Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Gine Büyükelçiliğinden Trabzon’a çağrı var HEKİM KRİZİ DERİNLEŞİYOR TRABZON EN YAŞANABİLİR ŞEHİRLER ARASINDA ÇITAYI YÜKSELTTİ AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ HALK OYUNLARINDA BÖLGE ŞAMPİYONU BAŞKAN KALKIŞIM PLAY-OOF İÇİN NE DEDİ ULAŞIM ZAMLANDI HASTA VATANDAŞIN YOL SORUNUNU BÜYÜKŞEHİR ÇÖZDÜ Trabzon Üniversitesinden Sempozyum Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı BAŞKAN GENÇ’TEN TRABZONSPOR U19’A TEBRİK AKÇAABAT ANADOLU'DAN KTÜ'YE ZİYARET “Akçaabat Kızılay Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor" Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım’dan Taraftara Maça Davet İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlarına ziyaret Kanal İstanbul’un bir gün bile ötelenecek zamanı yok! Trabzonspor’un Efsane İsmi Dualarla Anıldı TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN TATLI İKRAMI BAŞKAN GENÇ’TEN DOHA BELEDİYESİ’NE ZİYARET AK Parti Çocukları Sevindirdi Geleceğin Teminatı Çocuklarımızla 23 Nisan Coşkusunu Paylaştık!
BAŞKAN KALKIŞIM PLAY-OOF İÇİN NE DEDİ
BAŞKAN KALKIŞIM PLAY-OOF İÇİN NE DEDİ
 
HEKİM KRİZİ DERİNLEŞİYOR
HEKİM KRİZİ DERİNLEŞİYOR
 
ULAŞIM ZAMLANDI
ULAŞIM ZAMLANDI
ÖRS:BİZİ YOK SAYDILAR
 

ÖRS:BİZİ YOK SAYDILAR

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs Dernekpazarı, Çaykara ve Of teşkilatlarına teşekkür ziyareti etti.

4 Temmuz 2018 Çarşamba 19:30
Yazdır

Dr. Hüseyin Örs Of'ta yaptığı konuşmada "Her parti için seçimde adil ve eşit yarışma ortamı olmalıdır. Ancak İYİ Parti açısından bunlardan bahsetmek imkansız. TBMM'de grubu bulunan partilerin her biri devlet yardımı alırken, İYİ Parti tek kuruş Devlet yardımı almadan, kendi yağıyla kavrulmuştur" dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, iktidarın devlet imkanlarını kullanarak propaganda yaptığını iddia ederek" İktidar partisi adayları, devletin bütün imkanlarını kullanarak propaganda yaparken; en güçlü medya ambargosu İYİ Parti'ye uygulandı. Bizi yok saydılar. Yazmadılar, yazdırmadılar. Tüm engellemelere rağmen,  ilk kez seçime giren bir parti olarak parlamento seçimlerinde yüzde 10 civarında oy aldık." dedi.  24 Haziran seçimlerini "süper baskın seçim" olarak değerlendiren Dr. Hüseyin Örs sözlerini şöyle tamamladı "Bu Süper baskın seçimin nedeni, İYİ Parti'nin teşkilatlarının yerli yerine oturmasından önce seçim yapabilmek ve bu sayede İYİ Partinin hızla yükselişinin önüne geçmekti. Süper baskın seçim kararı alanlar, bu anlamda kısmen başarılı oldular.  Ama şunu da söyleyeyim ki; Ak Parti Trabzon'da 1 milletvekili kaybetti ve İYİ Parti'ye kaybetti.  İYİ Parti'yi görünmez kılmada başta iktidar olmak üzere birçok çevre etkili oldu. Bunları mazeret olarak değil durum tespiti olarak söylüyorum. Hiçbir güçlü maddi imkana sahip olmayan bir partinin yüzde 10 barajını aşması önemlidir. İktidar partisinin 8 puan kaybı var. 50 yıllık bir parti  yüzde 11'lik oy aldığı için seviniyor. CHP ise, milletvekili bazında kayıp yaşamış görünüyor. Bu yüzden İYİ Parti bu seçim de iyi imtihan vermiştir."

Anahtar Kelimeler: İYİ, Parti, Trabzon, Milletvekili, Dr, Hüseyin, Örs, Dernekpazarı, Çaykara, ve, Of, teşkilatlarına, teşekkür, ziyareti, etti,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1915 "Hilal-i Ahmer Cemiyeti"nin adı Kızılay olarak değiştirildi.
1915 Birinci Kirte Muhaberesi başladı.
1916 Kutülamare bölgesinde 5 aydır kuşatma altında bulunan İngiliz birlikleri teslim oldular.
1920 İstanbul Hükümeti Anadolu'da saltanatı devam ettirmek amacıyla Anadolu Fevkalade Müfettiş-i Umumiliği'ni yayınladı.
1920 Azerbaycan Sovyetler Birliği'ne katıldı (1991'de tekrar bağımsızlığına kavuşacaktır)
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur