Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
Başkan Genç, Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u gezdirdi
 

Başkan Genç, Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u gezdirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Akvaryum’u gezdi.

25 Nisan 2023 Salı 14:36
Yazdır

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in de eşlik ettiği ziyarette Bakan Karaismailoğlu eşi Nilüfer Karaismailoğlu ile birlikte akvaryumdaki balıkları besleyerek, diğer canlılarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Ahmet Metin Genç, ziyaret sırasında Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u açıldığı 2022 yılı 19 Mayıs tarihinden itibaren 242.376 yerli, 35.399 yabancı olmak üzere toplamda 277.775 kişinin ziyaret ettiği bilgisini aktardı.

“TRABZON’A DEĞER KATTI”

Bakan Karaismailoğlu ise, Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Platformuyla birlikte Trabzon Akvaryum’un yaklaşan turizm sezonunun en cazip noktalarından olacağını dile getirdi. Deniz kenti Trabzon’da böyle bir projenin hayata geçmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Karaismailoğlu, “İlk defa Trabzon Akvaryum’u gezdim. Gerçekten de bütün bölümlerini hayranlıkla seyrettim. Yeraltında böyle bir projenin hayata geçmiş olması hem Trabzon için hem de bütün dünya için önemli bir farkındalık aslında. Dünyada bu tarzda bir proje yok. Şehrimiz için çok anlamlı ve gerekli bir proje… Hem de turizme dönük bir yanı var. Bu anlamda da şehrimize değer kattığını düşünüyorum. Başkanımızı da Trabzon’da önemli bir farkındalık oluşturan böyle bir projeyi hayata geçirdiği için de tebrik ediyorum.” dedi.

“GURUR DUYUYORUM”

Trabzonluların ve turistlerin Trabzon Akvaryum’a ilgisinden son derece memnun kaldığını ifade eden Genç ise, “Şu ana kadar Trabzon Akvaryum’u yerli ve yabancı olmak üzere toplamda 277.775 kişi ziyaret etmiş. Gerçekten öngörülerimizden çok ötesinde bir rakam. Bu da projemizin ne kadar yerinde ve gerekli bir proje olduğunu gösteriyor. Şehrimizde özellikle çocuklar ve turistler Trabzon Akvaryum’a olağanüstü bir ilgi gösteriyor. Kış aylarında bile ziyaretçilerimizin ilgisinden memnunuz. Özellikle çocuklar meraklı gözlerle deniz ve su canlılarını inceliyorlar. Bu anlamda su canlılarıyla ilgili bilinç düzeyleri de artıyor. Deniz şehri Trabzon’u böyle bir projeyle buluşturduğumuz için gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek isterim. Her daim deniz kenti olduğumuzu belirtiyoruz ama birkaç deniz canlısı dışında hiçbir deniz canlısını tanımıyoruz. Oysaki denizlerde balıklar birlikte birçok su canlısı var. Burayı ziyaret edenler kişiler de bu canlıları yakından tanıma ve görme fırsatı buluyor.” cümlelerine yer verdi.

“TURİZM İÇİN ALTERNATİF OLUŞTURUYOR”

Trabzon’un doğal güzelliklerinin yanında turizmle ilgili alternatif ve çeşitlilik oluşturacak bu tip projelere ihtiyacı olduğunu belirten Genç, “Sadece doğal güzelliklerimizle ve tarihi değerlerimizle yetinmek çok büyük bir eksiklik olur. Trabzon Akvaryum tam da bunu sağlayan projelerden bir tanesi… İnşallah turizm çeşitliliği oluşturacak bu tip projelerimizin sayısı artar. Şehrimiz için çok önemli bir kazanım olduğunu bütün samimiyetimle ifade etmek isterim. Trabzon Akvaryum’u her ziyaretimizde her yaş grubundan ziyaretçilerin yoğunluğunu görmek bizi son derece memnun ediyor.” açıklamalarında bulundu.

 

Anahtar Kelimeler: Ulaştırma, ve, Altyapı, Bakanı, aynı, zamanda, AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Adil, Karaismailoğlu, Trabzon, Akvaryum’u, gezdi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur