Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE ÇAY ÜRETİCİLERİNDEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA! Çebi: Hani parti rozetini çıkarmıştınız? AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR
AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI
AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI
 
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE
 
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
yan haberleri
 
ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “vandallıkları ve katliamlarıyla ortalığı kan gölüne çeviren, terörist başının heykelini dikmeye heveslenenlerle sırtlarını teröre yaslayanların hesabı görülmüştür.” dedi.
17 Mayıs 2024 Cuma 20:27

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve yayla yollarında karla mücadele çalışmalarında yoğun çaba harcıyor. Vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Genç, “Kapalı yol kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.
16 Mayıs 2024 Perşembe 17:50

 
HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sık sık yediden yetmişe tüm Akçaabatlı hemşehrileriyle bir araya geliyor.
13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:58

 
Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
1 Mayıs 2024 Çarşamba 19:50

 
MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU
Akçaabat ilçe Müftülük binası, zamanla korozyona uğrayarak çatlayan, kabaran ve boyada soyulma gibi işaretlerle eskimeye başlamıştı.
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18:57

 
BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
30 Nisan 2024 Salı 19:32

 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzköy Meslek Yüksek Okulu (MYO) için önemli bir müjdeyi duyurdu. Üniversitenin kuruluşundan bu yana 6 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Aşıkkutlu, Çarşıbaşı'ndaki yeni MYO'nun bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, Düzköy'deki MYO'nun ise aktif hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:11

 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz”
Trabzon AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediyesi’nin mali tablosu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, özellikle Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya tarafından kamuoyunu yanıltıcı bilgilerin paylaşıldığına dikkat çekerek, gerçek verileri paylaşma gerekliliğini vurguladı.
23 Nisan 2024 Salı 21:05

 
KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in, Ortahisar Belediyesi’nin borcunun 596 milyon 759 bin 292 TL olduğu’ ile ilgili iddiaları üzerine,gerçek borç durumunu rakamlarla ortaya koyan bir açıklama yaptı.
23 Nisan 2024 Salı 10:57

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
Çarşıbaşı’nda seçimleri Cumhur İttifakı kazandı
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre MHP’li Ahmet Keleş, 18 oy farkla belediye başkanı seçildi. CHP seçim sonuçlarına itiraz etti.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:06

 
Akçaabat’ta Osman Nuri Ekim Devam Dedi.
31 mart Mahalli İdareler Genel Seçimi bugün gerçekleştirildi. Oy sayımının devam ettiği Akçaabat’ta kesin olmayan sonuçlara göre Osman Nuri Ekim koltuğunu korudu.
31 Mart 2024 Pazar 23:44

 
SÖĞÜTLÜ’YE KADIN MUHTAR
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde en büyük rekabetin yaşandığı seçim olan muhtarlık seçiminde resmi olmayan kesin sonuçlar gelmeye başladı.
31 Mart 2024 Pazar 23:35

 
YOMRA MUSTAFA BIYIK İLE DEVAM DEDİ
Yüzde 52 gibi yüksek bir oy oranı ile resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Yomra Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık Yomralılara teşekkür etti.
31 Mart 2024 Pazar 22:07

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR
GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR
27 Mart 2024 Çarşamba 01:50

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI ARAZİDE UYGULAMA YAPIYOR
"FINDIK BAHÇELERİNDE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞ UYGULAMALAR"
11 Mart 2024 Pazartesi 12:54

 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’ dan hüzünlü taziye; Ciğerimiz Yandı
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nden ilçemize gelen acı haber sonrası hayatını kaybeden Serdar Küçük, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.Bugün öğle namazı müteakip Kirazlı Mahallesi’nde toprağa verilen Küçük’ün cenaze merasimine yüzlerce sevenlerinin yanı sıra BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz da katıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:20

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
ŞENOL TOPAL, TÜTÜNCÜLER’E ADAY
31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimleri için Tütüncüler Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Şenol Topal, yaptığı açıklamada mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu belirtti.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:58

 
AKÇAABAT’IN KIRSALDAKİ İLK KADIN MUHTAR ADAYI
31 Mart'ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimleri öncesi Akçaabat'ın Helvacı Mahallesi'nde muhtarlık için adaylığını açıklayan Nuray Şen, mahalle sakinlerine hitap etti.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:06

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Analizi
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı olarak 2024 yılı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Seçim Beyannamesinde görmek istediğimiz görüşlerimiz.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
KALYONCU, AKÇAABATLI MİNİBÜSÇÜLERLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Akçaabat’ın ulaşımını sağlayan minibüsçü esnafının sorunları dinleyerek sohbet etti ve not aldı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:34

 
AKÇAABAT FEN LİSESİ TÜBİTAK PROJELERİNDE REKORA KOŞUYOR
Akçaabat Fen Lisesi her yıl çıtayı bir üst seviyeye çıkartarak akademik başarıların yanı sıra projelerden de adından söz ettirmeye devam ediyor.
7 Şubat 2024 Çarşamba 20:43

 
GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİDİR
Ramazanoğlu: “Ortahisar’a proje kazandırmak için İstanbul’da seçim kazanmaya umut bağlayanlar Ortahisar’ın yönetimini de İstanbul’a mı bırakacak?” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:31

 
Akçaabat Adayı Osman Nuri Ekim
Trabzon’da AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ahmet Metin Genç isminin açıklanması sonrası ilçelerde de adaylar resmi olmayan açıklamaya göre belli oldu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:23

 
Of Belediyesi karla mücadeleye ara vermeden devam ediyor
Of Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde koordineli çalışmalarına başlayan ekipler kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:27

 
Trabzon'dan Giden Tekataş, Memleketinde Umduğunu Bulamadı!
Trabzon TİSKİ'deki görevini bırakarak Elazığ AK Parti Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Ali Tekataş, memleketinde aradığını bulamadı.
7 Ocak 2024 Pazar 16:23

 
BARÜ’de afetlere karşı yeni bir eğitim modülü geliştiriliyor
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle çocuk, öğretmen ve ebeveynler için afet dayanıklılığı modülleri geliştirilerek olası durumlarda afetin etkilerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.
3 Ocak 2024 Çarşamba 10:34

 
Trabzon Akçaabat'ta kumar oynayanlara ceza yağdı!
Trabzon Akçaabat'ta tespit edilen iş yerinde kumar oynayan 4 kişiye ceza yağdı.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:31

 
AKÇAABAT BELEDİYE TİYATROSU ‘AYYAR HAMZA’ İLE PERDELERİNİ AÇACAK
2000 yılından bu yana en az bir oyunla perdelerini açan Akçaabat Belediye Tiyatrosu yeni sezonda da prova çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
28 Aralık 2023 Perşembe 16:07

 
CHP aday adaylarını tanıttı
Akçaabat CHP 31 Martta yapılacak olan belediye seçimlerinde aday adaylığını açıklayan adayları tanıttı.
23 Aralık 2023 Cumartesi 17:32

 
Aday adayı Süleyman küçük çalışmalarına anlattı
Akçaabat Belediye başkanlığı nedeniyle aday adaylığını açıklayan Süleyman Küçük çalışmalarını Akçaabat ve mahallelerinde sürdürüyor.
22 Aralık 2023 Cuma 18:45

 
AKÇAABATLI 350 UMRECİ DUALARLA YOLA ÇIKTI
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organize ettiği Umre Organizasyonu kapsamında, Akçaabatlı 350 umreci dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:58

 
TESOB ile Açı Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Açı Eğitim Kurumları arasında TESOB üyelerine indirim olanağı sağlayan protokol imzalandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:27

 
AGD VE İHH’DAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI
Filistin’de iki ayı aşkın yaşanan soykırıma tepkiler devam ediyor. AGD ve İHH Akçaabat ilçe temsilcilikleri olarak Filistin-Gazze’de yaşanan katliamlara tepki göstermek ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla 15 Aralık Cuma günü Akçaabat Atatürk parkında hayır çarşısı açtık.
17 Aralık 2023 Pazar 19:14

 
ALTINTEPE, SIKILMADIK EL BIRAKMIYOR
Mahalli İdareler Seçimi için Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ahmet Hüseyin Altıntepe, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
15 Aralık 2023 Cuma 19:35

 
ADAY ADAYI KÜÇÜK, MUHTARLAR DERNEĞİ'NDE
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Süleyman Küçük, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.
12 Aralık 2023 Salı 18:10

 
ALTINTEPE’DEN PARTİ BÜYÜKLERİNE ZİYARET
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Ahmet Hüseyin Altıntepe, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
12 Aralık 2023 Salı 17:57

 
Aday Adayı Süleyman Küçük Çalışmalarına Başladı.
Akçaabat Belediye başkanlığı nedeniyle aday adaylığını açıklayan Süleyman Küçük çalışmalarını Akçaabat ve mahallelerinde sürdürüyor.
8 Aralık 2023 Cuma 18:39

 
BARÜ sürdürülebilirlikte dünyanın en iyileri arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ), 85 ülkeden 1.183 üniversiteyi sürdürülebilirlik açısından değerlendiren UI Green Metric (Yeşil Ölçüm) sıralamasında dünyanın en iyi yükseköğretim kurumları arasında yer aldı.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:30

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
Aday Adayı Ayvaz’dan Muhtarlarla istişare
AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Savaş Ayvaz, Akçaabat mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yemekli tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.
5 Aralık 2023 Salı 18:54

 
CEMAL YILDIZ YAZDI
DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKTI
4 Aralık 2023 Pazartesi 16:24

 
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI
Trabzon’da dün gece etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına sonrası meydana gelen yangın, heyelan, çatı uçması ve ağaç devrilmelerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti.
27 Kasım 2023 Pazartesi 15:30

 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Çabalarıyla, fedakârlıklarıyla bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, neslimizin mimari tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
Karadeniz'in yaylaları beyaza büründü
Türkiye'nin belirli noktalarında başlayan kar yağışı Karadeniz Bölgesindeki illerde de etkili olmaya başladı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:19

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sera Gölü tesislerinde çıkan yangın sonrası, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan “İtfaiye Dairesi Başkanlığının müdahalede yetersiz kaldığı” yönündeki iddialara cevap verdi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:45

 
AGD’DEN KUDÜS GECESİ
Yaklaşık bir aydır Filistin-Gazze’de dünyanın gözü önünde Siyonist işgalci İsrail devletinin zulmü devam ediyor.
3 Kasım 2023 Cuma 19:10

 
Kitap Günleri’ rekor ziyaretçiyle sona erdi
Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Kitap Günleri’ Trabzon’da 2023 yılında en çok ziyaretçiyi ağırlayan kitap etkinliği oldu.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:24

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
Çarşıbaşı’nda yolsuz villa!
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde milyonlarca lira harcayarak ev yapan Fazlı Köse, eve giden yolunu 20 yıldır yaptıramadığı için adeta isyan etti.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:44

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
Kayalar Mahallesi Bayanları(KADES) Uygulaması İle Bilgilendirildi. (KADES) Uygulaması Anlatıldı
Akçaabat Kayalar Mahallesi Muhtarı Çetin Ekim’in Organizasyonu İle Mahalle Bayanlarına (KADES) Uygulaması Anlatıldı.
14 Eylül 2023 Perşembe 19:24

 
BE_EDİYE’NİN ‘L’Sİ!
Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, Of Belediye’sinin L’sinden başlayarak ana sorunlarını ortaya koyan dikkat çeken yazılı basın açıklaması yaptı.
7 Eylül 2023 Perşembe 07:22

 
Başkan Ekim Sürekli Sahada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim temel Belediyecilik faaliyetlerinin ve çalışmalarının yanında Gönül Belediyeciliğinin hakkını tam anlamıyla veriyor.
2 Eylül 2023 Cumartesi 16:48

 
SEVGİYLE BÜYÜTÜYOR İLGİYLE YEŞERTİYORUZ
Sevgiyle yapılan her hareketin Evren’de mutlaka bir yankısı olur.
24 Ağustos 2023 Perşembe 16:30

 
EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYAN TOPLU TAŞIMA ARAÇ ŞOFÖRLERİ SERTİFİKALARINI ALDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen eğitimleri tamamlayan 3 bin 91 şoför için ‘Toplu Taşıma Araç Şoförleri Sertifika Töreni’ düzenlendi.
22 Ağustos 2023 Salı 18:44

 
NEM YANGINDAN KORUYOR
Yüksek nem, yangın tehlikesini azaltıyor
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:00

 
Vehbi Koç’tan tırcılara ziyaret!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arsin Yeşilyalı Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi ziyaretinde nakliye sektörünün ülkemiz açısından büyük önem taşıdığı ifade ederek her zaman şoför esnafının yanında olacağını söyledi.
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:58

 
Trabzon Üniversitesi Stajyer Öğrencilerine Katılım Belgeleri Takdim Edildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı'nı Trabzon Üniversitesi’nde başarıyla tamamlayan 11 öğrenciye, ‘katılım belgeleri’ takdim edildi.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:07

 
ÇEBİ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önemdedir.” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:16

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN DUYGULANDIRAN HİZMET
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı ilçesine bağlı Gökçeköy’de yaşayan ve patika yol nedeniyle felçli eşini 400 metre sırtında taşımak zorunda kalan Sevim Altop’un imdadına yetişti.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:38

 
Menzil Şeyhi Seyyid Abdulbaki El Hüseyni Hakk'a yürüdü
Menzil cemaatinin manevi önderi Seyyid Abdulbaki El Hüseyni'nin tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi. Ömrünü Allah yoluna adayan El Hüseyni, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:27

 
TTSO’nun Mobilya Kümelenmesi projesi sektörü büyütecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) tarafından şehrin mobilya üretimindeki ve ihracatındaki kapasitesini artırmayı amaçlayan Mobilya Kümelenmesi UR-GE Projesi’nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
11 Temmuz 2023 Salı 11:28

 
Başkan Çebi’den Kurban Bayramı mesajı
Çebi: “Bayramlar birlik ve beraberlik için bir köprü, yardımlaşma ve dayanışma için bir vesile, kaynaşmak ve kucaklaşmak için de, kaçırılmaması gereken özel günlerdir.” dedi.
27 Haziran 2023 Salı 10:30

 
BİR İNSANLIK DRAMI BİLEREK ÖLÜME GİTMEK (GÖÇMENLER)
Yaşadığımız bu hayatta nelere şahit olmuyoruz ki; Bir yandan kendi zevkini tatmin etmek için 250bin dolar verip denizinin 2bin metre dibine inip kendi nefsini tatmin etmek için gayret gösterenler ve bu uğurda canından olanlar.
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:35

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
Dereler Kabardı,Su Seviyeleri Yükseldi
Akçaabat'ta akşamdan bu yana etkili olan sağanak yağmur bazı derelerde su seviyesini yükseltti.
15 Haziran 2023 Perşembe 15:15

 
DURDURUN ŞU AMERİKA'YI
Amerika yanı başımızda ki Yunan adalarını silahlandırmakla meşgul.
12 Haziran 2023 Pazartesi 18:58

 
Trabzon Üniversitesi Protokolünde Tersine Göç Vurgusu
Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetimi ile Trabzon Üniversitesi arasında teknolojik ar-ge kapsamında birçok konuda iş birliği programını kapsayan protokol imzalandı. İmzaların ardından verilen ‘ters göç’ mesajları törene katılan herkesi heyecanlandırdı.
1 Haziran 2023 Perşembe 16:53

 
CEMAL YILDIZ YAZDI
KİM KİMİN ATEŞİNE YANDI
1 Haziran 2023 Perşembe 13:08

 
BARÜ, 2 alanda Türkiye birincisi, 26 alanda ise en iyiler arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ) TÜBİTAK tarafından hazırlanan raporda, ihtisaslaşma hedeflerini de kapsayan 26 araştırma alanında en iyi üniversiteler arasına girerken, 2 alanda ise Türkiye’de birincisi oldu.
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:13

 
AKÇAABAT’TA LİSELER ARASI KADIN VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sportif etkinlikleri kapsamında Trabzon genelini kapsayan Liseler Arası Kadın Voleybol Turnuvası düzenlendi.
30 Mayıs 2023 Salı 17:50

 
BARÜ’ye ÜNİLİG Judo Türkiye Şampiyonasından madalya
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hakan Akar, ÜNİLİG Judo Türkiye Şampiyonasında 100+ sıklette gümüş madalyanın sahibi oldu.
30 Mayıs 2023 Salı 17:44

 
AKÇAABAT’TA DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik işlerinin yanı sıra sık sık çarşı esnafıyla, vatandaşlarla, gençlerle bir araya geliyor; mahalle ziyaretleriyle halkı dinliyor; iş yerlerini, iş hanlarını ve pasajları ziyaret ediyor.
23 Mayıs 2023 Salı 17:23

 
Trabzon Üniversitesi’nden Teşekkür Belgesi
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanlarından Çalık’a ve Başarı Gösteren Akademisyen ve Öğrencilere Trabzon Üniversitesi’nden Teşekkür Belgesi
20 Mayıs 2023 Cumartesi 18:04

 
Ali FAİZ: Soma faciası Türkiye’nin kanayan yarasıdır.
Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Ali Faiz, 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen ve hepimizi derinden yaralayan iş kazasının(cinayetinin) yıldönümünde bir açıklama yaparak Soma faciası Türkiye’nin kanayan yarasıdır dedi.
13 Mayıs 2023 Cumartesi 14:12

 
HER ŞEY AKÇAABAT İÇİN
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ŞEN, yoğun siyasi çalışmalarının yanı sıra Akçaabat’ın kazanımları için de yoğun çaba sarfediyor.
12 Mayıs 2023 Cuma 18:47

 
CHP Trabzon Milletvekili adayı Akıncı“Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız”
CHP Trabzon Milletvekili adayı İlker Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar Bahçecik Mahallesini ziyaret etti.CHP Milletvekili adayı Akıncı, işe alımlarda liyakatin değil adam kayırmacılığın öne çıktığını belirterek “Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız” dedi.
12 Mayıs 2023 Cuma 09:18

 
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Trabzon Şehir Hastanesi, Bölgemizin Sağlık Merkezi Olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin Türkiye ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olacağına vurgu yaparak, istenildiğinde 1500 yatak kapasitesine çıkarılacak hastanenin bölgenin sağlık merkezi olacağını belirtti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:45

 
Fen Lisesi Öğrencileri Çal Mağarasını Ziyaret Etti
8 milyon yaşında ,dünyanın en uzun 2.mağarasını ziyaret ettiler
8 Mayıs 2023 Pazartesi 18:18

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 12:12

 
Trabzon Üniversitesi TEKNOFEST 2023’te
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda TEKNOFEST heyecanı 7. kez başladı. Dünyanın en büyük, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2023’te Trabzon Üniversitesi de stant açtı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:17

 
Onlar vaat veriyorlar temeli biz atıyoruz!.
Yaklaşık 20 yıldan beri her seçim döneminde Trabzonlu seçmenin önüne ‘dev proje’ olarak getirilen ancak bugüne kadar hiçbir şekilde yatırım programına dahi alınmayan Güney Çevre Yolu, Trabzon’da çok ilginç bir siyasi harekete yol açtı.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:12

 
MÜBAREK SOĞAN
Yani Seçimin Favori Argümanı “SOĞAN”
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:50

 
Yavuz Aydın açıklamalarda bulundu
Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Bir önceki dönemde iyi ne yapıldıysa onun üzerine daha çoğunu koymak, eksik kalanı tamamlamak, yanlış varsa düzeltmek ve yeni projeler üreterek halkımızın refah seviyesini yukarı çekmek zorundayız” diye konuştu.
18 Nisan 2023 Salı 12:57

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI !
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI ! Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU nisan ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize uyarılarda bulundu. “ Yapılan toprak analizi sonuçlarına göre , mühendislerimizin önerileri ışığında mart ayında gübre atamayanlar ile ilk turunu atan üreticilerimiz için kimyasal gübrelerin ikinci turunun atılmasına devam edilmelidir. Özellikle kompoze gübreler (20-12-15+2MgO +me (çotanak fertil) , 15-15-15+çinko , 20-20-0, 25-5-10 entec vb. ) ve (% 46 Üre, % 26 N , % 21 AS… ) azotlu gübreler, yanmış hayvan gübresi, pelet tavuk gübreler
18 Nisan 2023 Salı 10:02

 
İSTİKLAL VE İSTİKBAL SEÇİMİ
Çebi; “Ortahisar İlçe Yönetimi olarak şehrimizden Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vermek için e Seçimlere kadar tüm Ortahisar’ı adımlayacağız. Ulaşmadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.
15 Nisan 2023 Cumartesi 14:06

 
Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı
Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Trabzon standı büyük ilgi gördü. Fuarın açılışına Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve meclis üyeleri de katıldı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:27

 
MHP Aday Adayları Akçaabat Esnafını Ziyaret Etti
14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimi nedeniyle aday adaylıklarını açıklayan Trabzon milletvekili Adayları Akçaabat esnafını gezerek tanıtıldı.
31 Mart 2023 Cuma 18:13

 
Trabzon'da patlayan su borusunun bilançosu belli oldu!
Geçtiğimiz günlerde Trabzon'da patlayan su borusunun maliyeti belli oldu.
30 Mart 2023 Perşembe 10:20

 
Trabzon'da beklenen kar geldi!
Trabzon'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam etti.
29 Mart 2023 Çarşamba 16:55

 
Muharrem İnce 100 bin imzayı tamamladı!
Son dakika: Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza toplayan Muharrem İnce, 100 bin imzayı devirdi.
25 Mart 2023 Cumartesi 16:01

 
YENİ BAŞKAN HALİL EROL OLDU!
İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneğinin Yeni Başkanı Akçaabatlı İş Adamı Saker Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erol Oldu.
23 Mart 2023 Perşembe 17:00

 
İkinci Köy Yaşam Merkezi
Akçaabat Kuruçam Mahallesi’nde bulunan kullanılmayan okul binası, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında imzalanan protokolle Köy Yaşam Merkezi’ne dönüştürülecek.
21 Mart 2023 Salı 17:26

 
“100 YILLIK İHTİYACA CEVAP VERECEK OLAN TRAFO MERKEZİ İNŞAATI ÇALIŞMALARI, AKÇAABAT’IMIZDA HIZLA DEVAM EDİYOR.”
Bir süre önce ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanılan trafo merkezi hızla yükseliyor. İlçemizin yanı sıra yaygın bir sahada önemli bir eksiğe cevap verecek olan trafo merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, Şinik Organize Sanayi Bölgesi alanına kurulan 154 kV trafo merkezinin 81 milyon liraya mal olacağını belirterek ihtiyacını karşılayacağı alan bakımından yatırımın önemine vurgu yaptı.
21 Mart 2023 Salı 17:16

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
325 Roma imparatoru Konstantin, ilk Ekümenik Konsilin İznik'te düzenlenmesini sağladı.
1481 II. Beyazıt, Osmanlı padişahı oldu.
1622 Osmanlı İmparatorluğu'nda isyancılar, ordu ve yönetimde yenilik taraftarı Padişah II. Osman'ı tahttan indirip öldürdü. Öldürülen ilk padişah olan Genç Osman'ın yerine I. Mustafa, ikinci kez tahta çıkarıldı.
1795 Fransa'da kadın kulüpleri kurulması yasaklandı.
1861 Amerikan İç Savaşı: Kentucky eyaleti iç savaşta tarafsız olduğunu ilan etti. Bu tarafsızlığı 3 Eylülde Güney orduları eyalete girince sona erecektir ve Kentucky Kuzey'e katılacaktır.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur