Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ÜYÜKŞEHİR 107 MAHALLE YOLUNU ULAŞIMA AÇTI. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT'TA BARÜ öğrenci kulüpleri proje üretmeye devam ediyor Denizbank’tan esnaf ve sanatkarlara avantajlı ticarikredi fırsatı ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET CHP Trabzon'da Meydana İniyor MİNİK ZİYARETÇİLER BELEDİYECİLİĞİ YERİNDE ÖĞRENDİ Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi Sebat Gençlik Spor Başkanı Cemil Kalkışım:Başkan Doğan için en önde yürürüm TÜRKAV Trabzon'da şok! BARÜ’lü güreşçi Umut Erdoğan, Avrupa üçüncüsü oldu Akçaabat Fen'den 18 Mart Özel "İki Kıta Bir Destan" AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AKÇAABAT’TA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI BAŞKAN GENÇ’TEN FATİH TEKKE’YE ZİYARET BARÜ’de Uluslararası Matematik Günü kutlandı BAŞKAN EKİM: “YETİMLER BİZLERE EMANETTİR” TESOB ile Girne Koleji arasında indirim protokolü imzalandı "SÜPER MEYVE ARONYADA BİTKİ BESLEME ZAMANI İÇİN ÜRETİCİLERE UYARI!"
Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi
Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi
 
CHP Trabzon'da Meydana İniyor
CHP Trabzon'da Meydana İniyor
 
BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
Çarpık Kentleşme Tepkisi
 

Çarpık Kentleşme Tepkisi

Çarpık Kentleşme Tepkisi

20 Haziran 2014 Cuma 14:07
Yazdır

TRABZON'UN en büyük ilçesi Ortahisar'daki çarpık kentleşme her geçen gün göze batarken bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyen bir diğer isim ise Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Metin Genç oldu. Başkan Genç, " Şuradan oturuyorum masamın tam karşısındaki manzara beni çok üzüyor. Öyle bir kent teslim aldık ki uzun yıllardır çarpık kentleşmenin esiri oldu. Penceremiz perdesini açamıyorum. Neden mi? Çarpık kentleşmeden dolayı. Trabzon'un daha yaşana bilir ola bilmesi için çok geniş yeşil alanlara ihtiyacı var merkezde ama bakıyorsunuz Trabzon'un merkezinde böyle bir yapı yok" dedi.
Genç, " Trabzon'da daha çok yeşil bir alan oluşturacak projelere imza atmamız gerekli. Bu durum için çaba sarf ediyoruz. Projeler üretiyoruz. Sayın Başbakanımız Trabzon'a geldiğinde direkt olarak kendisinde Avni Aker’i ve etrafındaki bazı yerleri istememizin sebebi de buydu oraya çok büyük bir yeşil alanı bol bir park yapmak. Bunu sağlamamız gerek. Bizden sonraki nesillere daha güzel bir yer bırakmamız gerek. Maalesef biz böyle bir yer devralmadık" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Genç, Tabakhane Kentsel dönüşümü ile Zağanos Kentsel dönüşümünü bir tünel ile birleştirmek istediklerini dile getirdi. Genç, " Burada iki yeşil alan parkımızı birleştirmek istiyoruz. Dev bir akvaryum yaparak tünel oluşturarak hem ilçemizi güzelleştirirken hem de iki vadiyi birleştirmiş oluruz. Bunun projesi tamamlanmak üzere. Bunu bitirdiğimiz zaman göreceksiniz Trabzon ve Ortahisar başka bir havaya sokacak" ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler: Çarpık, Kentleşme, Tepkisi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1602 Hollanda Doğu Hindistan Şirketi kuruldu.
1792 Fransa Milli Meclisi, giyotinle idamı onayladı. Adını, mucidi Fransız doktor Joseph Ignace Guillotin'den alan giyotin, ilk kez 25 Nisan 1792'de kullanıldı.
1815 Napolyon, Elbe adasından kaçışının ardından, 140.000 kişilik düzenli ordu ve 200.000 kişilik gönüllü güçler eşliğinde Paris'e girdi.
1852 ABD'de Harriet Beecher Stowe'un ünlü kölelik karşıtı romanı Tom Amca'nın Kulübesi ilk kez yayımlandı.
1861 Arjantin'in Mendoza şehri şiddetli bir depremle büyük hasar gördü.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur