Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
ORTAHİSAR HALK İLETİŞİM MERKEZİ’NDEN 7/24 KESİNTİSİZ HİZMET: 25 BİNİ AŞKIN ÇAĞRI CEVAPLANDI
 

ORTAHİSAR HALK İLETİŞİM MERKEZİ’NDEN 7/24 KESİNTİSİZ HİZMET: 25 BİNİ AŞKIN ÇAĞRI CEVAPLANDI

Ortahisar Belediyesi’nin dijital dönüşüm süreci kapsamında vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak adına kurduğu Ortahisar Halk İletişim Merkezi’nde (OHİM), kuruluşundan bu yana 25 bini aşkın çağrı cevaplandı ve binlerce talep çözüme kavuşturuldu.

22 Kasım 2025 Cumartesi 15:58
Yazdır

Başkan Kaya, “Her talep bizim için değerlidir ve bir an önce çözüme ulaştırılması sorumluluğumuzdur” dedi.

 

 


Ortahisar Belediyesi’nin dijital dönüşüm süreci kapsamında kurduğu Halk İletişim Merkezi (OHİM), vatandaşların talep ve şikâyetlerini hızlı bir şekilde iletebildiği en etkin başvuru kanallarından biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla kurulan ve kuruluşundan bu yana 25.812 çağrıyı cevaplayan OHİM aracılığıyla binlerce vatandaşın talebi doğrudan kayıt altına alındı. Bunun yanı sıra belediye ekipleri sosyal medya, WhatsApp ve yapay zekâ destekli sistem üzerinden iletilen bildirimler de düzenli olarak değerlendirerek müdürlük personeli tarafından çözüm sürecine dâhil edildi.

SOKAK HAYVANLARIYLA İLGİLİ İHBARLAR ZİRVEDE

Çağrı hattı ve diğer dijital kanallar üzerinden iletilen pek çok talep anında çözüme kavuşturulurken, detaylı inceleme gerektiren başvurular için 12.394 adet resmi talep kaydı oluşturuldu. Bu taleplerin önemli bir bölümünü; sokak hayvanlarıyla ilgili ihbarlar, temizlik ve çevre düzeni bildirimleri, yol bakım–onarım talepleri ve zabıta denetimi başvuruları oluşturdu. En yoğun çalışma alanları ise Veteriner İşleri, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Zabıta ve Park ve Bahçeler müdürlükleri oldu.

VATANDAŞ İSTEDİĞİ ANDA ULAŞABİLİYOR

Vatandaşların OHİM’e en çok 444 6 589 numaralı çağrı merkezi ve aynı numaradan hizmet veren WhatsApp hattı üzerinden ulaştığı tespit edilirken, mesai saatleri dışında devreye giren yapay zekâ sistemi de; gelen bildirimleri anlık olarak kayıt altına alarak ilgili birimlere aktarıyor. Böylece Ortahisar Belediyesi, vatandaşın 7 gün 24 saat ulaşabildiği kesintisiz bir iletişim sunuyor.

BAŞKAN KAYA, BİZİM İÇİN HER TALEP BİR SORUMLULUKTUR

OHİM’in halkla belediye arasında güçlü bir bağ oluşturduğunu  ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Ortahisar’da vatandaşlarımızın sesine kulak veren, ihtiyaçlarına hızlı ve doğru şekilde çözüm sunan bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Halk İletişim Merkezimiz, kuruluşundan bu yana on binlerce çağrıyı yanıtladı ve dijital kanallardan gelen talepleri titizlikle kayda aldı. Oluşan 12 binin üzerindeki talep, halkımızın bu hizmete olan güvenini ortaya koyuyor. OHİM’le birlikte halkımızla güçlü bir bağ oluşturduk. Hem çağrı merkezi hem WhatsApp hem de yapay zekâ destekli sistemlerle 7/24 vatandaşlarımızın yanındayız. Her talep bizim için değerlidir ve çözüme ulaştırılması gereken bir sorumluluktur” dedi.

Anahtar Kelimeler: Ortahisar, Belediyesi’nin, dijital, dönüşüm, süreci, kapsamında, vatandaşlara, daha, hızlı, ve, kaliteli, hizmet, sunmak, adına, kurduğu, Ortahisar, Halk, İletişim, Merkezi’nde, (OHİM), kuruluşundan, bu, yana, 25, bini, aşkın, çağrı, cevaplandı, ve, binlerce, talep, çözüme, kavuşturuldu,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur