Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ESENTEPE ANADOLU LİSESİNDEN RESİM SERGİSİ MÜZİK DİNLETİSİ. Abit Güner’in izleri tuvalde can buldu Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt BARÜ’lü kadın güreşçiler 3 altın, 3 gümüş madalya ile Türkiye şampiyonu 19 MAYIS’TA GENÇLİĞİN GÜCÜ SAHADA BULUŞTU CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA TTSO’da kitap, matbaa, gazete, reklam ve sinema sektörünün talepleri görüşüldü ESENTEPE ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON MİLLETVEKİLİ YAVUZ AYDIN AKÇAABATTA TÜRSAB’dan tepki KAYA'DAN 19 MAYIS MESAJI AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU 2. LİG BAŞKA BAHARA AK PARTİ'DEN 19 MAYIS KUTLAMASI BARÜ Erkek Güreş Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI AKADIM Projesi – Meslek Lisem Geleceği Soluyor! ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI Trabzon Turizm Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
 
AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU
AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU
 
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
Başbakan Davutoğlu'ndan Trabzon'a müjdeler
 

Başbakan Davutoğlu'ndan Trabzon'a müjdeler

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon'da, müjdeler verdi.

22 Mayıs 2015 Cuma 19:22
Yazdır

Trabzon ile ilgili müjdeleri sıralayan Başbakan Davutoğlu, şunları söyledi:  Bakın dedik ki Trabzon her hangi bir Karadeniz şehri değildir. Bütün Karadeniz'in en önemli limanıdır. Merkez şehridir.

 

Trabzon buradan İran'a, Basra'ya açılacak. Ama orada Zigana dağları var. Yapıyor muyuz? Yaptık mı?Biz söz verdik mi yaparız.  Salmankaş Tüneli Bayburt arası 1,5 saate iniyor.  Sizler yapanı da bilir siniz yıkanı da. Ahi Evren Dedenin diyarıdır burası. Konya ile ilişkisini burada ki Ahi Evren Dedenin merasimine Konya Mevleviler gelirdi. Konya ile Trabzon hep kardeş oldu.

 

Zigana Tüneli, Salman Kaş Tüneli..  Ordu Giresun Havalimanı'ndan sonra Trabzon Havalimanına indik. Pisti genişletilecek, yeni daha da elverişli havalimanı Trabzon'a yapılacak.  Kanuni Bulvarı bir kentsel dönüşüm. Kanuni Bulvarı en kısa sürede tamamlanacak.

 

Hızlı tren Karadeniz ve Trabzon ile ilgili nasıl olacak? Samsun'dan, Çorum, Amasya Üzerinde bu hat Yerköy ile birleşecek. Yani Hızlı tren Karadeniz'den Akdeniz'e ulaşacak. Aynı Şekilde Giresun - Tirebolu, Trabzon hızlı tren aksıyla bulaşacak. Biz öyle Akdeniz ile Karadeniz'i birleştirdiğimizde bir yerden birleştirmeyiz. Ferhat gibi dağları deler. Gece gündüz çalışırız.  İnşallah 41 bin kişilik Akyazı Stadyumu en kısa zamanda tamamlanacak.  Yavuz Selim Sahası, da yerinde muhafaza edilip bir taraftan da büyük bir şehir parkı yapılacak. Türkiye'de de Trabzon'da da ikinci yarı başlıyor. Trabzon'u ulaşım hatlarının merkezine getireceğiz. Yat limanı yapıyoruz. Balıkçı barınakları yapıyoruz. Su ürünleri gen bankası kuruyoruz. Trabzon'u deniz ve dağın birleştiği, bilim ile gerçek hayatın birleştiği bütün özelliklere kavuşturacağız.

 

En kısa zamanda tamamlayacağız. Geçen Trabzon kongresinde söz verdik. Bu da Trabzon'un bütün doğu Karadeniz'e Yaylalarını birleştirecek olan yeşil yol. 2350 km Karadeniz'in dağlarının üzerinden yol yapıp bütün o güzel yaylaları bir birine buluşturacağız. Trafiğe rahatlatmak için Güney Çevre yolu ile trafik baskısı azalacak.  Değirmendere Atapark köprülü kavşaklarını en kısa zamanda yapacağız.  Ortahisar'ın tarihi kimliğini koruyacağız.  Trabzon'un etrafından demiryolları, karayolları, havayolları ile Trabzon'u bütün Kafkas'ların bütün Anadolu'nun en büyük limanı haline getireceğiz.

 

Trabzon'u önemli bir turizm destinasyonu yapıyoruz. Tarihi turizm kültürel turizm, bir taraftan Osmanlı tarihi, bir taraftan orta çağlarda Hıristiyan mimari, tabiat turizmini ve doğa turizmini nakış nakış öyle işleyeceğiz ki dünyanın her yerinden akın akın insanlar Trabzon'u görmeye gelecekler.

 

Yatırım adasıyla bir sanayi şehri oluyor Trabzon aynı zamanda. Bir organize şehri vardı. İkiye çıkardık. Şimdi 3 organize sanayi daha yapıyoruz.  Biz Türkiye'de hayali bir megakent kurmuyoruz. Bütün kentlerimiz gerçek anlamda ekonomimin kültürün tarihin merkezi yapıyoruz.

 

Yeni  Trabzon 61 bin üniversiteyle en büyük üniversitelerden birine sahip. Karadeniz Teknik Üniversitesi. Ama artık Trabzon'da ikinci bir devlet üniversitesine ihtiyaç var. İnşallah Trabzon'a ikinci bir devlet üniversite kurmaya kararlıyız.  Ayrıca bu şifa diyarına Türkiye'nin en gelişmiş şehir hastanelerinden birini yapacağız

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Genel, Başkanı, ve, Başbakan, Ahmet, Davutoğlu, Trabzon'da, müjdeler, verdi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
325 Roma imparatoru Konstantin, ilk Ekümenik Konsilin İznik'te düzenlenmesini sağladı.
1481 II. Beyazıt, Osmanlı padişahı oldu.
1622 Osmanlı İmparatorluğu'nda isyancılar, ordu ve yönetimde yenilik taraftarı Padişah II. Osman'ı tahttan indirip öldürdü. Öldürülen ilk padişah olan Genç Osman'ın yerine I. Mustafa, ikinci kez tahta çıkarıldı.
1795 Fransa'da kadın kulüpleri kurulması yasaklandı.
1861 Amerikan İç Savaşı: Kentucky eyaleti iç savaşta tarafsız olduğunu ilan etti. Bu tarafsızlığı 3 Eylülde Güney orduları eyalete girince sona erecektir ve Kentucky Kuzey'e katılacaktır.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur