Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU TRABZON’DA EFSANELER EMİR YUŞA ATICI İÇİN SAHAYA ÇIKTI Başkan Aksoy: Kamyonetlerin kantara girmesi can çekişen arıcılığın sonu olacaktır Trabzon’da Denizde Meydana Gelen Patlama Paniğe Neden Oldu ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİNDEN; KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELEDE IRAP KAPSAMINDA KURUMSAL VE BİLİMSEL YAKLAŞIM ÖNERİSİ!... AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYESİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YAVUZ ŞANVER ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI GELİR TARİFESİ, OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Değerli basın mensupları, AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR Hıdırnebi Yaylası'nda ağaç budayan baba ve oğul uçurumdan yuvarlandı TÜRSAB'IN YENİ BAŞKANI TUNA OLDU! İlker Akıncı CHP Trabzon İl Başkanlığına Resmen Aday BAŞKAN GENÇ: “HER KÖŞEYE DOKUNAN PROJELERLE TRABZON’U YENİLİYORUZ” BAŞKAN KAYA: “ÖZEL DEĞERLERİMİZİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMA SORUMLULUĞUMUZ VAR” KENT KONSEYİ TOPLANAMADI Canbakkal’dan çağrı: “Hayal et, projene 300 bin TL kazan!” BAŞKAN GENÇ ANKARA'DA PROJELERİ GÖRÜŞTÜ ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARININ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI BELEDİYE 4 YENİ HİZMET ARACI ALACAK
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
 
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
TOPLU HAREKETE SUÇ DUYURUSU
 

TOPLU HAREKETE SUÇ DUYURUSU

Kolektif, KESK ve bileşenlerinin Cumhurbaşkanı’na toplu hakareti yargıya taşındı

15 Aralık 2018 Cumartesi 18:35
Yazdır
Erdoğan Kırmızı Çizgimiz

AK PARTİ Trabzon İl Gençlik Kolları, beraberinde bazı ilçe başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a topluca hakaret eden Kolektif, KESK ve bileşenleri hakkında dün suç duyurusunda bulundu.  Milletvekili Salih Cora’nın da sonuna kadar yanında olduklarını belirten Küçükali, “Hakaretçileri ifşa ettiğimiz ve şikayet ettiğimiz için kimse bizi korkutamaz ve sindiremez. Recep Tayyip Erdoğan bizim kırmızı çizgimizdir.” dedi.

 

Uzun, Akıl Tutulması Yaşıyor

KÜÇÜKALİ, “KTÜ Öğrenci Kolektifi mensubu Berivan Bila’nın hakaretlerini mahkeme tarafından suç unsuru ilan edilmesine rağmen toplu halde basına karşı okuyan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden ve bunları destekleyen KESK Başkanı ile bileşenlerini esefle kınıyoruz.” dedi. Küçükali, durumu fikir özgürlüğü olarak yansıtan CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un ise akıl tutulması yaşadığını belirtti.

 

AK PARTİ Trabzon İl Gençlik Kolları, Yomra'daki Adliye binası önünde basın açıklaması yaparak KESK’in topluca yaptığı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren açıklamalarıyla suç duyurusunda bulundu. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sefa Küçükali, “KTÜ Öğrenci Kolektifi mensubu Berivan Bila’nın hakaretlerini mahkeme tarafından suç unsuru ilan edilmesine rağmen toplu halde basına karşı okuyan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden ve bunları destekleyen KESK Başkanı ile bileşenlerini esefle kınıyoruz.” dedi. Küçükali, durumu fikir özgürlüğü olarak yansıtan CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un ise akıl tutulması yaşadığını belirtti.

ÖNCE AÇIKLAMA ARDINDAN SUÇ DUYURUSU

Trabzon Adliyesi önünde bazı ilçe başkanlarının da katılımıyla basın açıklaması yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, “Karadeniz Teknik Üniversitesi Kolektif grubu tarafından Cumhurbaşkanımıza en ağır ifadelerle hakaret eden ve tutuklanan Berivan Bila’nın yapmış olduğu bu eylemi masum bir gazetecilik örneğiymiş gibi gösteren, iftiraları ve hakaretleri özgürlük çerçevesi içerisindeymiş gibi anlatan, şahsın gazeteci olmadığı halde kendini gazeteci gibi lanse edip, söz konusu hazırlamış oldukları hakaret metnini Mahkeme tarafından suç unsuru ilan edilmesine rağmen toplu halde basına karşı okuyan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden ve bunları destekleyen KESK Başkanı ile bileşenlerini esefle kınıyoruz.” dedi.

CHP İL BAŞKANINA SERT SÖZLER

CHP İl Başkanı’nı da sert sözlerle eleştiren Küçükali, “CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un ise bu durumu fikir özgürlüğü olarak yansıtmasını akıl tutulması olarak görüyoruz. Berivan Bila’nın Sayın Cumhurbaşkanımızın da adını verdiği yazısında ise ‘kanlı katil’ ifadesini kullanması nasıl ifade özgürlüğü altına giriyor. Vatan haini Can Dündar’ın da paylaşımı destekler nitelikte. Bunca hakaret ve iftira dolu açıklamalar yapanlar gazetecilikten dem vurup, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesindeki ‘Her ferdin fikir ve fikirlerini açıklama hakkı ve hürriyeti vardır.’ hükmünün  ardına sığınıyorlar. Bu açıklamaları hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Elimizden geleni de hukuk mücadelesi çerçevesinde, yine insan hakları noktasında, sonuna kadar yerine getireceğimizi buradan ilan ediyoruz.” dedi.

Küçükali, Milletvekili Salih Cora’nın da yanında olduklarını belirterek, “Bilinmesini isteriz ki kimse bu hakaretleri ifşa ettiğimiz için, savcılığa ihbar ettiğimiz için ne bizleri ne Milletvekilimizi korkutamaz ve sindiremez. Ve yine bilinmesini isteriz ki Recep Tayyip Erdoğan bizim kırmızıçizgimizdir. Cumhurbaşkanımıza hakaret eden ifadelerle, nezaketsizlik sınırlarını ihlal edenler, o hudutta bizleri karşılarında her daim dimdik bulacaklardır. Burası değneksiz köy değildir, başıboş gezemezsiniz. Herkes yerini ve haddini bilecek.” diye konuştu.

Küçükali ve beraberindekiler daha sonra Adliye Binasına girerek KESK Dönem Sözcüsü Engin Nur, Mihriban Yıldırım, Berna Demirtaş, Haktan Özkan, Fatih İsak ve eylemi yapıp kimliği tespit edilemeyen diğer şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aydın GELLECİ

Anahtar Kelimeler: Kolektif, KESK, ve, bileşenlerinin, Cumhurbaşkanı’na, toplu, hakareti, yargıya, taşındı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur