözcüsü Muhammed İkinci, İstanbul Taksim Gezi Parkı’nda ortaya çıkan toplumun özgürlük taleplerinin şiddetle bastırılmak istendiğini ileri sürerek, Trabzon Platformu olarak pazar günü yürüyeceklerini açıkladı. İkinci, herkesi postane önüne davet etti.
14 Haziran 2013 Cuma 20:22

 
Taşeron işçiler mitinge hazırlanıyor
Abdulaziz Özen, kamudaki taşeron işçilerin sorunlarını, istek ve taleplerini duyurmak amacıyla Giresun'da ve bazı illerde miting düzenleyeceklerini bildirdi
4 Mart 2013 Pazartesi 20:14

 
Başkan Kara İlçe'lerdeki Odaları Geziyor
“Her gittiğimiz yerde görüyoruz ki esnafımızın beklentileri, talepleri ve umutları hep aynı yönde”
14 Ocak 2013 Pazartesi 19:45

 
Başkan Gümrükçüoğlu'nu Unutmadılar
Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan gelmesi ve aynı zamanda doktor olmasından ötürü vatandaşların sağlık alanındaki talepleri ile de sıkça karşılaşıyor.
9 Eylül 2012 Pazar 19:41

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur