Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Enerji haberleri
 
BARÜ’de ‘Sürdürülebilir Gelecek’ hedefiyle adımlar atılmaya devam ediyor
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.
17 Aralık 2023 Pazar 19:16

 
BARÜ’nün ‘Enerji’ alanındaki projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen proje kapsamında yapılacak yeni çalışmalarla enerji alanındaki verimliliğin artırılması hedefleniyor.
20 Ekim 2023 Cuma 19:30

 
BARÜ’deki etkinlikte geleceğin güvenilir yakıtı ‘hidrojen’ konuşuldu
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen etkinlikte alanının önemli bilim insanlarının katılımıyla enerji dönüşümünün yükselen değeri hidrojenin önemi ve ülkemize katacağı değer konuşuldu.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:09

 
11. Kimya AR-GE Proje Pazarından BARÜ’ye ödül
Bartın Üniversitesinden (BARÜ) Öğr. Gör. Dr. Erkan Aksoy’un güneş ışığını elektrik enerjisine dönüştüren “Akıllı Pencere Sistemi” projesi “11. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı” yarışmasında ikincilik ödülü aldı.
12 Aralık 2022 Pazartesi 16:49

 
Çebi: Enerji en büyük silah
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, enerjide dışa bağımlılğın Türkiye’nin tam bağımsızlık anlayışına ters bir durum olduğunu söyleyerek “AK Parti hükümeti hem karada hem denizde dört bir koldan dev yatırımlarla enerji arayışlarını sürdürüyor.
13 Nisan 2022 Çarşamba 14:00

 
Trabzon İl Başkanından flaş uyarı: Dolar 20 TL'yi görebilir...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Enerji, turizm ve ihracat kayıplarının cari açığı 100 milyar dolara taşıyacağına dikkat çekerek:" Dolar 20 bandını görebilir."dedi.
23 Mart 2022 Çarşamba 17:28

 
Çoruh Edaş’tan Akçaabat’a 2 Milyon Lira Yatırım
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), kesintisiz enerji arzı hedefiyle yatırımlarına devam ediyor.
15 Mart 2022 Salı 12:53

 
KIŞ GELDİ DOĞA UYUDU
İlkbaharın canlandırıcı neşesi, yazın cezbeden enerjisi ve sonbaharın hüznünün ardından kış bir teselli gibi geliyor doğaya.
24 Aralık 2021 Cuma 18:26

 
Bartın Üniversitesinde enerji verimliliği maksimum düzeye çıkarılıyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın YEVDES projesi kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarında ilk 5'te yer alan Bartın Üniversitesinde verimliliğin artırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
19 Kasım 2021 Cuma 18:03

 
Bartın Üniversitesi ‘Enerji Verimliliği’ alanında 3 burslu doktora öğrencisi alacak
Bartın Üniversitesi’nde Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) “100/2000 YÖK Doktora Bursları Projesi” kapsamında ‘Enerji Verimliliği’ alanında doktora yapacak 3 öğrenciye burs verilecek.
22 Mart 2021 Pazartesi 18:09

 
Elektrik Fiyatlarına Zam
Enerji Piyasası Düzenle Kurulunun Resmi Gazete'de yayımlanan kararını takiben tedarik şirketlerine yapılan satışlarda fiyat 15,4894 kr/kWh olarak belirlenirken, genel aydınlatma kapsamında yapılan satışlarda 29,0000 kr/kWh olarak belirlendi.
1 Ekim 2020 Perşembe 00:10

 
Bartın Üniversitesi’nden 9 kişi YEVDES kapsamında eğitim alacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi (YEVDES) kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarından ilk 5'te yer alan ve 2 projesi desteklenmeye değer görülen Bartın Üniversitesi’nde 9 kişi proje kapsamında eğitim programına katılacak.
2 Temmuz 2020 Perşembe 18:42

 
Bartın Üniversitesi’nin 2 projesine daha YEVDES’ten destek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde yürütülen Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi (YEVDES) kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarından ilk 5’te yer alan Bartın Üniversitesi’nin 2 projesi Ar-Ge desteği alma başarısı gösterdi.
10 Haziran 2020 Çarşamba 10:49

 
Bartın Üniversitesi’nin güneş pilleriyle ilgili projesine TÜBİTAK’tan destek
Bartın Üniversitesi’nde yürütülecek TÜBİTAK projesi kapsamında güneş pillerindeki maliyetin düşürülmesi ve yenilenebilir enerji alanında genç araştırmacılar yetiştirilmesi hedefleniyor.
14 Mayıs 2020 Perşembe 00:32

 
Kutlubey Kampüsü’nün enerjisi artık çok daha güvenli ve sürdürülebilir
Bartın Üniversitesi’nin yeni yerleşkesi Kutlubey Kampüsü’ne sağlanan enerji konusunda Bartın Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalar tamamlandı.
20 Ağustos 2019 Salı 19:19

 
TÜRK MÜHENDİSLER YAPTI!
Türk Mühendisler uzun çalışmalar sonucu güneş enerjisi ile gidebilen tekne üretti. Güneş olmadığı zamanlarda standart seyir hızında bataryalarını kullanarak 6 saat gidebilen tekne sıfır karbon salınımı ile aynı zamanda doğa dostu.
14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:56

 
TİSKİ PROJESİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU
TİSKİ’nin içme suyu arıtma tesisinden elektrik üretme projesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yerel yönetimlere örnek gösterildi.
2 Mayıs 2019 Perşembe 16:01

 
AK PARTİ DÜZKÖY İLÇE KONGRESİ YAPILDI
AK Parti Düzköy 6. olağan ilçe kongresi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın katılımıyla gerçekleşti.
25 Kasım 2017 Cumartesi 15:50

 
YAZ SAATİ DEĞİŞİYOR MU?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'tan yaz saati ile ilgili önemli açıklamalar geldi.
21 Kasım 2017 Salı 19:11

 
Gedikli'den 29 Ekim Mesajı
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde çok değerli, çok büyük işler başardık. Bunu hatırlamazsak, gelecekte daha büyük işler yapma konusunda kendimizde yeterli enerjiyi bulamayabiliriz" ifadelerine yer verdi.
28 Ekim 2017 Cumartesi 17:37

 
Hurdadan Engelli Aracı Ürettiler
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri, hurdadan topladıkları malzemelerle güneş enerjisiyle çalışan engelli aracı üretti.
26 Eylül 2017 Salı 18:52

 
Trabzon her geçen gün daha da güzelleşiyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu; Devlet eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’na Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açılan Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme alanı ve restore edilen tarihi Belediye binasını gezdirdi.
5 Temmuz 2017 Çarşamba 20:30

 
Dev Proje Komisyondan Geçti
Trabzon’un hasretle beklediği 7 mega projeden ikisi büyük bir mesafe aldı. Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu’nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün TBMM Bilim, Sanayi Enerji, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’ndan geçti.
2 Haziran 2017 Cuma 09:24

 
Trabzonlular İstanbul'da buluştu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da yaşayan Trabzonlular ile buluştu.
15 Nisan 2017 Cumartesi 10:44

 
TTSO’dan Endonezya ile işbirliği protokolü
TRABZON, TTSO – Endonezya’da düzenlenen 31. Endonezya Ticaret Fuarı’na katılan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve beraberindeki heyet, enerji sektörüyle ilgili görüşmeler yaptı. Ayrıca Agung Suryamal West Java Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği protokolü imzalandı.
25 Ekim 2016 Salı 05:08

 
Karadeniz’de 108 HES’in yapımından vazgeçildi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Doğu Karadeniz’de 108 adet HES projesinin yapımından vazgeçilerek iptal edildiğini bildirdi.Milliyet gazetesinden Meriç Tafolar'ın haberine göre,CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun soru önergesini yanıtlayan Bakan Albayrak, şunları kaydetti:
23 Eylül 2016 Cuma 20:37

 
Pekşen’e ilginç gönderme...
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, enerji üreten katı atık tesisi kurulumu için Araklı ilçesi sınırları içerisinde 340 dönüm arazinin Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından devralındığını söyledi.
7 Temmuz 2016 Perşembe 18:25

 
Geleceğin araçları KTÜ’de tasarlanıyor
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Enerji Teknolojileri Topluluğu (ETT), alternatif enerji çeşitleriyle ürettikleri taşıtlarla dikkat çekiyor.
26 Nisan 2016 Salı 21:14

 
Akçaabat'ta Elektrik kesintisi uygulanacak.
Çoruh EDAŞ Trabzon Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışması dolayısıyla Ortahisar, Akçaabat ve Sürmene ilçesine bağlı bazı mahallelerde enerji kesintisi gerçekleştirileceği belirtildi.
30 Mart 2016 Çarşamba 17:25

 
Gazprom, Türkiye’ye doğalgaz akışını azalttı
Enerji devi Gazprom’un Türkiye’deki alıcılarla fiyat konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle doğalgaz akışının azaltıldığı bildirildi.
25 Şubat 2016 Perşembe 09:49

 
Bakanlar Albayrak ve Soylu, yeni yıla maden ocağında girdi...
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Zonguldak'ta kömür madeni ocağında çalışan işçileri ziyaret etti.
1 Ocak 2016 Cuma 14:42

 
Tılıdz:En ucuz doğalgaz Türkiye’de.
Enerji Bakanı Taner Yıldız, Avrupa Birliği ülkeleri arasında en ucuz doğalgazın Türkiye’de satıldığını söyledi.
10 Mayıs 2015 Pazar 14:23

 
Adnan Günnar 'Rotamız 2023'
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla buluşmanın kendisine enerji verdiğini söyleyen Günnar, “Gemimiz rotasında tam yol ilerliyor. Rotamız 2023” dedi.
3 Mayıs 2015 Pazar 16:24

 
Elektrik kesintisinde istifa
Enerji Bakanı Taner Yıldız, geçtiğimiz hafta salı günü yaşanan elektrik kesintisi ile ilgili konuştu.
6 Nisan 2015 Pazartesi 10:04

 
Bakan Taner Yıldız'dan elektrik kesintisi açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 10.36 itibariyle sistemde çökme olduğunu, bazı illere elektrik verilemediğini belirterek, arızanın sebebinin araştırıldığını söyledi.
31 Mart 2015 Salı 16:37

 
Ahi Evren’e yeni üniteler
AHİ Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Sosyal Tesisleri, çok amaçlı salonu, Tüberküloz Servisi, Enerji Tasarruf Yatırımları, Uyku Laboratuvarı ve Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Üniteleri düzenlenen törenle açıldı.
6 Şubat 2015 Cuma 12:33

 
200 bin doğalgaz abonesine müjde!
Star gazetesinin haberine göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) aldığı kararın tebligatı şirketlere yapıldı.
16 Ocak 2015 Cuma 08:54

 
Elektrik ve doğalgaza zam var mı?
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'dan enerji fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklamalarda bulundu. Babacan, doğalgaza yaza kadar zam yapılmayacağını söyledi.
7 Kasım 2014 Cuma 17:37

 
Karadenizli sınır tanımıyor
Elektrik üretmeyi başaran Karadeniz insanı şimdi de temiz enerji kaynağı olarak güneşi keşfetti.
30 Eylül 2014 Salı 19:40

 
Trabzon'da İlçelere Doğalgaz Müjdesi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ile gerçekleştirdiği toplantıda Trabzon’un sahil kesiminde bulunan tüm ilçelere doğalgaz verilmesi için çalışmaların başlaması konusunda fikir birliğine vardı.
18 Eylül 2014 Perşembe 09:02

 
Çöpten Enerji Üreterek Ülke Ekonomisine Katkı Sağlayacağız
Çöpten Enerji Elde Edilmesi Konusunda İhale Aşamasına Geldik. Enerji Üreterek Hem Birliğimize Hem De Ülke Ekonomisine Katkı Sağlayacağız
5 Temmuz 2014 Cumartesi 13:02

 
“Gelecek Yıl Rüzgar Enerjisi İçin Lisans Başvurusu Yapacağız.”
Güneş Köleoğlu Doğan; “Gelecek Yıl Rüzgar Enerjisi İçin Lisans Başvurusu Yapacağız.”
1 Temmuz 2014 Salı 16:10

 
Soma'da Son Durum! Acı Liste Uzadı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Soma'daki maden faciasında bugün itibarıyla 299 işçinin cesedine ulaşıldığını bildirdi.
17 Mayıs 2014 Cumartesi 12:09

 
Soma maden kazası son durum bakan açıkladı
Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı giderek yükseliyor. Son durumu Enerji Bakanı Taner Yıldız açıkladı.
15 Mayıs 2014 Perşembe 09:30

 
Bakan Yıldız: 245 kaybımız var
Enerji Bakanı Taner Yıldız saat 18.50'de yaptığı açıklamada 245 kişinin hayatını kaybettiğini bellirtti. Bakan 'Amacımız işçi kardeşlerimize ulaşmak.' dedi.
14 Mayıs 2014 Çarşamba 21:30

 
Orköy Projesi Trabzon'da Ranta mı Dönüştü?
Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı, Orman Köy İlişkileri Daire Başkanlığı (ORKÖY) tarafından başlatılan orman üzerindeki baskının azaltılması ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması hedeflenen “Güneş Enerjisi ile Su Isıtma Projesi” ranta mı dönüşüyor. Proje ihalesi yandaş firmalara mı veriliyor.
15 Ağustos 2013 Perşembe 18:33

 
Bakan Yıldız Trabzon'da
Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde bugün gerçekleştirilen Gas ve Power 5. Türkiye Enerji Zirvesi’ne katılmak üzere kente gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, zirvenin ardından Vali Dr. Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.
6 Haziran 2013 Perşembe 22:08

 
Trabzon'un gülen yüzü yasa boğdu
Trabzon'un gülen yüzü, neşesi hiç bitmeyen enerjisiyle mutluluk timsali Uğur Takaoğlu bu defa sevenlerini yasa boğdu.
14 Nisan 2013 Pazar 15:10

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur