Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
kulland haberleri
 
Başkan Kara: Esnaf ve sanatkara yönelik faiz oranlarının yeniden gözden geçirilmesini talep ediyoruz
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi aracılığıyla kullandırılan Halkbank kredilerinin faizlerinin yükseltilmesinin, düşük faizle çekilen kredilerin kalan taksitlerine de yüksek faiz oranlarının yansıtılmasının esnafı zor durumda bıraktığını ifade ederek, “Ödemelerini kendilerine verilen plana göre ayarlayan esnaf ve sanatkarımız zor duruma düşmüştür. Bu durumun bir kez daha gözden geçirilmesini talep ediyoruz” dedi.
21 Mayıs 2024 Salı 20:24

 
FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN!
ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFLERİ ARACILIĞI İLE HALK BANKASI TARAFINDAN ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZA KULLANDIRILMIŞ OLAN HAZİNE DESTEKLİ KREDİLERİN DEVAM EDEN TAKSİT ÖDEMELERİ HALK BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE FAİZ GÜNCELLEME UYGULAMASIYLA KADEMELİ OLARAK 10-15 PUAN ARTTIRILMIŞTIR.
16 Mayıs 2024 Perşembe 17:54

 
ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin aracılığıyla Halk Bankası’ndan kullandırılan esnaf kredilerinin faizlerinin güncellenmesiyle ortaya çıkan duruma tepkiler sürüyor.
16 Mayıs 2024 Perşembe 17:45

 
CHP Trabzon İlçe Başkanı Haluk Batmaz: “Seçim sonuçları seçimi noktalandırdı.
Şimdi ıslık imzaları alıyoruz. Elimizdeki veriler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayımız Ahmet Kaya’nın Ortahisar’da seçimi net bir şekilde aldığını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 21:02

 
AYVAZ SÖĞÜTLÜ’DE OY KULLANDI
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP Akçaabat belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, oyunu Söğütlü Mahallesi’nde kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 15:48

 
KALYONCU OYUNU YAYLACIK’TA KULLANDI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu oyunu Yaylacık Mahallesi’nde kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 14:51

 
GEDİKLİ OYUNU SÖĞÜTLÜ’DE KULLANDI
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli oyunu Söğütlü Mahallesi’nde kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 14:46

 
BAŞKAN EKİM KAYALAR’DA OY KULLANDI
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim de oyunu kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 10:54

 
RESUL ALTIN OYUNU KAVAKLI’DA KULLANDI
Yeniden Refah Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Resul Altın oyunu Kavaklı’da kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 10:43

 
Milliyetçileri yeni parti kurarak mı birleştirecek?
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na en yakın isimler arasında yer alan, İnisiyatif Merkezi Derneği Genel Başkanı Fahri Bozgeyik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bozgeyik, paylaşımında "Parti kur, oy verelim diyenler hazır mı?" ifadesini kullandı.
2 Haziran 2023 Cuma 10:26

 
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildi!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildi. İnce, "Adaylıktan çekiliyorum. Bunu milletim için yapıyorum. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bana atacaklar" ifadelerini kullandı.
11 Mayıs 2023 Perşembe 15:03

 
CHP Trabzon Milletvekili adayları ilçeleri arşınlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Sibel Suiçmez, Ahmet Kaya ve beraberindekiler Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulundular. Suiçmez yaptığı açıklamada, “Bu güzel ülkeye baharı ve bereketi getireceğiz. Sana söz Beşikdüzü hakkını alacak” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2023 Salı 13:20

 
Yerli Ve Milli “Togg” İlk Kez Trabzon Sokaklarında
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG’u Trabzon’da kullandı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:34

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ak Parti’ye yüklendi “Ceketimi koysam seçtiririm devri kapandı!” dedi.
Trabzon Milletvekili Örs, yaptığı açıklamada Ak Parti iktidarının milletin sıkıntılarını çözmek yerine algılarla Türkiye’yi idare ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı “İşçisini, memurunu, emeklisini yok sayan bu iktidarın artık ülkeye verecek bir şeyi kalmamıştır.
27 Ocak 2023 Cuma 10:35

 
Fatih Erbakan’dan çarpıcı ittifak çağrısı: 9’lu masayı kurun!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, temel hususlarda Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın zihniyet olarak birbirinden farkı olmadığı eleştirisinde bulunarak, “Tencere dibin kara benimki senden kara! Her iki ittifaka da buradan çağrıda bulunuyorum; her iki masa da iki ayrı masada masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresi Milli Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:20

 
Akçaabat’ta Rota 61 Şöleni Düzenlendi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat Belediyesi ve ROTA 61 Trabzon Motosiklet Derneği tarafından Trabzon Motosiklet Festivali Akçaabat’ta düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden bin motosikletçinin katıldığı ve 3 gün sürecek Motosiklet Festivali’ne Akçaabat Yaylacık sahilinden start verildi. Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in de motor kullandığı Motosiklet Festivali’nde kortej güzergahı ise şöyle; 1000 motorcu Akçaabat İnönü caddesinden şehre giriş yaparak Hamam Çimeni Kavşağından Trabzon istikametine doğru yol aldı.
28 Ağustos 2022 Pazar 15:00

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
30 Nisan 2022 Cumartesi 13:21

 
Onur Kıvrak'tan şampiyonluk göndermesi ''Adalet yerini buldu''
Trabzonspor’un eski kaptan ve kalecisi Onur Recep Kıvrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Adalet yerini buldu’ ifadelerini kullandı.
24 Nisan 2022 Pazar 17:09

 
İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bozdu!
Yavuz Ağıralioğlu, "Karar bana bildirilmemişti, ben de sizinle birlikte öğrendim" ifadelerini kullandı. Ağıralioğlu ayrıca kendisiyle ilgili kararın sebebini de bilmediğini, öğrenmesinin ardından yorum yapacağını sözlerine ekledi.
2 Nisan 2022 Cumartesi 10:39

 
Lafın Tamamı Kime Söylenir
Bu söz eskiden beri kullanıla gelmiş bizlerinde günlük olarak çık sık olmazsa da gerektiğinde kullandığımız bir sözdür.
21 Şubat 2022 Pazartesi 18:38

 
Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesinden Eleştiri
Devleti kendi menfaatlerine nasıl kullandıklarını anlatacağız.
29 Kasım 2021 Pazartesi 17:32

 
Diyarbakır'da teröristlerin inlerine girildi!
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen nokta operasyonunda, teröristlerin kullandığı iki sığınak tespit edilerek kullanılamaz hale getirildi.
18 Mayıs 2020 Pazartesi 18:35

 
AKÇAABAT BELEDİYEMİZCE CORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ ALINIYOR
Belediyemizce vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.
16 Mart 2020 Pazartesi 14:40

 
Örs, kulüpler iflasın eşiğinde
Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, kulüpler iflasın eşiğinde İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs'ün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Gençlik ve Spor Bakanlığının bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı.
12 Kasım 2019 Salı 04:25

 
BAŞKAN'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Mübarek üç aylar içinde yer alan, Ramazan’ın müjdecisi bu anlamlı gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2019 Perşembe 00:26

 
Akbulut Oyunu Kullandı
Osman Akbulut oyunu kullandı
31 Mart 2019 Pazar 11:33

 
Ekim "Kazanan Akçaabat Olsun"
Ekim Oyunu Kayalar Mahallesinde kullandı.
31 Mart 2019 Pazar 10:38

 
ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE!!
31/12/2018 tarihi itibariyle T.C. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından kullandırılan tarımsal kredi borçları ve çeşitli afetler nedeni ile ertelenmiş olan kredi borçları yapılandırılmıştır.
27 Şubat 2019 Çarşamba 19:22

 
BALIKÇILAR SORUNLARINI DİLE GETİRDİLER
Darıca ve Salacık mahalleleri balıkçılarının ortaklaşa kullandıkları balıkçı barınağının sorunları Darıca’da yapılan toplantıyla dile getirildi.
12 Şubat 2019 Salı 18:47

 
DÜĞÜN YOLUNDA CAN VERDİ
Hollanda'da komşularının düğününe giderken kullandığı aracıyla kaza yapan annesini sıkıştığı yerden kurtarmaya çalışan 15 yaşındaki gurbetçi genç yoldan geçen başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
5 Aralık 2018 Çarşamba 08:51

 
MALATYA’DA ŞOK!
Yeni Malatyaspor karşısında sistem değişikliğine giden Trabzonspor, sağ kanadı çok etkili kullandı. Sahasında iyi kapanan, kontraya iyi çıkan Yeni Malatyaspor savunmasını açmak için oyunu kenarlara yıkan Trabzonspor, Olcay Şahan ve Pereira ile sağ kanadı çok etkili kullandı.
10 Kasım 2018 Cumartesi 00:37

 
CEVAT KURT OYUNU KULLANDI
Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayı Cevat Kurt, Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayı Cevat Kurt, oyunu Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesinde bulunan Mehmet Akyüz İlköğretim okulunda bulunan 1040 Nolu sandıkta kullandı.
25 Haziran 2018 Pazartesi 09:01

 
Başkan Gümrükçüoğlu oyunu kullandı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oyunu Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’ndeki Hasan Ali Yücel İlkokulu’nda kullandı. Gümrükçüoğlu, “Sonuçlar hayırlı olsun, iyi ki demokrasi var” dedi.
25 Haziran 2018 Pazartesi 08:58

 
ADNAN GÜNNAR OYUNU KULLANDI
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ DR ADNAN GÜNNAR OYUNU KULLANDI
25 Haziran 2018 Pazartesi 08:56

 
MERAL AKŞENER TRABZON'DA KONUŞTU.
Trabzon'da vatandaşlara hitap eden İYİ Parti lideri Akşener, TİKA iddialarına tepki gösterdi. Akşener, "Ben Türk milliyetçisiyim diye bana TİKA'yı öne sürüyorlar. Ben 'kapatacağım' demedim, 'giden paraları inceleyeceğim' dedim" ifadelerini kullandı.
9 Haziran 2018 Cumartesi 16:07

 
KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA.
Kulübümüz, İstanbul Acarkent’te yaklaşık iki yıldır aylık 4.500 dolar (21.000 TL) kira karşılığında kullandığı İstanbul Trabzonspor Ofisi’ni, Maslak’taki Beybi GİZ Plaza’ya taşımıştır.
4 Haziran 2018 Pazartesi 17:43

 
ZİRAAT ODASI'NDAN FAZLA MESAİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Açıklamalarda Bulundu. Eyüpoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;Nisan ayı içerisinde yapılan çiftçi ve bahçe ziyaretlerinde yaklaşık 75 fındık çiftçisine, 7 sera üreticisine, 2 çilek üreticisinin bahçesinde eğitimler düzenledik.
27 Nisan 2018 Cuma 20:15

 
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle ilgili bir avukat gözaltına alındı
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinde saldırganın kullandığı silahı temin ettiği öne sürülen avukat gözaltına alındı.
27 Mart 2018 Salı 17:30

 
"Menfez Paşası"nın eski uzman çavuş oğlu konuştu
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 sanığın yargılandığı davaya, sanık savunmalarıyla devam edildi.
7 Mart 2018 Çarşamba 09:22

 
Haluk Pekşen'den şok iddia!
Ölülere oy kullandıracaklar!
26 Şubat 2018 Pazartesi 00:00

 
Batum Sevkiyatı Trabzon'a Takıldı.
Son dönemde kaçakçıların en sık kullandığı hat olarak dikkat çeken Gürcistan'ın Batum kenti ile İstanbul arasındaki kaçakçılık köprüsüne Trabzon'da yapılan operasyonlarla darbe vuruldu.
14 Ocak 2017 Cumartesi 10:26

 
161 ŞEHİT, 1440 YARALI
Başbakan Binali Yıldırım "Kalkışmanın bastırıldı.Toplam 161 şehidimiz mevcuttur 1440 yaralımız vardır. Bu olaya kaşışan 2839 çeşitli rütbeli ve asker gözaltına alınmıştır" ifadelerini kullandı.
16 Temmuz 2016 Cumartesi 18:20

 
Millet memleket meselesi dedi
Millet ülkenin sosyo-ekonomik durumuna bakarak oy kullandı
2 Kasım 2015 Pazartesi 12:22

 
Demirtaş'ın oy kullandığı sandıktan AK Parti birinci çıktı
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın oy kullandığı sandıktan AK Parti birinci parti olarak çıktı.
1 Kasım 2015 Pazar 19:51

 
Kılıçdaroğlu Oyunu Kullandı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurambar'da Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı
1 Kasım 2015 Pazar 15:05

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Küçük Çamlıca Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı
1 Kasım 2015 Pazar 15:02

 
Trabzon'da Oy Verme İşlemi Başladı
Trabzon Havalimanı'nda kurulan iki sandığa giden vatandaşlar oylarını kullandı
8 Ekim 2015 Perşembe 18:51

 
Seçim yaklaştı cici çocuk döndü
7 Haziran öncesi ‘cici çocuk’ muamelesi gören HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, batı illerinde barış, doğu illerinde şiddet dilini kullandı.
16 Eylül 2015 Çarşamba 08:19

 
Kandil için özel tasarım füze mağaraları yerle bir etti
TSK aynı anda hem IŞİD'e hem de PKK'ya yaptığı operasyonlarda özel tasarım füzeleri kullandı.
25 Temmuz 2015 Cumartesi 01:00

 
Yaylada kaza:2 ölü, 1 yaralı
TRABZON’UN Köprübaşı İlçesi’nde Çifteköprü Mahallesi sakinlerinin kullandığı Halkomas Yaylası’ndan dönen Kaya ailesinin içinde bulunan araç Haros Vadisi mevkiinde uçuruma yuvarlandı.
21 Ağustos 2014 Perşembe 18:55

 
Dinlediler ‘Dinledik’ Demediler
Görevi Kötüye Mi Kullandılar?
14 Ağustos 2014 Perşembe 18:46

 
İlk 7 Ayda Trabzon Havalimanını 6 Milyon Yolcu Kullandı
2014 Yılının İlk 7 Ayında Trabzon Havalimanını 6 Milyon Yolcu Kullandı
11 Ağustos 2014 Pazartesi 20:06

 
Kendi aracından mazot çalarken.
Trabzon’da bir kişi çalıştığı firmada kendi kullandığı araçtan mazot çalarken yakalandı
21 Şubat 2014 Cuma 20:59

 
Akçaabat'ta ''aşçıbaşı'' tartışması
Nadir'in kullandığı ifadeler ilçede hareketlilik yarattı. Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in AK Parti İlçe Başkanı Ziya Öztürk'ü "aşçıbaşı"lıkla suçladığı açıklaması bayağı ilgi çekti.
1 Aralık 2013 Pazar 12:33

 
Otopark tepkisi
TRABZON Büyük Sanayi Sitesi’nde esnafın yıllardır otopark olarak kullandığı alan ücretli otoparka çevrilince, herkes aracını site içindeki yolların kenarına park etmeye başladı.
6 Haziran 2013 Perşembe 22:01

 
Üç puan olcandan
Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kasımpaşa'yı 1-0'lık skorla geçti. Olcan Adın yaklaşık 30 metreden kullandığı duran topta attığı harika golle takımına galibiyeti getirdi.
5 Ekim 2012 Cuma 22:19

 
Aziz Yıldırım maçları tek tek anlattı
Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'e verdiği ifadede ilginç sözler kullandığı öğrenildi.
9 Temmuz 2011 Cumartesi 19:14

 
Memiş, halkın kaderini kendisinin tayin ettiğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, oyunu kendi beldesinde kullandı.
12 Haziran 2011 Pazar 14:46

 
Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar'da Burhaniye İlköğretim okulunda kullandı.
12 Haziran 2011 Pazar 14:29

 
Herkese Hayırlı Olsun
CHP Lideri Kılıçdaroğlu,oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve eşi Sevim Kılıçdaroğlu ile birlikte oyunu kullandı.
12 Haziran 2011 Pazar 14:23

 
Gül, 'Millet bugün kararını verecek,
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya İlköğretim Okulu'nda Oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte Çankaya İlköğretim Okulu'nda Oyunu kullandı.
12 Haziran 2011 Pazar 14:20

 
Anıttepe İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı
MHP Lideri Devlet Bahçeli Ankara Anıttepe İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.
12 Haziran 2011 Pazar 14:17

 
SGK'dan Müjdeli Haber
SGK'nın Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde (SUT) Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre Şeker hastalarının kullandığı şeker ölçüm cihazı ve çubuklarının bedeli SGK tarafından karşılanacak.
8 Mart 2011 Salı 13:31

 
Bunlar Ahlak Fakiridir
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen' e destek ziyaretinde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı yönetiminde bir konuşma yapan Türkmen, dergiyi dağıtanlar için ?Ahlak Fakiridir' ibaresini kullandı.
7 Ocak 2011 Cuma 17:32

 
Sebat Öztürk'e Emanet
Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkanlığına Zeki Öztürk yeniden seçildi. Akçaabat Sebatspor'un olağanüstü genel kurul toplantısı kulüp tesislerinde başladı. Kongreye Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, eski başkanlardan Cemil Kalkışım, Güven Hacısalihoğlu ve delegeler bulunuyor. Kulüp tesislerinde yapılan olağanüstü genel kurulun ardından Zeki Öztürk başkanlığındaki tek listeyle gidilen seçimde, 65 delegeden 45'i oy kullandı.
21 Ekim 2010 Perşembe 17:31

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur