Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU! SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR SEBAT GENÇLİK GALİP AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NDEN ‘BAHAR KERMESİ’ KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
ehre haberleri
 
AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU
Akçaabat, turizmin önemine vurgu yaparak ve yerel kültürü tanıtarak Turizm Haftası'nı coşkuyla kutladı. Belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle şehre, turizmin değeri anlatıldı.
19 Nisan 2024 Cuma 19:31

 
Aydın’dan bir müjde de Bahçecik Mahallesi’ne…
CEZAEVİ ARAZİSİNİNÇEHRESİ DEĞİŞECEK!
16 Mart 2024 Cumartesi 14:31

 
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE
Akçaabat Belediyesi’nce tadilat edilerek şehre kazandırılan tam donanımlı Spor Eğitim Merkezi’nde Akçaabat genelindeki tüm çocuklar doyasıya spor yapıyor.
29 Şubat 2024 Perşembe 15:14

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA HAVALİMANINDA GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçirdiği başarılı bel fıtığı operasyonun ardından bugün öğle saatlerinde şehre döndü.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:30

 
AKÇAABAT’TA SPOR EĞİTİM MERKEZİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda şehre kazandırılan Spor Eğitim Merkezi, büyük ilgi görüyor.
8 Kasım 2023 Çarşamba 18:41

 
AKÇAAABT’TAKİ YATIRIMLARI TEK TEK İNCELEDİLER.
Akçaabat, her geçen gün hayata geçirilen projelerle modern bir çehre kazanıyor; gelişimine hız veriyor.
5 Eylül 2023 Salı 18:18

 
BÜYÜKŞEHİR’İN PROJELERİNE MİLLETVEKİLLERİNDEN YAKIN İLGİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir ilk olarak şehre kazandırdığı ve kısa süre içerisinde hizmete alınacak vizyon projeleri, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç ile birlikte yerinde inceledi.
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:03

 
MODERN ŞEHİR AKÇAABAT İÇİN İŞ BAŞINDAYIZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat genelinde yaptığı yenileme, iyileştirme ve tadilat çalışmalarıyla Akçaabat’a modern ve fonksiyonel bir çehre kazandırıyor.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:24

 
ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi; gezinti, yürüyüş, seyretme, yeme ve içme ünitelerinden oluşan Ortahisar Belediyesi’nin Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nin şehre cazibe kazandıracağını söyleyerek “cam seyir terasları ve yürüyüş platformuyla ziyaretçileri şehrimizi farklı bakış açılarıyla seyredebilecek.” dedi.
21 Aralık 2022 Çarşamba 10:09

 
Soytemiz: Ortahisar güzelleşiyor
AK Parti Ortahisar İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Abdulkadir Soytemiz, Ortahisar Belediyesi tarafından şehre kazandırılan projelerle şehrin cazibesinin arttığını söyledi.
14 Aralık 2022 Çarşamba 15:43

 
Boztepe yeni bir kimliğe bürünüyor!
Ortahisar Belediyesi, Trabzon Akvaryum gibi şehre değer katacak ‘Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nde sona geldi.
8 Kasım 2022 Salı 17:54

 
Akçaabat’ta Rota 61 Şöleni Düzenlendi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat Belediyesi ve ROTA 61 Trabzon Motosiklet Derneği tarafından Trabzon Motosiklet Festivali Akçaabat’ta düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden bin motosikletçinin katıldığı ve 3 gün sürecek Motosiklet Festivali’ne Akçaabat Yaylacık sahilinden start verildi. Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in de motor kullandığı Motosiklet Festivali’nde kortej güzergahı ise şöyle; 1000 motorcu Akçaabat İnönü caddesinden şehre giriş yaparak Hamam Çimeni Kavşağından Trabzon istikametine doğru yol aldı.
28 Ağustos 2022 Pazar 15:00

 
Trabzon'da Uyuşturucu operasyonu
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı’nda da zehre geçit vermedi.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 17:55

 
BU CADDE TRABZON’UN ATAR DAMARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar ile trafiğe kapanan ve yayalaşan Kahramanmaraş Caddesi’nin şehre sağlayacağı katkılar ile alakalı açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dar bir merkeze sahip olan Trabzon’un bu caddenin trafiğe kapatılması ile ferahlayacağını dile getirdi.
10 Mart 2022 Perşembe 08:05

 
Of'a 17,5 milyonluk proje
Of Atatürk Bulvarı'nın çehresi değişiyor
13 Şubat 2022 Pazar 15:48

 
İMAMOĞLU’NDAN ‘YARDIM KİOSKU’ YANITI: KENDİNE ÇARPIŞMA ALANI OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLARA ALLAH AKIL VERSİN
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ tarafından tepeden tırnağa restore edilen ve yeni çehresine kavuşan tarihi Üçüncü Ahmet Çeşmesi’nde incelemelerde bulundu.
4 Şubat 2022 Cuma 17:04

 
TONYA'NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
TONYA'NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR Tonya’yı güzelleştirmek adına Tonya Belediyesi tarafından hazırlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan "Çevreci Sokaklar Projesi"nin çalışmalarına başlandı.
27 Ağustos 2020 Perşembe 19:47

 
“KÜÇÜK İŞLERİ BIRAK”
CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı küçük dokunuşlarla şehre hizmet ediyoruz diyor, bizde kendisine diyoruz ki küçük işleri bırak onlar belediyenin standart işleri büyük işlere, bu şehrin büyük projelere ihtiyacı var” dedi.
22 Mayıs 2020 Cuma 10:38

 
Zafonoz Caddesi’nde imar yolu yapılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor.
28 Ocak 2019 Pazartesi 00:43

 
Beşirli’de imar yolu yapılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor.
18 Ocak 2019 Cuma 19:22

 
KATLI OTOPARKTA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim(Tanjant Yolu) üzerinde şehre kazandırmakta olduğu Tam Otomatik Katlı Otoparkta çalışmalar tam gaz devam ediyor.
19 Kasım 2018 Pazartesi 16:18

 
Trabzon Botanik cazibe merkezi oldu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılarak 30 Ağustos’ta hizmete açılan Trabzon Botanik, aradan geçen 2 aylık sürede ziyaretçi akınına uğradı.
30 Ekim 2018 Salı 00:59

 
Beşirli Spor Temalı Park’ın yapım ihalesi gerçekleştirildi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Beşirli Spor Temalı Park’ın yapım ihalesi 26 Ekim’de gerçekleştirildi.
26 Ekim 2018 Cuma 13:52

 
Trabzon şehir merkezine ikinci meydan geliyor
Tarihi Karagöz Meydanını yeniden şehre kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu alanda bulunan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evinin Hacıkasım Mevkii’nde yapımına aralıksız olarak devam ediyor.
10 Ağustos 2018 Cuma 17:37

 
Böylesi Karadeniz’de yok
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandırmakta olduğu Tam Otomatik Katlı Otopark, Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olma özelliği ile öne çıkıyor.
5 Temmuz 2018 Perşembe 19:16

 
Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi yetenek avına çıktı
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandırdığı Müzik Akademisi yoğun ilgi görüyor.
28 Haziran 2018 Perşembe 16:25

 
KAZI BİTTİ TEMEL ATILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin büyük projelerinden biri olan Tarihi Karagöz Meydanının şehre kazandırılması için söz konusu alanda bulunan ve yıkılacak olan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevinin yerine yapılacak olan binaların yapımı için çalışmalar sürüyor.
1 Nisan 2018 Pazar 15:20

 
Ortahisar’a ikinci meydan geliyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon için dev bir adım daha atıyor. Ortahisar ilçesindeki tarihi Karagöz Meydanını yeniden şehre kazandıracak olan Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan okul ve öğretmenevinin Hacıkasım Mevkii’nde inşası için 13 Eylül’de ihaleye çıkıyor.
15 Ağustos 2017 Salı 09:14

 
Giresun Yazıcı Şaire Bir Birincilik Daha Kazandırdı.
Türkiye Sevdası Güzel Sanatlar Öncülüğü ve Türk Dünyası Kültür Sanat Etkinlikleri ile Ünlü Akçaabatlı Yazıcı Şair; Giresun Şehrengizi / Mustafa Yazıcı Deyişi ile bir Türkiye Birincilik Ödülü daha kazandı..
26 Mayıs 2017 Cuma 10:38

 
Trabzon Şehir Müzesi ziyarete açıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Trabzon Şehir Müzesi bugün gerçekleştirilen törenle ziyarete açıldı.
24 Şubat 2017 Cuma 19:48

 
Başbakan’ın Trabzon programı henüz netleşmedi.
20 Aralık’ta yapılacak olan AK Parti Trabzon il kongresi için Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şehre gelmesi bekleniyor.
12 Aralık 2014 Cuma 17:50

 
Volkan Canalioğlu bombaladı
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Volkan Canalioglu Bölge İdare Mahkemesi’nin Samsun’a kaydırılacağı iddiaları üzerine yaptığı açıklamada yine eski bakan Erdoğan Bayraktar'a övgüler yağdırarak ‘Erdoğan Bayraktar'ın bakanlığı sonrası şehre sahip çıkacak kimse kalmadı, vekilleri göreve davet ediyorum’ dedi.
30 Kasım 2014 Pazar 10:56

 
Yavuz Karan, proje tanıtım toplantısında ne dedi?
CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, 18 İlçe'nin Belediye Başkan adayı ve partililerin katılımıyla birlikte "Büyük Şehre Büyük Projeler" adıyla düzenlenen toplantıda projelerini anlattı.
26 Mart 2014 Çarşamba 20:24

 
ilçe başkanı ile dobra dobra
AK PARTİ HÜKUMETİ İLE TRABZON'UN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
28 Şubat 2014 Cuma 10:46

 
Final İçin Gittiler
Hentbolda Trabzon’u başarı ile temsil eden Akçaabat Tütünspor Yıldız erkek takımı sporcuları, Samsun’da oynanacak olan yarı final müsabakaları için bu şehre gitti.
12 Nisan 2013 Cuma 21:18

 
Revi: 2013 atılım yılı olacak
TRABZON İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, 2014 yılında İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi’nin bütün işlevlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devri yapılacağını belirterek, “2013’deki yatırım planlarımız, büyükşehre uygun bir şekilde planlanıp hayata geçirilecektir” dedi.
1 Ocak 2013 Salı 21:04

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur