Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI AKÇAABAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU CHP’DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI "OKUL-AİLE-ÇOCUK ÜÇGENİNDE SAĞLIKLI VE ETKİLİ İLETİŞİM" AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIN DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE: BAŞKAN KAYNAR'DAN 23 NİSAN MESAJI Çebi’den 23 Nisan mesajı MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
 
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
gayret haberleri
 
Hâlis bir niyet ve besmeleyle çıktık bu yola.
Bilgi, birikim ve becerilerimizi halkımızın hizmetine sunmak amacıyla bir gayrete giriştik."Adalet,liyakat,ehliyet,istişare"dedik.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:55

 
Gayretli Bypass Oldu
Ali Osman Gayretli Bypass Ameliyatı Geçirdi.
8 Kasım 2023 Çarşamba 19:19

 
Fındık hasatında önemli uyarı.Kalite ve gelir için bu şart!
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklama da;“yıl boyunca üreticilerimizin fındık bahçelerinden yüksek verim elde etmek için büyük gayretlerle budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları yaptılar ve hasat dönemine yaklaşmış bulunmaktadırlar.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:33

 
BİR İNSANLIK DRAMI BİLEREK ÖLÜME GİTMEK (GÖÇMENLER)
Yaşadığımız bu hayatta nelere şahit olmuyoruz ki; Bir yandan kendi zevkini tatmin etmek için 250bin dolar verip denizinin 2bin metre dibine inip kendi nefsini tatmin etmek için gayret gösterenler ve bu uğurda canından olanlar.
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:35

 
Şampiyon Gayretspor kupasını kaldırdı
İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta şampiyonluğunu daha önceden garantileyen Gayretspor şampiyonluk kupasını taraftarı önünde kaldırdı.
20 Haziran 2023 Salı 18:53

 
DEPREM GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkiler yaratan depremlerin ardından üstün gayret gösteren gönüllülerle bir araya geldiler.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:24

 
BİZİM "YAVUZ"
İnsan yergiye de övgüye de mazhar olur ancak bu bir gayretin değil duruşun sonucu olur.
23 Mart 2023 Perşembe 11:30

 
Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir.
Aralık ayı ilçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir. Tüm AK Parti neferleri bu ideal uğrunda şehrimizin her bir köşesinde gönüllere misafir oluyorlar, vatandaşlarımızla hasbihâl ediyorlar, istek ve taleplerini dinliyorlar.” dedi.
30 Aralık 2021 Perşembe 17:33

 
GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM
Her alanda vatandaşın yanında olmaya gayret eden Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gönüllere dokunmaya devam ediyor.
21 Aralık 2021 Salı 11:03

 
AKÇAABAT’TA BAL VERİMİNİ ARTIRACAK PROJEDE İLK FİDANLAR DAĞITILDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ; “ Akçaabat’lı üreticilerimizin gelir seviyesini ve yaşam refahını artırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini canla başla çalıştıklarını ve bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
24 Eylül 2021 Cuma 18:05

 
ANADER'den Trabzon emniyetine sürpriz
Anader Kadın Kolları Trabzon’un huzur ve refahı için pandemi süreci olmasına rağmen büyük bir gayret gösteren, Trabzon Emniyet teşkilatının gece vardiyasında çalışan mensuplarına su böreği ikramında bulunarak küçük bir sürpriz yaptı.
27 Aralık 2020 Pazar 19:06

 
Bartın Üniversitesi personeline “Başarı Belgesi” verildi
Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl uygulamaya konulan düzenleme ile 3 idari personele üstün gayretlerinden dolayı “Başarı Belgesi” verildi.
30 Eylül 2020 Çarşamba 19:31

 
Vefakâr personele plaket takdimi!
Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasakları nedeniyle 7’den 70’e bütün vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun gayret gösteren Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu personelleri için plaket töreni düzenlendi.
21 Haziran 2020 Pazar 16:07

 
MHP İl Başkanı Tarım’dan Sağlık Çalışanlarına Destek
MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım günlerdir tüm Dünyayı etkisi altına alan ve Ülkemizde de Sağlık çalışanlarının olağanüstü gayretleri ile savaş verilen Kovid 19 Corana virüsü İle mücadele eden Sağlık çalışanları İçin bakan ne önerdi
23 Mart 2020 Pazartesi 16:20

 
ALTINTEPE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ
Halkımıza verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye gayret ediyoruz
19 Şubat 2020 Çarşamba 18:47

 
DSİ ye büyük geçmiş olsun.
Bu sabah DSİ Genel Müdürlüğü ana binasında meydana gelen yangın görevlilerin gayreti ile büyümeden söndürüldü.
16 Aralık 2019 Pazartesi 17:23

 
Engelsiz Eğitim.
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Engelli Öğrencilerin Eğitim ortamından azami derecede faydalanabilmesi için okul personeli, öğretmen ve öğrencilerinin gayretli çalışması ile düzenlemeler yapılıyor.
29 Kasım 2019 Cuma 15:11

 
SANAT BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN PANZEHRİDİR
Güzel ilçemizin sloganı haline gelen “Kültür Sanat Turizm ve Spor Şehri Akçaabat” ifadesi ilçemizde var olan değerlerin adeta kelimelerle telaffuz edilen biçimidir. Akçaabat olarak bu sloganın hakkını tam anlamıyla vermeye gayret ediyoruz.
29 Temmuz 2019 Pazartesi 18:32

 
AKBULUT’TAN ANLAMLI MESAJ
Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut “Besmele ile çıktığımız bu yolda gayret bizden, Tevfik Allah’tandır” cümlesi ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarını soysal medya üzerinden tanıttı.
13 Mart 2019 Çarşamba 13:19

 
Trabzon gerekeni fazlasıyla yapacak
Trabzon’da gerçekleştirilen MÜSİAD 98. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Devletimizin ve milletimizin parçalanmak istenmesini, dış hainlerin içerideki ortaklarla birlikte gayretini hiç söylememe lüzum yok, bunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Bu atmosferde 24 Haziran’a doğru gidiyoruz. Trabzon halkı sandıkta gerekeni fazlasıyla yapacaktır” dedi.
13 Mayıs 2018 Pazar 18:21

 
Gülcemal’in mendireği Limanının mendireğinden daha uzun
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin, tarihi Trabzon Limanının mendireğinden uzun olduğunu ifade ederken, “Her şeyin en iyine layık olan Trabzon için büyük gayretlerle dev eserler ortaya çıkartmaktan sevinç duyuyoruz” dedi.
21 Eylül 2017 Perşembe 15:59

 
Ülkü ocakların'dan Tekerlekli Sandalye
Sizlerinde bildiği ve yakından takip ettiği gibi Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak aralıksız yapmış olduğumuz eğitim,kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında, toplum duyarlılığını arttıracak, toplumsal meselelere vurgu yapacak çalışmalarımızı da projelendirip hayata geçirmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz.
7 Eylül 2017 Perşembe 19:06

 
Çayırbağı'da Yangın
Çayırbağı Doğankaya mah. Sefer Kum a ait evin çatı katında bacadan kaynaklı çıkan yangın vatandaşın gayretleriyle kontrol altına alındı.
3 Şubat 2017 Cuma 18:37

 
Başkan Gümrükçüoğlu teşekkür etti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un yeni stadyumunun açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere açılış törenine katılan devlet erkanı ve onbinlerce Trabzonspor taraftarı ile açılış öncesinde gece gündüz gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarına teşekkür etti.
19 Aralık 2016 Pazartesi 17:41

 
Erdoğan,Demirtaş'ın Barzani Ziyaretini Yorumladı
Erdoğan, Demirtaş'ın IKBY Ziyaretini Değerlendirdi: Dışlanmışlıklarını Azlatma Gayreti
26 Eylül 2016 Pazartesi 16:19

 
Yapılmamış iş bırakmamaya gayret ediyoruz
Düzköy’de hemşehrileriyle bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “İnşallah bu dönem sonuna kadar elden geçtirilmemiş yol, yapılmamış iş bırakmamaya gayret ediyoruz” dedi.
18 Haziran 2016 Cumartesi 00:01

 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan, Vali Öz’e teşekkür
Trabzon’daki 3 yıllık görevi süresince şehrimiz adına sürekli istişare yaptığımız, kentimizin sorunlarının çözümü için birlikte mesai harcadığımız Sayın Valimiz Abdil Celil Öz, Trabzon için önemli hizmetlere üstün gayretleri ile imza atmıştır. Trabzon’da her zaman saygıyla anılacak ve bu şehirle bağları kesilmeyecek bir mülki amirimizdir.
1 Haziran 2016 Çarşamba 00:32

 
Engelliler Toplumun Parçası ve Vazgeçilmezidir.
3 Aralık Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, engellilerin hayatlarını rahatça sürdürmelerini sağlamak amacıyla üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.
2 Aralık 2015 Çarşamba 07:53

 
Milletimiz Ne Ödev Vermişse Onu Yapmaya Gayret Ettik
Günnar: " Milletimiz bizlere bugüne kadar ne dediyse, hangi ödevi verdiyse bunu yerine getirmenin gayreti içinde olduk"
31 Temmuz 2015 Cuma 18:37

 
Akçaabat Ülkü Ocakları sohbetlerine devam etti.‏
Akçaabat Ülkü Ocakları Ahde vefa sohbetlerine Ali Gayretli ile devam etti.‏
8 Şubat 2015 Pazar 10:38

 
Trabzon'da asfaltlanma sürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptıkları plan ve program dahilinde betonlama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Kime ne söz vermişsek hepsini harfiyen yerine getireceğiz. Tabi ki çalışmalarımız bütçemiz imkanlarında yapacağız. 5 yıl içerisinde hiçbir vatandaşımızı ve belediyemizi ayırt etmeden en iyi hizmeti vermenin gayreti içeresinde olacağız” dedi.
10 Eylül 2014 Çarşamba 12:00

 
BAKAN:Toplantıya Katıldı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin dünyanın her tarafından dikkatle ve imrenilerek izlendiğini söyleyerek, Türkiye'yi geliştirme gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.
3 Şubat 2013 Pazar 17:19

 
BAYRAKTAR:İftarda Gazetecilerler Buluştu
Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: ''Türkiye'nin gelişmişlik seviyesini hazmedemeyenler var. Türkiye'nin dünyaya verdiği fotoğraf, müthiş bir fotoğraftır'' -''Türkiye şu anda kalkınma yolunda çok ciddi bir hamle ve Gayret içindedir. Çok şerefli bir gayret içindedir''
6 Ağustos 2012 Pazartesi 16:46

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
23 Nisan günü gerçekleşen en önemli olayları Tarihte Bugün sayfalarına ekleyebilir ve Ana Sayfada görüntülenmelerini sağlayabilirsiniz.
1827 William Rowan Hamilton, Işık Sistemleri Teorisi'ni hazırladı.
1920 TBMM ilk kez toplandı.
1935 Polonya'da Anayasa'nın kabulü.
1945 Doğan Kardeş dergisinin ilk sayısı yayımlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur