Trabzonspor Kulübü yöneticileriyle geçtiğimiz aylarda Trabzonspor’a katkı sağlayacak proje ve yatırımlarla ilgili Ankara’da önemli temaslarda bulunduklarını ifade eden Milletvekili Vehbi Koç “ Yapmış olduğumuz tüm girişimler ve görüşmeler meyvesini vererek Trabzonsporumuz’a geleceğe dönük önemli gelir getirici kaynakların temeli atılmış oldu.” dedi.
AK Parti olarak her zaman Trabzonspor’a destek verdiklerinin altını çizen Milletvekili Vehbi Koç “ İktidara geldiğimiz günden itibaren bakanından milletvekiline, belediye başkanından il başkanına, ilçe başkanından mahalle başkanına kadar her kademeden yöneticilerimizle her zaman Trabzonsporumuz’un yanında olduk ve destegimizi karşılıksız bir şekilde verdik. Bugün geldiğimiz noktada ise Trabzonsporumuza önemli gelir kapısı oluşturacak imzaların atılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimize ve kulübümüze hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Trabzonspor’un İstanbul’daki Kartal Tesisleri’nin olduğu alanda Emlak Konut GYO A.Ş. ile imzalanan protokolün Trabzonspor’un vizyon projelerinden biri olacağına inandığını söyleyen Milletvekili Vehbi Koç açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bir dünya kulübü olan Trabzonspor’un şanına yakışır şekilde; Trabzon Akyazı’da kulübümüze devredilen 177 bin metrekarelik arazide ve Kartal Tesislerinde bordo mavili renkler adeta yeniden doğacak. Tüm bu yatırımların Emlak Konut GYO A.Ş.’nin tecrübesiyle yapılıyor olmasından da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle destekleriyle her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Mustafa Levent Sungur’a, Emlak Konut Genel Müdürlüğü’ne ve Trabzonsporumuz’a bu yatırımların kazandırılmasında büyük gayretleri olan Kulüp Başkanımız Ertuğrul Doğan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.