Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU TRABZON’DA EFSANELER EMİR YUŞA ATICI İÇİN SAHAYA ÇIKTI Başkan Aksoy: Kamyonetlerin kantara girmesi can çekişen arıcılığın sonu olacaktır Trabzon’da Denizde Meydana Gelen Patlama Paniğe Neden Oldu ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİNDEN; KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELEDE IRAP KAPSAMINDA KURUMSAL VE BİLİMSEL YAKLAŞIM ÖNERİSİ!... AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYESİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YAVUZ ŞANVER ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI GELİR TARİFESİ, OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Değerli basın mensupları, AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR Hıdırnebi Yaylası'nda ağaç budayan baba ve oğul uçurumdan yuvarlandı TÜRSAB'IN YENİ BAŞKANI TUNA OLDU! İlker Akıncı CHP Trabzon İl Başkanlığına Resmen Aday BAŞKAN GENÇ: “HER KÖŞEYE DOKUNAN PROJELERLE TRABZON’U YENİLİYORUZ” BAŞKAN KAYA: “ÖZEL DEĞERLERİMİZİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMA SORUMLULUĞUMUZ VAR” KENT KONSEYİ TOPLANAMADI Canbakkal’dan çağrı: “Hayal et, projene 300 bin TL kazan!” BAŞKAN GENÇ ANKARA'DA PROJELERİ GÖRÜŞTÜ ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARININ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI BELEDİYE 4 YENİ HİZMET ARACI ALACAK
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
 
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
TBMM Başkanı Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti
 

TBMM Başkanı Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TBMM Başkanı Kahraman, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

8 Eylül 2017 Cuma 21:31
Yazdır

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Büyükşehir Belediyesinin şeref defterini imzalayan Kahraman, “Kurban Bayramı için geldiğim bölgemde İstanbul’a hareket etmeden önce uğradığım Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gördüğüm yakınlık dolayısı ile memnuniyetimi ifade etmek isterim. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beyefendinin tecrübesi ve olgunluğu ile Trabzon’umuza birçok katkı sağladığı ve sağlayacağı muhakkaktır. Kendilerine ve şahsınızda çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum. Türkiye’miz önüne konan engelleri aşacak, tuzakları bozacak ve inşallah tarihi misyonuna uygun noktalara ulaşacaktır. Perdenin ardı perde-perdenin ardı perde, her engel aşıldıkça hedef daha ilerde. Cenab-ı Hak (c.c.) nice hizmetler nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

 

GÜMRÜKÇÜOĞLU

TABLOLARI GÖSTERDİ

Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında bulunan Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman tabloları ile ilgili olarak da TBMM Başkanı Kahraman’a bilgi aktaran Gümrükçüoğlu, “Fatih Sultan Mehmet Trabzon’u fetih etti, Yavuz Sultan Selim Trabzon’un sancak beyliğini yaptı, Kanuni Sultan Süleyman Trabzon’da doğdu ve 15 yaşına kadar bu şehirde yaşadı. Bu tablolar Belediyemizin başkanlık makamında her zaman vardı. 2004’te biz Trabzon il belediye başkanlığını kaybettik. O zaman ki makamda aynen asılıydılar ama çok üzülerek arz ediyorum ki dedelerimizin bu tabloları 2004 yılında kaldırılıp arşive atıldı. Rahmetli Tenzile annemiz 2004’te Trabzon’u sorduğunda Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman ‘anne Trabzon’u kaydettik” dediğinde çok üzülmüşlerdi. 2009 yılkında Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliği, sizlerin gayretleri ile Trabzon il belediye başkanlığını kazandık. Biz kazandığımızın ertesinde ilk vazife günümüzde bu tabloları arşivden aldık, temizleyerek yerlerine yerleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman bizleri aradığında ‘Trabzon artık Tenzile annemizin’ dedik” şeklinde konuştu.

 

‘BENİM DEDEM YOK’

DEMEK CAHİLLİKTİR

Tarihi hassasiyetlerinden ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’nu kutlayan TBMM Başkanı İsmail Kahraman ise, “Kökü olmayan ağaç olur mu? Saksıdaki bir ağaç ne kadar yaşar? Meyve verir mi? Bizim kökümüz var. Söğüt’te bir fidan dikildi. 400 çadırlık bir aşiret çınar oldu yayıldı, 3 kıtadan denize indi, dev oldu. Bunu sağlayan dedelerimizdir. ‘Benim dedem yok’ demek cahilliktir. İlmin sonu yok, inşallah ileri de cehalette bir son bulur. Tarihi hassasiyetlerinizden ötürü sizleri tekrar tebrik ediyorum, Trabzon’umuza nice hizmetleriniz nasip olsun diyorum” diye konuştu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, ziyaretlerinin anısına TBMM Başkanı Kahraman’a, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği meslek kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından telkariden üretilen ibrik ve tesbih takdim etti. Kahraman ise Gümrükçüoğlu’na kahve takımı hediye ederken, “Bir kahvenin 40 yıl hatırı var, bunun hatırı 80 yıl, çünkü bunlar çift” diyerek espri yaptı.

 

Anahtar Kelimeler: TBMM, Başkanı, Kahraman, Başkan, Gümrükçüoğlu’nu, ziyaret, etti
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur