Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
CHP'DE TOPLU İSTİFA ŞOKU
 

CHP'DE TOPLU İSTİFA ŞOKU

Trabzon’da CHP ilçe örgütü topluca istifa etti.

6 Nisan 2014 Pazar 13:06
Yazdır
Trabzon’da 30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimler sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Örgütü topluca istifa etti.

Aday belirleme sürecinde teşkilatın almış olduğu kararlara engel olamayan bazı partililerin, partinin aleyhine çalışmaları, seçimde partiye oy vermemeleri ve oy verilmemesi için elinden geleni yapmalarını istifa gerekçesi olarak gösteren CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, "CHP Vakfıkebir'de 50 yıldır aday gösteremiyordu. Bütün engelleme girişimlerine göğüs gererek aday gösterdik. Bunu hem ülkemize, hem de ilçemize karşı olan sorumluluğumuzun gereği bildik. İlçede devrim yaptık. Seçim öncesi büyük bir çalışma yürüttük. Ne yazık ki biz partimizin başarısı için çalışırken, aday belirleme sürecinde bize engel olamayan sözüm ona bazı partililer, partinin aleyhine çalıştılar. Seçimde bize oy vermediler, verilmemesi için elinden geleni yaptılar. Biz yerel seçimlerde yerde olan partimizin bayrağını ayağa kaldırdık. Biz görevimizi yaptık. Biz kazandık. Kaybedenler partiye ihanet edenlerdir. Birlikte mücadele ettiğimiz belediye başkan adayımız Emin Uludüz'e, belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımıza, gençlerimize, kadın kolları başkanımıza, yönetim kurulundaki bizimle dik durabilen arkadaşlarımıza ve bize inanan partililerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

CHP'nin sorunlarının çok olduğuna da dikkat çeken Keskin, mevcut parti üyelerinin üyelikten düşürülerek yenilenmesi gerektiğinin de altını çizdi. Keskin, CHP'nin mahalle birimlerinden genel merkez yönetimlerine kadar yeni bir anlayışa büründürülmesi gerektiğini de savundu. Parti üzerinden yarar sağlayanların yerlerini partiye yarar sağlayabilecek olanlara bırakmaları gerektiğine işaret eden Keskin, devrimci-demokrat insanlara partinin kapılarının açılmalısı ve herkesin bunun için mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Keskin açıklamasının sonunda şunları söyledi: "İlçe Yönetim kurulumuzla birlikte topluca istifa ediyoruz. Bu durum, Vakfıkebir'de olması gerekendir. Bundan sonra olağanüstü kongre süreci işleyecek. Partililer oturup bu süreci iyi değerlendirsinler. Ben her koşulda partime hizmete hazırım. Ama partisine oy vermeyen, verilmemesi için çalışanlarla olmam, olamam. Karar partililerindir."

 

Anahtar Kelimeler: Trabzon’da, CHP, ilçe, örgütü, topluca, istifa, etti
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur