Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ.
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
 
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
 
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
İstiklal Caddesi’nde “İyi ki varsın Eren” çizimi
 

İstiklal Caddesi’nde “İyi ki varsın Eren” çizimi

Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül için Taksim İstiklal Caddesi’ne “İyi ki varsın Eren” hastagıyla yapılan grafiti çalışması, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

13 Ağustos 2017 Pazar 09:39
Yazdır

Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristlerin girdikleri evden erzak çalması üzerine güvenlik güçlerine haber veren 16 yaşındaki Eren Bülbül, PKK’lıların olabileceği güzergahları göstermek için güvenlik güçleri ile çıktığı arazide teröristler tarafından şehit edilmişti. Bülbül’ün şehit olmasının ardından 1 ay önce kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı “Biride çıkıp demiyor ki iyi ki varsın Eren” sözleri gündem oldu. İstiklal Caddesi’ne “İyi ki varsın Eren” hastaglı grafiti çalışması Tüm Türkiye’yi yasa boğan paylaşım sonrası sosyal medya kullanıcıları tüm paylaşımlarını “İyi ki varsın Eren” sözleri yaptı. Taksim İstiklal Caddesi’ne ise sokak çizimcileri tarafından duvara çizilen “İyi ki varsın Eren” hastaglı grafiti çalışması vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Çalışmayı gören vatandaşlar, ülkemizde meydana gelen terör saldırılarını kınayarak, şehitler için üzüntülerini dile getirdi. Dündar isimli bir vatandaş, “Çocuklar ölmesin, insanlık ölmesin. Teröre karşıyız, olanları kınıyorum. Çocuklar ölmesin, onların hiçbir suçu yok. Masum çocuklar ölmesin, iyi ki varsın Eren. Onlar hala gönlümüzde yaşıyor” dedi.  Seyfettin isimli bir genç ise, “Teröre lanet olsun. Eren kardeşimizin ailesine başsağlığı dilerim, mekanı cennet olsun. Eren sosyal medya hesabından ‘Kimse de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın’ diye bir durum paylaşmıştı. Halkımız da böyle bir şey yapmış, çok da güzel olmuş. Eren’in yerinde bende olsam ben de aynı kahramanlığı gösterirdim. Çok büyük üzüntü içerisindeyim” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Trabzon’un, Maçka, ilçesinde, teröristler, tarafından, şehit, edilen, 16, yaşındaki, Eren, Bülbül, için, Taksim, İstiklal, Caddesi’ne, “İyi, ki, varsın, Eren”, hastagıyla, yapılan, grafiti, çalışması, vatandaşlardan, yoğun, ilgi, gördü, ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur