Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Turan haberleri
 
Ali Sürmen: Trabzon'da emniyet ve adli facia yaşandı! Sırtınızdaki formayı çıkarın...
Trabzonspor eski Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından, olayı soruşturan adli ve emniyet personeline yüklendi.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:42

 
EGEMEN BAŞKAN'DAN 10 OCAK MESAJII
S.S Çarşıbaşı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Egemen Turan Kaynar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sebebiyle Bir Mesaj Yayınladı.
10 Ocak 2024 Çarşamba 20:12

 
Egemen Kaynar'dan Yeni Yıl Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar ,Yeni Yıl Mesajı Yayınladı.
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:06

 
BAKAN YARDIMCISI TURAN’IN TRABZON’DAKİ İLK DURAĞI GANİTA OLDU
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ilk durağı Ganita oldu. Ganita’yı çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Turan, ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:22

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
Çarşıbaşı’nda Kooperatifi Seçimleri Yapıldı
Egemen Turan Kaynar Güven Tazeledi
27 Ocak 2023 Cuma 18:26

 
Egemen Kaynar'dan 10 Kasım Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar ,Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünü 84. Yılı Münasebetiyle Bir Anma Mesajı Yyaınladı.
9 Kasım 2022 Çarşamba 17:52

 
Başkan Kaynar’dan 15 Temmuz Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Başkanı Egemen Turan Kaynar.., 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
16 Temmuz 2022 Cumartesi 13:31

 
Başkan Kara’dan esnaf odalarına ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
19 Mart 2022 Cumartesi 20:28

 
Egemen Turan Kaynar Yeniden Başkan
Mevcut Başkan Egemen Turan Kaynar 4.Kez Başkanlığa Seçildi
29 Ocak 2022 Cumartesi 18:11

 
AKÇAABAT’TA KADİM BİR YILBAŞI GELENEĞİ
Toplumu oluşturan temel öğelerden biri de gelenek ve göreneklerdir. Son zamanlarda gelişen teknoloji ve modernleşen insan hayatı ile bazı gelenekler unutulmaya yüz tutmaktadır.
13 Ocak 2022 Perşembe 17:59

 
Çebi: Cumhuriyetimiz ilk gün gibi dimdik ayakta
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Cumhuriyet’in kuruluşunun 98.yılını nedeniyle coşku ve sevinç içerisinde bulunduklarını söyleyerek “Cumhuriyetimiz, temelindeki harcı oluşturan milli irademiz ve miras aldığı tarihi hasletlerimiz sayesinde bugün ilk günkü gibi vakur ve sağlamdır." dedi
28 Ekim 2021 Perşembe 08:13

 
Sığınmacılar ve Altındağ olayları…
Uzun zamandanberi ülkemizin gündemine oturan “Sığınmacılar” proplemi hala hızını ve güncelliğini hiç kaybetmeden devam etmektedir.
13 Ağustos 2021 Cuma 16:26

 
Akçaabat Heyetinden Hekimoğlu’na Ziyaret
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran ve Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürü Turan Bektaşoğlu, Kulübümüz, Başkanımız Celil Hekimoğlu ve Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş’i ziyaret etti.
2 Ağustos 2021 Pazartesi 16:41

 
BTP’DEN CHP VE İYİ PARTİ’YE ZİYARET
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül ve beraberindeki heyet Millet İttifakını oluşturan partiler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’yi ziyaret etti.
29 Temmuz 2021 Perşembe 10:54

 
Katık Döner Söğütlü’de Açıldı
Hatay usulü soslu dönerin Türkiye genelinde önde gelen firmalarından biri olan Katık Döner Söğütlü’de de şube açtı. Sahipliğini Turan Altundaş’ın yaptığı işyerinin açılış töreni 24 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirildi.
25 Mayıs 2021 Salı 11:53

 
Genç’ten Ortahisarlılara ikametgâh uyarısı!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet metin Genç, ilçe sınırları içerisinde oturan bütün vatandaşlara ikametgâhlarını Ortahisar ilçesine almaları gerektiği çağrısında bulundu.
22 Aralık 2020 Salı 19:23

 
ORTAMAHALLE MERAKLILARI İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
Tarih, doğa ve kültürü aynı anda ziyaretçileri ile buluşturan Ortamahalle Konya’dan gelen ziyaretçilerini ağırladı.
10 Ağustos 2020 Pazartesi 17:44

 
‘BU SENE TARİH YAZABİLİRİZ’
Trabzonspor, Portekizli sağ bek Joao Pereira ile sözleşme yeniledi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 36 yaşındaki yıldız oyuncuyla masaya oturan Bordo-Mavili ekip anlaşmaya vardı.
30 Mayıs 2020 Cumartesi 17:56

 
Muhammet Balta’dan 19 Mayıs Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 101. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz.
17 Mayıs 2020 Pazar 18:12

 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Milletvekili Muhammet Balta’dan 1 Mayıs Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum" dedi.
30 Nisan 2020 Perşembe 06:51

 
DOĞALGAZ BİZİM İŞİMİZ
TURAN MÜHENDİSLİK DOĞALGAZDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ
4 Şubat 2020 Salı 18:30

 
İYİ Parti Trabzon Ortahisar Yönetimi belli oldu
İYİ Parti Ortahisar'da başkanlık koltuğuna oturan Erdal Uzun yönetim kurulunu oluşturdu
22 Ocak 2020 Çarşamba 00:22

 
Akçaabat Kent Konseyi'nden Açıklama
Akçaabat’ta son dönemde en etkin kamuoyun oluşturan Sivil Toplum Örgütü olan Akçaabat Kent Konseyi, Akçaabat’ın sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.
29 Nisan 2019 Pazartesi 19:16

 
8. TRABZON İSTİHDAM FUARI KAPILARINI AÇTI
Trabzon Valiliği himayelerinde, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü organizatörlüğünde 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ‘8. Trabzon İstihdam Fuarı’ ziyarete açıldı.
11 Nisan 2019 Perşembe 10:31

 
Salih Akyüz’den çarpıcı açıklamalar.
61saat’e konuşan ve projelerini açıklayan Akyüz, heyecan oluşturan Boztepe Şelale Projesinden, sanayi esnafının şikayetlerinden, plansız yapılaşmadan ve Akyazı’da ki projesine kadar bir çok konuya açıklık getirdi.
26 Mart 2019 Salı 09:09

 
Trabzonlu Alemdar ailesinden 8 kişi hala enkaz altında!
Çöken binada oturan Trabzonlu Alemdar ailesinden enkaz altında bulunan 8 kişi için ise umutlu bekleyiş sürüyor.
7 Şubat 2019 Perşembe 10:28

 
Barışa en büyük katkıyı sanatçılar sağlıyor
Trabzon Sanatevi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Trabzon Sanat Günleri’nin açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Dünya barışına en büyük katkıyı sağlayan, en önemli temeli oluşturan hakikaten sanatçılarımızdır. O nedenle bütün sanatçılarımıza ‘iyi ki varsınız’ diyoruz. Biz sizlerle iftihar ediyoruz” dedi.
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:52

 
Bakan Turan ve Başkan Gümrükçüoğlu yatırımları değerlendirdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da yapımı devam eden bazı yatırımları yerinde incelediler.
15 Ekim 2018 Pazartesi 08:01

 
AVRASYA STARTI VERDİ
2010 yılında eğitim hayatına başlayan ve Türkiye’de eğitimde fark oluşturan Avrasya Üniversitesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreni gerçekleşti.
24 Eylül 2018 Pazartesi 18:00

 
GENÇ YETENEK ÇAĞDAŞ IŞIK SAÇIYOR
U-15 Akçaabat sebatspor’da top Koşturan Neymar lakaplı Çağdaş Şirin ışık saçmaya devam ediyor.
3 Mart 2018 Cumartesi 19:28

 
TRABZON’A GİREMEDİLER
Uyuşturucuyu Diyarbakır'dan alarak yolcu otobüsüyle Trabzon'a götürdükleri tespit edilen B.D. adlı kadın ile yanında oturan M.D'ye Erzurum’da üst aramsı yapıldı. Aramada, şüphelilerin bellerine sarılı 3 kilo 748 gram esrar ele geçirildi. Kaçakçılar tutuklandı.
28 Ocak 2018 Pazar 18:33

 
Fiyatları protesto için fındık yaktılar
Sarıkadı Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, fındık fiyatlarını fındıklarını yakarak protesto ettiler
9 Ekim 2017 Pazartesi 09:29

 
Erman Toroğlu bombaladı! 'Defolun gidin'
Türkiye-İzlanda maçını yorumlayan Erman Toroğlu; Yıldırım Demirören, Arda Turan ve Lucescu'ya "Defolun gidin." diyerek sert çıktı
8 Ekim 2017 Pazar 08:00

 
Hainlere karşı şehitlerimizin elinde sadece bayrağımız vardı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Cihannüma Derneği tarafından düzenlenen “15 Temmuz Destanı-Ezanları Susturan Darbelerden, Darbeleri Susturan Salalara” konulu konferans Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
15 Temmuz 2017 Cumartesi 11:41

 
Günnar Yıldızlı TOKİ sakinleriyle buluştu
Ak parti Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar Yıldızlı TOKİ de oturan vatandaşlarla buluşarak 16 Nisan referandumu hakkında bilgi verdi.
12 Nisan 2017 Çarşamba 18:29

 
Salih Cora Fuara Katıldı
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi'nde dün başlayan 6. İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı'nı ziyaret etti. İŞKUR yetkilileri ile burada bir görüşme gerçekleştiren Salih Cora yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.
31 Mart 2017 Cuma 00:32

 
6.İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı başladı.
6. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’de başladı.
30 Mart 2017 Perşembe 14:47

 
Bektaşoğlu'nun Acı Günü
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turan Bektaşoğlu'nun babası Hayati Bektaşoğlu hayatını kaybetti.
6 Mart 2017 Pazartesi 00:51

 
'Milli Para' kavramı O'nun eseridir
Döviz kurlarının tepetaklak olmasıyla ülke gündemine oturan 'Milli Para' kavramı medya organlarında sık sık kullanılmaya başlandı.
9 Aralık 2016 Cuma 10:38

 
Dereciksspor’dan Ziyaret
1985 Derecik Spor Kulübü Başkanı Bayram Bayram TURAN ve Başkan Yardımcısı Fatih SADIK Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU'nu Ziayeret etti.
25 Ekim 2016 Salı 16:01

 
Trabzon 5.İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı açıldı
29.09.2016, TRABZON, TESOB – Trabzon 5. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde açıldı.
30 Eylül 2016 Cuma 16:44

 
Akyazı Stadı sezona yetişecek
TOKİ Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorboard ihalelerinin yapıldığını bildirdi. Turan, “TOKİ olarak bütün motivasyonumuz ile bu sahayı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştireceğiz." dedi.
15 Temmuz 2016 Cuma 09:39

 
Gereğini Yapacağım.
Avrupa Şampiyonası D Grubu ikinci maçında İspanya'ya 3-0'lık skorla boyun eğen Milli Takımımız'da Fatih Terim, karşılaşmayı ve tribünlerden Arda Turan'a yükselen protesto seslerini değerlendirdi.
18 Haziran 2016 Cumartesi 00:05

 
Ahmet Taşgetiren Trabzon'da
İlahiyatçı Yazar Ahmet Taşgetiren, Cuma günü saat 14:30'da KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde Trabzonlularla buluşacak.
27 Nisan 2016 Çarşamba 15:25

 
TBMM'de gergin anlar
TBMM Genel Kurulunda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın HDP’ye yönelik eleştirilerine karşılık veren HDP’li milletvekilleri ile AK Partili milletvekilleri arasında tartışma yaşandı.
10 Mart 2016 Perşembe 16:56

 
Çömlekçi için muhteşem proje
Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalandı.
16 Kasım 2015 Pazartesi 19:44

 
Şentürk'ten sert yanıt
Ali Şentürk ile Turan Altuntaş arasındaki tartışma sürüyor
9 Kasım 2015 Pazartesi 17:15

 
Toki Başkanı Akyazı Stadı’nda İncelemelerde Bulundu
TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu.
22 Mayıs 2015 Cuma 19:27

 
OSMAN TURAN KAPILARINI TİYATRO İÇİN AÇTI
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi kapılarını StephenScheurer-Smith’in ‘Births, DeathsandMarriages’adlı tiyatro oyunu için açtı.
13 Mayıs 2015 Çarşamba 18:41

 
Karadeniz balığı böyle bitiriliyor
Bu kadar küçük balığı tutanlarda tutturanlarda sorumludur
14 Ocak 2015 Çarşamba 19:40

 
‘Kara Murat’a Trabzonlu usta can verdi
Türk çizgi roman tarihinin en önemli karakteri olan ve Rahmi Turan’ın yarattığı Kara Murat efsanesini beyaz perdeye de yeniden hayat buluyor.
12 Ocak 2015 Pazartesi 17:27

 
Turan Altuntaş bombaladı
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, Maraş Caddesi'nin tarfiğe kapatılmasının yanlış olduğunu söyledi.
3 Kasım 2014 Pazartesi 18:25

 
TOKİ Başkanı Akyazı Stadı'nda İncelemelerde Bulundu
TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Akyazı Stadı'nda İncelemelerde Bulundu
4 Eylül 2014 Perşembe 18:37

 
Polis Hapı Yutturdu
UYUŞTURUCU madde kapsamına üç ay önce girdiği belirlenen clean powder adlı vücut geliştirme haplarıyla yakalanan Mehmet K. ve Turan G. uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 82 gündür tutuklu.
24 Mayıs 2014 Cumartesi 12:32

 
İki Başkan Ankara’da
TRABZON Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Başkanları O. Fevzi Gümrükçüoğlu ile A. Metin Genç, Trabzonlu hemşehrimiz TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.
24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:58

 
‘Proje de bizde, kadro da bizde’
Akçaabat halkının koltukta oturanlara değil, iş yapmak için gelenlere ve proje ortaya koyanlara destek olacağına inancının tam olduğunu söyleyen BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, "Proje de bizde, kadro da bizde, vizyon da bizde" dedi
17 Şubat 2014 Pazartesi 19:58

 
Başkan genç ilgi odağı.
Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul GENÇ, Maçka CHP İlçe Başkanı Sn. Musa TURAN, Maçka Belediyesi Encümen Üyeleri ve Maçka CHP Parti Yönetimi Galyan'da katıldıkları cenaze merasiminin ardından Çayırlar ve Yüzüncü yıl Mahallelerine misafir oldu.
27 Ocak 2014 Pazartesi 17:51

 
Ak Partide İftar Kardeşliği Devam Ediyor.
Ak Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Melike Turan bu akşamki iftar programında, Akçaabat Kaleönü köyü Satari mahallesinde oturan Dilek Seyis’in evine konuk oldu.
5 Ağustos 2013 Pazartesi 14:51

 
Ak Partide İftar Kardeşliği
Akçaabat Ak Parti Kadın kolları Başkanı Melike Turan ve yönetim kurulu üyeleri geleneksel hale gelen iftar programlarına devam ediyor.
22 Temmuz 2013 Pazartesi 11:38

 
Eşinin alıkonulduğunu iddia etti
Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde, eşi 27 yaşındaki Erdal B.'nin evlenmelerine karşı çıkan aile fertleri tarafından kaçırılarak Kahramanmaraş'ta alıkonulduğunu ileri süren 33 yaşındaki Emine B., polise suç duyurusunda bulundu. Yaylacık Mahallesi'nde oturan Emine B., polise giderek, eşi Erdal B.'nin kaçırıldığını öne sürdü.
12 Şubat 2013 Salı 17:52

 
Koray Aydın, Bahçeliyi sağdan vuracak
Kurultaya giden MHP’de “radikallerin” ve “eski tüfek”lerin desteğini alan Koray Aydın, 15 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Bahçeli’yi zorlayacak.
29 Ekim 2012 Pazartesi 13:25

 
Başkan Kasımoğlu Böyle Vuruldu
Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'na makamında 5 gün önce gerçekleştirilen silahlı saldırı, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı
18 Ekim 2012 Perşembe 17:32

 
Serseri kurşunla yaralandı
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde evinin bahçesinde oturan bir kişinin bacağına silah mermisi isabet etti.
24 Eylül 2012 Pazartesi 17:58

 
İşte milyonlarca adayın ter dökeceği Ygs'de puan artırmak için önemli tavsiyeler...
İşte milyonlarca adayın ter dökeceği Ygs'de puan artırmak için önemli tavsiyeler... YGS' de 1 milyon 692 bin 345 aday 27 Mart'ta ter dökecek. Uzmanlar, "Soruyla inatlaşmayın, karmaşık soruları atlamayın, strateji geliştirin, ipuçlarını iyi değerlendirin, doğal beslenin" tavsiyesinde bulunuyor... İki aşamalı sınavlarının ilkini oluşturan YGS'de 1 milyon 692 bin 345 aday 27 Mart'ta ter dökecek. Adaylar bu sınavda konulara ait temel bilgilere sahip olmanın yanında, okuduğunu anlama, basit işlem alışkanlıkları, zihinsel becerilerin ölçülmesi, temel kavram ve ilkelerle düşünmeye yönelik sorularla karşılaşacak. YGS'nin önemine dikkat çeken FEM Dershaneleri Rehberlik Uzmanı Faruk Ardıç, ada
19 Mart 2011 Cumartesi 17:24

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur