Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ.
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
 
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
 
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MOBİAD Yatırım Adasına Talip Odu.
 

MOBİAD Yatırım Adasına Talip Odu.

Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Alper Bektaş, TBMM'de yasalaşan ve önündeki engeller kalkan, Şehir Hastanesi ve Yatırım Adasıyla ilgili açıklama yaptı. Bektaş, mobilya sektöründe dünya markası oluşturmak için de Yatırım Adası projesinde 500 dönümlük bir alana talip olduklarını açıkladı.

28 Haziran 2017 Çarşamba 19:27
Yazdır
Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Başkanı Alper Bektaş, TBMM'de yasalaşan ve önündeki engeller kalkan, Şehir Hastanesi ve Yatırım Adasıyla ilgili açıklama yaptı ve çok önemli de bir talepte bulundu. Şehir Hastanesi'yle beraber Trabzon'un tam anlamıyla sağlık merkezi haline geleceğini belirten Başkan Bektaş, mobilya sektöründe dünya markası oluşturmak için de Yatırım Adası projesinde 500 dönümlük bir alana talip olduklarını açıkladı. Başkan Bektaş, Türkiye'nin belli bölgesinde öne çıkan mobilya üretimi ve ticaretini Trabzon'a ve bölgeye çekebileceklerini belirterek, "Trabzon'da yapılması planlanan Yatırım Adası'nda yerel üreticiler olarak bizlerin yer almasını istiyoruz. Tüm dünyada ve ülkemizde her sektörde sert bir rekabet yaşanıyor ve seri üretim yapabilen, arge ve yeniliğe önem veren firmalar öne çıkıyorlar. Birlikten kuvvet doğacağını unutmadan Trabzon'dan Tüm dünyaya ihracat yapabilecek büyük bir marka oluşturabiliriz. Mobilya üretiminin ve ticaretinin şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Yatırım Adası'nda Mobilya alanında üretim yapan firmalarımız olarak 500 dönümlük alana talibiz. Trabzon’a ekonomi, istihdam ve sanayi alanında büyük değer katacak plan projenin hayata geçmesinde bizde mobilyacılar olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içersindeyiz'' dedi. Emeği Geçenlere Teşekkürler Bektaş açıklamalarına şu şekilde devam etti; ''İnanıyoruz ki bu fırsat verildiğinde, büyük bir üretim merkezi oluşacak ve büyük bir markayı yeniden Trabzon'da hayata geçirebiliriz. Geçmişde tüm Türkiye de ses getiren ve tanınan şehrin marası olmuş Kuzey Mobilya vardı; artık yeni Kuzey Mobilya firmaları oluşturma gayreti içerisinde olmamız gerekiyor. Türkiye'nin belli bölgesinde öne çıkan mobilya sektörünü ve pazarını Trabzon'a ve bölgeye çekebiliriz. Şehrimizin bu potansiyeli vardır. Projenin hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Trabzon Milletvekillerimize, TTSO Başkanımız Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerine, Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Arsin Belediye Başkanımı Endem Şen ile Trabzon'un tüm dinamiklerine ve bu iş için kamuoyu oluşturan Trabzon basınına teşekkür ederiz'' Bölgenin Sağlık Merkezi Olacak Şehir Hastanesi'nin de önemine vurgu yapan başkan Bektaş, "Türkiye'de sağlıkta dönüşümlerde önemli adımlar atıldı. Bugün ülkemizde dev şehir hastaneleri kuruluyor. Bunlardan bir tanesinin de şehrimizde kurulacak olması bizleri heyecanlandırıyor. Trabzon, yapılacak olan şehir hastanesiyle beraber bölgenin sağlık merkezi olacaktır. Trabzon, bölgemiz ve ülkemizin kişi başına düşen yatak kapasitesi olarak çok iyi seviyelerde ki illerinden bir tanesidir. Yapılacak olan şehir hastanesiyle birlikte bu sayımız çok daha iyi noktalara ulaşacaktır. Bu yatırımın da bir an önce hayata geçirilmesini beklemekteyiz" ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: Mobilyacı, İş, Adamları, Derneği, Başkanı, Alper, Bektaş, TBMM'de, yasalaşan, ve, önündeki, engeller, kalkan, Şehir, Hastanesi, ve, Yatırım, Adasıyla, ilgili, açıklama, yaptı, Bektaş, mobilya, sektöründe, dünya, markası, oluşturmak, için, de, Yatırım, Adası, projesinde, 500, dönümlük, bir, alana, talip, olduklarını, açıkladı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur