Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
almas haberleri
 
Rektör Uzun, ABD’de “İsrail Sorunu” ile mücadeledeki akademik baskıları kınadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İsrail’e tepki gösterilerinde ifade özgürlüğünü savunan ABD’deki rektörlerin istifaya zorlanmasını akademik özgürlüğün daralması noktasında kabul edilemez olduğunu söyledi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:41

 
Bu hatadan dönülmelidir.
Bir şehri veya ülkeyi yönetirken yaşanılan en büyük sorun yönetilenden soyut olarak yönetimin karar almasıdır.
14 Aralık 2022 Çarşamba 08:07

 
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer, TIR kuyruklarını eleştirdi.
Kuyruklarda bekleyen TIR şoförlerinin üstüne kaya düştüğünün de altını çizen Özer, Sarp Sınır kapısında Randevulu Sanal Sıra Sistemi uygulamasına geçilmesi için kaç şoförün daha kaya altında kalması gerektiğini sordu.
7 Temmuz 2022 Perşembe 10:33

 
Chp’li Kaya: Sarp Sınır Kapısındaki Sıkıntılar Neden Çözülmüyor?
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Artvin Kemalpaşa’da meydana gelen heyelanda ihraç malı yüklü nakliye tırlarının kayaların altında kalması ve bir tır şoförünün yaşamını yitirmesi hakkında açıklama yaparak hükümete sert tepki gösterdi.
2 Temmuz 2022 Cumartesi 18:24

 
Çocuklar yüzmeyi öğreniyor
Cumhurbaşkanlığının öncülüğünde ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde yürütülen Ortahisar Belediyesi’nin de paydaşı olduğu ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ devam ediyor.
6 Ağustos 2021 Cuma 10:27

 
Visca'ya İzin Çıktı! Geliyor
Sakatlığını atlatan ve takımının ligde kalması için varını yoğunu koyacak olan Edin Visca sezon sonunda takımdan ayrılabilir.
1 Nisan 2021 Perşembe 10:43

 
YENİ YILINIZI TEBRİK EDERİZ
Yeni yılın,en güzel müjdeler ve en güzel süprizlerle kapınızı çalması,tüm dünyaya sağlık,huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle.. [Ahmet İŞÇİ]
31 Aralık 2020 Perşembe 18:49

 
Önder Öztürk Taş Çalan Müteahhit Kamyonunun Önünü Kesti
MHP Belediye Meclis Üyesi Önder Öztürk, DLH Dolgu alanı yapan mütahitin kendi aracıyla yolunu kesti ve izinsiz gizli taş almasını engelledi.
29 Eylül 2020 Salı 22:12

 
Başkan Sarıalioğlu'ndan, 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
Gaziler Haftası nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu cennet vatanın bizlere kalmasında ve hâlihazırda korunmasında canını hiçe sayarak düşmana karşı siper eden kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum dedi.
18 Eylül 2019 Çarşamba 00:00

 
Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a tebrik!
Trabzonspor’un eski yöneticisi ve Divan Kurulu Üyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bordo-mavililerin Avrupa Kupalarında gruplara kalması sonrasında sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.
30 Ağustos 2019 Cuma 00:00

 
EN YETKİLİ AĞIZ'DAN AÇIKLAMA
Taşınmaz ticareti yapanların yetki belgesi alması için son tarih açıklandı.
11 Nisan 2019 Perşembe 17:21

 
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) teklifi reddedildi
Trabzonlu vekiller açıkladı İYİ Parti'nin Emeklilikte Yaş Takılanlar ile ilgili önergesi Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylamada AKP'nin ret oyu kullanması, MHP'ninse çekimser kalması nedeniyle reddedildi.
25 Ekim 2018 Perşembe 00:15

 
TRABZONLU BAKANLAR GÜCÜMÜZDÜR
Trabzonlu bakanların yatırım ve projeler için vermiş olduğu kaynak desteğine değinen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kabinede dört Trabzonlu bakanın yer almasını fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Ankara'daki gücümüz artırıyor” dedi.
15 Ağustos 2018 Çarşamba 20:49

 
Örs’ün seçilmesi Başarımızdır
İYİ PARTİ Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Trabzon’dan Milletvekili Adayı Hüseyin Örs’ün seçilerek TBMM’ye gitmesini önemli bir başarı olarak gördüklerini söyledi. Kuvvetli, “Cumhurbaşkanlığında Muharrem İnce’nin adı öne çıkarılarak seçimin ikinci tura kalmasının önüne geçilmiştir.” dedi.
27 Haziran 2018 Çarşamba 14:07

 
TRABZONSPOR'DA GÜNDEM KONGRE
Sezonun ikinci yarısında geride kalan 7 maçta beklenen sonuçları alamayan Trabzonspor’da Muharrem Usta başkanlığındaki yönetime tepkiler büyüyor. Son Beşiktaş mağlubiyetinin ardından camianın ortak beklentisi yönetimin kongre kararı alması yönünde.
7 Mart 2018 Çarşamba 18:33

 
Kuşburnu Önemli Tarım Ürünlerinin Başında Geliyor.
Kış aylarında marmelat ve reçel olarak kahvaltı sofralarında yer almasının yanı sıra çay ve meyve suyu olarak da tüketilen kuşburnu
17 Ekim 2016 Pazartesi 16:33

 
Terhisine 25 gün kala şehit oldu! Acı haber...
Edinilen bilgiye göre, Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugayında vatani görevini yapan Muhammet Duman, arkadaşının tüfeğinin kazara ateş alması sonucu sırtından vurularak ağır yaralandı.
19 Haziran 2016 Pazar 10:25

 
Belediye'den çocuklara tiyatro oyunu.
"Tiyatroyla Buluşmayan Çocuk Kalmasın" ilkesinden yola çıkan Akçaabat Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Anaokulu ve İlkokul 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik tiyatro oyununu çocuklarla buluşturdu.
23 Nisan 2016 Cumartesi 17:48

 
Bolu Dağı Tüneli Ulaşıma Kapandı
Bolu Dağı Tüneli, bir tırın alev alması nedeniyle çift yönlü olarak ulaşıma kapandı
22 Mart 2016 Salı 15:54

 
Trabzon’da Eğitime Yomra Fen Damgası.
ÖSYM’nin 2015 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre Trabzon Yomra Fen Lisesi bu yıl 260 Devlet Fen Lisesi arasında 53. sıradan öğrenci almasına rağmen Türkiye’de 31. Trabzon’da 1’inci olarak çok önemli bir başarıya imza attı.
13 Şubat 2016 Cumartesi 13:49

 
Lucescu Uçtu
Rumen hocanın, Trabzonspor'a gelmek için 100 milyon dolar bütçe talep edip, oğlu Razvan'ın da ekibinde yer almasını şart koşması yönetime geri adım attırdı
20 Aralık 2015 Pazar 10:12

 
Fındıkta gelir desteğine devam
GİRESUN Ziraat Odası Başkanı Nurettin Karan, Bakanlar Kurulu'nun Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği ödemesinin 2015 yılı için de devam etmesi yönünde karar almasından üreticiler olarak mutluluk duyduklarını ifade etti.
19 Kasım 2015 Perşembe 17:12

 
Ligin Zirvesinde Yine Trabzonspor Ve Fenerbahçe Var
Spor Toto Süper Lig'in ilk 3. haftasının geride kalmasının ardından ilk 2 sırayı paylaşan Fenerbahçe ile Trabzonspor olunca iki takım arasında yaşanan ezeli rekabet yeniden gündeme geldi.
2 Eylül 2015 Çarşamba 00:49

 
İşte bakanlık teklif edilen isimler
Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim hükümetinde yer almasını istediği isimlere bakanlık teklifi götürdü.
26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:02

 
Kıyı Balıkçılığı Tehlikeyle Karşı Karşıya
Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Arslan, Karadeniz'de balık çeşidinin azalması ile yüzlerce yıldır bölgede yapılan kıyı balıkçılığı giderek cazibesini kaybetmekte olduğunu söyledi.
30 Haziran 2015 Salı 13:36

 
Bahçeli'den Dilek Öcalan'la ilgili ilk yorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli, HDP Şanlıurfa milletvekili Dilek Öcalan'ın Meclis'e girmesiyle ilgili "İmralı canisinin yakını gibi birinin Divan'da yer alması Gazi Meclis'in ruhuna ters düştü" dedi.
27 Haziran 2015 Cumartesi 17:15

 
BÜYÜKŞEHİR UYUYOR
Yaz aylarının gelmesiyle beraber Arsin sineklerin istilasına uğramış durumda. Geçen yıl bu aylarda Arsin belediyesinin yapmış olduğu ilaçlamalar sineklerin üremesini ve çoğalmasını engelliyordu.
17 Haziran 2015 Çarşamba 21:00

 
Emekliye 5 müjde
2000 yılı sonrasında emekli olanları ilgilendiren intibak kesinlik kazanacak. Tüm emeklilerin promosyon alması için dava süreci başlayacak.
18 Mayıs 2015 Pazartesi 18:59

 
CANALİOĞLU’SUZ EĞİLİM YOKLAMASI
CHP’de Genel Merkez’in Trabzon için kontenjansız eğilim yoklaması kararı almasının ardından bütün gözler pazar günü yapılacak olan eğilim yoklamasına çevrilmiş durumda.
26 Mart 2015 Perşembe 08:16

 
Metin Kara, 'Trabzon mağdur oluyor'
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Kara hükümetin esnafın yaşaması ve ayakta kalması noktasında attıkları adımlarını önemsediklerini dile getirdi
20 Ocak 2015 Salı 17:14

 
Spor Kamuoyu Kapatmaya ne Dedi?
Sebat Proje Trabzon Akçaabat Kulübü, ligden çekilme kararı almasının yankıları devam ediyor.
11 Ocak 2015 Pazar 16:21

 
Erkan Zengin'den Yanal'a mektup
Fenerbahçe'den başka takımda oynamam diyen Erkan Zengin çark etti ve Ersun Yanal'a kendisini alması için mesaj gönderdi.
8 Ocak 2015 Perşembe 12:30

 
Başbakan’a brifing verdi
Yavuz Selim Stadı’nın sembolik olarak yerinde kalmasını istedi
23 Aralık 2014 Salı 19:33

 
NE YAPTILAR NİYE YAPTILAR!
Zeki Yavru ile Mustafa Yumlu’nun kadro dışı kalmasının sebebi ne?
29 Ekim 2014 Çarşamba 19:08

 
İbra edilmeyeceksin şimdiden bırak!
Çakıroğlu, Hacıosmanoğlu’nu bombaladı;Trabzonspor'un eski ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Aralık'taki mali kongrede başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ibra edilmeyeceğini, şimdiden kongre kararı alması gerektiğini söyledi.
10 Ekim 2014 Cuma 18:07

 
Trabzon’a Bakanlık verilmemesi normal!
CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu yeni kabinede Trabzonlu bir bakanın olmamasının normal olduğunu belirterek, bunun da sebebinin her koşulda AK Parti’nin her halükarda vatandaştan istediği oyu alması olduğunu kaydetti.
30 Ağustos 2014 Cumartesi 12:26

 
Akçaabat'ta kan bağışı kampanyası başlatıldı.
Ramazan ayında kan bağışının azalması ve hastaların kan bulmakta zorluk çektiği göz önüne alınarak Akçaabat ta kan bağışı kampanyası düzenlendi.
17 Mayıs 2014 Cumartesi 14:46

 
Başarısızlığı Trabzon Valisi Açıklasın
MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muhammed Erkan, üniversite giriş sınavlarında Trabzon’un 38. sırada ve gelişmemiş illerin gerisinde kalmasının açıklanmasını istedi.
27 Haziran 2013 Perşembe 20:16

 
Trabzon'da fındıkta rekolte düştü
Trabzon'da bu yıl fındıkta rekoltenin geçen yıla göre yüzde 22 oranında azalmasının beklendiği bildirildi.
16 Haziran 2013 Pazar 22:35

 
1000 Bakanlığa Trabzonspor Başkanlığını Değişmem
Trabzon spor kulübü başkanlığının olağan üstü kongre kararının almasının ardından adaylar çıkmaya başladı.
29 Nisan 2013 Pazartesi 18:40

 
Silahla Oynarken babaannesini vurdu
Akçaabat ilçesinde bir genç, oynadığı av tüfeğinin ateş alması sonucu babaannesinin ölümüne neden oldu.
27 Aralık 2012 Perşembe 19:37

 
Ankaragücü'ne Güveniyoruz!
Ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte Fenerbahçe'nin Futbol Federasyonu, kurumları ve hakemleri abluka altına alması, her türlü yolu deneyerek zirve yarışında öne geçmeleriyle başlayan süreçte tüm toplumu geren bir süreç yaşanmaya başlandı.
15 Mayıs 2011 Pazar 15:14

 
Bugsaş’tan İstediğimizi Alırız
Ligde kalması için şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Akçaabat Sebatspor’da Pazar günü deplasmanda oynanılacak olan Bugsaş maçı öncesi geri sayıma geçildi.
8 Nisan 2011 Cuma 17:46

 
Güven Oylaması Değil
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat ilçe başkanı Osman Çavuş çeşitli açıklamalarda bulundu. Çavuş yaptığı açıklamada: "CHP, MHP ve BDP'nin karşı duruşu; millet ve memleket menfaatini düşünmeden AK Parti'nin tökezlemesinin, yara almasının kendilerini sanki iktidara taşıyacakmış zannetmeleri gaflettir, yanlış hesaptır. Bu yaklaşımla beraber bu halk bu partileri iktidara taşımaz." dedi.
14 Eylül 2010 Salı 11:25

 
Sebat İşe Koyuluyor
Teknik Direktör İhsan Derelioğlu ile yola devam etme kararı alan Kırmızı-Beyazlılar, transfere yön verecek. Akçaabat Sebatspor'da sıra transfere geldi. Teknik Direktör İhsan Derelioğlu ile nikâh tazeleyen Kırmızı-Beyazlılar, artık transfere yön verirken önce iç transferde kalması istenilen oyuncularla masaya oturulacak. Derelioğlu ile transfer konusunda fikir alış-verişinde bulunan yönetim, transfer yapabilmesi için öncelikle transfere engel borçlar için bir çözüm bulmayı da hedefliyor. İç transferde sözleşmesi biten oyuncularla anlaşmakta sıkıntı yaşamayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, dış transfere bir çözüm arıyor.
12 Eylül 2010 Pazar 17:37

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur