Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Sebatspor Başkanı Kaynar İçini Döktü
 

Sebatspor Başkanı Kaynar İçini Döktü

Başkanım Öncelikle Bizi Kırmayıp Röportaj Teklifimizi Geri Çevirmediğiniz İçin Çok Teşekkür Ederim.

12 Temmuz 2012 Perşembe 22:53
Yazdır

Sebat Haber-Başkanım Sebatspor Bu Sürece Nasıl Geldi

Öncelikle Sebatspor'a Başkan ve Yönetim Olarak 16 Haziranda yeni bir yönetim oluşturduk. Görev dağılımı yaptık. İkinci başkan olarak Aslan GÜNER’i seçtik. Sebatsporun şuan ki sıkıntısı eski dönemlerden gelen yönetici ve başkanlık yapmış kişilerin alacaklı gözükmeleri. Biz iki yol çizdik.İlk plan Akçaabat Sebatsporu yaşatıp,tekrar eski günlerine,profesyonel lige döndürmek.Bunu için de Aslan Beyle bir yol haritası çizdik.Eski başkanlık ve yöneticilik yapmış,bu kulüpte futbol oynamış kişilerle bir görüşme yaptık.Bu konuda görüştüğümüz bazı kişiler mesela Erkan AKBULUT kardeşimiz çok samimi duygularla bize sebatlı olduğunu ,ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.Olumlu sonuç bize göre.Onun haricinde eski başkanlardan Şenol AYVAZ 'a gittik.Şenol AYVAZ,pek yanaşmadı bu konuya.Ben alacağımı alacağım dedi.Tabi Şenol AYVAZ,bazı mahkemeleri devam eden dosyaları var.Sahtekarlık,vermediği paraları yönetim kurulu kararıyla hatta bazı yöneticilerin ima atmadan yerine imza atarak senetleri temliğe koydukları ,cezaevinde yattığı için ticaret hayatı bitmiş olan psikolojisi bozuk olan arkadaş olarak gördüğümüz için mağduriyetini gidermeye çalıştık.Fakat olumlu yaklaşmadı.Biz de onun işini mahkeme yoluyla halledeceğiz.Sonuca artık o mu katlanır biz mi bilemiyorum.

Sebat Haber-Peki bir B planımız var demiştiniz. Bu ikinci plan neydi?

Akçaabat Sebatspor' u yaşatmaya çalışacağız. Bunda da bizim gibi herkese görev düşüyor. İkinci plan eğer bu şekilde yaklaşımlar olmazsa biz kulübü yine kapatmayı düşünmüyoruz. Amatör kümede sürekli bir spor okulu gibi,7-8 yaşından başlayan kategori, amatör takım da dahil, sporcuların müsabakalara katılacak olduğu şekilde, sporcu yetiştirecek olduğu şekilde spor okulu düşünüyoruz. B planımız bu. Borçları ödemeden profesyonel lige çıkmanın bir mantığı yok çünkü.

Sebat Haber-Başkanım çok önemli bir nokta. Çünkü kamuoyunda birçok insan bu şekilde biliyor. Sebatspor şuan ki pozisyonda kapanırsa, Sebatsporun bütün alacaklılarına olan borcu kapanıyor. Böyle bir şeyin olmasının bir imkânı var mı? Bunu birinci ağızdan mahiyetini öğrenelim. Böyle bir şey söz konusu mu?

Şimdi insanlarımız yanlış biliyor. Sebatspor amatöre düştü. Şahsi alacakları olanların hiçbiri kulüp amatörde olduğu sürece para alamaz. Ama paraları da yanmaz. Ta ki profesyonel lige çıkana kadar. Kaç yılından borçlar başlamışsa o yıldan beri kimler yöneticilik yapmışsa, kaç yıl yapmışsa o kişilerden para alınıyor. Borç silinmesi gibi bir şey yok yani.

Sebat Haber-Şuan yaz okulları sezonu başlamadı. Ama nasıl bir kadro yapısı var?

Şuanda geçen yıl ki kadromuzdan henüz giden yok. Normal amatör liglerden daha geç başlıyoruz. Ekim aylarında başladığımızdan şuan kadromuz duruyor. Ama gidecek olanlar da olacaktır.

Sebat Haber-Başkanım Akçaabat Belediyesinin bu konuda desteği ne yönde?

Belediye şuan bir tek kulübün mazot giderini karşılıyor. Başka hiçbir yardımı yok. Belediye Başkanımızın sporla pek alakası yok sanırım. Deplasmanlara gidiyoruz. Gittiğimiz her kulüpte belediyesiz hiçbir kulüp yok. Trilyonlarca para yardımı yapılmakta. Bunun yanında tesisler yapmışlar. Misafirhaneler, yatakhaneler vs. Bizim Akçaabat Belediyesi'nde bu yok ne yazık ki!

Sebat Haber-Peki Başkanım son olarak biliyorsunuz belediyemiz yol kenarlarına park alanı yaptı Sebatspor' a vermek şartıyla. İlk etapta böyleydi. Ama hepimizin bildiği üzere bir şekilde bir ihale yaparak yaptığı ihaleyi de kılıfına uydurarak bunun şartla verdi. Tabi Sebatspor gelirinden mahrum oldu. Aşikâr ortada. Bu olayın böyle yapılışını nasıl karşıladınız?

Yani bu bana göre işin doğrusunu söylemek gerekirse Akçaabat şehir içimizin otopark olarak kullanılması hiç elverişli değil. Ama bunu bir kulübe gelir gelsin diye insanlar karşı çıkmamıştır. Çünkü vermeden otopark olarak kullanılsaydı insanlar hoş karşılamazdı, şikâyetçi olurlardı. Ama kulübe gelir geldiği için herkes sıcak karşıladı. Demek ki Belediyenin kafasında orayı ihaleye çıkarmak vardı. Ama Sebatspor üzerinden, kılıfına uydurarak böyle bir şey yaptı. Bir de şu var. Belediyede şahsım olarak ve yönetici arkadaşlarım olarak ne Belediye Başkanıyla ne belediyede çalışan kısım müdürleri veya herhangi personeliyle bugüne kadar hiçbir sıkıntımız olmadı. Ama yeni yönetim olarak başkanlığa geldiğimde 15 gün sonra belediye kulübe küçük bir kâğıt gönderdi.8 milyara yakın bir otopark borcu olduğu yazıyor kâğıtta. Şaşırdım. Gelir Müdürüne gidip kâğıdın ne anlama geldiğini sordum. Tütünspor' un 15 yıldır kullandığı otopark Sebatspor' un üzerine olduğu ve ilginçtir ki bu borcun ben yönetime geldiğimde önüme getiriliyor. Benim işlettiğim otoparkın kirasını ödeyip gerisini gereken kişilerin halletmesini söyledim.

Sebat Haber-Burada sizce bir arkniyet söz konusu olabilir mi?

Ben de bunu merak ediyorum. Soracağım da burada arkniyet Sebatspor 'a mı yoksa şahsım adına mı? Bunun açıklamasını Belediye 'den bizzat istiyorum.

Sebat Haber-Peki Başkanım teşekkürler…

Sebatspor Başkanı-Biz teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Başkanım, Öncelikle, Bizi, Kırmayıp, Röportaj, Teklifimizi, Geri, Çevirmediğiniz, İçin, Çok, Teşekkür, Ederim ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur