Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
BAŞKAN GENÇ: KATİL İSRAİL SOYKIRIMIN HESABINI VERECEK AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHVERENGİ KOKARCAYA KARŞI 9 İLÇEDE EŞ ZAMANLI MÜCADELE Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi İslam'ın İkinci Kaynağı "Hadis" adlı Panel Düzenlendi ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN SİVRİKAYA’YA ZİYARET Hüseyin Baş’tan Türk milletine tarihi çağrı Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
 
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
yeler haberleri
 
Trabzonspor'dan TESOB'a ziyaret
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret etti.
17 Ekim 2024 Perşembe 18:21

 
DERELER KATLEDİLİYOR
BELEDİYELER KURAL TANIMIYOR
27 Eylül 2024 Cuma 19:46

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri'ni kabul etti.
19 Eylül 2024 Perşembe 18:13

 
Özbekistan'daki yatırım fırsatları Trabzon iş dünyasına anlatıldı
TTSO- Özbekistan'daki yatırım fırsatları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine anlatıldı.
10 Eylül 2024 Salı 02:40

 
TTSO'da gıda, toptan ve perakende sektörünün talepleri görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, gıda, toptan ve perakende firmalarının yer aldığı 11. Meslek Komitesi ve meslek grubu üyeleriyle bir araya geldi, sektörün sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili istişarede bulundu.
27 Ağustos 2024 Salı 09:36

 
YENİDEN REFAH'TAN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET
Partisen Yapılan Açıklamada: Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlöçe Başkanımız Seyfullah Tonbul , meclis üyemiz Hasan Koca ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri Ekim’i ziyaret ederek ilçemizin öncelikli sorunlarını ele almış ve çözüm önerileri üzerine detaylı bir fikir alışverişinde bulunmuşlardır.
22 Ağustos 2024 Perşembe 12:46

 
YANGIN MAĞDURU AİLEYE YARDIM ELİ
Akçaabat’ta evi yanan ailenin yardımına, CHP Akçaabat Eski Kadın Kolları Başkanı Dilek Mihriba Gedikli ve gönüllü grup üyeleri Kübra Sürül, Aydan Yalçınkaya, Güllü Ak yetişti.
22 Ağustos 2024 Perşembe 11:09

 
DOSTLAR EV SOHBETİNDE BULUŞTU
Avrasya Basın Yayın Birliği Üyeleri Ali Çankaya, Tuncay Beşel, Fatih Erol, Metin Macit ve Mümin Aydın. Avrasya Basın yayın Birliği Derneği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız’ın evinde kahvaltı programında bir araya geldi.
29 Temmuz 2024 Pazartesi 19:47

 
“Nitelikli eleman ihtiyacı ve kayıt dışı istihdam her sektörün sorunu”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, plastik, alüminyum ve PVC imalatı firmalarının yer aldığı 9. Meslek Komitesi üyeleriyle bir araya geldi, sektörün sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili istişarede bulundu.
29 Temmuz 2024 Pazartesi 09:58

 
BAŞKAN EKİM BİLDİRDİ; ‘BORÇSUZ BİR BELEDİYEYİZ’
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, son zamanlarda gündemde yer alan “Belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan ödemeleri” konusunda bir açıklama yaptı.
28 Temmuz 2024 Pazar 19:40

 
CEMAL YILDIZ YAZDI
NOT TUTMAK - TAVSİYELER
15 Temmuz 2024 Pazartesi 19:26

 
CHP, PAZAR ESNAFININ TALEPLERİNİ GÜNDEME GETİRDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, beraberinde ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Akçaabat Kadınlar Pazarı ve Akçaabat Meyve Pazarı’nı ziyaret etti.
3 Temmuz 2024 Çarşamba 20:05

 
BAŞKAN GENÇ, DOĞU KARADENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI SEÇİLDİ
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin 1. Olağan Meclis Toplantısı Trabzon’da gerçekleşti.
29 Mayıs 2024 Çarşamba 19:05

 
Ali Şentürk’ten İl Emniyet Müdürüne Ziyaret
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk ve Beraberinde yönetim kurulu üyeleri İle birlikte Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esentürk’ü Makamında Ziyaret Ederek Bir Süre Görüştüler.
28 Mayıs 2024 Salı 20:19

 
ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET
Acısu Mahallesi Muhtarı Mahmut Gedikli ve Acısu Mahallesi Kalkındırma ve Kültür Derneği Başkanı Yavuz Özkurt ve Üyeler Zeki Bostan, Mehmet Ziya Çelik Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.
10 Mayıs 2024 Cuma 20:11

 
EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI
Değerli meslektaşlarım, eğitim camiasının fedakâr üyeleri,
9 Mayıs 2024 Perşembe 14:56

 
Vali Yıldırım'dan TESOB'a ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:51

 
TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti, görev döneminde başarı dileklerini iletti.
30 Nisan 2024 Salı 19:34

 
İşte Belediye Meclisini Yeni Üyeleri
Akçaabat Belediye Meclisin Yeni Üyeleri Belli Oldu
1 Nisan 2024 Pazartesi 13:55

 
ŞEHİT AİLELERİ İFTARDA AĞIRLANDI
18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle ilçemizde bulunan şehit aileleri ile gaziler ve yakınları Akçaabat Kaymakamlığı’nın himayelerinde kurulan iftar sofrasında ağırlandılar.
19 Mart 2024 Salı 16:55

 
OSMAN KALYONCU, AKÇAABAT KENT KONSEYİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat Kent Konseyi'ni ziyaret ederek Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve konsey üyeleriyle bir araya geldi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:36

 
İYİ PARTİ’NİN BELEDİYE MECLİSİ LİSTESİ BELLİ OLDU
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024 Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne katılacak Belediye Meclisi Üyelerinin listesini Akçaabat İlçe Seçim Kurulu’na verdi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 11:51

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞIN’DAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI.
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Üyeleri ile birlikte Değerlendirme toplantısı yaptı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 16:59

 
CHP AKÇAABAT MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu liderliğindeki heyet, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Mahalle Başkanları ile birlikte Akçaabat Ortaalan Mahalle Muhtarı Hüseyin Okumuş’u mahallesinde ziyaret etti. Ortaalan Mahalle muhtarı Hüseyin Okumuş ve Muhtar Azaları tarafından sıcak bir ilgi ve misafirperverlikle karşılanan heyet, teşekkürlerini iletti.
2 Şubat 2024 Cuma 20:10

 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan BARÜ’ye ziyaret
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek senato üyeleriyle bir araya geldi.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:18

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
TESOB ile Açı Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Açı Eğitim Kurumları arasında TESOB üyelerine indirim olanağı sağlayan protokol imzalandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:27

 
HER DAİM AİLELERİMİZİN VE EVLATLARIMIZIN YANINDAYIZ
Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin himayelerinde gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık etkinliği Büyükşehir Belediyesi EYOF Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:14

 
MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'nu ziyaret etti.
28 Kasım 2023 Salı 17:44

 
MHP İl Başkanı Ömer Ayar Teşkilatı Yerel Seçimlere Hazırlıyor
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Yönetim Kurulu üyeleri teşkilat ziyaretlerine MHP Beşikdüzü İlçe teşkilatı ile devam etti .
23 Kasım 2023 Perşembe 19:14

 
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu'dan İsrail'i Boykot Kararı!
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu belediyelerine ait tesisler ve sosyal markette, İsrail'e destek veren markaların ürünlerinin satışı yasaklandı.
4 Kasım 2023 Cumartesi 15:03

 
TTSO’yu ziyaret eden Çanakkale heyeti ile iş birliğikonuları görüşüldü
TTSO- Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:23

 
Başkan Ekim, TBB Meclis toplantısında
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı.
26 Ekim 2023 Perşembe 18:43

 
TRT Bölge Müdürüne AK Parti’den Ziyaret
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe ve Yürütme Kurulu Üyeleri, TRT Bölge Müdürlüğü'ne Getirilen Hasan Esat Çiçek'i ziyaret etti.
25 Ekim 2023 Çarşamba 18:47

 
Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti
Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ı Makamında Ziyaret etti
23 Ekim 2023 Pazartesi 17:52

 
AK Parti Gençlik Kollarından TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü.
20 Ekim 2023 Cuma 19:34

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON MUHTARLAR FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret ederek Başkanvekili Muhittin Eyüboğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
19 Ekim 2023 Perşembe 10:56

 
TTSO Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında sektörlerin talepleri görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meslek komitesi üyeleri sektörlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.
28 Eylül 2023 Perşembe 00:04

 
BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ÜÇÜNCÜ’YE ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, beraberindeki Belediye Meclisi Üyeleriyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü’yü ziyaret etti.
14 Eylül 2023 Perşembe 18:47

 
MÜSİAD Kadın Kollarından TTSO’ya ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
7 Eylül 2023 Perşembe 17:34

 
Başkan Çelebi, 24. Meslek Komitesi üyeleriyle turizm sezonunu değerlendirdi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin 24. Meslek Komitesi üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda turizm sezonunun değerlendirmesi yapıldı ve yeni sezon öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:19

 
TTSO heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Ağustos 2023 Salı 20:00

 
“Ortak girişimlerle iş kapasitemizi geliştirmeliyiz”
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:33

 
BAŞKANLAR ULAŞIMI KONUŞTU
Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Şoförler odası başkanı Ali Şentürk , Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tulaş başkanı Fatih Bayraktar, ve Akçaabat Şoförler odası yönetim kurulu üyeleri Akçaabat’ın ulaşım sorununu konuştular.
10 Ağustos 2023 Perşembe 17:50

 
MHP heyetinden TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 16:20

 
Milletvekili Büyükaydın’dan TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
4 Ağustos 2023 Cuma 19:56

 
Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile American Life Dil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TESOB üyeleri ve çocukları, yabancı dil eğitimini yüzde 50’ye varan oranlarla indirimli alabilecek.
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:16

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
Yapay zeka sahaya indi
Genç istihdam oranlarını artırmak üzere geliştirilen “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” konulu eğitim projenin startı TRÜ’de öğretim üyelerinin katıldığı akademik projeksiyonla verildi.
6 Temmuz 2023 Perşembe 20:22

 
Belediye Meclisinin temmuz ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çalışmalarımız hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:37

 
“Bölgedeki oda ve borsalarla iş birliğini önemsiyoruz”
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Hacısüleymanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
9 Haziran 2023 Cuma 16:56

 
Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’den TTSO’ya ziyaret
TTSO- Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
3 Haziran 2023 Cumartesi 19:31

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Gürcistan Başkonsolosluğu’nu Ziyaret Etti
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 26 Mayıs tarihinde kutlanan Gürcistan Bağımsızlık Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek üyeleri, bu özel günü daha da anlamlı kılmak için Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze'yi ziyaret etti.
25 Mayıs 2023 Perşembe 11:58

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı
Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Trabzon standı büyük ilgi gördü. Fuarın açılışına Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve meclis üyeleri de katıldı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:27

 
Genç, belediye meclis üyeleriyle iftarda buluştu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına birim müdürleri ile çok sayıda meclis üyesi ailesiyle birlikte katıldı.
7 Nisan 2023 Cuma 16:10

 
Trabzon ile İspanya iş dünyası arasında işbirliği anlaşması imzalandı
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, oda üyelerinin çeşitli ülkelerle ihracata yönelmesi için yaptıkları çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
13 Mart 2023 Pazartesi 18:26

 
Trabzonspor kongresinde kimler oy kullanabilecek?
Kongre kararı alan Trabzonspor'da oy kullanma hakkı bulunan kongre üyelerinin listesi belirlendi.
3 Mart 2023 Cuma 20:22

 
Bahar Ayvazoğlu Ortahisar Kızılay Şubesini Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi merkezli yaşanan ve çevre illerde de etkili olan deprem dolayısıyla bölgeye yardım kampanyası için Ortahisar Kızılay Şube Başkanı Zübeyir Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Şubat 2023 Pazartesi 15:41

 
TTSO’da turizm sezonu öncesi değerlendirme yapıldı
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
19 Ocak 2023 Perşembe 17:54

 
Emeklinin Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyesine zam belli oldu!
Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Emeklilere her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 1.100 TL olarak ödenen Bayram İkramiyesi'ne zam geliyor. 5 yıla sadece 100 TL zam yapılan bayram ikramiyelerine bu kez 900 TL zam geliyor...
19 Ocak 2023 Perşembe 17:35

 
Sebat Devre Arasını iyi değerlendirdi
Sebat Gençlikspor Devre Arasında Kadrosuna Takviyeler Yaptı.
16 Ocak 2023 Pazartesi 15:25

 
TTSO üyeleri 6 belgeyi online ortamda ücretsiz alabilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) 6 adet resmi belgenin online olarak başvurulması halinde üyelerine ücretsiz olarak verileceğini açıkladı.
12 Ocak 2023 Perşembe 16:00

 
MÜSİAD Trabzon’da Başkan Ofluoğlu, Güven Tazeledi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu Zorlu Grand Otel’de yapıldı. Mevcut Başkan Zafer Ofluoğlu’nun başkanlığında tek liste ile gidilen genel kurula, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan’ın yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, MÜSİAD Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Batum şube başkanları ile üyeler katıldı.
11 Ocak 2023 Çarşamba 16:24

 
AKÇAABAT’TA MUHTEŞEM FİNAL
Akçaabat Belediyesince belediyeler arası birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Belediyeler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.
30 Aralık 2022 Cuma 17:26

 
Diyarbakırlı Kadınlar Büyükşehir’i Ziyaret Etti
AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.
28 Aralık 2022 Çarşamba 17:00

 
Mustafa Bak:Korkunun ecele faydası yoktur
14 Aralık 2022’de tüm Türkiye’nin de yakından takip ettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan davada İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesi YSK Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na 2 Yıl 7 Ay 15 Gün hapis cezası ve Siyasi Yasak kararı vermiştir.
19 Aralık 2022 Pazartesi 16:49

 
Tekstilkent’in istihdam altyapısını kurslarla hazırlamalıyız
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, odayı ziyarete gelen kamu, siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle şehrin ortak çalışmayla ileriye taşınması adına çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.
16 Aralık 2022 Cuma 17:16

 
Turnuva Başladı
Akçaabat Belediyesince düzenlenen ‘Belediyeler Arası Futbol Turnuvası’ başlangıç maçı Akçaabat Spor Park Söğütlü Halı Saha ’da yapıldı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 17:57

 
AKÇAABAT’TA BELEDİYELER ARASI FUTBOL TURNUVASI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından kurumlar arası birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Belediyeler Arası Futbol Turnuvası için kura çekimi yapıldı.
9 Aralık 2022 Cuma 17:28

 
Kadın Yaşam Ve İstihdam Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı
“Merkez içerisinde 12 adet büyük atölyemiz bulunacak. Bu atölyeler kadınlarımızın üreteceği ve ürettiklerini değerlendirebileceğimiz çok kıymetli alanlar.
9 Aralık 2022 Cuma 17:10

 
DKBB 2. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nin (DKBB) 2022 Yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında yapıldı.
30 Kasım 2022 Çarşamba 17:12

 
BAŞKAN'DAN ÇAĞRI
Küçük Ölçekli Çiftçilerin Yaşam Seviyelerini İyileştirilerek kırsal nüfusu yerinde tutmak mümkün!
23 Kasım 2022 Çarşamba 17:09

 
TTSO’da İsviçre ile işbirliği olanakları görüşüldü
İsviçre’nin Türkiye Büyükelçisi Jean Daniel Ruch ve İstanbul Başkonsolosu Julien Thöni, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
17 Kasım 2022 Perşembe 19:19

 
AK Parti’den Başkan Çelebi’ye tebrik ziyaretleri
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
11 Kasım 2022 Cuma 09:07

 
TTSO heyetinden Başkan Genç’e ziyaret
Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.
8 Kasım 2022 Salı 18:27

 
TTSO heyeti Başkan Zorluoğlu’nu ziyaret etti
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.
4 Kasım 2022 Cuma 18:56

 
TTSO'da yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yeni görev döneminin tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, "Şehrimizi, bölgemizi ve ülkemizi ileriye taşımak için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.
4 Kasım 2022 Cuma 11:19

 
Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Kim Karlı
Uzun zamandan beri gündemimizi meşgul eden 6’lı masanın, Cumhurbaşkanı adaylığı konusu bir türlü masanın üyeleri tarafından sonuçlandırılamıyor.
1 Kasım 2022 Salı 17:20

 
Başkan Hacısalihoğlu:2023'de Sandıkta Ezici Bir Güçle Birinci Çıkacağız!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesindeki üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
26 Ekim 2022 Çarşamba 19:25

 
Halis Güneş'ten Ne Mesajlar .
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) meslek komitesi ile meclis asıl ve yedek üyelerinin seçimleri bugün gerçekleştiriliyor.
22 Ekim 2022 Cumartesi 12:54

 
TTSO’da kader günü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) meslek komitesi ile meclis asıl ve yedek üyelerinin seçimleri bugün gerçekleştirilecek.
22 Ekim 2022 Cumartesi 09:12

 
ESNAF KREDİSİNDE LİMİT ARTTI,FAİZ DÜŞTÜ!
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından esnaf ve sanatkârlara yönelik açıklanan yeni destek paketinin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Esnaf ve sanatkârımıza can suyu gibi olan bu kredilerle üyelerimiz işlerini büyütecek, üretime, istihdama, ekonomiye katkı sağlamayı sürdürecek” dedi.
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:06

 
AKÇAABAT’TA AVRUPA SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Kaymakamlığı organizesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Avrupa Birliği himayelerinde Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Akçaabat’ta program düzenlendi.
27 Eylül 2022 Salı 13:42

 
Salih Cora'dan Sebat Gençlikspor'a Ziyaret
Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Bey ve Akçaabat Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Cora'dan Sebat Gençlikspor Kulübünü Ziyaret Etti.
7 Eylül 2022 Çarşamba 18:00

 
15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Samet Uslu’nun mezarını ziyaret ederek kabri başında Kur’an okuyarak dualar edildi.
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Yönetim kurulu üyeleriyle 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Akçaabatlı Samet Uslu’nun mezarını ziyaret ederek kabri başında Kur’an okuyarak dua etti.
15 Temmuz 2022 Cuma 19:25

 
Sebat gençlikspor Kulübü birlik beraberlik gecesi düzenledi.
Akçaabat Sebat gençlik spor futbol kulübü başkan ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik gecesi adı altında yemekli toplantı düzenledi.
27 Haziran 2022 Pazartesi 21:14

 
İyi parti yönetimi sahil parkta biraya geldi
İyi Parti Akçaabat yönetim kurulu üyeleri sahil parkta kahvaltılı toplantı düzenledi. Toplantıya İyi Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs’te katıldı
20 Haziran 2022 Pazartesi 16:31

 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Özel Gereksinimli Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu
Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, TRÜ’de özel gereksinimli öğrencilere yönelik devam eden atölyeleri ziyaret ederek kursiyerlerin heyecanına ortak oldu.
29 Nisan 2022 Cuma 13:59

 
Zamsız bayram ikramiyelerinde net tarih belli oldu!
Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarihler belli oldu.
22 Nisan 2022 Cuma 09:03

 
Milli Futbolcu Berat Özdemir, Özel Gereksinimli Öğrencinin Davetini Kırmadı
Trabzonsporlu milli futbolcu Berat Özdemir, Trabzon Üniversitesi’nde (TRÜ) devam eden atölyelerde eğitim gören özel gereksinimli kursiyer Cihan Bahçekapılı’nın görüşme talebini kırmayarak kendisine büyük bir sevinç yaşattı.
21 Nisan 2022 Perşembe 17:20

 
Yeşilay’dan Trabzon Üniversitesi Rektörüne Ziyaret
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Av.Işıl Demir Güner, Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Baytar ve Fatma Zehra Aydın ile birlikte Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.
14 Nisan 2022 Perşembe 09:54

 
Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu!
İşte bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih ve tutar
6 Nisan 2022 Çarşamba 09:40

 
“Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı” semineri gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Komisyonu üyelerinin katılımıyla “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı” semineri gerçekleştirildi.
22 Mart 2022 Salı 20:10

 
Başkan Kara’dan esnaf odalarına ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
19 Mart 2022 Cumartesi 20:28

 
MHP meclis üyeleri başkan Şentürk’ü ziyaret ettiler.
Akçaabat Belediyesi MHP li meclis üyeleri Şoförler Odası başkanlığına yeniden seçilen Ali Şentürk’ü ziyaret ederek yeni dönemde başarılar dilediler.
7 Mart 2022 Pazartesi 19:28

 
KIRSAL KALKINMADA KADININ ROLÜ
Kırsal kalkınma çalışmaları, kırsal alanda yaşayanların gelirlerini ve refah seviyelerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, kır-kent arasındaki farklılığı azaltarak kırsal kesimde kendi kendine yeten yaşanabilir alanlar oluşturmak ve yaşam seviyelerini iyileştirmek gibi gerekçelerle yapılmaktadır.
28 Şubat 2022 Pazartesi 17:12

 
HAÇKALI BABAYA YENİ HEKİM TAKVİYESİ
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Hekim Kadrosun Yeni Takviyeler Yaptı.
26 Ocak 2022 Çarşamba 17:40

 
Sebat Gençlik Spor'a 5 Taze Kan
Sebat Gençlik Spor Kadrosunu Yeni Takviyelerle Güçlendirdi
23 Ocak 2022 Pazar 13:28

 
Rektör Uzun, 1979 yılında mezun olduğu ortaokuldaki açılışa katıldı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, mezun olduğu Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yer alan Akçaköy Ortaokulundaki “Tasarım Beceri Atölyeleri” açılışına katıldı.
11 Aralık 2021 Cumartesi 18:10

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1853 Kırım Savaşı başladı.
1911 Trablusgarp savaşında İtalyan yüzbaşı Carlo Piazza, Bingazi'deki Osmanlı siperleri üstünde tarihin ilk askeri keşif uçuşunu gerçekleştirdi. Piazza daha sonra ilk askeri amaçlı hava fotoğrafını da çekti.
1912 Birinci Balkan Savaşı'nda Osmanlı ve Sırp orduları arasındaki Kumanova Muharebesi başladı.
1915 New York'ta 25-30.000 kadın oy hakları için 5. ci caddede yürüyüş yaptı.
1926 Sovyetler Birliği'nde Leon Troçki ve Grigoriy Zinoviyev, Komünist Partisi Merkez Komitesi üyeliğinden çıkarıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur