Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Adas haberleri
 
EROL GEDİKLİ'DEN UYARI
Gedikli:Arkadaşlar oy kullanma işlemi 07.00 da başlayıp 16.00 da sona erecektir.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:13

 
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu:LİYAKATLI KADROLARLA AKÇAABAT’I YÖNETECEĞİZ
Kalyoncu, “Akçaabat’ımızı liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. İlk yapılacak işte bu liyakatli davranışın ortaya koyduğu bürokratik arkadaşlarla çalışmak. Herkes işini çok iyi bilecek” dedi
7 Mart 2024 Perşembe 19:24

 
Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi öğrencisi Mervenur Yılmaz’ın arkadaşıyla birlikte hazırladığı proje ‘Sosyalfest Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışmasında üçüncülük ödülü aldı.
5 Mart 2024 Salı 18:06

 
Şimdi siz karar verir; fırıldak mı değil mi?
Ben kongre fırıldağı diyorum ve arkadaşlarım beni eleştiriyorlar.
12 Ocak 2024 Cuma 19:00

 
DOĞU KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİNE ZİYARET
Şube başkanı Saadettin BALCI, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Hacer BOZALİ Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın, Dr. Dila BARAN’ a ve kıymetli mesai arkadaşlarına ziyaret gerçekleştirdiler.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:06

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
Yatırım Adası:sekiz senede arpa boyu yol gittik!
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Yatırım Adası'nı TBMM gündemine taşıdı, "2023 yılı programına alınacak mı?" diye sordu.
30 Ekim 2022 Pazar 13:34

 
Acısu Balıklı Camii Kur'an kursu öğrencilerine ödül
Acısu Balıklı Yayladasında düzenlenen yaz Kur’an kursunda eğitimini tamamlayan öğrenciler için tören düzenlendi.
21 Ağustos 2022 Pazar 13:42

 
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’na ilk kez kadın başkan seçildi
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 15. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulunda seçime Dayanışma Grubu ve Çağdaş Ülkem Harita Mühendisleri Grubu olmak üzere iki ayrı grup katıldı.
14 Şubat 2022 Pazartesi 14:30

 
Dünya için yeni bir endemik bitki türü keşfedildi
Bartın Üniversitesinde Öğretim Üyesi Dr. Bilge Tunçkol ve ekip arkadaşları tarafından Bolu Yedigöller Milli Parkında yapılan çalışmalarda Dünya için yeni bir endemik bitki türü keşfedilerek bilim dünyasına tanıtıldı.
12 Ocak 2022 Çarşamba 10:42

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bütçe Görüşmeleri bitti ve bütçe geçti.
Onay alan bütçe benim ve kanaatimce meclis üyesi birçok arkadaşımın görüşmelerle ilgili dikkatlerini çeken hususlar olmuştur, olmalıdır da...
19 Kasım 2021 Cuma 19:01

 
AK GENÇLER BİR ARAYA GELİYOR
AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları olarak "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" diyerek genç arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz.
24 Eylül 2021 Cuma 08:16

 
PEŞ PEŞE DEPREMLER
İZMİR ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde peş peşe depremler meydana geldi.
19 Mayıs 2021 Çarşamba 14:23

 
İşsizlik ve Fabrikalaşma
Birkaç gün önce mahallemde dolaşırken arkadaşlardan biri benden bir makalemi işsizlik ve fabrikalaşma üzerinde yazmamı istedi. Yazı bugüne nasipmiş.
25 Nisan 2021 Pazar 17:47

 
Başkan Mumcu Teşekkür etti
AK Parti'nin bir dava Partisi olduğunu vurgulayan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu görevi devraldığı Karadeniz Bölgesi İl koordinatörü Haydar Revi'ye ve birlikte görev yaptığı il yönetim kurulu arkadaşlarına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
18 Şubat 2021 Perşembe 18:41

 
ÇATIŞMALARIN ORTASINDA BİR ÜLKE: ÜLKEM
Bir arkadaşım sormuştu. "Ali Bey, ülkemizi niçin sevelim ki ? Sevmek için bir sebep aranmaz ki, hele bu ülkense sevmek için hiç sebep aranmaz. Ben ülkemi benim ülkem olduğu için seviyorum.Sende "sebepsiz sev" diye cevap vermiştim. Ülkemi çok sevdiğim için aşağıya bir yazı bırakıyorum. Okumanız ve yorumlamanız dileğiyle...
7 Şubat 2021 Pazar 15:05

 
Doğada çözülebilen biyoplastik maske projesine ödül
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi öğrencisi Betül Timuçin ile 3 farklı üniversiteden ekip arkadaşlarının “TABIIAT” projesi İnovaTİM İnovasyon Yarışması’nda 800 takım arasından son 30’a, kendi kulvarlarında ise ilk 10’a girme başarısı gösterdi.
29 Aralık 2020 Salı 19:33

 
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürümüzün Mesajı
Sevgili Çocuklar,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı, okullarımızda, sınıflarımızda arkadaşlarımızla, öğretmenlerimizle şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek, ele ele tutuşarak birlikte kutlamayı çok arzu ediyorduk. Ancak tüm dünyayı esir alan salgın nedeniyle bu bayramda birbirimizden kısa süre de olsa uzak kalacağız.
22 Nisan 2020 Çarşamba 18:31

 
Alexander Sörloth’a Hüseyin Göçek’ten müjde.
Maçın uzatma anlarında oyundan atılan Alexander Sörloth maç sonunda soyunma odasında takım arkadaşlarından tek tek özür diledi.
9 Şubat 2020 Pazar 13:13

 
ADNAN CEVHER'DEN ZİYARET
TAPU KADASTRO BÖLGE MÜDÜRÜ ADNAN CEVHER DERECİK ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ.
14 Eylül 2019 Cumartesi 13:05

 
TRABZON’A İKİ BÜYÜK MÜJDE
TRABZON YATIRIM ADASI ENDÜSTRİ BÖLGESİ RESMEN İLAN EDİLDİ 7 BİN KİŞİYE DOĞRUDAN, 25 BİN KİŞİYE DOLAYLI OLARAK İŞ İMKANI DOĞDU TRABZON, CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI KAPSAMINA ALINDI
26 Ağustos 2019 Pazartesi 00:34

 
Trabzon için altın imza
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatırım Adası’na son imzayı attı.
25 Ağustos 2019 Pazar 00:53

 
ERNİL YAPI İFTARDA BAYİLERİNİ BULUŞTURDU.
Anka Seramik Bölge Bayi Ernil Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gedikli, Bayilerine, Ustalarına, Çalışanlarına Ve İş Arkadaşlarından Oluşan 180 Kişinin Katıldığı Bir Davetli Topluluğunu Darıca Altın Boğa Restoran’da Verdiği İftar Yemeğinde Ağırladı.
29 Mayıs 2019 Çarşamba 14:15

 
Şampiyonun tek hayali.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, yörede 'patpat' olarak bilinen tarım aracına kaptırdığı sol bacağını kaybeden folklorcu Muhammet Cihan (27) için arkadaşları sosyal medyada protez bacak alımı için kampanya başlattı.
13 Mayıs 2019 Pazartesi 05:22

 
Akçaabat'ta Dolmuşçu Evinde Ölü Bulundu
Trabzon'un Akçaabat ilçesin Kavaklı Mahallesi'nde ikamet eden Eyüp Tüylü’den bir süredir haber alamayan arkadaşları kapıyı kırarak evine girdi.
26 Ocak 2019 Cumartesi 17:12

 
AKGÜN'den 10 Kasım Mesajı
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre AKGÜN'den 10 Kasım Mesajı: Kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlanmasında, kahraman silah arkadaşlarıyla önder isim olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. Yıldönümünde hüzünle anıyor, halkın idaresi Cumhuriyeti milletimize hediye ettiği içinse bir kez daha gururla zihinlerimize nakşediyoruz.
10 Kasım 2018 Cumartesi 09:27

 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan Muhtarlar Günü mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, en yakın mesai arkadaşları olan muhtarların yerel demokrasinin en iyi temsilcileri olduğunu ifade etti.
19 Ekim 2018 Cuma 08:04

 
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Cenab-ı Allah'tan (c.c.) rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.
29 Ağustos 2018 Çarşamba 17:27

 
7. Trabzon İstihdam Fuarı başladı
7. Trabzon İstihdam Fuarı’nın açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2009 yılında günümüze kadar Trabzon’da 57 bin 22 kişinin sürekli iş sahibi olduğunu ifade ederken, “Bu büyük rakamın önünü açmış olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve çalışma arkadaşlarına Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
7 Mayıs 2018 Pazartesi 07:21

 
Cevher dün başvuru yaptı
TAPU Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı.
27 Nisan 2018 Cuma 00:00

 
MUHTARIMIZDAN İSTEK VAR
Geçtiğimiz hafta okul kantininde Öğretmen arkadaşlarla, birkaç mahalle sakiniyle ve mahallemiz muhtarı Refik Ağabeyle güzel bir sohbet ettik. Sohbette Muhtarımız benden mahalledeki bazı olumsuzlukların dile getirilmesini istedi.
7 Nisan 2018 Cumartesi 09:36

 
Erkek arkadaşıyla kocasını dolandırdı
Erkek arkadaşıyla bir oldu, eşinin adına 3 adet lüks cep telefonu satın aldı
27 Mart 2018 Salı 15:01

 
BAKAN SOYLU:KAYMAKAMLARI UYARDI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu," Ne olursunuz kaymakamlığın havasına girmeyin. Bazı arkadaşlarımızda bunu görüyorum yeni mezun olmuş kaymakamlığa başlamış bazı arkadaşlarımız kapılarını kapatıyor." dedi.
26 Mart 2018 Pazartesi 18:05

 
AİLE ORTAMINDA HİZMET EDİYORUZ
Başkan Gümrükçüoğlu, çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi
30 Ocak 2018 Salı 08:28

 
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN ÇAĞRI
iyi Sevgili Genç Arkadaşlarım
15 Ocak 2018 Pazartesi 08:38

 
600 İŞÇİ MAĞDUR
TÜRK-İŞ Trabzon İl Temsilcisi Yol-İş 1 Nolu Trabzon Şube Başkanı Gökhan Gedikli, taşeron çalışanları ilgilendiren KHK için hükümete seslendi ve idarenin muvazaa yaptığını bu durumda da bölgede 600 işçinin mağdur olduğunu söyledi. Başkan Gedikli “Verilen kadrolara gölge düşsün demiyoruz. Ama burada böyle bir haksızlık var. Asıl işi yapan arkadaşlarımız dışarıda kalıyor.” dedi.
5 Ocak 2018 Cuma 03:20

 
MOBİAD Yatırım Adasına Talip Odu.
Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Alper Bektaş, TBMM'de yasalaşan ve önündeki engeller kalkan, Şehir Hastanesi ve Yatırım Adasıyla ilgili açıklama yaptı. Bektaş, mobilya sektöründe dünya markası oluşturmak için de Yatırım Adası projesinde 500 dönümlük bir alana talip olduklarını açıkladı.
28 Haziran 2017 Çarşamba 19:27

 
Mağarada ot yiyerek yaşıyorlar
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütlerinin dağıldığını belirterek, "Telsiz konuşmalarını dinliyoruz. 'Otları yiyoruz, ne olursunuz bize yardımcı olun.' diye kendi arkadaşlarından aman dileniyorlar. Hayvan gibi mağaralarda saklanıyorlar. Ama bizim aslanlarımız gereğini yerine getiriyorlar ve getirmeye devam edecekler." dedi.
24 Haziran 2017 Cumartesi 10:31

 
Günnar'dan 2 Müjde Birden
Müjde Şehir Hastanesi ve Yatırım Adası Mecliste Onaylandı
16 Haziran 2017 Cuma 18:21

 
Dev Proje Komisyondan Geçti
Trabzon’un hasretle beklediği 7 mega projeden ikisi büyük bir mesafe aldı. Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu’nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün TBMM Bilim, Sanayi Enerji, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’ndan geçti.
2 Haziran 2017 Cuma 09:24

 
“Arkadaşlar ve Komşular” Sahnelendi.
Akçaabat Belediyesi tarafından 7. düzenlenen Tiyatro günleri 2 Mart Perşembe günü Trabzon Sanat Tiyatrosu tarafından Süleyman Sırtkaya’nın yönettiği “Arkadaşlar ve Komşular” adlı tiyatro oyunu, Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan ekip, tiyatro salonunda büyük ilgiyle karşılandı.
3 Mart 2017 Cuma 20:04

 
Gökhan Gedikli Yollarda
GEDİKLİ ARTVİN' DE KARAYOLLARI ARTVİN 102.ŞUBE ŞEFLİĞİ ÇALIŞAN ARKADAŞLARIYLA BERABER TOPLANDI
19 Şubat 2017 Pazar 15:10

 
Kıbrıs Elden Gidiyor Mu?
KIBRIS ADASININ GEÇMİŞİNE KISA DEĞİNMEK İSTİYORUM.
8 Şubat 2017 Çarşamba 17:51

 
Özel araçlarımızla trafiğe çıkmayalım
Kar mücadelesi için oluşturulan Kriz Merkezini gece yarısı ziyaret ederek görev başındaki mesai arkadaşlarına tatlı ikramında bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlardan 3 gün boyunca özel araçlarını kullanmamalarını istedi.
31 Ocak 2017 Salı 06:47

 
Abdullah Boğoçlu Yeni Yıl Mesajı Yayınladı
Değerli Çalışma Arkadaşlarım.
31 Aralık 2016 Cumartesi 18:28

 
Fındık oyunu!
Gırgır geçmiyor, şaka da yapmıyorum! Fındığı pek bilmeyen ve uzun zamandır Norveç’te ikâmet eden Urfalı bir arkadaşım aradı.
12 Aralık 2016 Pazartesi 15:06

 
Ülkü Ocaklarından Eğitim Öğretim Yılı Mesajı.
19 Eylül tarihi itibariyle ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitelerimizde yeni eğitim ve öğretim yılı başlayacak; milletimizin geleceği olan milyonlarca genç arkadaşımız, kardeşimiz ders başı yapacaktır.
18 Eylül 2016 Pazar 16:40

 
Musa Bulut Görevine Döndü.
Trabzon SGK il müdürlüğünde önemli hizmetlere imza atan ve ardından ise Ankara’ya atanan Musa Bulut SGK’da bir grup arkadaşı ile soruşturma geçirdi.
5 Eylül 2016 Pazartesi 20:20

 
Araklılı işadamı öldürüldü
Trabzon’un Araklı ilçesinden olan ve Rambo Turgay olarak tanınan Turgay Karataş ve bir arkadaşı önceki gece İstanbul Büyükçekmece’de bir kokoreççinin sahipleriyle aralarında çıkan silahlı kavgada vurularak hayatını kaybetti.
24 Ağustos 2016 Çarşamba 18:03

 
O İddiaya Trabzon'dan Fotoğraflı Yanıt
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite arkadaşı olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Şube Müdürü Cengiz Akyüz, kamuoyunun gündeminde olan diploma iddialarına fotoğraflı yanıtlar geldi
19 Haziran 2016 Pazar 11:25

 
Terhisine 25 gün kala şehit oldu! Acı haber...
Edinilen bilgiye göre, Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugayında vatani görevini yapan Muhammet Duman, arkadaşının tüfeğinin kazara ateş alması sonucu sırtından vurularak ağır yaralandı.
19 Haziran 2016 Pazar 10:25

 
Ve Kansız veda etti
Çeşitli dönemlerde çeşitli aralıklarla Trabzon’un kültür ve turizmine damga vuran Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız’ı mesai arkadaşlarına veda etti.
18 Haziran 2016 Cumartesi 05:45

 
Düğünde ekmek taktı!
Trabzon’a Kayseri’den gelin gelen Hatice Yılmaz Köroğlu’na damadın arkadaşı Emrah Ayvaz tarafından düğün hediyesi olarak üzerinde “Hatice ve Selim” yazan “Vakfıkebir ekmeği” hediye edildi.
29 Nisan 2016 Cuma 00:00

 
Sıra arkadaşım hekim çocuklarla buluştu.
RTE TIP FAKÜLTESİ SIRA ARKADAŞIM HEKİM PROJESİ
14 Nisan 2016 Perşembe 09:05

 
Trabzonlu uzman çavuş Emre Sarıtaş şehit düştü
Mardin’in Nusaybin ilçesinde asker ve polisin birlikte yürüttüğü operasyonları haberleştirmek amacıyla bölgeye giden gazetecilerin de içinde bulunduğu zırhlı aracı PKK’lı hainler tarafından düzenlenen saldırıda Trabzonlu Uzman Çevuş Emre Sarıtaş, silah arkadaşı Uzman Çavuş Gökhan Alıcı ile birlikte şehit düştü.
1 Nisan 2016 Cuma 17:30

 
Soylu mücadele belgesel oluyor
Trabzon'un Of ilçesinde çeşitli meslek gruplarında çalışan 4 arkadaş, geçtiğimiz yıl terörle mücadelede şehit verdikleri Özel Harekât Polisi arkadaşları Necmi Çakır ve komiser Ahmet Çamur nezdinde tüm şehitler için yazdıkları, besteledikleri ve seslendirdikleri "Darlanma Oğul" adlı ağıta klip çektiler.
31 Mart 2016 Perşembe 00:00

 
Çılgın Taraftara TV Hediye
Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak elenmesine kızan ve tepkisini 2 bin liralık LCD televizyonunu denize atarak gösteren Güngör Üçüncü'ye mesai arkadaşları tarafından televizyon hediye edildi.
4 Şubat 2016 Perşembe 19:37

 
Nizamettin Bekar Yazdı
Bugün okulumuzun Öğretmenler odasında arkadaşlarla güzel bir sohbet etme fırsatı bulduk.
25 Aralık 2015 Cuma 22:06

 
Mehmet Güner MHP nin son durumunu yazdı.
Arkadaşlar Genel seçim sonuçlarını değerlendirmemi ve MHP nin son durumunu yazmamı istiyor
14 Aralık 2015 Pazartesi 19:11

 
Trabzon'da 3 Kadın Ev Bastı!
Trabzon'un Toklu Mahallesi’nde kıskançlık krizine giren D.A. adlı kadın, S.A. (51) ve H.E.S. (32) adlı iki arkadaşına yanını alarak eşiyle görüştüğünü ve buluştuğunu iddia ettiği N.G. (29) adlı kadının evini bastı
6 Aralık 2015 Pazar 16:47

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu yeni yaşına girdi.
Süleyman Soylu'ya vekil arkadaşlarından doğum günü sürprizi.
23 Kasım 2015 Pazartesi 15:15

 
Bakan Işık Trabzon'a Müjdeyle Geliyor
Bir süre önce Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun ziyareti sırasında 16 tane yeni yatırımın müjdesini alan Trabzon, bu kez Yatırım Adası müjdesiyle gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı ağırlamaya hazırlanıyor.
16 Ekim 2015 Cuma 08:26

 
Ege’de 4.9 büyüklüğünde deprem
Ege Denizinde Sakız Adası merkezli 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
10 Eylül 2015 Perşembe 11:26

 
Genelkurmay Açıkladı.
Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda, Kahraman 16 silah arkadaşımız şehit olmuştur.
7 Eylül 2015 Pazartesi 17:36

 
Yıldızlı’da Tedirgin Bekleyiş.
Dün akşamüstü Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nün arkasında bulunan balıkçı barınaklarının olduğu noktadan tekneyle denize açılan dört arkadaştan biri geri dönemedi.
20 Temmuz 2015 Pazartesi 17:48

 
Avda az kalsın arkadaşını vuruyordu
Trabzon’da ava çıkan bir kişi az kalsın yanlışlıkla arkadaşını vuruyordu.
12 Ocak 2015 Pazartesi 17:29

 
Kuşadası emniyet müdürünün acı günü
Kuşadası emniyet müdürü hemşerimiz Mustafa Topal kardeşini kaybetti.
10 Aralık 2014 Çarşamba 17:29

 
AYDIN İSTİFALAR İÇİN NE DEDİ?
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın yaşanan istifa kararı üzerine “MHP Trabzon İl Başkanlığımızın gerekçelerini kamuoyu ile paylaştıkları üzere almış oldukları istifa kararının Trabzonumuza, partimize ve ülkemize hayırlı ve Uğurlu olmasını Cenabı-ı Allah’dan niyaz ediyor, istifa eden arkadaşlarımıza atmış oldukları bu cesur, kararlı ve ilkeli adımdan dolayı da tebrik ve takdirlerimi ifade ediyorum.
8 Eylül 2014 Pazartesi 18:36

 
TRABZON’DA YİNE BİR BOĞULMA VAKASI!
Vakfıkebir ilçesinde denize giren kişi boğuldu.Adapazarı’nda yaşayan ve tatil için memleketi Vakfıkebir’e gelen Muhammet Akdoğan (17), arkadaşlarıyla belediyeye ait plaja gitti.
26 Ağustos 2014 Salı 18:57

 
Kadastroda Vahim Sonuçlar
Arsinli Vatandaşlar Dikkat Arsin ilçesinde yeniden yapılan kadastro ölçümlerinde şirket elemanları ve bilir kişilerin coğrafyaya ve hadiselelere tam hakim olamaması bir çok yanlış ölçümü beraberinde getiriyor.
26 Ağustos 2014 Salı 18:48

 
Ve Cardozo şov başladı
Bordo-mavili kulübün dünyaca ünlü yıldızı OscarCardozo dün idmana çıktı ve takım arkadaşları ile tek tek tanıştı.
8 Ağustos 2014 Cuma 09:49

 
Sebat iyi yolda
Alemdaroğlu, “Takımda arkadaşlık her geçen gün daha da iyiye gidiyor” dedi
27 Temmuz 2014 Pazar 16:05

 
Yatırım Adası bugün Bakanlar Kurulu’nda
Yatırım Adası bugün Bakanlar Kurulu’nda
16 Haziran 2014 Pazartesi 14:18

 
Balta Adaşını Ziyaret Etti
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanlığına seçilen adaşı ve amcasının oğlu Muhammet Balta'yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
24 Nisan 2014 Perşembe 19:03

 
Lisanslı Harita ve kadastro mühendisleri göreve başladı.
Akçaabat kadastro müdürlüğünden, yeni göreve başlayan Ömer BİRİNCİ için yemek verildi.
15 Nisan 2014 Salı 16:40

 
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 99. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
Türk tarihinin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi'nin 99. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları anısına saat 9.30’da Atatürk Parkında saygı duruşu istiklal marşı ve çelenk sunumu ile başlayan tören saat 10.30’da Akçaabat Turizm ve Otelcilik Uygulama Lisesi’nde devem etti.
18 Mart 2014 Salı 19:06

 
Silah Arkadaşlarından Son Görev
İzmir’de görev yapan ve bir süredir akciğer kanseri tedavi gören Trabzonlu astsubay Üstçavuş Taner Acimer bugün silah arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
30 Aralık 2013 Pazartesi 18:13

 
5. kez buluştular
2009 yılında Akçaabat Lisesi’nden mezun olan sınıf arkadaşları iftar sofrasında bir araya geldi.
2 Ağustos 2013 Cuma 19:14

 
'İranlılar İle Suriyeliler Komşuluk İstemiyor'
Trabzon Tapu Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher, konuştu. Trabzon Tapu Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher, İl Genel Meclisi’nde Trabzon’da mülk sahibi olan yabancı ülke vatandaşlarını açıkladı.
8 Mayıs 2013 Çarşamba 22:19

 
Birbirlerini unutmadılar
Trabzon Akçaabat Atatürk İlköğretim Okulu’ndan 2002 yılında 5. Sınıfı bitirerek yolları ayrılan sınıf arkadaşları birbirinden kopmadı.
5 Mart 2013 Salı 17:19

 
DP iflas etmiştir!..
DEMOKRAT Parti’den (DP) istifa ederek AK Parti’ye katılım yapan eski il başkanı ve GİK üyesi Süleyman Aydoğdu, eski partisinde görev yaptığı demokratlara çağrıda bulunarak, “Demokrat Parti artık iflas etmiştir. Demokratların artık siyaset yapma yeri AK Parti’dir. Bütün arkadaşlarımızı AK Parti’de siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.
15 Kasım 2012 Perşembe 18:15

 
Sütü içti hayatını kaybetti
Tapu Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher, babasının ani ölümü ile yasa boğuldu.
23 Ağustos 2012 Perşembe 21:09

 
Trabzon'a Haber Gönderdi
G.Saray'ın golcüsü eski takım arkadaşı Volkan aracılığıyla Trabzonspor'a haber gönderdi. Galatasaray’da umduğu kadar şans bulamayan Sercan Yıldırım, Trabzonspor'a gitmek için can atıyor.
10 Temmuz 2012 Salı 21:34

 
Trabzonspor Öztürk'ü kutladı
Yayımlanan mesajda''Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Akçaabat Sebatpor'da, kulüp başkanlığına yeniden Zeki Öztürk seçildi. Öztürk ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyor, Akçaabat Sebatspor'a başarılar diliyoruz.''
21 Ekim 2010 Perşembe 17:29

 
"Hazırız, Hedefimiz Üst Sıralardır"
Bu sene göreve gelen Yıldızlıspor'un Teknik Direktörü Fikret Acuner, takımı hakkında bilgi vererek, hedeflerinin üst sıraları zorlamak olduğunu kaydetti. Bu seneki nihai hedeflerinin, Trabzon'daki futbolseverlere güzel bir futbol seyrettirmek olduğunu dile getiren Acuner şu sözleri sarfetti: "Yıldızlıspor'un bu sene daha önceki yıllarda olduğu gibi yine belirlemiş olduğu hedef doğrultusunda çalışmalar yapılıyor. Hedefimiz Trabzon'da seyircilere güzel bir futbol izlettirmek. Fair-Play adına sahada sonuca dayalı değil, futbola dayalı bir oyunu izleyicilere izlettirmek. Oynadığımız sahanın çevresinin, tribünlerinin önemi yok bizler için. Bizim için, sahada görev alan arkadaşların izleyicilere k
21 Ekim 2010 Perşembe 17:22

 
Yedek kalmaya gelmedim
Diyarbakırspor'dan transfer edilen Barış Ataş, hocanın vereceği her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade etti. Takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirten genç oyuncu, "Burada ortam çok iyi. Kamp biraz yorucu geçiyor ama bunu iyi değerlendirmeliyiz. 10 yıldır ön libero oynuyorum. Ancak hocam sağ veya solda oynatsa bile, görevimin hakkı neyse onu veririm. Trabzonspor'a yedek kalmaya gelmedim" diye konuştu.
12 Eylül 2010 Pazar 17:32

 
Akçaabat Devlet Hastanesi'nden Moral Gezisi
Akçaabat Devlet Hastanesine bağlı, tüm personel düzenledikleri gezi ile moral buldu. Başhemşire Safiye Ertem ve Başhemşire yardımcısı Emsal Kadıoğlu'nun düzenlediği geziye hastane çalışanları katıldı. Hastane olarak 3.sü düzenlenen gezide başta Zigana Dağı olmak üzere Limni Gölü'nü gezen hastane personeli buradaki eşsiz güzellikleri görme imkânı bulmanın yanı sıra stres attı. Gün boyunca işten uzaklaşığp gönüllerince eğlendiler. Başhemşire yardımcısı Kadıoğlu gezi ile ilgili yaptığı açıklamasında; " Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan arkadaşlarımızla hafta sonunu gezi ile değerlendirmek moral açısından son derece isabetli oldu. Bu tür gezileri bundan sonra da düşünüyoruz. Mesai arkada
12 Eylül 2010 Pazar 16:25

 
Akçaabat Devlet Hastanesi'nden Moral Gezisi
Akçaabat Devlet Hastanesine bağlı, tüm personel düzenledikleri gezi ile moral buldu. Başhemşire Safiye Ertem ve Başhemşire yardımcısı Emsal Kadıoğlu'nun düzenlediği geziye hastane çalışanları katıldı. Hastane olarak 3.sü düzenlenen gezide başta Zigana Dağı olmak üzere Limni Gölü'nü gezen hastane personeli buradaki eşsiz güzellikleri görme imkânı bulmanın yanı sıra stres attı. Gün boyunca işten uzaklaşığp gönüllerince eğlendiler. Başhemşire yardımcısı Kadıoğlu gezi ile ilgili yaptığı açıklamasında; " Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan arkadaşlarımızla hafta sonunu gezi ile değerlendirmek moral açısından son derece isabetli oldu. Bu tür gezileri bundan sonra da düşünüyoruz. Mesai arkada
12 Eylül 2010 Pazar 16:22

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur