Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
BAŞKAN GENÇ: KATİL İSRAİL SOYKIRIMIN HESABINI VERECEK AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHVERENGİ KOKARCAYA KARŞI 9 İLÇEDE EŞ ZAMANLI MÜCADELE Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi İslam'ın İkinci Kaynağı "Hadis" adlı Panel Düzenlendi ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN SİVRİKAYA’YA ZİYARET Hüseyin Baş’tan Türk milletine tarihi çağrı Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
 
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
Tez haberleri
 
BARÜ’den Dr. Çiğdem Yerli, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülünü” aldı
Bartın Üniversitesinden (BARÜ) Öğr. Gör. Dr. Çiğdem Yerli, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Lisansüstü Tez ve Yayın Ödülleri kapsamında “Yılın Tezi Ödülü”nü almaya hak kazandı.
4 Ekim 2024 Cuma 17:44

 
TESOB’un projesiyle Trabzon’un ahşap hediyelik eşya sektörü gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından Mobilyacı İş adamları Derneği (MOBİAD) ortaklığıyla uygulanan Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Proje kapsamında 15 kadın, 15 erkek ve 5 özel gereksinimli bireye eğitimler verildi, istihdama katılmalarına ve iş kurmalarına destek sağlandı.
30 Temmuz 2024 Salı 19:42

 
Başkan Kara ve TESOB heyetinden Budapeşte Büyükelçiliğine ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (TESOB) Mobilyacı İş adamları Derneği (MOBİAD) iş birliğiyle uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” projesi kapsamında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye teknik gezi düzenleyen TESOB heyeti, Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçiliğini ziyaret etti.
27 Haziran 2024 Perşembe 20:10

 
BELEDİYE'DEN SAHİL BÜFE AÇIKLAMASI
Akçaabat Sahil Parkta, geçmiş yıllarda işgaliye ödemek suretiyle işletilen küçük büfeler veya tezgâhlar mevcuttu.
6 Haziran 2024 Perşembe 20:10

 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
AK Parti Ortahisar İlçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.
İlçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023 seçimlerinde yeniden bir fethe hazırlandıklarını söyleyerek “2023’te Türkiye yeniden kurulacak. Tüm engellemelere, oyunlara, kirli masa tezgâhlarına karşı AK Parti yeniden destan bir yazacaktır.” dedi.
4 Haziran 2022 Cumartesi 18:20

 
Bartın Üniversitesi’nde lisansüstü programların sayısı artıyor
Bartın Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde “Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezli Yüksek Lisans Programı” ile “Resim-İş Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı” açıldı.
19 Nisan 2021 Pazartesi 00:16

 
Bartın Üniversitesi öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-B projeleri başarısı
Bartın Üniversitesi öğrencileri tarafından “TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı” kapsamında hazırladığı 5 proje desteklenmeye değer bulundu.
3 Şubat 2021 Çarşamba 18:53

 
Bartın TSO ‘bölgesel odaklı’ çalışmalarda lisansüstü öğrencilere destek veriyor
Bartın Üniversitesi ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) arasında yapılan protokol kapsamında şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik tez çalışmaları yapan lisansüstü öğrencilerine teşvik fonu veriliyor.
8 Aralık 2020 Salı 18:30

 
‘Bölgesel odaklı’ tez çalışmaları için teşvik fonu başvuruları başladı
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) tarafından şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ana temasında tez çalışmaları yapan Bartın Üniversitesi’nin lisansüstü öğrencilerine verilecek teşvik fonuyla ilgili başvurular alınmaya başlandı.
3 Mart 2020 Salı 17:23

 
TBMM'de tarihi Libya oylaması
AK Parti ve MHP'nin desteğiyle Libya tezkeresi 184 ret oyuna karşılık 325 oyla Meclis'ten geçti.
2 Ocak 2020 Perşembe 08:25

 
AKÇAABAT FEN LİSESİN’DEN “AŞKIN SESİ MEVLANA” PROGRAMI
Mevlana haftası münasebetiyle 12.12.2019 Perşembe günü Erol Günaydın Kültür Merkezi’ nde ilçemizin güzide kurumlarından Akçaabat Fen Lisesi, Tasavvuf Müziği Konseri ve Hat-Tezhip sergisi gibi bir dizi etkinlik düzenledi.
13 Aralık 2019 Cuma 16:16

 
Şampiyonun tek hayali.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, yörede 'patpat' olarak bilinen tarım aracına kaptırdığı sol bacağını kaybeden folklorcu Muhammet Cihan (27) için arkadaşları sosyal medyada protez bacak alımı için kampanya başlattı.
13 Mayıs 2019 Pazartesi 05:22

 
İstanbul'u Trabzonlu başkanlar yönetiyor
Özellikle maç tezahüratlarında duyduğumuz 'Bize her yer Trabzon' sloganı gerçek oldu. İstanbul'da, yerel seçimlerin ardından 11 Trabzonlu başkan göreve başladı.
18 Nisan 2019 Perşembe 08:11

 
BALIKÇILAR 1 EYLÜL'Ü BEKLİYOR
Trabzon Balık Halinde balıkçı tezgahlarının çoğu boş olduğu gözlenirken, balıkçılar 1 Eylül’de başlayacak olan yeni av sezonu bekliyor.
25 Ağustos 2018 Cumartesi 18:21

 
TFF, Beşiktaş ve Trabzonspor Pfdk'ya Sevk Etti
TFF Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Kulübü "çirkin ve kötü tezahüratı", Trabzonspor da "saha olayları" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.
30 Ocak 2018 Salı 09:08

 
Irak ve Suriye Tezkeresi Meclis'ten Geçti
TBMM Genel Kurulu'nda, Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin süresinin 30 Ekim 2017'ye kadar uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi kabul edildi.
2 Ekim 2016 Pazar 15:50

 
Bu ülkenin ilk başkanı erdoğan'dır.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu:- "İster çatlasınlar ister patlasınlar. Bu sözümü hangi tezgaha kurarlarsa kursunlar. Bu ülkenin ilk halk oyuyla seçilen kişisi Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan ise ilk başkanı da Recep Tayyip Erdoğan'dır"
21 Nisan 2016 Perşembe 09:08

 
Hamsi 1 Liraya Düştü
havaların soğumasıyla Karadeniz hamsisi tezgâhta 1 TL’ye kadar geriledi. Birçok balıkçıda, 5 kilosu 10 TL’den satılan hamsi bazı balıkçı tezgâhında ise 1 TL’ye kadar geriledi.
3 Kasım 2015 Salı 17:40

 
Karadeniz'de Hamsinin Fiyatı Düştü
Karadeniz'de balıkçılar bol miktarda hamsiyle dönünce bu balığın tezgahtaki kilogram fiyatı 5 liraya kadar düştü
15 Eylül 2015 Salı 11:22

 
TBMM Genel Kurulu'nda oylama krizi
Suriye tezkeresi için olağanüstü toplanan Meclis'te milletvekili olmayan bakanların yemini ile ilgili oylamada kriz yaşandı.
3 Eylül 2015 Perşembe 16:54

 
Giresun'da fındıklar tezgaha indi
Giresun'da, fındık hasat sezonu öncesi bazı üreticiler, topladıkları yaş fındığı kilosu 10 liradan karayolu üzerindeki tezgahlarda satışa sunuyor.
20 Temmuz 2015 Pazartesi 18:20

 
Hurma Tezgahları Süslüyor
Trabzon’da Ramazan’ın gelmesiyle hurma tezgahlardaki yerini aldı.
18 Haziran 2015 Perşembe 10:50

 
HAMSİNİN YERİNİ MEZGİT ALDI
kar suyu yiyen hamsi Karadeniz’i tez terk etti; tezgahları denizlerin efendisi mezgit doldurdu.
2 Şubat 2015 Pazartesi 21:09

 
Fırtına PFDK'ya sevk edildi!
Trabzonspor, TFF tarafından Konyaspor maçındaki tezahüratlar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
12 Kasım 2014 Çarşamba 18:32

 
Yerli hamsi görücüye çıktı
Balıkçıların tezgahlarında vatandaşın uzun zamandır beklediği yerli hamsi yerini aldı.
21 Ekim 2014 Salı 12:22

 
Karadeniz'de palamut bereketi
Karadeniz’de bugünlerde Palamut bereketi yaşanırken tezgahlar bu sezon ilk kez Palamut ile şenlendi.
8 Ekim 2014 Çarşamba 17:29

 
Forbes en çok kazandıran 25 mesleği sıraladı.
EN ÇOK KAZANDIRAN MESLEK “ANESTEZİ”
20 Ağustos 2014 Çarşamba 18:22

 
CHP Bölge toplantısı yaptı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirterek, tabanın duyarlı olmasını istedi. Tezcan, “Türkiye parlamenter demokrasi ile mi yoluna devam edecek, yoksa parlamenter demokrasi ortadan kaldırılacak mı? 10 Ağustos’ta sandıkta bunu oylayacağız” dedi.
26 Haziran 2014 Perşembe 12:52

 
Yıldız alacağım
Eskişehirspor maçında Trabzonspor taraftarlarının, "Ağaoğlu bize bir yıldız al" şeklinde tezahüratlarda bulunduğu işadamı Ali Ağaoğlu, "Trabzonspor’a bir yıldız alacağım, söz veriyorum" dedi.
26 Kasım 2013 Salı 19:23

 
Trabzon Simidi Veresiye Oldu!
Trabzon Terminali yanında simitçi tezgahı bulunan Moradaoğlu, 50 kuruşluk simidi veresiye satıyor.
26 Haziran 2013 Çarşamba 09:11

 
Keşan’ın serüveni kitaplaştırıldı
Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nde tahta tezgâhlarda dokunan ve 2008 yılında Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından ‘Coğrafi İşaret’ mahreç işaretiyle tescillenen Geleneksel Çarşıbaşı Keşan El Dokumaları, Gazeteci Aydın Gelleci tarafından kitaplaştırıldı.
26 Şubat 2013 Salı 23:17

 
Van depreminin birinci yılı
-BAKAN BAYRAKTAR: “BU ACI, BİZE TÜRKİYE’NİN KARDEŞLİĞİNİ, İNSANLARIMIZIN KARDEŞLİĞİNİ, , BİRLİĞİMİZİ, DİRLİĞİMİZİ GÖSTERDİ” -VANLILAR BAKAN BAYRAKTAR İÇİN TEZAHÜRATI YAPTI
24 Ekim 2012 Çarşamba 14:29

 
Maç Boyu Rahat Durmadılar
Fenerbahçe taraftarı, Trabzonspor Kulübü Baºkanı Sadri ºener'e yönelik küfürlü tezahüratlar yaparken, Trabzonspor takımına da toplu halde küfür etti.
17 Nisan 2012 Salı 15:21

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1853 Kırım Savaşı başladı.
1911 Trablusgarp savaşında İtalyan yüzbaşı Carlo Piazza, Bingazi'deki Osmanlı siperleri üstünde tarihin ilk askeri keşif uçuşunu gerçekleştirdi. Piazza daha sonra ilk askeri amaçlı hava fotoğrafını da çekti.
1912 Birinci Balkan Savaşı'nda Osmanlı ve Sırp orduları arasındaki Kumanova Muharebesi başladı.
1915 New York'ta 25-30.000 kadın oy hakları için 5. ci caddede yürüyüş yaptı.
1926 Sovyetler Birliği'nde Leon Troçki ve Grigoriy Zinoviyev, Komünist Partisi Merkez Komitesi üyeliğinden çıkarıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur