Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
BB haberleri
 
TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği tarafından kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) 20. Yılı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Berlin’de kutlandı.
29 Nisan 2024 Pazartesi 00:33

 
Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibinden bir başarı daha.
Türkiyede Devlet Kurumlarımız içinde Doku Kültürü Laboratuvarı kurtararak Doku Kültürü Yöntemi ileTıbbi Aromatik bitkileri(Aronya,Mavi yemiş..vb) kitlesel olarak üreterek büyük bir başarıya imza atan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibimiz bir başarıya daha imza attı..
29 Şubat 2024 Perşembe 19:09

 
BAŞKAN ADAYI SERBEST: AKÇAABAT'IN GELECEĞİ İÇİN SORUMLULUK ALDIM
Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serbest, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek şehrin geleceği için projelerini paylaştı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:50

 
KAĞAN MUMCU ANKARA'DA
KAĞAN MUMCU BB PARTİSİNİN DÜZENLEDİĞİ ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI
14 Şubat 2024 Çarşamba 19:31

 
Akçaabat Şinik OSB Müteşebbis Heyet toplantısı yapıldı
Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı Trabzon Valiliğinde gerçekleştirildi.
25 Aralık 2023 Pazartesi 10:04

 
KBB UZMANI GELDİ
AKÇABAAT HAÇKALI BABA DEVLET HASTANESİNE KBB UZMANI GELDİ
8 Ağustos 2023 Salı 16:58

 
Talihsiz Hadiseyi Şiddetle Kınıyoruz
İlçemiz Atatürk Parkı’nda önceki gece gerçekleşen ve teşebbüs edenin soruşturulmaya devam edildiği talihsiz hadiseyi şiddetle kınıyoruz.
19 Temmuz 2023 Çarşamba 18:48

 
TTSO üyesi firmalar Expo Med Batum fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından 4. Uluslararası Tıbbi Cihaz, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı EXPO MED Batum’da stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:40

 
TTSO heyeti TOBB 79’uncu Genel Kurulu’na katıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve TOBB delegelerinden oluşan heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79’uncu genel kuruluna katıldı.
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:29

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Trabzon iş dünyasından TOGG teşekkürü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.
20 Mart 2023 Pazartesi 10:17

 
BBP il kongresi iptal edildi!
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası BBP Trabzon il başkan İl kongresinin iptal edildiğini açıkladı.
11 Şubat 2023 Cumartesi 18:36

 
Başkan Çelebi, AB Bilgi Merkezleri Ağı Projesi açılış toplantısına katıldı
TTSO - Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı Projesi Açılış Toplantısı ve ‘Dijital Çağın Becerileri’ Paneli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi.
27 Ocak 2023 Cuma 00:43

 
Mustafa Bak:Korkunun ecele faydası yoktur
14 Aralık 2022’de tüm Türkiye’nin de yakından takip ettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan davada İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesi YSK Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na 2 Yıl 7 Ay 15 Gün hapis cezası ve Siyasi Yasak kararı vermiştir.
19 Aralık 2022 Pazartesi 16:49

 
DKBB 2. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nin (DKBB) 2022 Yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında yapıldı.
30 Kasım 2022 Çarşamba 17:12

 
İmamoğlu, Binali Yıldırım ve Maden İşçilerini ziyaret etti!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yatan eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile AK Parti milletvekili Şamil Ayrım’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Aynı hastanede yatan, Bartın Amasra’da yaşanan grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisinin aileleriyle de bir araya gelen İmamoğlu, “Bu an itibariyle devletimizin her kurumu hem kaybettiklerimizin yakınlarına hem burada sizlerin yakınlarına her türlü kucağı açacaktır. Evlatlarınız, evlatları
27 Ekim 2022 Perşembe 00:02

 
İYİ Partili İbrahim Özkan'dan, Mustafa Bıyık ile ilgili dikkat çeken sözler!
Trabzon’da Yomra Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Trabzonspor Şampiyonluk Müzesinin açılışına katılmak üzere İstanbul’dan gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, 61saat’e çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
27 Eylül 2022 Salı 19:15

 
‘TIBBÎ VE AROMATİK BİTKİLER KOLEKSİYON BAHÇESİ’ HAYRAN BIRAKIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, peyzaj çalışmaları ile fark yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamında Botanik Park bünyesinde oluşturulan ve ilkbaharda hizmete açılan ‘Tıbbî ve Aromatik Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ görenleri hayran bırakıyor.
12 Ağustos 2022 Cuma 18:52

 
Şinik OSB Toplantısı Yapıldı
Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı Trabzon Valiliği'nde gerçekleştirildi.
6 Temmuz 2022 Çarşamba 17:02

 
İbb, 35 Okul Spor Salonunu Hizmete Açtı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda inşa edilen, 24 farklı ilçedeki, toplam 35 okul spor salonunun açılışlarını gerçekleştirdi.
8 Haziran 2022 Çarşamba 14:47

 
İMAMOĞLU AKÇAABATTA KONUŞTU
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon turunu, doğduğu yer Akçaaabat ve Yomra ileçelerinde noktaladı.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 23:22

 
BAŞKAN İMAMOĞLU TURGUT ÖZAL’I ANMA TÖRENİNE KATILDI
Türkiye Cumhuriyeti’nin 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 29’uncu yılında Anıt Mezar’ı başında anıldı. Anma törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, merhum Özal’ın kabri başında saygı duruşunda bulunup, dua okudu ve çelenk bıraktı.
17 Nisan 2022 Pazar 10:35

 
İMAMOĞLU’NDAN ‘YARDIM KİOSKU’ YANITI: KENDİNE ÇARPIŞMA ALANI OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLARA ALLAH AKIL VERSİN
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ tarafından tepeden tırnağa restore edilen ve yeni çehresine kavuşan tarihi Üçüncü Ahmet Çeşmesi’nde incelemelerde bulundu.
4 Şubat 2022 Cuma 17:04

 
İMAMOĞLU: EN ÇOK İHTİYAÇ DUYULAN ŞEY İŞSİZLİĞİN AZALTILMASI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Enstitü İstanbul İSMEK’in 4 Ekim’de hizmete giren ‘Maltepe Mutfak Sanatları Okulu’nu ziyaret etti.
2 Aralık 2021 Perşembe 16:32

 
Rektör Uzun, canlı yayında yükseköğretimde kalite süreçlerini anlattı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, BBN Türk’te İletişim Uzmanı İsmail Yolcu’nun sunduğu “Kırmızı Kalem” programına konuk olarak yükseköğretimde kalite süreçleri konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
8 Kasım 2021 Pazartesi 17:52

 
KTÜ ile Belediyelerimiz İş Birliği İçin Toplandı
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) tarafından düzenlenen toplantıda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLAFAR) ile bölge belediyelerde görev yapan veteriner, ziraat mühendisi ve kimyagerler bir araya geldi.
15 Ekim 2021 Cuma 10:47

 
İMAMOĞLU’NUN ‘ÇILGIN PROJE’ SAYISI 32’YE ÇIKTI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bana sorarlar her zaman; ‘Aklınızda çılgın proje var mı’ diye.
28 Eylül 2021 Salı 18:06

 
GAZİLERDEN İMAMOĞLU’NA “MÜDÜRLÜK” TEŞEKKÜRÜ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “19 Eylül Gaziler Günü” öncesinde, gazi dernekleri yöneticileriyle bir araya geldi.
17 Eylül 2021 Cuma 17:00

 
İMAMOĞLU’NDAN ÖĞRENCİ YURTLARI HAMLESİ: 2021 EYLÜL’ÜNE KADAR HEDEF 5000 YATAK
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2006’da hizmete açılan, süreç içinde kullanım ömrünü tamamlayan Beyoğlu’ndaki yüzme havuzunu yeniden hizmete açtı.
15 Eylül 2021 Çarşamba 13:06

 
KKTC KÖKENLİ BAŞKONSOLOS’TAN İMAMOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, anne-babası KKTC’li olan Birleşik Krallık’ın yeni İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo’yu Saraçhane’deki makam odasında ağırladı.
12 Eylül 2021 Pazar 18:35

 
EKREM İMAMOĞLU: TARİHE GEÇİYORSUNUZ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kent genelinde devam eden İBB’nin metro şantiyelerinde görevli amir ve şefleriyle bir araya geldi.
4 Eylül 2021 Cumartesi 09:18

 
BAŞKAN İMAMOĞLU:“UMARIM ASIRLIK CUMHURİYETİMİZE LAYIK BİR NESİL OLURUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla Taksim Meydanı Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törene katıldı.
30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:40

 
İMAMOĞLU, İBB’NİN KAHRAMANLARI İLE PİKNİK YAPTI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm küçük küçük endişe içinde izinan orman yangınlarına karşı mücadele eden İBB'nin kahraman kişilik ve aileleriyle bir araya geldi.
24 Ağustos 2021 Salı 00:41

 
Destici Trabzon'da gündemi değerlendirdi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Trabzon'a geldi
22 Ağustos 2021 Pazar 00:54

 
KITALARI BULUŞTURAN YARIŞ BU PAZAR YAPILACAK
Her yıl büyük heyecana sahne olan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı İBB’nin desteğiyle 33. kez düzenlenecek. Covid-19 tedbirleri ile 22 Ağustos Pazar günü düzenlenecek yarış 2 bin 500 yüzücünün katılımıyla gerçekleşecek.
20 Ağustos 2021 Cuma 00:58

 
KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU, FELAKETİ YAŞAYAN BOZKURT’TA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayancık’ın ardından sel felaketinde, en büyük can ve mal kaybının yaşandığı Bozkurt ilçesinde de vatandaşların acılarına ortak oldu.
15 Ağustos 2021 Pazar 15:23

 
İMAMOĞLU’NDAN PARTİZANLIK GÖNDERMESİ:“BİZE OY VERSİN VERMESİN 16 MİLYONA METRO YAPIYORUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski yönetimin 2017’de başlatıp, ödenek yetersizliğinden 2 kez durdurduğu, kendilerinin kredi bulup, 2019’da yeniden başlattığı Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı’nda düzenlenen törende konuştu.
10 Ağustos 2021 Salı 16:14

 
MARMARA DENİZİ ZİRVESİ YARIN BAŞLIYOR
İBB İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA), Marmara Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenleyeceği Marmara Denizi Zirvesi yarın başlıyor.
9 Ağustos 2021 Pazartesi 00:31

 
İMAMOĞLU: “YANGINLARDA SORUMLULUĞU BELEDİYELERE PAS ETME ÇABASI ACİZLİK”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2017’de başlatılıp finansman yetersizliği nedeniyle 2018’de durdurdurulan Rumelihisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı’nda ray kaynatma işlemini gerçekleştirdi.
6 Ağustos 2021 Cuma 07:32

 
İMAMOĞLU: “BALKANLAR’DA GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Balkanlar’da kurban kesim organizasyonu gerçekleştirdi. Üsküp ile Saraybosna’da 50 büyükbaş ve 300 küçükbaş hayvanın kesildiği organizasyonda, kurban etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Başkan İmamoğlu, kardeş Balkan coğrafyasında gönüller yapmak istediklerini söyledi.
23 Temmuz 2021 Cuma 20:26

 
İMAMOĞLU’NDAN DUYGULANDIRAN ÖZKAN SÜMER MESAJI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Vakfı’nın Özkan Sümer için düzenlediği anma ve ödül törenine bir video mesajı ile katılım sağladı.
16 Temmuz 2021 Cuma 00:39

 
BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN KARİC’E DESTEK SÖZÜ
“SARAYBOSNA’DAKİ OSMANLI KALESİ’Nİ İBB RESTORE EDECEK”
9 Temmuz 2021 Cuma 10:30

 
FATİH VE KANUNİ, İBB’DE BULUŞTU
İBB, 7. Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet’in portresinden sonra, 10. Padişah Kanuni Sultan Süleyman’ın tablosuna da ev sahipliği yapmaya başladı.
23 Haziran 2021 Çarşamba 17:01

 
YEM DESTEĞİ İBB’DEN HALK SÜT ÜRETİCİDEN
İBB, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan İstanbullu üreticilere süt yemi desteğine başlıyor. Destekle üreticinin en büyük gider kalemi olan yem masrafı azaltılacak, üretilen süt de İstanbul’un çocuklarına dağıtılacak.
8 Haziran 2021 Salı 10:54

 
İMAMOĞLU: KARADENİZ’İN SUYUNA SEVDAM BAŞKADIR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de, Beton Kanal’ın hafriyatının dökülmesinin planlandığı Karaburun sahilinde incelemelerde bulundu.
2 Haziran 2021 Çarşamba 00:51

 
İMAMOĞLU: “ÇIKAR GRUPLARINA FIRSAT VERMEYECEĞİZ”
İBB iştiraki KİPTAŞ, 50 yıldır çözülemeyen sorunu çözdü ve Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi’nde kentsel dönüşümü başlattı.
25 Mayıs 2021 Salı 12:01

 
İMAMOĞLU, SİLİVRİ’DEN “EŞİTLİK” MESAJI VERDİ: “EŞİT HİZMET ALAMADIM; BAŞKASINA YAŞATIR MIYIM”
İBB, 2009’daki sel felaketinden sonra kullanılmaz hale gelen, merhum futbolcu Müjdat Gürsu’nun adının verildiği Silivri’deki stadı ve spor kompleksini, 25 milyon liralık yatırımla yeniledi.
20 Mayıs 2021 Perşembe 18:28

 
İMAMOĞLU: “BİR ODAYA KAPANANLARIN DEĞİL, HERKESİN FİKRİ BİZE EN DOĞRU YOLU GÖSTERECEKTİR”
Geçtiğimiz şubat ayında kurulan İstanbul Ulaşım Platformu, ilk çalıştayını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve konu paydaşlarının geniş katılımlarıyla gerçekleştirdi.
18 Mayıs 2021 Salı 10:41

 
İMAMOĞLU’NDAN “NEREDE O ATLAR” SORUSUNA YANIT: “TARIM BAKANI; ÇIKIP AÇIKLAMA YAPSANA”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fox TV'de canlı yayınlanan “Çalar Saat” programında, gazeteci İsmail Küçükkaya’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dahil olduğu “Adalar’daki atlar” konusuyla ilgili sorusunu yanıtladı.
11 Mayıs 2021 Salı 14:48

 
İmamoğlu'ndan Soylu'ya "Bence Suç" yanıtı: Milletimiz uzun yıllardır ilk defa güldü
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin, Fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesi ziyareti sırasında elleri arkada görüntülerden dolayı hakkında başlatılan incelemeyle ilgili sorularını yanıtladı.
9 Mayıs 2021 Pazar 13:15

 
İMAMOĞLU: İLK PROJE İNCİRLİ-BEYLİKDÜZÜ METRO HATTI OLACAK
İBB ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında “Yeşil Şehir Aksiyon Planı Mutabakat Metni” imzalandı.
3 Mayıs 2021 Pazartesi 17:06

 
İMAMOĞLU’NDAN MÜZEYYEN TEYZE’YE “VEFA” ZİYARETİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, aday olarak yarıştığı seçim kampanyasının 24 Mart 2019’daki Gaziosmanpaşa durağında, ilginç bir olay yaşadı.
25 Nisan 2021 Pazar 17:22

 
İMAMOĞLU, 23 NİSAN’IN 101’NCİ YILDÖNÜMÜNDE TAKSİM’DEYDİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan’ın 101’nci yıldönümünde, Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.
23 Nisan 2021 Cuma 13:58

 
İmamoğlu, ailesinin sağlık bilgilerini paylaştı
Trabzon'a gelerek eşi Dilek İmamoğlu'nun annesini son yolculuğuna uğurlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüse yakalanan ailesinin son durumunu paylaştı.
15 Nisan 2021 Perşembe 17:00

 
İBB PİDESİNDE GRAMAJ AYNI FİYAT 1,5 LİRA
İBB’den Ramazan ayına müjdeli merhaba. İHE, Ramazan ayı boyunca piyasa ile aynı gramajda pide üretimi yapacak. Ancak, 4 lira yerine 1,5 liradan satacak. Haberi sosyal medya hesaplarından paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, “en sağlıklı ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz” dedi.
7 Nisan 2021 Çarşamba 10:56

 
İBB BİLİMSEL DANIŞMA KURULUNDAN ACİL TEDBİR ÖNERİLERİ
Pandemi kaynaklı ölümlerle vaka sayılarının kaygı verici seviyeye ulaşmasının ardından İBB Bilimsel Danışma Kurulu, acilen alınması gereken tedbirleri açıkladı.
3 Nisan 2021 Cumartesi 10:44

 
İMAMOĞLU, İBB’DE 45 BİN EMEKÇİYİ KAPSAYAN TOPLU SÖZLEŞMEDE KONUŞTU: “EMEK YARIŞINDAYIZ”
İBB ve kurumlarında örgütlü sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
19 Mart 2021 Cuma 10:04

 
İMAMOĞLU: “KADIN CİNAYETLERİNİ KONUŞMAKTAN UTANÇ DUYUYORUM. KADINLARI İKİNCİ PLANA ATAN ANLAYIŞLA YOL YÜRÜMEK MANTIKSIZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yerel Eşitlik Eylem Planı Protokolü” ile “Osmanlı İstanbul’unda Kadın” ve “Cumhuriyet İstanbul’unda Kadın” kitapları için düzenlenen tanıtım toplantılarında konuştu.
7 Mart 2021 Pazar 16:44

 
BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN TEKİRDAĞ ÇIKARMASI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, perşembe mesaisini Tekirdağ’a ayırdı.
5 Mart 2021 Cuma 09:19

 
İMAMOĞLU C40 ZİRVESİ’NDE KONUŞTU: “BÜYÜK DEĞİŞİMİN AKTİF PARÇASI OLMAK İSTİYORUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kovid-19 sonrası ekonomik iyileşme süreci ve iklim değişikliği eylemlerinin ele alındığı, “C40 Büyük Kentler İklim Liderlik Grubu”nun (C40 Cities) düzenlediği çevrimiçi toplantıda konuştu.
2 Mart 2021 Salı 08:11

 
Erdoğan’dan İmamoğlu’na Trabzon esprisi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın cenaze töreninde 15-20 dakikalık sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.
19 Şubat 2021 Cuma 16:57

 
İMAMOĞLU: “İBB ÇATISI ALTINDAKİ VARLIĞI KALICI OLACAK”
Başkan Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi’nin 15 Ekim 2020’de aldığı kararla Şehir Tiyatroları’na devredilen Şişli’deki Kenter Tiyatrosu’nda incelemelerde bulundu.
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:22

 
KAR KALINĞI 30 CM’E KADAR ÇIKTI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre yoğun ve etkili kar yağışı sonucunda kentin yüksek ve kırsal bölgelerinde kar kalınlığı 30 cm’e kadar ulaştı.
15 Şubat 2021 Pazartesi 17:25

 
İBB'DEN 63 BİN 236 ÜNİVERSİTELİYE EĞİTİM YARDIMI
İBB ÖĞRENCİNİN YANINDA
13 Şubat 2021 Cumartesi 10:49

 
İMAMOĞLU: “2029 HEDEFİMİZ 622 KİLOMETRE RAYLI SİSTEM”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Raylı Sistemlerde Büyük Hamle” toplantısında konuştu. “Bu kenti yıllarca yönetenler, şehrin bu en büyük ve en hayati sorununu çözmek yerine, tam bir israf düzeni kurmuşlardı” diyen İmamoğlu, “23 Haziran 2019’da görevi teslim aldığımızda, İstanbul’da, duran hatlar dahil, toplam 12 raylı sistem hattının uzunluğu 140,90 kilometre idi. Bir gecede ihale edilmiş olan 7 hat, 29 Aralık 2017’de bir yazıyla durdurulmuştu.
7 Şubat 2021 Pazar 15:11

 
Bölgemizin En Büyük Kur'an Kursu Yükseliyor
Abdülhamit Han Kur'an Kursu ve Camii Külliye İnşaatının son etabı olan Cami kısmında kubbe betonu atılmaya başlandı.
7 Şubat 2021 Pazar 13:42

 
İMAMOĞLU: “ALLAH HERKESE KAHVECİ GİBİ HİZMET EDEBİLMEYİ NASİP ETSİN”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adnan Kahveci’nin vefatının 28. yılında gerçekleştirilen anma etkinliğine katıldı.
6 Şubat 2021 Cumartesi 07:27

 
İMAMOĞLU: “BİRİNCİ SIRAYA YOKSULLUKLA MÜCADELEYİ KOYUYORUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler Zafer Mahallesi’ndeki semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaf ile yaşadıkları ekonomik sorunları yüz yüze konuştu.
30 Ocak 2021 Cumartesi 17:26

 
MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE
İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği 1000 taksi projesi, değerlendirilmek üzere alt komisyona havale edildi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:20

 
İBB YETENEK GELİŞİMİNDE DÜNYANIN EN İYİSİ
İBB, insan kaynakları alanında en güvenilir global otorite olan Association for Talent Development (ATD) tarafından en prestijli ‘The BEST’ ödülüne layık görüldü.
23 Ocak 2021 Cumartesi 17:29

 
“HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN SOKAKTA YATMASINI KALDIRAMAYIZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soğuk kış günlerini sokakta geçirmemeleri için korumaya alınan evsiz vatandaşları, Florya’daki kampta ziyaret etti.
22 Ocak 2021 Cuma 19:35

 
Rektör Uzun, Nijerya’nın Kebbi Eyaleti yöneticileriyle bir araya geldi
Nijerya’nın Kebbi Eyaleti Yüksek Öğretim Komisyonu Delegesi Prof. Dr. Mukhtar Umar Bunza ve beraberindekiler, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
14 Ocak 2021 Perşembe 19:11

 
Özel 7M Hastanesi bakan Soylu'nun katılımıyla açıldı!
Bakan Soylu: ''Tıbbın kitabını yazmış bir medeniyetiz!'' Trabzon’da Özel 7M Hastanesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla açıldı.
15 Ağustos 2020 Cumartesi 14:57

 
Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencileri meslek sahibi yapıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan, mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında özel program ve proje uygulayan okullar arasında yer alan Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, avantajlı eğitim programı, staj ve okul sonrası imkanlarıyla öğrencilerini bekliyor. Mezun olan öğrencilerin diplomaları meslekleri oluyor, erkenden iş ve çalışma hayatına atılıyorlar.
5 Ağustos 2020 Çarşamba 17:24

 
İBB Başkanı İmamoğlu'nun Yomra Ziyareti
İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU, YOMRA BELEDİYESİNDE KONUŞTU:YOMRA İÇİN GEREKLİ FEDAKÂRLIKLARI YAPACAĞIZ
30 Temmuz 2020 Perşembe 17:56

 
Çoruh Edaş’tan Dolandırıcılık Uyarısı
Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım hizmeti vermekte olan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.(Çoruh EDAŞ), şirket kimliğini ve şirket çalışanlarının bilgilerini kullanarak dolandırıcılık teşebbüsünde bulunulmasına karşı kamuoyunu bilgilendiriyor…
2 Temmuz 2020 Perşembe 10:47

 
BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN “ATAKÖY-İKİTELLİ METROSU” MÜJDESİ: “2021’DEN İTİBAREN İSTANBUL HALKINA KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kent içinde faaliyet gösteren 4 farlı metro hattı ve Marmaray ile entegre olacak Ataköy-İkitelli Metrosu için düzenlenen ray kaynatma törenine katıldı.
20 Mayıs 2020 Çarşamba 14:53

 
ELVEDA
Bir ramazan ayının sonlarına doğru yaklaşmış bulunmaktayız. Rabbim yaptığımız ibadetleri kabul eder inşaallah.
19 Mayıs 2020 Salı 16:11

 
BAŞKAN İMAMOĞLU: “MİNNET DUYDUĞUMUZ TOPRAKLARIN GÜZEL İNSANLARININ RUHUNA FATİHA OKUMAK SORUMLULUĞUMUZDUR”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çiçek koyup, ardından Sarıyer Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı açtıktan sonra, öğle saatlerinde Eyüpsultan’a geçti.
19 Mayıs 2020 Salı 15:35

 
İMAMOĞLU, YILIN İLK TOPLU İFTARINI METRO İNŞAATI ÇALIŞANLARIYLA YAPTI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geleneksel olarak vatandaş evlerinde yaptığı iftarları, bu yıl pandemi süreci nedeniyle gerçekleştirememişti.
13 Mayıs 2020 Çarşamba 09:17

 
Endemik bitki türlerinden tıbbi katma değer üretilecek
Bartın Üniversitesi, TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle Batı Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere ülkemizde yayılış gösteren endemik bitki türlerinden tıbbi katma değer üretmeyi hedefleniyor.
5 Mayıs 2020 Salı 17:25

 
Adil Karaismailoğlu Ulaştırma Bakanı oldu
Ulaştırma Bakanlığı görevini yürütecek olan Adil Karaismailoğlu, İBB'de yaşanan değişimin ardından görevinden istifa etmişti.
27 Mart 2020 Cuma 17:50

 
DKBB ENCÜMEN TOPLANTISI GÜMÜŞHANE’DE YAPILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Başkanlığını yaptığı Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB), şubat ayı encümen toplantısını Gümüşhane’de gerçekleştirdi.
28 Şubat 2020 Cuma 09:49

 
MUSTAFA DESTİCİ AKÇAABAT’A GELDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin eski il başkanı Yaşar Cihan’ın vefat eden eşi Nurten Cihan’ın cenaze törenine katıldı.
7 Ekim 2019 Pazartesi 10:58

 
İmamoğlu’na Şehit Eren Bülbül tepkisi
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gündüz, İBB Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'da HDP'ye yaptığı ziyarete sert tepki gösterdi.
4 Eylül 2019 Çarşamba 00:20

 
Ayvazoğlu:Milletin iradesi başımızın üstüne
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İBB Belediye Başkanı seçiminin sonucunu değerlendirdi.
24 Haziran 2019 Pazartesi 17:38

 
İSLAMDA YARDIMLAŞMA
Değerli Okurlarım;Öncelikle Rahmet ayı olan ramazan ayımız mübarek olsun. Tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce rabbimden temenni ederim.
21 Mayıs 2019 Salı 06:46

 
İBB'YE ATAMA YAPILDI
İstanbul Valisi İBB'ye kayyum olarak atandı!
7 Mayıs 2019 Salı 04:14

 
ADEM DEĞERMENCİ'DEN MUHSİN YAZCIOĞLU MESAJI
1461 Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı A.Buğra Değermenci Ölümünün 10.Yılında BBP Eski Lideri Muhsin Yazıcıoğlu İçin Anmas Mesajı Yayınladı.
25 Mart 2019 Pazartesi 19:14

 
Şinik OSB Toplantısı Yapıldı
Şinik OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı
27 Aralık 2018 Perşembe 18:42

 
Özel Güvenlik Görevlileri İçin 6 Maddelik Kanun Teklifi TBMM Sunuldu
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Özel güvenlik görevlilerine şehitlik ve gazilik hakkı verilmesi, fiili hizmet süresi zammı ve taltif gibi hakların yer aldığı 6 maddelik teklifi bugün TBMM Başkanlığına sunduk" dedi.
31 Ekim 2018 Çarşamba 18:02

 
İşte muhtemel 11'
Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında Trabzonspor, BB Erzurumspor'u konuk edecek. Bordo-Mavililerin BB Erzurumspor karşısına bu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor
19 Ekim 2018 Cuma 00:00

 
ŞİNİK OSB TOPLANTISI YAPILDI
Şinik OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı Akçaabat (Şinik) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı gerçekleştirildi.
16 Ekim 2018 Salı 18:06

 
18 KATİLE AĞIR MÜEBBET
FETÖ darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in şehit edilmesine ilişkin davada 18 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası çıktı. Kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir, “Bu devlet ve millet, hainlere hak eden cevabı verir, kahramanı da bilir” dedi.
20 Nisan 2018 Cuma 08:11

 
Trabzon Antalya’da tanıtılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB)tarafından düzenlenen 8. Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında Trabzon’u tanıtıyor. Fuara alanında uzman kişiler katılıyor.
29 Mart 2018 Perşembe 07:46

 
Saadet’i ele geçiremezler
SP Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti ile ittifak konusundaki açıklamalarına destek veren BBP Lideri Mustafa Destici’nin, Saadet Partisini de bu ittifaka katılma çağrısına sert tepki gösterdi.
30 Ocak 2018 Salı 18:05

 
ŞİNİK OSB ZİRVESİ YAPILDI
Şinik (Akçaabat) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı, Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.
17 Ocak 2018 Çarşamba 14:39

 
Yeni Başkanı Belli Oldu
Yeni İBB Başkanı AK Parti Adayı Mevlüt Uysal Oldu
28 Eylül 2017 Perşembe 19:03

 
Nazmiye Çam Cinayetinde Gelişme
Aşk yaşadığı gelini Nazmiye Çam’ı çocukları Ahmet ve Hasan Şükrü Çam ile birlikte öldürdüğü iddia edilen Ali Şükrü Çam hakkında mahkeme karar vermiş. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi Ali Yaşar Çam ve oğlu Hasan Şükrü Çam'ı tasarlayarak kasten öldürme suçundan müebbet hapse mahkum etti.
23 Nisan 2017 Pazar 14:35

 
Aile Eğitim Programları’nın ilki yapıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, UNICEF, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) protokolü ile başlatılan Aile Eğitim Programları’nın ilki gerçekleştirildi.
3 Nisan 2017 Pazartesi 18:41

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur