Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI BAŞKAN GENÇ: KENDİNİZİ GELECEĞE DONANIMLI HAZIRLAYIN DERECİK BELDE YA DA İLÇE OLUR MU? Trabzon Üniversitesi’nden Büyük Atılım: İki Yeni Fakülte Kuruldu! PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI “Turizm Fakültesinin sektöre büyük katkı sunacağına inanıyoruz” İLÇE BAŞKANLARI ANKARA DA BAŞKAN VEKİLİ GÜLAY, TEMSİLİ ASKERLİK TÖRENİNE KATILDI CHP Akçaabat Kadın Kolları Eczacılar Gününü Kutladı. AKTAŞ’TAN SİVRİKAYA’YA ZİYARET TİCARET ÖZGÜNEŞ’LE BEREKETLENDİ SGK İl Müdürü Akbay'dan TESOB’a ziyaret AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 100 BİN ÇİÇEKLİ PEYZAJ HAMLESİ Çakırgöl’de dört mevsim turizm için master plan çalışmaları devam ediyor SGK İLÇE MÜDÜRÜ HASAN AKTAŞ ALİ ŞENTÜRK'Ü ZİYARET ETTİ YARIN BEKLİYORUZ SEBAT GENÇLİK’İN İNANCI TAM, HEDEF 2. LİG BARÜ’de düzenlenen ‘Öğretmenim Şenliği’ ile hem eğlendiler hem öğrendiler Şinik OSB'deki sanayicilerin talepleri TTSO'da görüşüldü AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI.
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
 
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
 
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
Nizamettin Bekar Yazdı.
 

Nizamettin Bekar Yazdı.

Geçtiğimiz hafta Öğder’in aylık divanı vardı. Divanda Öğder il başkanı Mehmet Başkanım beni Halkla İlişkiler Başkanı olarak taltif etti.

9 Mart 2016 Çarşamba 21:11
Yazdır

Kendisinden ve diğer yönetim kurulu arkadaşlardan Allah razı olsun ve her hayırlı işlerinde yar ve yardımcıları olsun.

Öğder ülkem geneli Öğretmenlerin ilk ve tek derneğidir.

Öğder genel yapısı itibariyle şuurlu Öğretmenlerden oluşmaktadır. Milli ve manevi gelenekleri sağlam olan Öğretmen arkadaşlar bir araya gelerek Öğder’i kurmuşlardır. Türkiye geneli her ilde ve illerin pek çok ilçe ve beldelerinde teşkilatlarını kurarak Allah’ın izniyle Allah rızası için  cansiperane hizmet etmeye koşmaktalar.

Bu Öğretmen arkadaşlar Milli Eğitimin evlatlarımızı  milli ve manevi değerlerimize sahip olarak okuyup o halde ülkeye hizmet etmeleri için emek harcamaktalar.   Ayrıca bu dernek evlatlarımızın aile bağlarına sahip  olarak yetişmelerine de  katkıda bulunmaktadırlar.

Öğder yapısı itibariyle diğer derneklerden çok farklıdırlar. Diğer derneklerde öyle faaliyetler içerisinde bulunanlar var ki Öğder’i hayırla yad etmekten başkaca çaremizde yoktur.

Öğder’in tek ve ilk oluşu Öğretmen camiasının onca sendikalarla boğuşmakta olduklarını düşündüğümüzde önemini bir daha ortaya koymaktadır. Öğretmen camiasında yaklaşık yirmiye yakın sendikal faaliyetlerde olmaları göz önünde bulundurulduğunda ilk ve tek oluşu hayırla konuşulmalıdır.

Öğder hangi çatı altında bulunuyor diye soru sorduğunuzu duyar gibi oluyorum. Öğder bu ülkede yaklaşık elli yıllık milli ve manevi değerlere hizmet eden Milli Görüş camiasına bağlıdırlar. Milli Görüşün Milko teşkilatlarındandır. Kurulduğundan beri ülkem geneli milli ve manevi değerlerine bağlı Öğretmen yetiştirmeye gayret etmektedir.

Öğder mensubu Öğretmen arkadaşlar kendilerine teslim edilen evlatlarımızı vatanına milletine ve devletine bağlı evlatlar olarak yetiştirmek için bütün güçleriyle gayret etmektedirler. Tabi bu cümlemi yazarken diğer öğretmen arkadaşları küçümsemek ve yadırgamak manası da çıkmamasını önemle belirtmek isterim. Diğer arkadaşlarında büyük çoğunluğu evlatlarımızı güzel yetiştirmek için güzel çalışmakta olduklarını görmüşümdür. Allah hepsinden razı olsun ve hizmetlerini daim eylesin.

Öğder mensubu Öğretmen arkadaşlar  evlatlarımızı hedefleri olan, küçük düşünmeyen ülkesini düşünen evlatlar olarak yetiştirmeye çalışmaktadırlar.  Bugün evlatlarımız dedelerin nineleri Osmanlıları bilmezken bu kardeşlerimiz bu necip milletin evlatlarını dünyaya yedi yüzyıl adaletle hükmeden bir milletin evlatları olduğunu hatırlatmaya gayret etmektedirler.

Öğder mensubu Öğretmen arkadaşlar kendilerine teslim edilen evlatlarımızı içerisinde bulundukları inançla ilgili savrulmalardan uzak tutarak dindar ve dini seven evlatlar olarak yetiştirmeye çalışmaktadırlar. Allah hepsinden razı olsun.

Yazımın burasın milli ve manevi değerlere bağlı öğretmen arkadaşların imkanlar dahilinde bu ilk ve tek olan derneğe üye olarak faaliyetlerinde bulunmalarını önemle rica ederim. Dışarıda bulunmak ülkeme pek fayda getireceğini düşünmemekteyim. Öğretmen sendikaları mensubu olan  üye arkadaşlar imkanlar ölçüsünde bu dernekte yer alarak ülkeme ve milletimize hizmet edebilirler.

Haydi hayırlı hizmetlerde bulunmaya…

Anahtar Kelimeler: Geçtiğimiz, hafta, Öğder’in, aylık, divanı, vardı, Divanda, , Öğder, il, başkanı, Mehmet, Başkanım, beni, Halkla, İlişkiler, Başkanı, olarak, taltif, etti
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1277 Karamanoğlu Mehmet Bey, Konya şehrini Karamanoğulları topraklarına kattı ve Türkçe'yi resmi dil ilan etti.
1846 ABD Kongresi, sınır devriyelerine baskın yapılmasını gerekçe göstererek Meksika'ya savaş ilan etti.
1915 Çanakkale'de, Binbaşı Ahmet Bey komutasındaki Muaveneti Milliye muhribi, Golyath zırhlısını torpilleyerek batırdı.
1919 İzmir'in işgal edileceğine ilişkin Venizelos'un beyannamesi, Aya Fotini Kilisesi'nde Yunan Albay Mavrudis tarafından yerli Rumlara okundu.
1920 9-13 Mayıs arasında yapılan 217 üye ile toplanan ve bölge ile ilgili net kararların alındığı Trakya Kongresi (Edirne Kongresi) yapıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur