Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
Trabzonlu milletvekili kupayı istedi
 

Trabzonlu milletvekili kupayı istedi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Süper Lig'in 2010-2011 sezonuna ait şampiyonluk kupasının Fenerbahçe'den alınıp Trabzonspor'a verilmesi gerektiğini iddia etti.

15 Kasım 2012 Perşembe 19:00
Yazdır

 

Üstün, ''Şike Davası Yargıtay'da. Bozulursa geri veririz'' dedi.

Komisyon'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2013 yılı bütçesi üzerinde görüşmeler sürüyor.

AK Parti'li Üstün, futbol takımlarındaki yabancı oyuncu kontenjanının çok olduğunu dile getirdi ve tesislerin adeta Afrikalı gençleri yetiştirmek için kullanıldığını söyledi.

Futbolcuların genç yaşta, yüksek miktarda ücret kazanabildiğini ve şöhret olabildiğini söyleyen Üstün, bu kişilerin geleceklerinin güvence altına alınması için yüksek primli emeklilik sistemi getirilmesini önerdi.

Trabzonlu olduğunu da ifade eden Üstün, Futbol'daki ''Şike Davası''na değindi. Üstün, mahkemenin 5 maçta şike yapıldığına hükmettiğini belirterek, ikinci oldukları 2010-2011 sezonunun şampiyonluk kupasının Fenerbahçe'den alınıp Trabzonspor'a verilmesi gerektiğini savundu.

Beşiktaş taraftarı olan CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, davanın henüz kesinleşmediğine dikkati çekti. Bunun üzerine Üstün, Aslanoğlu'na, ''Kupamızı versinler. Dava Yargıtay'da bozulursa geri veririz'' karşılığını verdi.

AK Parti'li bir milletvekilinin ''Kupa tartışmanın bütçeyle ne alakası var'' sözü üzerine Üstün, ''Teşvik de parayla oluyor'' dedi.

-Doping olaylarına dikkati çekti-

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, gençleri toplumun parçası yapmak için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere büyük önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Gençlerin bilgisayar ekranları karşısında yalnızlığa mahkum olduğunu ifade eden Çam, ''Sadece kindar değil, aynı zamanda ahlaklı, disiplinli, çalışkan, kardeşlik duygularıyla beslenen, kavgadan çok sevgiyi benimsemiş, kendine güveni tam, dürüst, özgür ve sağlıklı nesiller yetiştirmek hepimizin ortak görevi olmalıdır. Bu süreç içinde hepimiz elimizden gelen katkıyı yapmak zorundayız'' diye konuştu.

Londra Olimpiyat Oyunları'ndaki başarısızlığın yanında son yıllarda doping olaylarında artış olduğunu ifade eden Çam, bu durumun Türkiye'nin uluslararası prestijini olumsuz etkilediğini ve gençlere kötü örnek olduğunu vurguladı.

''Sportif başarıların devşirme sporcularda aranmaya devam edilmesi çıkmaz sokaktır'' diyen Çam, Türk kültürünü ve coğrafyasını temsil etmeyen bu sporcularla katılınan yarışmalardaki sonuçların Türkiye'nin gerçek sportif konumunu yansıtmadığını söyledi.

Bu durumun, hükümetin sportif yatırım ve eğitim konularındaki eksikliğini geçici çözümlerle kapatma tutumunu gösterdiğini savunan Çam, ''Kaldı ki bu devşirme sporcuların çok büyük bir bölümü ülkemizde bile yaşamamaktadır. Sadece yarışmalarda ay-yıldızlı formamızı giymektedirler. Bu durumun, gençliğimizin önünü açıcı bir çözüm olmadığı ortadadır'' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Gümüşhane, Milletvekili, Feramuz, Üstün, Süper, Lig'in, 2010-2011, sezonuna, ait, şampiyonluk, kupasının, Fenerbahçe'den, alınıp, Trabzonspor'a, verilmesi, gerektiğini, iddia, etti
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur