Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ.
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
 
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
 
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
Milletvekili Örs; 'Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!'
 

Milletvekili Örs; "Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!"

Mahalle programlarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin ÖRS, Kireçhane ve Karlık Mahallelerini ziyaret etti, Ak Parti'nin ekonomi politikalarını eleştirdi "Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!" dedi.

27 Eylül 2022 Salı 10:35
Yazdır
Yİ PARTİ TAM KADRO SAHADA

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, Belediye Meclis Üyesi Berrin Erkuloğlu ve partililerle birlikte önce Kireçhane Mahallesine giden Örs, burada pazar yerini  ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. İYİ Parti heyetinin ikinci durağı da Karlık Mahallesi oldu.

NE HESAPLARI NE DE TAKVİMLERİ TUTTU!

Kireçhane ve Karlık ziyaretleri sonrası açıklama yapan Milletvekili Örs "Enflasyondaki artış durdurulamıyor. Hayat pahalılığı aldı başını gitti. Enflasyon canavarı emeklinin maaşını, çalışanın ücretini yutuyor. İktidar her seferinde “enflasyon düşecek” diyor ama bugüne kadar ne hesapları, ne de takvimleri tuttu. İktidarın program hedeflerinin hiçbirinin tutmadığını gördük. Her yeni hedefte daha ileri bir tarih vermek zorunda kaldılar." dedi.

VATANDAŞA SABIR, SARAYA ŞATAFAT!

Millet geçim derdinde iken iktidarın lüks ve şatafattan vazgeçmediğine dikkat çeken Örs şu ifadeleri kullandı "İşsizlik, hayat pahalılığı ve zamlar vatandaşın en önemli sorunları oldu. Millet geçim derdinde, ayakta kalma mücadelesi veriyor. İktidara baktığımızda ise israf ve safahat devam ediyor. İktidar sahipleri  vatandaşa tasarruf tavsiye ediyor, sabır istiyor ama 'itibardan tasarruf olmaz' safsatasıyla sarayda israf ve safahat devam ediyor.

AZ KALDI!

Bunu artık bütün Türkiye görüyor ve  biliyor. Millet artık bu iktidardan kurtulmak istiyor ve sandığı bekliyor, Biz de diyoruz ki "Az kaldı, Biz geleceğiz ve İYİ Parti iktidarında, enflasyon başta olmak üzere şu dönemde yaşadığımız her sıkıntının üstesinden geleceğiz."

Anahtar Kelimeler: Mahalle, programlarını, sürdüren, , İYİ, Parti, Trabzon, Milletvekili, Hüseyin, ÖRS, Kireçhane, ve, Karlık, Mahallelerini, ziyaret, etti, , Ak, Parti'nin, ekonomi, politikalarını, eleştirdi, "Ne, hesapları, ne, de, takvimleri, tuttu", dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur