Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
ALI haberleri
 
KAHVECİOĞLU KURU TEMİZLEME
KAHVECİOĞLU HALI YIKAMA
30 Nisan 2024 Salı 19:40

 
LATİFOĞLU CAM BALKONDA KAMPANYA
KARAR VERMEDEN BİZDEN FİYAT ALIN
30 Nisan 2024 Salı 19:32

 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçaabat temsilciliği olarak eğitim, kültür ve sosyalfaaliyetlerimize devam ediyoruz.
29 Nisan 2024 Pazartesi 19:13

 
Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına çalışmaların büyük bir özveriyle sürdürüldüğünü söyledi.
29 Nisan 2024 Pazartesi 10:41

 
KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA
Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünce organize edilen ve 2-15 Mayıs tarihleri arasında 24.si düzenlenecek olan Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde iki oyun Akçaabat’ta tiyatro severlerle buluşacak.
27 Nisan 2024 Cumartesi 18:54

 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzköy Meslek Yüksek Okulu (MYO) için önemli bir müjdeyi duyurdu. Üniversitenin kuruluşundan bu yana 6 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Aşıkkutlu, Çarşıbaşı'ndaki yeni MYO'nun bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, Düzköy'deki MYO'nun ise aktif hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:11

 
FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI
Akçaabat’ta fındık bahçelerinde büyük sorun oluşturan kozalak akarı, dalkıran ve kahverengi kokarca ile ilgili saha çalışmaları aralıksız devam ediyor.
27 Nisan 2024 Cumartesi 08:42

 
BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında 2 yıl süre ile akredite edilmeye hak kazandı.
25 Nisan 2024 Perşembe 18:54

 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu ile Ankara’da organize edilen ‘Trabzon Tanıtım Günleri’ne katıldı.
25 Nisan 2024 Perşembe 08:34

 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz”
Trabzon AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediyesi’nin mali tablosu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, özellikle Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya tarafından kamuoyunu yanıltıcı bilgilerin paylaşıldığına dikkat çekerek, gerçek verileri paylaşma gerekliliğini vurguladı.
23 Nisan 2024 Salı 21:05

 
DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE:
2023 faaliyet raporunun görüşüldüğü büyükşehir belediye meclisinde söz alan Dr. Mustafa Çankaya tıpkı Akçaabat belediyesi faaliyet raporunda olduğu gibi 10 madde ile 2023 faaliyet raporu hakkında eleştirilerini ve sorularını dile getirdi.
22 Nisan 2024 Pazartesi 20:12

 
BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen konferansta ‘1915 Olayları’ olarak bilinen dönemde yaşanan süreç, tarihsel bağlamı ve güncel boyutuyla ele alındı.
22 Nisan 2024 Pazartesi 10:26

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Bugün, ülkemizin her köşesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümünü ve bir milletin istiklalini ve çocuk masumiyetini bir araya getiren Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir heyecanla kutluyoruz.
22 Nisan 2024 Pazartesi 09:39

 
MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI
Akçaabat Yeni Mahalle Harun Topsakal, çalışmalarına hızlı başladı.
21 Nisan 2024 Pazar 17:13

 
Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, 2023 yılında 7 bin 768 dış hat uçuşunun gerçekleştirildiği Trabzon’a bu turizm sezonunda da yeni direkt seferlerin başlatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Trabzon Havalimanında dış hatlar terminali ek binasının inşaatı bitmek üzere ve yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak.
18 Nisan 2024 Perşembe 20:01

 
TURAN MÜHENDİSLİK
KALİTE VE GÜVENİN ADRESİ
18 Nisan 2024 Perşembe 19:45

 
Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü
Tunalar Şirketler Topluluğu'nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen Otomotiv A.Ş, finansman ihtiyacı olan müşterilerine avantajlı faiz oranında kredi veya 12 aya kadar vadeli kredi kartıyla ödeme yapma imkanı sunuyor.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:19

 
KAHVECİOĞLU HALI YIKAMA
HALINIZIN YÜZÜNÜ DEĞİL "ÖZÜNÜ" TEMİZLİYOR.
16 Nisan 2024 Salı 18:38

 
ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
2023 faaliyet raporunun görüşüldüğü Akçaabat Belediye Meclisi toplantısında CHP grup sözcüsü Dr Mustafa Çankaya 10 başlık altında açıklamalarda bulundu.
15 Nisan 2024 Pazartesi 12:21

 
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
Seçim teşekkür çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Şalpazarı’na gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ilçe meydanında kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek, “Ağasar’ımızın desteği bizim için gurur kaynağıdır” dedi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:34

 
AKMESTEK ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK SATRANÇ ÇEKİŞMESİ
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri arasında gerçekleştirdiği Ramazan Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvanın galibi Mirhan Hacısalihoğlu oldu.
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:13

 
Çakırgöl’de 4 mevsim turizm için çalışmalar başlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Çakırgöl turizm alanında 4 mevsim turizm yapılmasına olanak sağlayacak çalışmalara yol haritası oluşturması amacıyla master plan ve fizibilite raporu hazırlanması için DOKA desteğiyle çalışma başlattı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 10:41

 
ALP ÖZEL EĞİTİM REHABİLİTASYON OKULLARI'NDAN ANLAMLI BULUŞMA
Alp Özel Eğitim Rehabilitasyon Okulları, Dünya Otizm Farkındalık Günü iftar programı düzenledi.
3 Nisan 2024 Çarşamba 15:18

 
Başkan Sarıalioğlu ile "Sağ Salim Yola Devam!"
DURMAK YOK SALİM SALİH SARIALİOĞLU İLE YOLA DEVAM!
2 Nisan 2024 Salı 17:10

 
Pfdk Sevkleri Açıklandı ..
Pfdk 3 Haftalık Gecikme İle Sevkleri Açıklandı ..
1 Nisan 2024 Pazartesi 13:52

 
YOMRA MUSTAFA BIYIK İLE DEVAM DEDİ
Yüzde 52 gibi yüksek bir oy oranı ile resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Yomra Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık Yomralılara teşekkür etti.
31 Mart 2024 Pazar 22:07

 
CHP Trabzon İlçe Başkanı Haluk Batmaz: “Seçim sonuçları seçimi noktalandırdı.
Şimdi ıslık imzaları alıyoruz. Elimizdeki veriler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayımız Ahmet Kaya’nın Ortahisar’da seçimi net bir şekilde aldığını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 21:02

 
Bal Ormanları İçin Arıcılara 2000 Adet Fidan Dağıtıldı
Orman Genel Müdürlüğü kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla birçok çalışma yürütmektedir bunlardan bir tanesi de arıcılık sektörünün desteklenmesi ve gelişimine yönelik çalışmalar yapmaktır
30 Mart 2024 Cumartesi 16:19

 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
BÜYÜK AKÇAABAT MİTİNGİ YAPILDI
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in, Cumhur İttifakı ortaklarıyla Akçaabat’ta düzenlediği Büyük Akçaabat Mitingi yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.
29 Mart 2024 Cuma 18:14

 
HAÇKALI’NIN KADROSU GENİŞLİYOR
Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerine yeni bir uzmanı dahil etti.
29 Mart 2024 Cuma 16:47

 
BAŞKAN EKİM KURU BETON SANTRALİNDE
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi Kuru Beton Santrali'ni ziyaret etti.
29 Mart 2024 Cuma 16:20

 
OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!”
CHP’li Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu: Her oy çok kıymetli, Akçaabat’a sahip çıkalım!
28 Mart 2024 Perşembe 15:48

 
DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'nın katılımıyla DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nde önemli bir tören düzenlendi. Törende, çalışma sezonunun açılışı gerçekleştirildi ve aynı zamanda eski Bölge Müdür Yardımcısı Necip İBA'nın isminin verildiği konferans salonunda anma toplantısı gerçekleştirildi.
28 Mart 2024 Perşembe 15:39

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR
Akçaabat İlçe Halk kütüphanesi tarafından 60. Kütüphane Haftası nedeniyle organize edilen “İçimdeki Kütüphane” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:54

 
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı!
Trabzon Valiliği, 31 Mart yerel seçim öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.
27 Mart 2024 Çarşamba 10:15

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
Kağan Mumcu Çaykara'da Sewçim Çalışmalarına Katıldı
23 Mart 2024 Cumartesi 18:03

 
Dr. Çankaya Işıklarda
Akçaabat CHP 1. Sıra Belediye Meclis üyesi adayı çene cerrahı Dr. Mustafa Çankaya seçim çalışmaları kapsamında Işıklar mahallesindeydi.
22 Mart 2024 Cuma 19:16

 
AKÇAABAT DAHA MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta yapacağı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını anlattı.
22 Mart 2024 Cuma 17:38

 
AGD SİYER-İ NEBİ SINAVI KAYITLARI BAŞLADI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) gençlik merkezli çalışmalara devam ediyor.
22 Mart 2024 Cuma 10:55

 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Gedikli, Akçaabat Balıkhanesini ziyaret etti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:36

 
Aydın’a, Gürbulak ve Doğançay büyük güç verdi
DESTEK BİZDENÇALIŞMAK SİZDEN
21 Mart 2024 Perşembe 17:07

 
GEDİKLİ, ZİYARETLERİYLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
İYİ Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 18:15

 
Ali Sürmen: Trabzon'da emniyet ve adli facia yaşandı! Sırtınızdaki formayı çıkarın...
Trabzonspor eski Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından, olayı soruşturan adli ve emniyet personeline yüklendi.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:42

 
BAŞKAN EKİM DURMAK BİLMİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:36

 
OSMAN KALYONCU SİTE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmaları kapsamında Yaylacık Mahallesi İlk Adım Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
19 Mart 2024 Salı 16:50

 
SPOR AKÇAABAT’TA ÖNCELİKTİR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sporu geliştirecek birçok faaliyete imza atarken aynı zamanda da sporu ve sporcuyu destekleyerek örnek teşkil ediyor.
19 Mart 2024 Salı 07:04

 
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye başkanı adayı Samet Ayvaz dan çok anlamlı mesaj; kitaplara yazılan değil topraklara yazılan yerin adıdır Çanakkale
Ayvaz verdiği mesajda şunları ifade etti.Türk tarihinin unutulmaz destanı Çanakkale Zaferi , bir gün değil her gün hatırda olmalı unutulmamalı.
18 Mart 2024 Pazartesi 14:16

 
GEDİKLİ, AKÇAABAT’I DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYOR
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkanı Erol Gedikli, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:41

 
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Akçaabat'ın merakla beklediği yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:27

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’dan dikkat çeken projeler..
Mübarek Ramazan ayı içinde bulunmamız münasebetiyle seçim çalışmaları sahura kadar devam ediyor. Tüm adaylar sabahın erken saatlerinden, sahur vaktine kadar seçmene kendini anlatıyor, projelerini ifade ediyor. Onlardan 31 Mart için destek istiyor.
15 Mart 2024 Cuma 17:01

 
ERBAKAN AKÇAABAT 'TA
Yeniden Rafah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan seçim faaliyetlerine katımak üzere Trabzon'a geldi.
14 Mart 2024 Perşembe 17:53

 
HAÇKALI BABA DEVLET HASTANESİ, KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, sağlık çalışanlarına yeni bir ekleme daha yaparak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
14 Mart 2024 Perşembe 17:44

 
GEDİKLİ, AKÇAABAT İÇİN DESTEK İSTİYOR
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
13 Mart 2024 Çarşamba 16:46

 
ULUSAL YARIŞMAYLA“61” ÖLÜMSÜZLEŞECEK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.
13 Mart 2024 Çarşamba 16:16

 
BTP li Ayvaz; Cumhuriyet’le Yaşıt Renklerimize Sevdalıyız, Aşığız..
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat belediye başkanı adayı Samet Ayvaz,TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sebat Gençlik, Adana FK 1954 galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
12 Mart 2024 Salı 13:06

 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
TARİHİ AVRASYA PAZARI TÖRENLE AÇILDI
Trabzon’da 1989 yılında kurulan ve sürekli olarak yer değişikliği yapmak zorunda kalan ‘Tarihi Avrasya Pazarı’, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu döneminde kalıcı mekânına kavuştu.
9 Mart 2024 Cumartesi 12:02

 
KALYONCU, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmalarını sürdürüyor
9 Mart 2024 Cumartesi 00:22

 
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu:LİYAKATLI KADROLARLA AKÇAABAT’I YÖNETECEĞİZ
Kalyoncu, “Akçaabat’ımızı liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. İlk yapılacak işte bu liyakatli davranışın ortaya koyduğu bürokratik arkadaşlarla çalışmak. Herkes işini çok iyi bilecek” dedi
7 Mart 2024 Perşembe 19:24

 
BTP ADAYI SAMET AYVAZ: “VAR BİR HAYALİMİZ”
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimler dolayısıyla tüm adaylar sahada çalışmalarına devam ediyor.
7 Mart 2024 Perşembe 19:08

 
HASTANE YÖNETİCİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ
Akçaabat Haçkalı Baba Hastanesi Çalışan yöneticiler, hekimler ve diğer sağlık çalışanları tarafından verildi.
5 Mart 2024 Salı 18:48

 
LİVA DÜZLÜK’DE DÜZENLENEN KAR FESTİVALİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclis Üyesi adayları ve Partililer Liva Düzlük ’de düzenlenen kar festivaline katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:02

 
Yeniden REFAHIN VAKTİ GELDİ
Yeniden Refah Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Resul Altın seçim çalışmalarına köylerde devam ediyor.
4 Mart 2024 Pazartesi 18:37

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ARAZİDE ARONYA ÜRETİCİLERİNE UYGULAMALI BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim ve yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundular;
2 Mart 2024 Cumartesi 09:13

 
BARÜ’de iç ve dış paydaşlarla sürdürülebilirlik hedefleri değerlendirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında iç ve dış paydaşlar ile görüş alışverişinde bulunularak sürdürülebilir gelişim hedefiyle atılacak adımlar değerlendirildi.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:48

 
AKÇAABAT’TA ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMIYOR.
Trabzon Valiliği ile Akçaabat Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Yıldızlı Mahalle’mizin üst kısmındaki bina, restore edilerek öğrenim çağı dışına çıkmış özel bireyler için eğitim merkezi haline getirildi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 18:38

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterine Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler.
27 Şubat 2024 Salı 17:54

 
Hüseyin Baş: Atatürk karşıtlığı bir ajanlık faaliyetidir
BTP’nin Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik ve Yalova adayları Bursa’da düzenlenen programla tanıtıldı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:53

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
KALYONCU’DAN GENÇLERE MESAJ: "AKÇAABAT'I AYAĞA KALDIRACAĞIZ"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ederken, mahalleli gençlerle de özel olarak görüşüyor.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:29

 
GEDİKLİ: AKÇAABAT DEĞİŞİM İSTİYOR
İYİ Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
24 Şubat 2024 Cumartesi 18:54

 
Çebi’den kurtuluş yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 10:35

 
HALİS GÜNEŞ SEBAT HABER TV'DE
HALİS GÜNEŞ BU AKŞAM SEBAT HABERF TY'YE KONUK KONUK OLUYOR
23 Şubat 2024 Cuma 18:03

 
Patlama sesi ilgili yapılan açıklama şu şekilde.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinin açıklarındaki patlama ile ilgili valilikten açıklama yapıldı.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:59

 
OSMAN KALYONCU, AKÇAABAT KENT KONSEYİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat Kent Konseyi'ni ziyaret ederek Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve konsey üyeleriyle bir araya geldi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:36

 
BAŞHEKİM YÜKÜNÇ: “MÜKEMMELE YAKINIZ”
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yöneticileri, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek hastanede yürütülen çalışmaları paylaştı.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:32

 
AKÇAKALE KALESİ TURİZMİN MERKEZİ OLACAK
750 yıllık tarihi geçmişi olan ve Akçaabat’ın batısında yer alan Akçakale Kalesi’nde Akçaabat Belediyesi tarafından yaptırılan kazı çalışmaları tamamlandı.
20 Şubat 2024 Salı 10:02

 
HALİS GÜNEŞ'TEN KAYMAKAMA ZİYARET
İŞ İNSANI HALİS GÜNEŞ'TEN KAYMAKAMA ZİYARET
19 Şubat 2024 Pazartesi 20:12

 
-O yoksa doğalgaz yok, O varsa doğalgaz faturasını ödeyecek para yok!
-Bütün Türkiye'yi Tayyibistan mı yapalım?
19 Şubat 2024 Pazartesi 10:24

 
GEDİKLİ, MAHALLE MAHALLE HALKLA BULUŞUYOR
Akçaabat’ın İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmaya devam ediyor.
16 Şubat 2024 Cuma 19:56

 
MUHTAR BİRİNCİ’DEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI
Çiçeklidüz Mahalle Muhtarı Mustafa Birinci , 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
16 Şubat 2024 Cuma 19:33

 
AKÇAABAT’TA FUTSOL TURNUVASI SONA ERDİ
17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri kapsamında Futsal Turnuvası düzenlendi.
16 Şubat 2024 Cuma 19:10

 
DOLMUŞA ZAM GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda, dolmuş ve taksilere uygulanan ücretlere zam yapıldı.
16 Şubat 2024 Cuma 18:53

 
BAŞKAN EKİM’DEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
16 Şubat 2024 Cuma 09:23

 
KALYONCU, SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi.
15 Şubat 2024 Perşembe 20:41

 
Otopark ve Pazar Yeri İnşaatında Sona Doğru
Kapalı Otopark ve Pazar Yeri İnşaatında sona gelindi.
15 Şubat 2024 Perşembe 20:37

 
AKÇAABAT'TA 106. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi organizesinde 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat merkezinde ''Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm: Doğu Karadeniz’de İşgal Ve Göçün Acıları'' adlı konferans düzenlendi.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
Trabzon’un Akçaabat İlçe Merkezi Derelerinde Islah Çalışmaları Devam Ediyor
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.
14 Şubat 2024 Çarşamba 17:53

 
BAŞKAN EKİM’E HALKTAN TAM DESTEK
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı olarak tekrar açıklanan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim adaylığının açıklandığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13 Şubat 2024 Salı 12:37

 
GEDİKLİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Yerel seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:33

 
Düzköy için birleşme zamanı
Cumhur İttifakı Düzköy Belediye Başkan Adayı Selim Çelenk seçim çalışmalarına rüzgar gibi sürdürüyor.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:41

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN FARKINDALIK YARATAN KONFERANS
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:29

 
GEDİKLİ, YAYLACIK DÖRTYOL ESNAFIYLA
İYİ Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Erol Gedikli, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
8 Şubat 2024 Perşembe 13:45

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur