Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor ÖZTÜRKLER YAPI MARKET YENİLENDİ GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU! SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR SEBAT GENÇLİK GALİP AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NDEN ‘BAHAR KERMESİ’ KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
yere haberleri
 
EKİM'E HAYIRLI OLSU ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
31 Mart 2024 te Yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçiminde ikinci kez başkan seçilen Akçaabat Belediye BaşKanı Osman Nuri Ekim'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri sürüyor.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 17:43

 
MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN YILDIZLISOR KULÜBÜ'NE ZİYARET
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Akçaabatlı meclis üyesi Mustafa Çankaya, sporun ve yerel kulüplerin desteklenmesi amacıyla Yıldızlısor Kulübü'nü ziyaret etti.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10:55

 
AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU
Akçaabat, turizmin önemine vurgu yaparak ve yerel kültürü tanıtarak Turizm Haftası'nı coşkuyla kutladı. Belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle şehre, turizmin değeri anlatıldı.
19 Nisan 2024 Cuma 19:31

 
Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nden sonra Ortahisar Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını belediye başkanlığına yeni seçilen Başkan Ahmet Kaya yönetiminde gerçekleştirdi.
11 Nisan 2024 Perşembe 19:13

 
AKÇAABAT’TA YENİ MECLİS İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin ardından yeniden oluşan Belediye Meclisi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.
9 Nisan 2024 Salı 17:17

 
Zekeriya Karaçengel’den teşekkür mesajı!
31 Mart Yerel Seçimleri için bağımsız olarak seçime giren Zekeriya Karaçengel’den teşekkür mesajı
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:59

 
Rektör Uzun, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun Bartın, Karabük ve Zonguldak ilinde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu.
7 Nisan 2024 Pazar 14:29

 
Trabzon Ortahisar'ın En Genç Meclis Üyesi Göreve Başladı!
31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Trabzon Ortahisar'da meclis üyesi olan Onur Sungur en genç meclis üyesi oldu.
7 Nisan 2024 Pazar 10:54

 
BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
7 Nisan 2024 Pazar 10:46

 
BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
4 Nisan 2024 Perşembe 16:08

 
AK PARTİLİ BAŞKANDAN AHMET KAYA’YA TEBRİK
AK Parti Ortahisar Başkanı Selahaddin Çebi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, demokratik bir olgunluk içinde iradesini belirten tüm vatandaşlara teşekkür etti.
3 Nisan 2024 Çarşamba 14:54

 
Akçaabat'ın Yeni Muhtarları
31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde gerçekleşen muhtarlık seçimlerinde Akçaabat'ta 78 mahallede göreve seçilen mahalle muhtarları şu şekilde.
2 Nisan 2024 Salı 18:18

 
EKİM: “KALDIĞIMIZ YERDEN ÇALIŞMAYA DEVAM”
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin sonuçlanmasının ardından birim müdürleri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.
2 Nisan 2024 Salı 17:27

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
BÜYÜK AKÇAABAT MİTİNGİ YAPILDI
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in, Cumhur İttifakı ortaklarıyla Akçaabat’ta düzenlediği Büyük Akçaabat Mitingi yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.
29 Mart 2024 Cuma 18:14

 
BTP Genel Genel Başkanı Hüseyin Baş Akçaabat’ta..
Ülkemiz seçime gidiyor. Beş yılda bir yapılan mahalli yerel seçimler için sandıklar kurumasına sayılı günler kaldı.
29 Mart 2024 Cuma 15:19

 
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı!
Trabzon Valiliği, 31 Mart yerel seçim öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.
27 Mart 2024 Çarşamba 10:15

 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
AKÇAABAT DAHA MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta yapacağı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını anlattı.
22 Mart 2024 Cuma 17:38

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
AKÇAABAT TURİZMDE ÖNCÜ OLACAK
31Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:02

 
BAŞKAN EKİM DURMAK BİLMİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:36

 
SPOR AKÇAABAT’TA ÖNCELİKTİR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sporu geliştirecek birçok faaliyete imza atarken aynı zamanda da sporu ve sporcuyu destekleyerek örnek teşkil ediyor.
19 Mart 2024 Salı 07:04

 
AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde de şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirecek.
18 Mart 2024 Pazartesi 12:37

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Akçaabat'ın merakla beklediği yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:27

 
BAŞKAN EKİM GİTTİĞİ HER YERDE BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANIYOR
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hız kesmeden saha ziyaretlerine devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 10:35

 
İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Trabzon Programı Belli Oldu!
2024 Yerel Seçimleri kapsamında Trabzon'a gelecek İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ziyaret programı belli oldu.
15 Mart 2024 Cuma 17:56

 
ÖĞRENCİMİZ NERGİS JAFARİ'DEN GURULANDIRAN BAŞARI
Resimleyerek anlattığı hadis: "İşçiye Ücretini,(alnının)teri kurumadan veriniz."
13 Mart 2024 Çarşamba 16:22

 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
BTP ADAYI SAMET AYVAZ: “VAR BİR HAYALİMİZ”
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimler dolayısıyla tüm adaylar sahada çalışmalarına devam ediyor.
7 Mart 2024 Perşembe 19:08

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterine Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler.
27 Şubat 2024 Salı 17:54

 
BAŞKAN EKİM AKÇAABAT’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı karış karış geziyor.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:41

 
SAMİMYET VE TEVAZUYLA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sahadan geri gelmiyor.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:55

 
KALYONCU, AKÇAABATLI MİNİBÜSÇÜLERLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Akçaabat’ın ulaşımını sağlayan minibüsçü esnafının sorunları dinleyerek sohbet etti ve not aldı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:34

 
GEDİKLİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Yerel seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:33

 
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, Medeni Kanun için sil baştan diyenleri siyasetten sileceğiz.
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, 81 il, 973 ilçe kadın kolu başkanıyla iktidarın hedef tahtasına koyduğu Medeni Kanun’a ilişkin eş zamanlı basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2024 Cuma 17:12

 
Yeniden Refah Sahada
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Resul Altın İlçe Başkanlığından İstida Ederek 31 Martta Yapılacak Yerel Seçimde Akçaabat Belediye Başkanı Adayı Oldu.
5 Şubat 2024 Pazartesi 19:43

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM TEŞEKKÜR ETTİ
2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkan Adaylığına gösterilen Osman Nuri Ekim, teşekkür etti.
3 Şubat 2024 Cumartesi 15:26

 
KOÇ’TAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ MUHALEFETE ÇAĞRI
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, yaptığı açıklamada 2019 yerel seçimleri öncesinde dile getirdiği Katlı Otopark projesinin yerine getirilmediğini ifade etti.
6 Ocak 2024 Cumartesi 17:55

 
DEMİRCİ #Fiyasko# DEDİ
Akçaabat Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Tunca Demirci Eski Partisinin Yerel Seçim İçin Düzenlenen Belediye Başkan Aday Adayı Tanıtımını Eleştirdi.
25 Aralık 2023 Pazartesi 20:35

 
Akçaabat'ta Metin Gedikli Sürprizi Mi?
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 2024 yerel seçimlerine doğru aday adaylarının çalışmaları devam ederken, sürpriz bir gelişme bekleniyor.
22 Aralık 2023 Cuma 19:06

 
Adacık muhtarı Selahattin Gedikli yeniden aday
Adacık muhtarı Selahattin Gedikli 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar adaylığını yeniden açıkladı.
22 Aralık 2023 Cuma 18:31

 
CHP Akçaabat'ta Ön Seçim Var
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde, CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan adayını belirlemek için partililer sandığa gidecek.
22 Aralık 2023 Cuma 10:57

 
AYVAZ'DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
2024 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Akçaabat Belediye Başkanı aday adayı olan Savaş AYVAZ Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 18:47

 
MHP İDDİALI
MHP YEREL SEÇİMDE İDDİALI
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:06

 
CHP, başkan adayı için toplandı
2024 Mahalli İdareler seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere yönelik danışma toplantısı düzenledi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:31

 
Ayvaz, yoğun bir katılımla aday adaylığını açıkladı
31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Akçaabatlı bürokrat Savaş Ayvaz, belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
21 Kasım 2023 Salı 17:44

 
İstanbul'da Yapılan Seçim Anketinde İmamoğlu Önde
31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik partilerin aday belirleme çalışmaları devam ediyor. CHP'nin İstanbul adayının Ekrem İmamoğlu olacağı kesinleşirken, AK Parti'de henüz bir aday belirlenmedi.
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:03

 
AK Parti Akçaabat’ta ilk aday adayı Güner oldu
31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Akçaabat’ta ilk belediye başkan aday adaylığı başvurusunu Cemil Güner yaptı.
13 Kasım 2023 Pazartesi 19:02

 
Trabzon'un Düzköy, Tonya, Beşikdüzü İlçelerine Müjde! Başkanlardan Ankara Çıkartması
Yerel Seçimler öncesi Trabzon'un Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Ak Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu birtakım ziyaretlerde bulundular.
19 Ekim 2023 Perşembe 18:08

 
METEOROLOJİ’DEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Doğu Karadeniz'de beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda uyarıda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:14

 
İYİ PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
Akçaabat iyi parti ilçe teşkilatı 2024 yerel seçimleri çalışmalarına başladı.Seçim çalışmalarında genel merkezden görevliler hazır bulunacak.
29 Eylül 2023 Cuma 09:36

 
DEMİRCİ YİNE SORUYOR
“Akçaabat belediye başkanı sayın Osman Nuri Ekim, yerel bir kanalda katıldığı bir programda:“İnşaat devam ediyor.Kazı çalışmalarına başladılar, tünel portalına geldiler. Bu süreç yürüyor. Hazine kamulaştırmasını kısmen tamamladılar.
28 Eylül 2023 Perşembe 19:32

 
MHP AKÇAABAT’I İSTİYOR
CUMHUR İTTİFAKI YERELDE YİNE DEVAM EDECEK Mİ?
21 Eylül 2023 Perşembe 17:59

 
Benzin ve motorine çok büyük zam geliyor! 50 lira olmasına hazır olun!
Brent petrol fiyatlarındaki aşırı yükseliş sonrası benzin ve motorine kallavi zam geliyor. Motorinin litre fiyatı 40 lirayı aşacak. Ünlü ekonomist ise "Benzinin 50 lira olmasına hazır olun" diyerek uyardı.
10 Eylül 2023 Pazar 10:02

 
BAŞKAN EKİM’DEN BALIKÇILARA ‘RASTGELE’ MESAJI
1 Eylül’de denizlerde av yasağının sona ermesiyle yeni av sezonunu ‘vira bismillah’ diyerek açan balıkçılarla ilgili mesaj yayınladı.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:22

 
AK Parti'de yerel seçimler öncesi 21 il başkanı değişti
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürerken 7 Ekim'de düzenlenecek olağanüstü kongre öncesi 21 il başkanının değişmesine karar verildi.
15 Ağustos 2023 Salı 08:47

 
Güner, Aday Olacak Mı?
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Akçaabatlı iş insanı Aslan Güner’in adı kulislerde 2024 yerel seçimleri için belediye başkan adayı olarak geçiyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:58

 
Trabzon, Artvin, Riz, Gümüşhane,Giresun Ve Birçok İl İçin Uyarı! Aman dikkat!
İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor.
10 Haziran 2023 Cumartesi 18:06

 
Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’ın her seçim olduğu gibi yine farkını gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak Türkiye Yüzyılının temelini atmıştır.
28 Mayıs 2023 Pazar 20:05

 
AKÇAABAT’TA MİNİKLER YEREL YÖNETİMİ YERİNDE ÖĞRENDİLER
Akçaabat’ta Osmanbaba Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında yerel yönetimler hakkında kapsamlı bilgi edinmek için Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:35

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
Cumhurbaşkanı Bu Sesi Duyar Mı?
Yerel Yönetimler Uyuyor.Vatandaş Umudu Reiste Arıyor.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 17:47

 
MÜSİAD Trabzon’da Başkan Ofluoğlu, Güven Tazeledi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu Zorlu Grand Otel’de yapıldı. Mevcut Başkan Zafer Ofluoğlu’nun başkanlığında tek liste ile gidilen genel kurula, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan’ın yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, MÜSİAD Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Batum şube başkanları ile üyeler katıldı.
11 Ocak 2023 Çarşamba 16:24

 
Okullara siyaset karıştırılmamalı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Cihan Kayar, eğitim kurumlarının siyasetin uzağında tutulması gerektiğini söyleyerek “Eğitim kurumlarına siyasi parti temsilcilerinin girmesi, özellikle de öğrencilerimize seminer vermesi etik değildir.
3 Ocak 2023 Salı 17:08

 
Afacan: Dualarına talibiz
AK Parti Ortahisar İlçe Sosyal Politikalar Başkanı H.Cahit Afacan, Ortahisar genelinde insanı merkeze alarak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek “Vakıf geleneğinin temsilcileri olarak faaliyetlerimizde tek bir ölçü vardır: O da kişi ihtiyaç sahibi mi değil mi? Bizler, her bir gönülün duasına talibiz” dedi.
31 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi; gezinti, yürüyüş, seyretme, yeme ve içme ünitelerinden oluşan Ortahisar Belediyesi’nin Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nin şehre cazibe kazandıracağını söyleyerek “cam seyir terasları ve yürüyüş platformuyla ziyaretçileri şehrimizi farklı bakış açılarıyla seyredebilecek.” dedi.
21 Aralık 2022 Çarşamba 10:09

 
Çebi’den ikametgâh uyarısı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yılsonunun yaklaşmasıyla birlikte ikametgâh adresi konusunda vatandaşları duyarlı davranmaya davet ederek “İkametgâhlarımızı yaşadığımız yere taşıyarak Ortahisar Belediyemizin hizmet kalitesini arttıralım.” dedi.
20 Aralık 2022 Salı 18:06

 
Soytemiz: Ortahisar güzelleşiyor
AK Parti Ortahisar İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Abdulkadir Soytemiz, Ortahisar Belediyesi tarafından şehre kazandırılan projelerle şehrin cazibesinin arttığını söyledi.
14 Aralık 2022 Çarşamba 15:43

 
Çebi: Gurur kaynağımız MİT
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Millî İstihbarat Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’nin hem askeri hem de diplomasi alanında büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyerek “Bugününe hâkim olamayan geleceğini şekillendiremez. Akıncı beylerimiz, Millî İstihbarat Teşkilatımız içte olduğu gibi sınır ötesinde tarih yazıyor.” dedi.
1 Aralık 2022 Perşembe 15:40

 
Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu'da Basın Yasası değişikliğine tepki gösterdi!
Trabzon’da yerel gazete ve internet siteleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde Basın Kanununda yapılan düzenlemeyle ilgili sektör temsilcilerinin dinleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu kendilerine yapılan çağrıyı dikkate alarak konu ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.
11 Kasım 2022 Cuma 15:16

 
TTSO'da yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yeni görev döneminin tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, "Şehrimizi, bölgemizi ve ülkemizi ileriye taşımak için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.
4 Kasım 2022 Cuma 11:19

 
AKÇAABAT GENÇLİK MODELLEMİSİNDE ÖNCÜ OLUYOR
Akçaabat’ta AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca ‘İdeal Genç & İdeal Gençlik’ adlı seminer düzenlendi.
26 Ekim 2022 Çarşamba 19:04

 
Çebi: Erdoğan dışında kimse yapamazdı
Öz Sağlık İş Sendikası Trabzon Şubesi 1.Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sağlık çalışanlarının özlük haklarının sağlanmasında AK Parti iktidarının tüm imkanları seferber ettiğini söyleyerek “taşeron işçiliğin ortadan kaldırılması ve 1 milyona yakın emekçinin kamuda daimi işçi olarak istihdam edilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse yapamazdı.” dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 19:24

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU DÜNYA YEREL VE BÖLGESEL LİDERLER ZİRVESİ’NE KATILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Güney Kore'nin Daejeon kentinde düzenlenen, dünyanın farklı bölgelerinden 240 bin kenti temsil eden en kapsamlı yerel ve bölgesel yönetim ağı olan UCLG'nin, Dünya Yerel ve Bölgesel Liderler Zirvesi - 7. UCLG Kongresi’ne katıldı.
14 Ekim 2022 Cuma 10:20

 
ESNAF KREDİSİNDE LİMİT ARTTI,FAİZ DÜŞTÜ!
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından esnaf ve sanatkârlara yönelik açıklanan yeni destek paketinin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Esnaf ve sanatkârımıza can suyu gibi olan bu kredilerle üyelerimiz işlerini büyütecek, üretime, istihdama, ekonomiye katkı sağlamayı sürdürecek” dedi.
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:06

 
TAM BANA GÖRE GENÇLİK FESTİVALİ BAŞLADI
5-9 Ekim 2022 tarihleri arasında AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik "Tam Bana Göre Gençlik Festivali" başladı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 10:47

 
Çebi’den Bakan Karaismailoğlu’na yatırım teşekkürü
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Trabzon’a dev yatırımlar kazandırıldığını söyleyerek Bakan Adil Karaismailoğlu’na teşekkür etti.
6 Ekim 2022 Perşembe 18:44

 
Doğu Karadeniz için yarın kuvvetli sağanak uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın gece saatlerinden itibaren Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren ise Gümüşhane ve Bayburt çevresinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
20 Eylül 2022 Salı 00:49

 
AK Parti Ortahisar İlçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.
İlçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023 seçimlerinde yeniden bir fethe hazırlandıklarını söyleyerek “2023’te Türkiye yeniden kurulacak. Tüm engellemelere, oyunlara, kirli masa tezgâhlarına karşı AK Parti yeniden destan bir yazacaktır.” dedi.
4 Haziran 2022 Cumartesi 18:20

 
Bartın Üniversitesi ailesi iftarda bir araya geldi
Bartın Üniversitesinin akademik ve idari insan kaynağı ile aileleri “Geleneksel İftar Programı”nda bir araya geldi. Programa yerel ve ulusal medya temsilcileri de katılım sağladı.
22 Nisan 2022 Cuma 15:02

 
Çebi: Enerji en büyük silah
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, enerjide dışa bağımlılğın Türkiye’nin tam bağımsızlık anlayışına ters bir durum olduğunu söyleyerek “AK Parti hükümeti hem karada hem denizde dört bir koldan dev yatırımlarla enerji arayışlarını sürdürüyor.
13 Nisan 2022 Çarşamba 14:00

 
Çebi 10 Nisan Polis Günü’nünu kutladı.
10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177 yıllık şanlı geçmişinde can ve mal güvenliğimizin sağlanması, huzur ve esenliğimizin korunması, ulvi görev bilinciyle milletimizin gönlünde taht kurduğunu söyleyerek tüm emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı.
10 Nisan 2022 Pazar 15:58

 
MİNİKLER SORDU BAŞKAN EKİM CEVAPLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Söğütlü İlkokulu’nun düzenlediği Hayat Bilgisi dersi kapsamında yerel yöneticileri öğrencilerle buluşturma etkinliğine katıldı.
6 Nisan 2022 Çarşamba 12:27

 
Başkan Zorluoğlu Maraş Caddesi İle Yakından İlgileniyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, imza projeleri arasında yer alan Maraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Başkan Zorluoğlu, Maraş Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı.
22 Mart 2022 Salı 12:35

 
ZABITALAR DENETİMDE
Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Trabzon Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile iş birliği halinde Akçaabat’taki yerel ve tüm zincir marketleri denetledi.
14 Mart 2022 Pazartesi 14:36

 
Çebi'den İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada İstiklal Marşı’nın her satırının kanla yazıldığını söyleyerek “Kurtuluş mücadelesini abideştiren İstiklal Marşımız yüzyıllar geçse de aziz milletimizin kalbinde, zihninde yerini koruyacaktır.” dedi
13 Mart 2022 Pazar 13:20

 
Çebi’den Bakan Özer’e eğitim teşekkürü
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Trabzon’a çok büyük müjdelerle geldiğini söyleyerek “Eğitimde marka olan Ortahisar’ımıza 2022 yılı için yaklaşık 400 milyon TL değerindeki eğitim yatırımı ayrıldı. Mutlu olduk, Sayın bakanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
10 Mart 2022 Perşembe 17:02

 
Nedir bu Osman Kavala seviciliğiniz?
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Osman Kavala dosyasının AİHM’ye intikaline ilişkin oylama sonucunun Türkiye’nin içişlerine müdahale anlamı taşıdığını söyleyerek “Siyasi içerikli, Türkiye’ye aba altından sopa gösterme kararını kabul etmemiz mümkün değil.
4 Şubat 2022 Cuma 17:54

 
Başkan Çebi: Ortahisar farkını gösterdi
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin yoğun bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz üzerine düşeni yaptı, farkını gösterdi.
31 Ocak 2022 Pazartesi 11:24

 
Başkan Genç, muhtarlarla istişare toplantısında buluştu
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘Muhtarlarla 28. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdar ile birçok muhtarın katıldığı toplantıda Başkan Genç, muhtarların taleplerini dinleyerek, istişarelerde bulundu.
8 Ocak 2022 Cumartesi 10:28

 
ERDOĞAN'DAN BELEDİYELERE TALİMAT!
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partili belediye başkanları istişare toplantısında yaptığı konuşmada, başkanlara, 2024'teki yerel seçimlere göre değil, 2023 Haziran'daki seçimlere göre hazırlanmaları gerektiği uyarısında bulundu.
23 Aralık 2021 Perşembe 18:17

 
69 farklı ülkeden öğrencileri olan Bartın Üniversitesinde “Yerelde Uyum Buluşmaları” gerçekleştirildi
69 farklı ülkeden öğrencileri bulunan Bartın Üniversitesinde İl Göç İdaresi Müdürlüğü iş birliğinde “Yerelde Uyum Buluşmaları” etkinliği gerçekleştirildi.
23 Aralık 2021 Perşembe 15:58

 
Halk Eğitimde herkes kendine göre uygun bir kurs bulabilir.
Yılda binlerce kursiyere eğitim veren Ortahisar İlçe Halk Eğitimi Merkezi birbirinden farklı yüzlerce kurs seçeneği sunuyor.
9 Aralık 2021 Perşembe 10:29

 
“Akademide Küyerelleşme ve Değişen Beklentiler”
Bartın Üniversitesindeki konferansa katılan Hong Kong Eğitim Üniversitesinden Doç. Dr. Sedat Gümüş, “Akademide Küyerelleşme ve Değişen Beklentiler” adlı konuşmasını yaptı.
8 Aralık 2021 Çarşamba 16:12

 
Çebi: Cumhuriyetimiz ilk gün gibi dimdik ayakta
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Cumhuriyet’in kuruluşunun 98.yılını nedeniyle coşku ve sevinç içerisinde bulunduklarını söyleyerek “Cumhuriyetimiz, temelindeki harcı oluşturan milli irademiz ve miras aldığı tarihi hasletlerimiz sayesinde bugün ilk günkü gibi vakur ve sağlamdır." dedi
28 Ekim 2021 Perşembe 08:13

 
BELEDİYELER BATIRILIYOR
Siyaseti, ülkenin sorunlarını, sorunların sorumlularını yerel ve ulusal mecrada ele almaya çalışıyoruz.
24 Eylül 2021 Cuma 18:53

 
AK GENÇLER BİR ARAYA GELİYOR
AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları olarak "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" diyerek genç arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz.
24 Eylül 2021 Cuma 08:16

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur