Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
zamanda haberleri
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu lisesi,öğrencilerini Üniversite sınavlarına hazırlamakla kalmıyor aynı zamanda da öğrencilerin tercih edecekleri üniversiteleri belirlemede kendilerine yardımcı oluyor..
29 Nisan 2024 Pazartesi 18:55

 
DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'nın katılımıyla DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nde önemli bir tören düzenlendi. Törende, çalışma sezonunun açılışı gerçekleştirildi ve aynı zamanda eski Bölge Müdür Yardımcısı Necip İBA'nın isminin verildiği konferans salonunda anma toplantısı gerçekleştirildi.
28 Mart 2024 Perşembe 15:39

 
SPOR AKÇAABAT’TA ÖNCELİKTİR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sporu geliştirecek birçok faaliyete imza atarken aynı zamanda da sporu ve sporcuyu destekleyerek örnek teşkil ediyor.
19 Mart 2024 Salı 07:04

 
ADALET BAKANI AKÇAABAT’A GELİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yakın zamanda ihalesi yapılan ve inşasına başlanan Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katılmak üzere Akçaabat'a gelecek.
26 Aralık 2023 Salı 14:15

 
AKÇAABAT’TA ÜNLÜ KARİKATÜRİST ANISINA SERGİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açıldı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:50

 
HARUN YAVRUOĞLU ANILACAK
Akçaabat Belediyesi tarafından 14 Nisan 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açılıyor.
14 Kasım 2023 Salı 14:23

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
Başkan Genç, Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u gezdirdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Akvaryum’u gezdi.
25 Nisan 2023 Salı 14:36

 
Karaismailoğlu Akçaabat’ı ihya edecek projeler açıklandı.
Türkiye Yüzyılı Trabzon Vizyon Toplantısında Trabzon’u şaha kaldıracak aynı zamanda da Akçaabat’ı ihya edecek projeler açıklandı.
19 Nisan 2023 Çarşamba 16:46

 
Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Kim Karlı
Uzun zamandan beri gündemimizi meşgul eden 6’lı masanın, Cumhurbaşkanı adaylığı konusu bir türlü masanın üyeleri tarafından sonuçlandırılamıyor.
1 Kasım 2022 Salı 17:20

 
Ülkemizde siyaset kaygan ve maalesef kaypak bir zemin.
Hiç bir dönem millet olarak doğru zamanda,doğru zeminde doğru sorunun peşinde olmadık.
28 Haziran 2022 Salı 17:11

 
Kılıçdaroğlu ve Diyarbakır
Epey zamandan beridir görsel ve yazılı medya da Sayın Kılıçdaroğlu ‘nun Diyarbakır’a gideceği bu ilimizde bazı ziyaretlerin yapılacağı bazı önemli kişilerle de bir araya geleceği söyleniyor, yazılıyor.
13 Mart 2022 Pazar 13:45

 
Başkan Genç, muhtarlarla istişare toplantısında buluştu
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘Muhtarlarla 28. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdar ile birçok muhtarın katıldığı toplantıda Başkan Genç, muhtarların taleplerini dinleyerek, istişarelerde bulundu.
8 Ocak 2022 Cumartesi 10:28

 
TOKAT OKGKTA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ’DEN AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
Tokat Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü ve aynı zamanda Akçaabat’lı hemşehrimiz olan Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet BOZ bey Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU’nu ziyaret etti.
21 Ekim 2021 Perşembe 17:15

 
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır.
Aynı zamanda fındığın sosyal boyutu da oldukça önemlidir.
15 Ağustos 2021 Pazar 23:06

 
Sığınmacılar ve Altındağ olayları…
Uzun zamandanberi ülkemizin gündemine oturan “Sığınmacılar” proplemi hala hızını ve güncelliğini hiç kaybetmeden devam etmektedir.
13 Ağustos 2021 Cuma 16:26

 
FINDIK REKOLTE TESPİTİ;YENİDEN!!!
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır. Aynı zamanda fındığın sosyal boyutu da oldukça önemlidir.
29 Temmuz 2021 Perşembe 09:23

 
MUSTAFA UZUN DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda da Akçaabat Belediye Meclis Üyesi, Aslan Güner’in kayınpederi Mustafa Uzun dualarla ebediyete uğurlandı.
16 Mart 2021 Salı 13:23

 
Türkler ve Kürtler
Evet, Türkler ve Kürtler çok uzun zamandan beri bu topraklarda beraber yaşamış değişik şekillerde birbirlerine bağlanmış olup, kopmaları da mümkün gözükmemektedir.
19 Şubat 2021 Cuma 18:22

 
TÜRK MÜHENDİSLER YAPTI!
Türk Mühendisler uzun çalışmalar sonucu güneş enerjisi ile gidebilen tekne üretti. Güneş olmadığı zamanlarda standart seyir hızında bataryalarını kullanarak 6 saat gidebilen tekne sıfır karbon salınımı ile aynı zamanda doğa dostu.
14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:56

 
MMO'DAN EKİM'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube olarak Başkanımız Fulya Bankoğlu,Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile üyemiz ve aynı zamanda Akçaabat Belediye Meclis üyesi Mehmet Özbayrak Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Mayıs 2019 Çarşamba 16:45

 
Anadolu Lisesinde Üniversite Tanıtımı..
Akçaabat Anadolu Lisesi, öğrencilerini Üniversite sınavlarına hazırlamakla kalmıyor aynı zamanda da öğrencilerin tercih edecekleri üniversiteleri belirlemede kendilerine yardımcı oluyor.
6 Mart 2019 Çarşamba 16:44

 
Türkmen'e Meclisten Vafa
Akçaabat’ta bir dönem sona eriyor. Akçaabat’ta 25 Yıldır Belediye Başkanlığı ve aynı zamanda Belediye Meclisi Başkanlığını yapan Şefik Türkmen bu hafta son kez meclise başkanlık ediyor.
5 Mart 2019 Salı 17:13

 
BAKAN SOYLU:ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Rize’de hiç beklemedikleri ve ummadıkları bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirterek “Üzüntümüz büyük. Çok sevdiğimiz aynı zamanda da gelecekte çok iyi bir yöneticilik yapacak kardeşimizi kaybettik” dedi.
12 Aralık 2018 Çarşamba 08:03

 
SİLİKON VADİSİ AKÇAABAT İMKB'DE
Trabzon Milli Eğitim Şube müdürümüz sayın Mesut KAŞ ,ARGE nin değerli öğretmeni sayın Volkan SELÇUK ile Türkiye’nin ve dünyanın da sayılı anlık bağımsız hareketli simülatör üreticisi SANLAB’ın kurucusu ve aynı zamanda Gebze Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Salih KÜKREK ile okulumuz toplantı salonunda Kariyer Günleri kapsamında 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik “Teknoloji Girişimciliği Tecrübe Paylaşım Etkinliği ” ile bir araya geldik.
6 Kasım 2018 Salı 20:26

 
Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğruyor
30 Ağustos’ta hizmete açılan Trabzon Botanik’i 10 günde 12 bin kişi ziyaret etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon Botanik, aynı zamanda bölgemizin, şehrimizin kültürünün her yönüyle sergilendiği bir yaşam alanıdır” dedi.
8 Eylül 2018 Cumartesi 16:05

 
ANADOLU LİSESİNDEN ÜNİVERSİTE TANITIMI
Akçaabat Anadolu Lisesi, öğrencilerini üniversite sınavlarına hazırlamakla kalmıyor, aynı zamanda da öğrencilerin tercih edecekleri üniversiteleri belirlemede kendilerine yardımcı oluyor.
3 Mayıs 2018 Perşembe 19:17

 
Trabzonspor’a çifte müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Kanuni Bulvarı tünel, kavşak ve bağlantılarının da en kısa zamanda bitirileceğini belirtti. Böylece yeni stadın ulaşım sorunu tamamen çözülmüş olacak
26 Mart 2018 Pazartesi 08:28

 
Başkanlara Gözdağı
AK Parti Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı olan ve aynı zamanda teşkilat başkanı Ahmet Altıntepe, mahalle başkanları ile bir araya geldi.
23 Ekim 2017 Pazartesi 10:54

 
Ekrem Kutlu 17. Resim Sergisini Açıyor
Akçaabat Belediyesi Kültür Kurulu üyesi olan aynı zamanda Akçaabat’ın yetiştirdiği önemli resim sanatçılarından Ekrem Kutlu, 17. resim sergisini İzmir'de sanatseverlerle buluşturacak.
18 Ekim 2017 Çarşamba 08:57

 
Ömer ARSLAN:TUZ KOKTU.
Yakın zamanda Trabzon’da gelişen bir olaydan kamuoyunu aydınlatmak istedik.
28 Eylül 2016 Çarşamba 18:25

 
Birinci:Nedir biz Ülkücülerden istenen
Hayatlarının hiçbir döneminde MHP ve ülkücü hareketle herhangi bir bağı olmamış, yeri geldiğinde en acımasızca eleştirmiş, düşmanlık etmiş, tuzaklar kurmaya çalışmış, çoğu zamanda görmezden gelmiş insanların son zamanlardaki MHP ilgisine dikkat etmemek mümkün değil.
13 Haziran 2016 Pazartesi 14:59

 
TRABZON'A ÜNİVERSİTE YOLDA
Trabzon’da yıllık değerlendirme toplantısı yapan Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, en fazla istihdam sağlayan 25. kuruluş olduklarını belirterek, “En büyük iki sağlık grubundan biriyiz. 3 yıl içinde yeni hastanelerimiz ile çalışan sayımızı 16 binden 25 bine çıkaracağız. Yakın zamanda da yabancı öğrencilerin de eğitim alacağı uluslararası bir üniversite kurmayı hedefliyoruz” dedi.
17 Ocak 2015 Cumartesi 19:51

 
Avrasya Üniversitesi’nden TPE’ye Ziyaret
Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer YILDIZ, Mütevelli Heyet Üyesi Av. İbrahim KESKİN, Mütevelli Heyeti Üyesi ve aynı zamanda Kızılay Başkan Yardımcısı Nihat ADIGÜZEL ve Mütevelli Heyeti Genel Koordinatörü Prof. Dr. Aşkın ASAN, TPE Başkanı Prof. Dr. Habip ASAN’ı makamında ziyaret etti.
7 Aralık 2014 Pazar 13:50

 
Beşikdüzü ve Kasabanın Şerifi.
MHP eski Milletvekili ve AKP’nin “Kasabanın Şerifi” lakaplı Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, son zamanda geliştirdiği bu lakapla ülke gündemine oturmaya çalışmaktadır.
25 Kasım 2014 Salı 20:14

 
Fındık Seçme Elemanı Kursu Başlıyor
Trabzon’da bir yandan istihdam sıkıntısı yaşanırken, diğer yandan ise nitelikli elemanlar yetiştirip, iş garantili ve de aynı zamanda 25 lira gündeliğin de verildiği kurslara bayanlar büyük ilgi gösteriyor.
28 Ağustos 2014 Perşembe 18:05

 
Gıdaya Zam Geliyor.
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu Başkanı Şemsi Kopuz, iklim şartları bahanesiyle üreticilerin buğday, fındık ve Antep fıstığı başta olmak üzere hammadde niteliğindeki birçok üründe stokçuluk yapıp fiyat yükselttiğini; sanayicinin de yakın bir zamanda bu ek maliyeti ürün fiyatlarına yansıtmaya başlamak zorunda kalacağını söyledi.
20 Ağustos 2014 Çarşamba 18:23

 
Akyazı ne zaman bitecek?
Nacar, projeyi teslim tarihinden erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi.
18 Temmuz 2014 Cuma 14:38

 
Kalaycılık tarihe karışıyor
Şehirlerde sayıları birkaç taneyi geçmeyen kalaycılar, çırak yetişmediği için mesleğin yakın zamanda hiç icra edilmeyeceğini söylüyor.
7 Mart 2014 Cuma 21:16

 
İlker Başbuğ tahliye edildi
"Darbecilikle alakamızın olmadığını yüce Türk milleti kısa zamanda anladı"
7 Mart 2014 Cuma 21:13

 
Şevket ve Osman Arz, ağabeylerini kaybetti.
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Basketbol Antrenörü olarak çalışan aynı zamanda 19 Mayıs Spor Salonunu Tesis Müdürü olan Osman Arzın abisi Ergün Arz vefat etti.
28 Ocak 2013 Pazartesi 18:52

 
Türkülerle Neşet Ertaş
Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu,18.12.2012 Salı günü saat 19.00'da İlçemiz Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde halk müziğinin önemli ozanlarından biri olan ve yakın zamanda yitirdiğimiz büyük usta Neşet ERTAŞ’ın türkülerinin seslendirileceği “Türkülerle Neşet ERTAŞ” isimli bir konser düzenleyecektir.
16 Aralık 2012 Pazar 16:30

 
Koray Aydın, cumartesi Trabzon’a geliyor
Koray Aydın uzun zamandan bu yana genel başkanlık yarışı içinde olduğu için ihmal ettiği seçim bölgesi Trabzon’a Cumartesi gelme kararı aldı.
14 Kasım 2012 Çarşamba 20:52

 
Başkan Gümrükçüoğlu'nu Unutmadılar
Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan gelmesi ve aynı zamanda doktor olmasından ötürü vatandaşların sağlık alanındaki talepleri ile de sıkça karşılaşıyor.
9 Eylül 2012 Pazar 19:41

 
Ak Partili Bakanlar Körfez Metin'de
Ak Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) ilçe başkanlığının kuruluş yıldönümü etkinliklerinden sonra Akçaabat Körfez Metin Köfte'ye adeta bakan çıkarması yapıldı. Bölgemizde bir dizi etkinlik için ziyaret ve incelemelerde bulunan bakan ve milletvekilleri akşam yemeği için bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunup hoş bir akşam geçirdiler. Kahkaha ve muhabbetin hüküm sürdüğü güzel yemekte; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Ak Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ak Parti Rize Milletvekili aynı zamanda Ulusal Çay Konseyi B
14 Eylül 2010 Salı 00:39

 
HASAN ÇELİK'İ KAYBETTİK
Trabzonspor'un eski futbolcularından Lemi Çelik'in babası Hasan Çelik vefat etti. Aynı zamanda Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun da kayınpederi olan Hasan Çelik'in naaşı 31.07.2010 cumartesi günü öğle namazına müteakip Akçaabat Merkez Camii'nden kaldırılarak kabristanlığa defnedildi.Çelik'in vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınlayan Trabzonspor Kulübü mesajda şu ifadelere yer verdi : "Trabzonspor'un eski futbolcusu Lemi Çelik'in babası, Gençlik ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun kayınpederi Hasan Çelik'e Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
13 Eylül 2010 Pazartesi 13:08

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur