SEBAT HABER-Başkanım burada yaptığınız çalışmaları kısaca anlatır mısınız?
Muhammet ALTINEL-Belediyecilikte alt yapı çalışmaları çok önemli çalışmalar. Çünkü şehirleşme yolunda temizlik, hijyen, şehrin düzgün görüntüsü çok önemli gerçekler. Bu çalışmamız da bu gerçeklere hizmet eden bir çalışmadır. Toplamda 200 m civarında bir kanalizasyon şebekesi düzenliyoruz. Bölgede daha önce yapılmamış bir kanalizasyon şebekesi yapıldığında buraya kadar gelinmemişti. Biz bu çalışmayı buralara kadar getirerek vatandaşımızın daha sağlıklı bir yaşam sürmesi açısından önemli bir adım atmış oluyoruz. Tabi şehirleşme yolunda ki en güzel çalışmalardan bir tanesi alt yapı çalışmaları belki en önemli çalışmalardan birtanesi. Bu çalışmaları yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ve halkımızın da memnun olduğunu düşünüyoruz. İnşallah daha sonraki aşamalarda da bu tarz çalışmalarımız devam edecek.
SEBAT HABER-Başkanım peki bir noktada mı yapılıyor kanalizasyon çalışmalarınız yoksa farklı noktalarda da yapılmakta mı?
Muhammet ALTINEL-Burada dikkat ederseniz yukarıda 4 tane evimiz var kanalizasyon hizmetlerinden yararlanamayan. Onların hepsini bir arada hizmetten faydalandırmak için bu bölgedeki çalışmayı yapıyoruz. Şuan sadece buraya özel. Ancak burası yapılaşmaya çok müsait bir yer. İlerde oluşacak herhangi bir yapılaşmanın da ihtiyaçlarını karşılama noktasında da bir hizmet olarak değerlendirebiliriz.
SEBAT HABER-Başkanım başkaları diyebilir Darıca Belediyesi nasıl olsa tarihe karışacak. İşte Akçaabat ile beraber olacak. Ama yine çalışmalarınıza tabi devam ediyorsunuz. Ne gereği var diyenler de olacaktır muhtemelen. Yani yine de çalışmalarınız devam ediyor. Yakından takip ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarını nelerdir?
Muhammet ALTINEL-Yani özellikle basınımızın ilgisine teşekkür ediyoruz. Gelip bunları takip ediyorsunuz, röportaj yapıp haber yapıyorsunuz. Bu bizim için memnuniyet verici bir olay. Tabi biz göreve gelirken 4-5 yıl bu göreve talip olduk. Görevimiz süresi içerisinde hiçbir zaman büyük şehir söylentileri çıktığından bu tarafa geri adım atmadık. Aksatmadık.Motivasyonumuzu bozmadık.Daha gayretli,daha istekli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük.Çünkü büyük şehir de olsa büyük şehrin de yapması gereken hizmetler var.Darıca Belde Belediyesi olarak belki tüzel kişilik devam etmeyecek.Ama hizmetleri ve bölgedeki şehirleşme devam edecektir.Buradaki halk yaşamını büyük şehir hizmeti içerisinde sürdürecek.Biz büyük şehir olmadan önce yapılabilecek ne varsa görevimiz içerisinde en güçlü gayretimizle devam ettireceği.Biz asla hizmet aşkımızdan ödün vermeyeceğiz.Sonuna kadar ne kadar görevimiz varsa bu görev süresi içerisinde bunları yerine getireceğiz.
SEBAT HABER-Teşekkürler…
Muhammet ALTINEL-Biz de teşekkür ederiz.