Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İLÇE BAŞKANLARI ANKARA DA BAŞKAN VEKİLİ GÜLAY, TEMSİLİ ASKERLİK TÖRENİNE KATILDI CHP Akçaabat Kadın Kolları Eczacılar Gününü Kutladı. AKTAŞ’TAN SİVRİKAYA’YA ZİYARET TİCARET ÖZGÜNEŞ’LE BEREKETLENDİ SGK İl Müdürü Akbay'dan TESOB’a ziyaret AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 100 BİN ÇİÇEKLİ PEYZAJ HAMLESİ Çakırgöl’de dört mevsim turizm için master plan çalışmaları devam ediyor SGK İLÇE MÜDÜRÜ HASAN AKTAŞ ALİ ŞENTÜRK'Ü ZİYARET ETTİ YARIN BEKLİYORUZ SEBAT GENÇLİK’İN İNANCI TAM, HEDEF 2. LİG BARÜ’de düzenlenen ‘Öğretmenim Şenliği’ ile hem eğlendiler hem öğrendiler Şinik OSB'deki sanayicilerin talepleri TTSO'da görüşüldü AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI. Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor (ÜNİVERSİTE 7. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ PROGRAMI) Çankaya “Bu Şehir Daha Fazlasını Kaldıramaz” AKÇAABAT’TAN SERT MESAJ: “TERÖRİSTTEN VATANSEVER ÇIKARILAMAZ!” Maganda Kurbanı Emir Yuşa’nın Adı Trabzon’da Bir Parkta Yaşatılacak HAYALVADİSİ'NE HAYRAN KALDILAR
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
 
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
 
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
 

Çarşıbaşı'nda davet krizi...

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.

13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42
Yazdır
İlçe ziyaretleri kapsamında Çarşıbaşı ilçesine giden Vali Yıldırım İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti. Çarşıbaşı Kaymakamı İsmail Koçdoğan tarafından karşılanan Vali Aziz Yıldırım önce Kaymakamlık Binası'na giderek Kaymakam Koçdoğan’dan ilçede yürütülen yatırımlar ve diğer çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Yıldırım daha sonra Çarşıbaşı Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve belediye personeliyle bir araya gelen Vali Yıldırım yapılan, yapılmakta olan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.  Belediyedeki programa AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara da katıldı.

Vali Aziz Yıldırım, inşaatı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası'nda incelemelerde bulundu. Son olarak da ilçedeki Çarşıbaşı Keşan El Dokuma Atölyesi'ni ziyaret ederek dokunan ürünleri yakından inceledi.

STK’LAR VE MUHTARLAR NEDEN YOK SAYILDI?

Ancak Vali Yıldırım’ın ziyaret programına STK ve muhtarların dahil edilmemesi ilçede tepkilere neden oldu. TESOB Başkan Yardımcısı da olan Çarşıbaşı Esnaf Odası ve Kredi Kooperatifi Başkanı Egemen Turan Kaynar, “Sayın valimiz ilçemize gelmiş. Sosyal medyadan yayınlanan fotoğraflardan gördük ve haberimiz oldu. Belediye ziyaretinde bakıyoruz sadece iki partinin ilçe başkanı var. Diğer siyasi parti ilçe başkanları yok. Çarşıbaşı’nın en büyük sivil toplum kuruluşu başkanları yok. Esnaf Odası yok. Ziraat Odası yok. Muhtarlar derneği yok. Federasyon başkanı yok. Bu saydıklarım Çarşıbaşı halkını temsil eden kuruluşlardır. Saydığımız STK’ların başkanlarını Çarşıbaşı halkı seçiyor. Yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bu programın böyle olmasını, yani STK, muhtar ve diğer siyasi partilerin davet edilmemesini Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Valisi, Aziz, Yıldırım’ın, Çarşıbaşı, ilçe, ziyaret, programına, STK, başkanları, ve, muhtarlar, davet, edilmedi, Çarşıbaşı, Esnaf, Odası, Başkanı, Egemen, Turan, Kaynar, duruma, çok, sert, tepki, göstererek, “Bu, yapılan, Çarşıbaşı, halkına, büyük, saygısızlıktır, halkı, yok, saymaktır, Sormak, lazım, Bunun, böyle, olmasını, Valilik, mi, istedi, yoksa, Çarşıbaşı’ndaki, yöneticiler, mi, Eğer, Çarşıbaşı’ndaki, yöneticiler, bu, kararı, vermişse, halkımız, adına, kendilerini, kınıyoruz”, dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1277 Karamanoğlu Mehmet Bey, Konya şehrini Karamanoğulları topraklarına kattı ve Türkçe'yi resmi dil ilan etti.
1846 ABD Kongresi, sınır devriyelerine baskın yapılmasını gerekçe göstererek Meksika'ya savaş ilan etti.
1915 Çanakkale'de, Binbaşı Ahmet Bey komutasındaki Muaveneti Milliye muhribi, Golyath zırhlısını torpilleyerek batırdı.
1919 İzmir'in işgal edileceğine ilişkin Venizelos'un beyannamesi, Aya Fotini Kilisesi'nde Yunan Albay Mavrudis tarafından yerli Rumlara okundu.
1920 9-13 Mayıs arasında yapılan 217 üye ile toplanan ve bölge ile ilgili net kararların alındığı Trakya Kongresi (Edirne Kongresi) yapıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur