Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Abdülhamid Han Külliyesi Açılıyor ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA Başkan Genç’ten Şehit Polis İçin Taziye Mesajı! “Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun” Trabzon'da "Referandum olsa Trabzon’a katılırlar” tartışması MİNYATÜRDE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı Büyükşehir Belediyesi 18 ilçede trafik levhalarına düzenleme yapacak Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı TGC TRABZON, ŞEHRİN GELİŞİMİ VE GÜVENLİĞİ İÇİN ZİYARETLERDE BULUNDU BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM BÜYÜKŞEHİR 18 İLÇEDE SORUNLARI ÇÖZÜYOR E-Ticaret Türkiye Etkinlikleri (Trabzon) ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN SINAV HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE DESTEK İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi’nde düzenlenen hizmet içi eğitimle, tematik futbol spor liseleri öğretmenleri mesleki ve akademik becerilerini geliştirdi. Trabzon’un Gururu Samet Bulut – Tokyo Deaflympics Yolunda! Şehit Kaymakam Safitürk’ün adı kütüphanede yaşatılacak TESOB heyetinden Emniyet Müdürü Loğoğlu'na hayırlı olsun ziyareti SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE ASLAN BULUT YAZDI AK Parti Trabzon Kadın Kolları’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret: Erdoğan ile Birebir Görüşme
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
 
Ortahisar'daki 'Personel Sayısı' Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
 
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
BAŞKAN KAYA: “EKREM BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİ HEPİMİZE İLHAM KAYNAĞI OLUYOR”
 

BAŞKAN KAYA: “EKREM BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİ HEPİMİZE İLHAM KAYNAĞI OLUYOR”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Yomra Belediyesi’nin ‘Çocukluk Etkinlik Merkezi ve Kreş’ projesinin temel atma törenine katıldı. Başkan Kaya, “Sevgili Başkanımız Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un her noktasına kreşler açmıştı.

6 Kasım 2025 Perşembe 00:02
Yazdır

O hepimiz için bir ilham kaynağı oldu. Yomra’mız da bu değerli adımı attı, projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi’nde düzenlenen ve Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın ev sahipliği yaptığı temel atma törenine Başkan Kaya’nın yanı sıra önceki dönem Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Hayri Suat Karadağ, CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen, CHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Yavuz, Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, CHP ilçe yöneticileri, Ortahisar Belediyesi ve Yomra Belediyesi Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve mahalle halkı katıldı.


KAYA: “BİZ HİZMET ETME DERDİNDEYKEN YAPILAN ADALETSİZLİKLER BİZİ ÜZÜYOR”

Törende konuşan Başkan Kaya, CHP belediyeciliği için çok anlamlı bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları olarak birbirinden değerli çalışmalar yapma gayretinde olduklarını belirten Başkan Kaya, “Biz hizmet etme derdinde iken memlekette yaşananlara bakınca üzülüyorum.

Dün sabah Ekrem İmamoğlu Başkanımızın değerli babası ve oğlunun ifadeye çağrılması üzerine İstanbul’a gitmiştim. Memlekete, millete hizmet etme aşkıyla tutuşan genç insanlar varken yaşanan bu adaletsizlikler hepimizi çok üzüyor” dedi.

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Amaçlarının, vatandaşların dertlerine derman olmak olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, “Artık ne memlekete ne de millete hiçbir faydası olmayan işlerle uğraşmak istemiyoruz. Kimsenin partisi, dünya görüşü, siyaseti bizi ilgilendirmiyor. Biz hizmet için seçilmiş belediye başkanlarıyız. Ayrım yapmaksızın bütün hemşerilerimize hizmet etmek istiyoruz. Bizi rahat bırakın. Belediyelerimize, belediye başkanlarımıza yapılan haksızlıklar artık gerçekten bizi yordu. Bu haksızlıkları asla kabul etmediğimizi ve sonuna kadar mücadele etme kararlılığında olduğumuzu, hiçbir arkadaşımıza yapılan bir haksızlığa boyun eğmeyeceğimizi buradan ifade etmek istiyorum” sözlerini kullandı.

“EKREM BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN İLHAM KAYNAĞI OLDU”

Çocuklar için yapılan her projenin çok kıymetli olduğunu ifade eden Başkan Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Temelini atığımız ‘Çocukluk Etkinlik Merkezi ve Kreş’ projesi, Yomra’mızın çocuklarına hizmet verecek. Sevgili Başkanımız Ekrem İmamoğlu İstanbul’un her noktasına kreşler açmıştı. O bir ilham kaynağı oldu. CHP’li bütün belediyelerimiz de bu kreşleri açarak çocuklarımıza yeni yaşam alanları oluşturuyorlar. Yomra’mız da bu değerli adımı attı. Çocukluk Etkinlik Merkezi ve Kreşi’nin Yomra’mıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, bu değerli hizmeti yapan değerli Başkanım Mustafa Bıyık’a ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.”

BIYIK: “İNŞALLAH SAYIN İMAMOĞLU İLE BU PROJENİN AÇILIŞINI YAPMAK NASİP OLUR”

Yomra’nın geleceği için çok önemli bir projenin temelini attıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Projenin mimarı olan ve bize ilham veren, bu projelerin Türkiye’ye yayılmasına öncülük eden Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere bütün tutuklu bulunan belediye başkanlarımızı saygıyla selamlıyorum. İnşallah temelini attığımız bu projenin açılışını Sayın İmamoğlu Başkanımızla birlikte yapmak nasip olur” dedi.Kadın, çocuk ve aile kavramlarını çok önemseyen bir anlayışla hizmet ettiklerini vurgulayan Bıyık, “Bugün burada çocuklarımızın güvenle büyüyebileceği, oyunla öğrenmenin keyfini yaşayacağı ve ailelerimizin huzurla çocuklarını emanet edeceği bir kurumun temelini atıyor olmaktan çok büyük memnuniyet duyuyoruz.

Biz kadınların sosyal hayatta ve iş yaşamında daha aktif rol alabilmeleri, çocuklarımızın da çağın gerekliliklerine uygun imkanlarla yetişmeleri için çalışıyoruz. Bugün attığımız bu temel ilçemizin daha güçlü ve daha mutlu geleceğinin temeli olacaktır. Kreşimiz ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.Yapılan konuşmaların ardından davetliler butona basarak Çocukluk Etkinlik Merkezi ve Kreş Projesinin temeline ilk harcı döktü.

Anahtar Kelimeler: Ortahisar, Belediye, Başkanı, Ahmet, Kaya, Yomra, Belediyesi’nin, ‘Çocukluk, Etkinlik, Merkezi, ve, Kreş’, projesinin, temel, atma, törenine, katıldı, Başkan, Kaya, “Sevgili, Başkanımız, Ekrem, İmamoğlu, İstanbul’un, her, noktasına, kreşler, açmıştı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1315 Morgarten Çarpışmasında İsviçreliler Habsburg Hanedanına karşı zafer kazandılar.
1638 Osmanlı ordusu Bağdat'ı kuşatmaya başladı.
1889 Brezilya'da monarşi devrildi ve cumhuriyet kuruldu.
1920 Milletler Cemiyeti'nin ilk toplantısı İsviçre'nin Cenevre şehrinde yapıldı.
1937 Dersim Harekatı ilk adımı tamamlandı.Dersim İsyanı lideri Seyit Rıza ve 6 arkadaşı Tunceli'de idam edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur