Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
sonras haberleri
 
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
İYİ Parti Akçaabat Eski İlçe Başkanı Erol Gedikli, Genel Kurultay sonrası açıklamalarda bulundu.
30 Nisan 2024 Salı 19:41

 
ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA
CHP'li Meclis Üyesi Dr. Mustafa Çankaya, seçim sonrası esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
19 Nisan 2024 Cuma 19:27

 
BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
7 Nisan 2024 Pazar 10:46

 
OSMAN KALYONCU'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu,31 Mart Seçimleri Sonrası Akçaabat Halkını Ve Esnafını Ziyaret Ederek Teşekkür Etti.
4 Nisan 2024 Perşembe 17:34

 
BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
4 Nisan 2024 Perşembe 16:08

 
BAŞKAN EKİM, TEŞEKKÜR ETTİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür mesajı yayımladı.
1 Nisan 2024 Pazartesi 14:16

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
BTP li Ayvaz; Cumhuriyet’le Yaşıt Renklerimize Sevdalıyız, Aşığız..
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat belediye başkanı adayı Samet Ayvaz,TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sebat Gençlik, Adana FK 1954 galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
12 Mart 2024 Salı 13:06

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’ dan hüzünlü taziye; Ciğerimiz Yandı
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nden ilçemize gelen acı haber sonrası hayatını kaybeden Serdar Küçük, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.Bugün öğle namazı müteakip Kirazlı Mahallesi’nde toprağa verilen Küçük’ün cenaze merasimine yüzlerce sevenlerinin yanı sıra BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz da katıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:20

 
Akçaabat Adayı Osman Nuri Ekim
Trabzon’da AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ahmet Metin Genç isminin açıklanması sonrası ilçelerde de adaylar resmi olmayan açıklamaya göre belli oldu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:23

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI
Trabzon’da dün gece etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına sonrası meydana gelen yangın, heyelan, çatı uçması ve ağaç devrilmelerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti.
27 Kasım 2023 Pazartesi 15:30

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sera Gölü tesislerinde çıkan yangın sonrası, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan “İtfaiye Dairesi Başkanlığının müdahalede yetersiz kaldığı” yönündeki iddialara cevap verdi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:45

 
Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı
TRABZON, TESOB - 36’ncı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Boztepe Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu ve Cuma Namazı sonrası lokma dağıtıldı.
22 Eylül 2023 Cuma 18:02

 
Benzin ve motorine çok büyük zam geliyor! 50 lira olmasına hazır olun!
Brent petrol fiyatlarındaki aşırı yükseliş sonrası benzin ve motorine kallavi zam geliyor. Motorinin litre fiyatı 40 lirayı aşacak. Ünlü ekonomist ise "Benzinin 50 lira olmasına hazır olun" diyerek uyardı.
10 Eylül 2023 Pazar 10:02

 
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Üzerinden asırlar geçmişçesine unutmak, hiçbir an bile geçmemişçesine hatırımızdan çıkarmak istemeyeceğimiz bir gece 15 Temmuz…Gazilerimizin ve şehitlerimizin kahramanlıklarının destanlaştığı ve asırlar sonrasına gururla aktarılacak.
14 Temmuz 2023 Cuma 18:28

 
Trabzon'da Ekmeğe zam kapıda! İşte yeni Fiyat.
Vatandaşların simit zammı sonrası beklediği ekmek zammı ilk olarak Giresun'a geldi. Giresun'da 220 gr ekmek 7,5 TL olurken aynı zammın Trabzon'a geleceği öğrenildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:50

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
Çebi’den teşekkür ziyaretleri
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
1 Haziran 2023 Perşembe 13:30

 
4 yıldır yapılmayan Yüceyurt yolunu biz yapacağız
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Millet İttifakı bileşenleri ile Araklı İlçesinde 4 yıl önce sel felaketi sonrası 10 vatandaşın hayatını kaybettiği Yüceyurt mahallesini ziyaret ettiler.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 01:45

 
BALTA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti tarafından 28. Dönemde milletvekili adayı gösterilmedi. Muhammet Balta, karar sonrası açıklamalarda bulundu.
10 Nisan 2023 Pazartesi 00:41

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU İFTAR SONRASI HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dün akşam iftar sonrası Akçaabat ilçesine bağlı Derecik Uğurlu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
4 Nisan 2023 Salı 17:10

 
BARÜ’nün projesiyle depremzedelerin uyku problemlerine odaklanılacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkemizde büyük yıkıma neden olan afet sonrasında fiziksel ve ruhsal travmalar yaşayan depremzedelerin uyku problemlerini gidermeye yönelik çalışmalara başladı.
17 Mart 2023 Cuma 09:48

 
YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkenin birçok ilini etkileyen deprem sonrası Akçaabat’a gelen ve barınma başta olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanan depremzedeleri ziyaret etti.
16 Şubat 2023 Perşembe 10:55

 
Trabzon Üniversitesi Deprem Sonrası Ruh Sağlığının Korunmasına Dair Bir Video Paylaştı
Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatma Altun Kobul tarafından yapılan açıklamada, deprem sonrası ruh sağlığını korumada dikkat edilmesi gerekenlere vurgu yapıldı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 16:53

 
BARÜ “asrın felaketi”ni analiz etmek için bölgeye gidiyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası binalar, otoyollar, devlet ana yolları ve köprülerdeki yapısal değişiklikleri analiz etmek üzere bölgeye gidiyor.
13 Şubat 2023 Pazartesi 15:42

 
BBP il kongresi iptal edildi!
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası BBP Trabzon il başkan İl kongresinin iptal edildiğini açıkladı.
11 Şubat 2023 Cumartesi 18:36

 
Trabzon Kitap Günleri
Trabzon Kitap günleri Fuarı Mehteran takımının vermiş olduğu muhteşem konser sonrası açıldı.
22 Aralık 2022 Perşembe 18:00

 
Milletvekili Örs'ün Sağlık Durumu İyi
TBMM’de saldırıya uğrayan ve tedavi sonrasında evinde istirahat eden Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 17:38

 
YÜCEL ÖZTÜRK'TEN TEŞEKKÜR
SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR MESAJI
23 Ekim 2022 Pazar 12:07

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulunuyor.
18 Temmuz 2022 Pazartesi 17:35

 
15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Hain darbe girişimini engellemek için 15 Temmuz Köprüsünde yaralanarak, geçirdiği 47 ameliyat sonrası sağ bacağını kaybeden Gazi Sabri Gündüz, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
1 Temmuz 2022 Cuma 10:17

 
Trabzonspor, Devler Ligi'ne gruplardan mı başlayacak?
Rusya’nın ihracı sonrası Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’ne Play-Off’tan katılacak.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 17:53

 
TFF'de seçim tarihi belli oldu!
TFF'de Nihat Özdemir'in istifası sonrasında seçim tarihi belli oldu.
5 Nisan 2022 Salı 14:20

 
Rize'de Trabzonspor'a yapılanlar hayrete düşürdü
Süper Lig’in 30.haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanan maç sonrası yaşanan bazı olaylar ‘Pes’ dedirtti.
19 Mart 2022 Cumartesi 00:49

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜYOR
Trabzon genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında Akçaabat’ta, Akçaabat Belediyesi ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13 Mart 2022 Pazar 04:20

 
Memleket Partisi İl Başkanlığı Kurucu üye Ruşen Sever’i Ağırladı.
Trabzon’a bir ziyaret gerçekleştiren Kurucu üye Ruşen Sever ziyaret sonrası Manşet 61 TV nin sorularını cevaplandırdı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 10:30

 
Prof. Dr. Kırdar, orman yangınları sonrasında yapılabilecekleri canlı yayında anlattı
Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Kırdar, CNN Türk canlı yayınında Türkiye’de devam eden yangınlarla ilgili açıklamalarda bulunarak yangın sonrası yapılabilecekleri sıraladı.
3 Ağustos 2021 Salı 11:05

 
İl Başkanından Teşekkür
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu dün kabine toplantısı sonrasında ulusa sesleniş yaparak esnaf ve vatandaşlara müjdeler veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
18 Mayıs 2021 Salı 20:04

 
ORTAMAHALLE PANDEMİ SONRASINA HAZIRLANIYOR
Osmanlı Dönemi'ne ait evleri, Arnavut kaldırımlı taş sokakları, çeşmeleri ve mahalle kültürüyle “Doğu Karadeniz’in Safranbolu’su” olarak nitelendirilen Ortamahalle yapılan restorasyon çalışmaları ile pandemi sonrasına hazırlanıyor.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:50

 
MISIR “BU YOLLARDA DAHA KAÇ CAN YANACAK”
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat Yaylacık mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonrası bir açıklama yaptı, “Bu yollarda daha kaç can yanacak, acilen tedbir alınmalı.” dedi.
27 Nisan 2021 Salı 16:45

 
İMAMOĞLU C40 ZİRVESİ’NDE KONUŞTU: “BÜYÜK DEĞİŞİMİN AKTİF PARÇASI OLMAK İSTİYORUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kovid-19 sonrası ekonomik iyileşme süreci ve iklim değişikliği eylemlerinin ele alındığı, “C40 Büyük Kentler İklim Liderlik Grubu”nun (C40 Cities) düzenlediği çevrimiçi toplantıda konuştu.
2 Mart 2021 Salı 08:11

 
JANDARMA KUCAK AÇTI
Akçaabat'ta engelli aracının lastiğini patlaması sonrasında yolda kalan engelli vatandaşın yardımına jandarma koştu..
30 Ekim 2020 Cuma 11:39

 
MHP Akçaabat ilçe yönetim kurum ziyaretlerini sürdürüyor.
Bir süre önce yapılan olağan genel kurul sonrasında oluşan yeni MHP ilçe yönetimi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor.
15 Ekim 2020 Perşembe 21:00

 
ADEM ÇELİK VE YÖNETİMİ KURUM ZİYARETLERİNDE
Mhp Akçaabat ilçe kongresi sonrası güven tazeleyen ilçe başkanı Adem ÇELİK,yönetim kurulu ile birlikte,kurum ziyaretlerine başlamıştır.
13 Ekim 2020 Salı 18:19

 
AKÇAABAT MHP'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
İlçemiz de kongre sonrasında 30 Eylül 2020 de yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılmıştır. Görev dağılımı aşağıda ki gibi yapılmıştır.
6 Ekim 2020 Salı 18:20

 
Yeniden Refah Chp'yi misafir etti.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı bugün Chp Akçaabat ilçe yönetimini misafir etti. İlçe Başkanı Mustafa Bak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte cuma namazı sonrası Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığına iadeyi ziyarette bulundular.
13 Ağustos 2020 Perşembe 15:21

 
Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencileri meslek sahibi yapıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan, mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında özel program ve proje uygulayan okullar arasında yer alan Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, avantajlı eğitim programı, staj ve okul sonrası imkanlarıyla öğrencilerini bekliyor. Mezun olan öğrencilerin diplomaları meslekleri oluyor, erkenden iş ve çalışma hayatına atılıyorlar.
5 Ağustos 2020 Çarşamba 17:24

 
“GENÇ, SU KAYNAKLARI İÇİN SAVAŞACAKLAR”
Genç, telekonferansta (online) pandemi sonrası için üretime dönük politikalar önerdi
10 Temmuz 2020 Cuma 17:40

 
BELEDİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU
İlçemizde şiddetli yağan yağmur sonrası meydana gelen su baskınları ve heyelandan dolayı Belediyemiz ekipleri seferber oldu.
9 Temmuz 2020 Perşembe 21:11

 
Genç, Alanyaspor yöneticilerine tepki gösterdi!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2-2 berabere sonuçlanan Alanyaspor- Trabzonspor maçı sonrasında çıkan olaylara tepki gösterdi.
23 Haziran 2020 Salı 16:22

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Normalleşme Planını Anlattı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrası normalleşme planını açıkladı.
4 Mayıs 2020 Pazartesi 18:12

 
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YARDIMCI OLALIM!
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş İl Sağlık Müdürünü ziyareti sonrası konuştu
20 Mart 2020 Cuma 16:02

 
MUHTARLAR AK PARTİDE
YENŞ YAPILAN KONGRE SONRASI İLK ZİYARET AK PARTİ'YE
10 Mart 2020 Salı 20:32

 
TİYATRO GÜNLERİ İPTAL EDİLDİ
Hain saldırısı sonrası gelen şehit haberlerinin ardından 2-11 Mart 2020 tarihleri arasında Akçaabat Belediyesince yapılacak olan 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri iptal edildi.
2 Mart 2020 Pazartesi 17:41

 
Mhp il başkanının T.C. açıklaması
Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım , muhalefete seslenerek T.C. üzerinden yaptığınız popilist ve tribünlere oynama fırsatını yakalamanız size en fazla 3 günlük bir mutluluk yaşatabilir, sonrası hayat gerçekler üzerinden yürümeye devam edecektir.
17 Aralık 2019 Salı 10:36

 
ÜNAL KARAMAN'IN AÇIKLAMALARI ..
Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız ve 2-0’lık mağlubiyetimizle sonuçlanan Basel karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
13 Aralık 2019 Cuma 06:01

 
Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a tebrik!
Trabzonspor’un eski yöneticisi ve Divan Kurulu Üyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bordo-mavililerin Avrupa Kupalarında gruplara kalması sonrasında sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.
30 Ağustos 2019 Cuma 00:00

 
Kuruculardan mukabele
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından ağırlanarak taltif edilen partinin kurucu üyeleri, seçim sonrasında bu nazik jeste mukabele ederek AK Parti İlçe Yönetimi ile Belediye Meclisi Üyeleri ve eski belediye başkanlarını yemekli bir toplantıda ağırladılar.
7 Mayıs 2019 Salı 14:36

 
Bakan Soylu'ya destek için toplandılar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara’da geçtiğimiz hafta sonu şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrası ihmali bulunduğu iddiasıyla istifası istenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya binlerce hemşehrisi destek çıktı.
25 Nisan 2019 Perşembe 11:44

 
Altıntepe Net Konuştu "Buna İzin vermeyiz"
İnfial yaratan proje sonrası en net açıklama Altıntepe’den “Bu proje gündemden kalkmıştır. Bir daha gündeme getirilemez” dedi.
10 Nisan 2019 Çarşamba 17:19

 
Herkes bunu bekliyordu
Dünyada sarıçam ormanlarının deniz seviyesine inebildiği nadir alanlardan olan ve 2 yıl önce çıkan yangında zarar gören Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiindeki Sarıçam Ormanı'na yangın sonrası geçen 2 yılda yaklaşık 29 bin yeni sarıçam fidanı dikildi.
20 Mart 2019 Çarşamba 10:31

 
Trabzon basını 15 Temmuz gecesi göğsümüzü kabartmıştır
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “15 Temmuz gecesi yaşanan hain kalkışma sırası ve sonrasında şehrimiz basın mensuplarının tutum ve davranışları tüm ülkemize örnek olarak göğsümüzü kabartmıştır” dedi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 10:52

 
TRABZONSPOR'DA ONUR DEVİR KAPANDI!
Trabzonspor’da Burak Yılmaz’dan sonra Onur Kıvrak sorunu da çözüme kavuştu. Süresiz kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ile dün yapılan görüşme sonrası anlaşmaya varıldı.
6 Ocak 2019 Pazar 07:58

 
AĞABEY ÖRS UĞURLANDI
Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hasan Örs, Merkez Yeşilova Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
26 Eylül 2018 Çarşamba 09:05

 
Örs:Trabzon Türkiye’nin ‘T’sidir
İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon insanını kötülemek adına bir algı operasyonu yapıldığını belirterek, “Türkiye-Rusya Milli maçı öncesi tribünlerde çekilen bir fotoğraf ile maç sonrası Ay-Yıldızlı Bayrağımızın yerlere atıldığı izlenimi vermek isteyen gafiller var. Trabzon Türkiye’nin ‘T’sidir.” dedi.
10 Eylül 2018 Pazartesi 06:43

 
Üretim ekonomisine geçilmeli
SAADET Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan, Türkiye ile ABD arasında Papaz Brunson ile patlak veren kriz ve sonrasında gelen dolar kriziyle ilgili konuştu.
17 Ağustos 2018 Cuma 20:18

 
Revi:Tek yumruk olacağız
AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen ve toplantı sonrasında kısa sürede toplanan 10 bin kişinin üzerinde vatandaşla buluşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da büyük bir coşku ve heyecanla karşılandığını söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan parti teşkilatlarımıza ve Trabzonlulara teşekkür ediyorum.” dedi.
14 Ağustos 2018 Salı 08:08

 
Kaybolan minik kız için polis alarma geçti
Trabzon’da evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan Afganistan uyruklu 4 yaşındaki Sana Sultani’nin panik yaşayan annesi Jamila Sultani (36) yaşadığı üzüntü sonrası baygınlık geçirdi.
27 Temmuz 2018 Cuma 18:07

 
Kılıçdaroğlu'ndan çok önemli değişim açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısı sonrası gazetecilerin soruları yanıtladı.
24 Temmuz 2018 Salı 11:26

 
CHP'DE PEKŞEN SÜRPRİZİ
Haluk Pekşen 24 Haziran seçimleri sonrası liderlik savaşının başladığı CHP’de eski milletvekili Haluk Pekşen’in de genel başkanlığa aday olacağı iddia edildi.
5 Temmuz 2018 Perşembe 19:30

 
BAKAN SOYLU GÖRMESİN!
Akçaabat'ta bir süre önce büyük tartışmalara neden olan ve Bakan Süleyman Soylu'nun müdahalesi sonrasında yıkılarak doğaya uygun şekilde yeniden yapılan Sera Gölü yanındaki yol duvarının ardından bu sefer çirkin görüntü Akçaabat'ın tarihi Ortamahalle'de ortaya çıktı.
21 Mart 2018 Çarşamba 16:42

 
YAVUZ KARAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Dün ofisinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı KTÜ Farabi Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybeden eski CHP İl Başkanı ve CHP PM üyesi Yavuz Karan,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
6 Mart 2018 Salı 17:11

 
Cephanelik binasının yanına yapılan inşaata tepki
Trabzon’da yapılan restorasyon çalışmaları sonrasında yaklaşık 8 yıldır restoran olarak kullanılan ve Trabzon’un Rus işgali sırasında mühimmat deposu olarak kullanıldığı için halk arasında 'Cephanelik' olarak adlandırılan tarihi kulenin yanına yapılmakta olan inşaat tepkilere neden oldu.
26 Ocak 2018 Cuma 10:44

 
ABD BAŞKANI TRUMP’IN KUDÜS KARARINA KINAMA
İlçemizde Cuma namazı sonrası Ak Cami önünde basın açıklaması yapıldı. ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve Tel-Aviv’deki Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını kınamak için basın açıklaması yapıldı.
8 Aralık 2017 Cuma 16:53

 
SUYA ZAM TEPKİSİ
SUYUMUZ BENZİNLE YARIŞIYOR Suya yapılan zam sonrası vatandaş bu zammı konuşurken Suya Yapılan Son Zam Artık Su Zammı Benzinle Yarışıyor Sözleriyle Tepkiye Sebep Oldu.
29 Kasım 2017 Çarşamba 18:46

 
KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNDEN VAZGEÇİLDİ
Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yapılması düşünülen Kentsel Dönüşüm, vatandaşın metre karesine 250 TL’lik yere 2 bin TL istemesi sonrasında vazgeçildi.
16 Kasım 2017 Perşembe 16:47

 
BAŞKAN YARDIMCISI TUR SONRASI KONUŞTU
ZAĞNOSSPOR BAŞKAN YARDIMCISI ZAMAN’DAN AVRUPA’DA TUR SONRASI VERYANSIN
13 Kasım 2017 Pazartesi 16:28

 
Ünal Karaman’dan sert eleştiri
Bordo-Mavililerin eski futbolcusu Ünal Karaman, Alanyaspor maçı sonrası sert eleştirilerde bulundu
24 Eylül 2017 Pazar 08:29

 
Suç örgütü lideri gibi cevap veriyor!
CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu hakkında yaptığı suç duyurusu sonrası bir basın açıklaması yaptı.
13 Eylül 2017 Çarşamba 21:08

 
Kurucular toplandı
TRABZON’DA geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi’nden yaşanan tartışmalar sonrası kurucu ilçe başkanları Akçaabat’ta bir araya geldi.
22 Ağustos 2017 Salı 10:06

 
Trabzonlu Özel Harekat polisi kazada hayatını kaybetti
Trabzon'dan Erzurum'a giden Özel Harekat polisi yaptığı kaza sonrası hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden polis memuru Burak Sancak’ın Trabzon Köprübaşı nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi
8 Ağustos 2017 Salı 08:37

 
Beşikdüzü esnafının KOSGEB tepkisi
Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı, 21 Eylül 2016 tarihinde ilçede meydana gelen sel felaketi sonrası esnafın mağduriyetinin giderilmesi için planlaması yapılan KOSGEB kredisinden tüm esnafın yararlanamadığını belirterek esnaflar arasında ayrımcılık yapıldığını söyledi.
16 Temmuz 2017 Pazar 10:08

 
Nazmiye Çam davasında karar verildi
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında nefesler tutuldu. Akçaabat'ta öldürülen Nazmiye Çam davasında görülen duruşma sonrası Ali Yaşar, Ahmet Çam ve Hasan Çam tutuklandı
29 Mart 2017 Çarşamba 00:14

 
Trabzon sahiplendi
ARSİN OSB’de önceki gün meydana gelen yangın sonrası fabrikası tamamen yanan Üçyıldız Mobilya’nın sahibi işadamı Alper Bektaş, hurda yığınına dönen fabrikanın yanı başında günebakış’ın sorularını cevapladı. Bektaş, yangın sırasında ve sonrasında Trabzon iş ve siyaset dünyasından samimi bir destek aldığını belirterek, “Bu olayda Trabzon yanımdaydı. Bunu hissettim” dedi.
4 Ocak 2017 Çarşamba 19:48

 
Askerin, Polisin Yanındayız
Trabzon Ülkü Ocakları İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrası Şehit olan güvenlik güçlerimizin Ruhları için Konak Camii'nde Mevlit okuttular.
14 Aralık 2016 Çarşamba 17:08

 
Fen Lisesinden Emniyete Ziyaret
İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı saldırı sonrasında polislerin şehit olmasının ardından Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi akını sürüyor.
13 Aralık 2016 Salı 17:19

 
Akçaabat Emniyetine Ziyaretçi Akını
İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı saldırılırı sonrasında polislerin şehit olmasının ardından Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi akınına uğradı.
13 Aralık 2016 Salı 16:43

 
Esnaf Odası Emniyette
İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı saldırılırı sonrasında polislerin şehit olmasının ardından Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi akınına uğradı.
13 Aralık 2016 Salı 16:37

 
MHP İl Başkanı Saldırıyı Kınadı.
10.11.2016 günü İstanbul’da oynanan Beşiktaş Bursaspor maçı sonrası güvenlik önlemlerini alan Polislerimizin araçlarla görev yerlerinden ayrılma hazırlıklarını yaptıkları sırada bomba yüklü araçla ve canlı bomba ile yapılan terör saldırısı sonrası çok sayıda polisimiz ve sivil vatandaşımız şehit edilmiştir.
11 Aralık 2016 Pazar 18:37

 
Kayıp İsmin de Cansız Bedenine Ulaşıldı
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde aşırı yağış nedeniyle sel meydana geldi. Büyük hasarın oluştuğu ilçeden sel sonrası acı haberler geldi.
22 Eylül 2016 Perşembe 18:02

 
Okulların İsimleri İade Edildi
Trabzon'da 9 okulun adının değiştirilmesi ve bu okullar arasında Hasan Ali Yücel ve Bener Cordan Okullarının da bulunması sonrası çıkan tartışmalar devam ederken bugün flaş bir gelişme yaşandı.
7 Eylül 2016 Çarşamba 18:10

 
Aydın Özkurt’tan Teröre Lanet.
Sebat Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt Elazığ ve Siirt’te yaşanan terör olayları sonrası bir açıklama yaparak teröre lanet yağdırdı.
19 Ağustos 2016 Cuma 20:24

 
Eski Vekil Tutuklandı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Trabzon İl emniyet Müdürlüğü tarafından operasyon düzenlendi.
16 Ağustos 2016 Salı 13:27

 
Yeşilay'dan Demokrasi Nöbeti
15 Temmuz darbe girişimi sonrası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla meydanlara inerek demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara, bir destek de Yeşilay Trabzon Şubesi´nden geldi.
1 Ağustos 2016 Pazartesi 01:59

 
Vali Yavuz,Kaymakamları Biraraya Topladı
Toplantının ana gündemini 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde vuku bulan kalkışma hareketi ve sonrasında yaşanan gelişmeler oluşturdu.
24 Temmuz 2016 Pazar 00:40

 
Of Belediye Başkanı Kalp Krizi Geçirdi
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonrası Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:26

 
Emniyet Müdürü Tutuklandı.
Trabzon’da 15 Temmuz’da gerçekleşen FETHÖ/PDY’e bağlı bir grup subayın gerçekleştirmiş olduğu kalkışım sonrası önlemler alınmaya devam ediliyor.
23 Temmuz 2016 Cumartesi 00:51

 
Haydar Revi’den Trabzon halkına teşekkür
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 15 Temmuz akşamı yaşanan FETÖ Darbe Girişimi sonrasında bir haftadır Trabzon’da demokrasi mücadelesi veren Trabzonlular’a teşekkür etti.
22 Temmuz 2016 Cuma 17:10

 
Balta:“ Hayallerinizi Ertelemeyin ” dedi.
TEOG Sonrası tercih yapacak olan öğrencilerimizi uyaran Ali BALTA; Puanınızı dikkate alın ama “ Hayallerinizi Ertelemeyin ” dedi.
11 Temmuz 2016 Pazartesi 18:41

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur