Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Abdülhamid Han Külliyesi Açılıyor ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA Başkan Genç’ten Şehit Polis İçin Taziye Mesajı! “Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun” Trabzon'da "Referandum olsa Trabzon’a katılırlar” tartışması MİNYATÜRDE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı Büyükşehir Belediyesi 18 ilçede trafik levhalarına düzenleme yapacak Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı TGC TRABZON, ŞEHRİN GELİŞİMİ VE GÜVENLİĞİ İÇİN ZİYARETLERDE BULUNDU BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM BÜYÜKŞEHİR 18 İLÇEDE SORUNLARI ÇÖZÜYOR E-Ticaret Türkiye Etkinlikleri (Trabzon) ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN SINAV HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE DESTEK İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi’nde düzenlenen hizmet içi eğitimle, tematik futbol spor liseleri öğretmenleri mesleki ve akademik becerilerini geliştirdi. Trabzon’un Gururu Samet Bulut – Tokyo Deaflympics Yolunda! Şehit Kaymakam Safitürk’ün adı kütüphanede yaşatılacak TESOB heyetinden Emniyet Müdürü Loğoğlu'na hayırlı olsun ziyareti SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE ASLAN BULUT YAZDI AK Parti Trabzon Kadın Kolları’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret: Erdoğan ile Birebir Görüşme
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
 
Ortahisar'daki 'Personel Sayısı' Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
 
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
Bu kez ekonomiye saldırdılar ama yine kaybettiler
 

Bu kez ekonomiye saldırdılar ama yine kaybettiler

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU TRABZONU ARŞINLADI, HEMŞEHRİLERİNE ŞER ODAKLARININ EKONOMİK DARBE GİRİŞİMİNİ ANLATTI

25 Ağustos 2018 Cumartesi 08:32
Yazdır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Meydan Parkı, Atapark, Olimpiyat (EYOF) Parkı ve 100. Yıl Piknik Alanında hemşehrilerini ziyaret ederek hasbihal oldu. Trabzonlular ile gerçekleştirdiği sohbetlerinde Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, şer güçlerin Türkiye üzerinde oyun oynamaya çabalarının devam ettiğini ifade ederken, “Bu sefer ekonomik olarak saldırdılar ama onlar zarar gördüler” dedi.

 

Türkiye’nin, 2002 yılından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, kendi kararlarını alan ve uygulayan bir ülke haline geldiğini ifade den Gümrükçüoğlu, “Şer güçler 2002’den beri ülkemizin gelişimine mani olabilmek için her türlü yolu ve yöntemi denediler. Bunları hep birlikte gördük ve yaşadık. 2002 öncesinde insanlarımızın başı örtülü-başı açık şeklinde ayrıma tabi tutulduğu ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımız ve dava arkadaşlarının yönetimi devralması ile özgür ve müreffeh bir ülke durumuna geldi. 2002’den sonra her alanda çok ciddi işler yapıldı. Türkiye tüm mazlum milletlerin hamisi oldu. Ülkemizin bu kalkınmasına mani olmak isteyenler, içimizdeki işbirlikçiler ile ellerinden geleni yaptılar ama hiçbir zaman başarılı olamadılar. Danıştay baskınından tutun tüm terör olaylarına kadar, FETÖ terör örgütünün darbe girişiminden son olarak yaşadığımız ekonomik darbe girişimine kadar ellerinden gelen her şeyi yaptılar ama hep onlar kaybettiler, hep biz kazandık. Ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm bu süreçlerden daha da güçlenerek, daha da büyüyerek çıktı” diye konuştu.

 

Son olarak yaşanan ekonomik darbe girişimi hakkında ayrıntılı olarak hemşehrilerini bilgilendiren Gümrükçüoğlu şunları kaydetti: “Hiçbir şekilde kontrol altına alamadıkları ülkemize bu kez ekonomik olarak saldırdılar. Bazı finans kuruluşları ve onun arkasında olan güçler tarafından ülkemize adeta taarruz yapıldı. Lakin bir kez daha gördüler ki Türkiye eski Türkiye değil. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu ekonomik taarruz bertaraf edildi. Saldırıyı yapanlar çok daha ağır darbeler alarak geri çekilmek durumunda kaldı. Şer odakları ve işbirlikçileri 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi yine kaybeden taraf oldu. Bizler ülke ve millet olarak birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde muhafaza etmek durumundayız. Bir ve beraber olduğumuz sürede her daim onlar kaybedecek, her daim biz kazanacağız.”

 

İKRAM ÇEŞMESİNİN DURAĞI ATAPARK

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif bölgelerinde vatandaşa ikram yapmak için hazırlattığı çok amaçlı ikram çeşmesinden sıcak yaz gününde vatandaşlara limonata ikram etmeyi sürdürüyor. İkram çeşmesinin bu haftaki durağı Atapark’taki Gülbaharhatun Camii’nin önü oldu. Havaların sıcaklığını da dikkate alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ikram çeşmesinden vatandaşlara limonata ikram etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da katıldığı ikram programından oldukça memnun olan vatandaşlar, “Belediyemizin sıcak yaz günlerinde içimizi serinletmek için limonata ikramında bulunma hasiyetini göstermesi çok güzel bir davranış” dediler.

 

Anahtar Kelimeler: TRABZON, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, BAŞKANI, DR, ORHAN, FEVZİ, GÜMRÜKÇÜOĞLU, TRABZONU, ARŞINLADI, HEMŞEHRİLERİNE, ŞER, ODAKLARININ, EKONOMİK, DARBE, GİRİŞİMİNİ, ANLATTI
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1315 Morgarten Çarpışmasında İsviçreliler Habsburg Hanedanına karşı zafer kazandılar.
1638 Osmanlı ordusu Bağdat'ı kuşatmaya başladı.
1889 Brezilya'da monarşi devrildi ve cumhuriyet kuruldu.
1920 Milletler Cemiyeti'nin ilk toplantısı İsviçre'nin Cenevre şehrinde yapıldı.
1937 Dersim Harekatı ilk adımı tamamlandı.Dersim İsyanı lideri Seyit Rıza ve 6 arkadaşı Tunceli'de idam edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur