Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ.
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
 
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
 
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
Millet memleket meselesi dedi
 

Millet memleket meselesi dedi

Millet ülkenin sosyo-ekonomik durumuna bakarak oy kullandı

2 Kasım 2015 Pazartesi 12:22
Yazdır
AK Parti’yi dış kuşatılmışlığa karşı yalnız bırakmayan Türk halkı, PKK’ya karşı verilen mücadeleye %9’luk oy artışıyla onay verdi. “PKK silah bırakmadan bir daha çözüm sürecine dönme” dedi

Ekonomik olarak hükümetsiz geçen 3 ayda yaşananlar vatandaşta infial uyandırdı. Madem koalisyon

kuramıyorsunuz. Ben tek başına iktidar istiyorum” dedi.

BÖLGE ‘AK PARTİ’YE ZİRVE YAPTIRDI

AK PARTİ Türkiye’de ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde büyük bir sıçrama yaparak, adeta zirve yaptı. Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Bayburt ve Samsun’da milletvekili sayısını birer artırarak hem MHP’yi hem CHP’yi cezalandırdı. HDP’’nin 7 Haziran’da bölgemizde aldığı oylar da yarı yarıya azaldı.

SOYLU’NUN PERFORMANSI EKLENİNCE

TRABZON’DA AK PARTİ bölgenin en büyük oy artışını sağlayarak 258 binden 316 bine ulaşarak 58 bin yeni oyu bünyesine kattı. AK Parti bu oy oranıyla tüm zamanların en başarılı seçimini geçirdi. AK Parti MKYK Üyesi Süleyman Soylu’nun stratejisi başarıyı büyüten en önemli etkendi.

MHP’NİN BÖLGEDE VEKİLİ KALMADI

TRABZON’DA MHP 97 binden 62 bine  inerek, 35 bin oy yitiren MHP’de Koray Aydın, ağır yara aldı. Benzer biçimde Gümüşhane’de 7 Haziran’da adeta dağları yararak 2 bin oy farkla Milletvekili seçilen Mustafa Canlı, bu kez 6 bin oy farkla milletvekili seçilemedi. Benzer biçimde Bayburt, Giresun ve Samsun’da da MHP birer milletvekilini kaybetti.

CHP’DE YİNE İHANET SUÇLAMALARI

 

CHP, 7 Haziran seçimlerine göre oy artışı sağlayamadı. CHP Milletvekili Haluk Pekşen, bildik uslübunu sürdürdü. Pekşen, Türkiye’nin artık kesinlikle ayrıştığını iddia ederek, “Kimse daha fazla demokrasi beklemesin. Türk halkına geçmiş olsun. Her şeye rağmen ben AK Parti’nin 5 vekiline yeterim. Bu arada Antalya’da golf oynamaya giden lümperleri de not ettik. İhanet edenlerle yüzleşeceğiz.” dedi.

Anahtar Kelimeler: Millet, ülkenin, sosyo-ekonomik, durumuna, bakarak, oy, kullandı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur