Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Merkezini haberleri
 
AKÇAABAT PROTOKOLÜNDEN EMNİYETİN TAŞINACAĞI BİNAYA İNCELEME
Akçaabat'ın önde gelen isimleri, bir süredir Yaylacık Mahallesi sahilinde hizmet veren polis merkezinin geçici olarak taşınacağı Akçaabatlılar Vakfı’na ait hizmet binasını inceledi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:37

 
ÖĞRENCİLER "TOPRAK ANA"KÖY YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER
Akçaabat Anadolu Lisesi Mersin Toprak Ana Köy Yaşam Merkezini Ziyaret Ettiler
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:33

 
“100 YILLIK İHTİYACA CEVAP VERECEK OLAN TRAFO MERKEZİ İNŞAATI ÇALIŞMALARI, AKÇAABAT’IMIZDA HIZLA DEVAM EDİYOR.”
Bir süre önce ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanılan trafo merkezi hızla yükseliyor. İlçemizin yanı sıra yaygın bir sahada önemli bir eksiğe cevap verecek olan trafo merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, Şinik Organize Sanayi Bölgesi alanına kurulan 154 kV trafo merkezinin 81 milyon liraya mal olacağını belirterek ihtiyacını karşılayacağı alan bakımından yatırımın önemine vurgu yaptı.
21 Mart 2023 Salı 17:16

 
Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu'ndan Ziyaret
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Akçaabat Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti.
15 Şubat 2023 Çarşamba 18:37

 
İMAMOĞLU VE AKŞENER GÜMÜŞHANE'DE
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, eski Gümüşhane Belediye Başkanı ve Milletvekili Mustafa Canlı anısına yaptırdığı Bilim ve Sanat Merkezinin açılışı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla bugün yapıldı
20 Ekim 2022 Perşembe 15:24

 
AKÇAABAT’TA ÖZEL BİREYLERE TAM DONANIMLI OKUL
Trabzon Valiliği, Akçaabat Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrenim çağının dışına çıkmış özel gereksinimli bireyler için tam donanımlı eğitim merkezinin açılışı yapıldı.
12 Mayıs 2022 Perşembe 15:47

 
Ortahisar Belediyesi Alzheimer hastaları için terapi merkezi kuracak
Ortahisar Belediyesi ile Türk Kadınlar Konseyi Derneği ortaklaşa olarak Trabzon’da ilk kez, ilk ve orta seviye Alzheimer hastalarına yönelik terapi merkezini hayata geçirecek.
20 Ocak 2022 Perşembe 17:44

 
AKÇAABATLILAR VAKFINDA YOĞUN MESAİ
Akçaabatlılar Vakfı Kurban Bayramında yoğun mesai yaptı. Kurban Bayramı vesilesiyle memleketlerine gelen Akçaabatlı gurbetçiler Akçaabatlılar Vakfı Genel Merkezini ziyaret ettiler.
25 Temmuz 2021 Pazar 23:46

 
Başkan Genç, Vali Ustaoğlu’na İyilik Kapısı’nı anlattı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte ‘Hisaray İyilik Kapısı’ merkezini ziyaret etti.
27 Nisan 2021 Salı 16:42

 
Çalıştaya Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir katıldı.
ASKON Anadolu Aslanları iş Adamları Derneği Genel Merkezinin düzenlemiş olduğu 2nci çalıştay tüm şubelerin katılımı ile Antalya’da gerçekleştirildi.
18 Kasım 2019 Pazartesi 14:37

 
YOMRA’YI BAYRAKLARLA SÜSLEDİ
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’ye düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı nedeniyle ilçe merkezini Türk bayrakları ile süsledi.
10 Ekim 2019 Perşembe 19:06

 
KENT KONSEYİNDEN BASIN AÇIKLAMASI
Akçaabat Kent Konseyi Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezinin şehrimizden taşınmasına karşı basın açıklaması yaptı.
26 Nisan 2019 Cuma 19:46

 
AK Parti Trabzon'da batıdan başladı!
AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve adayları Milletvekili Muhammet Balta, önderliğinde Trabzon şehir merkezinin batısında yer alan ilçelere turladı.
26 Haziran 2018 Salı 19:32

 
Büyükşehir üretiyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ayasofya Yöresel El Sanatları Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerle sohbet etti.
28 Mayıs 2018 Pazartesi 15:53

 
BİLİM MERKEZİ’NİN YERİ BELLİ OLDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun vaatleri arasında bulunan Bilim Merkezi’nin yapılacağı alan belli oldu. Başkan Gümrükçüoğlu TÜBİTAK tarafından onaylanan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın son yönetmeliğine göre hazırlanan Bilim Merkezinin sahilde 100. Yıl Parkının kuzeyinde karayolunun alt kısmında yapılacağını söyledi.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:38

 
ORTAHİSAR KURS MERKEZİNDEN BÜYÜK DESTEK
Milli Eğitim Bakanlığı koordinatörlüğünde, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın ülke genelinde başlattığı, illerde Valiler ve eşleri himayelerinde yürütülen okuma yazma seferberliği projesi kapsamında Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuz’un eşi hanımefendi Şengül Yavuz, Ortahisar Belediyesi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliğinde açılan Ortahisar Belediyesi el sanatları kurs merkezini ziyaret ederek proje hakkında kadınlara bilgi verdi.
9 Şubat 2018 Cuma 18:17

 
AKÇAABAT'A DEV PROJE
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Işıklar suyunu Akçaabat’a getirecek ve ilçe merkezinin tamamında atık suları ileri düzeyde biyolojik arıtmaya tabi tutacak olan 105 milyon TL maliyetli Akçaabat Su ve Atıksu Projesinin 56 milyon TL’lik kısmını sahaya uyguladı.
18 Kasım 2017 Cumartesi 17:10

 
KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çekiyor. İlçede yıllardır eksikliği hissedilen kültür merkezinin yapımına başlatıldı.
16 Ekim 2017 Pazartesi 18:05

 
Akşenerciler 3'e Bölündü
Akşener hareketinin Trabzon kanadı, şehir içinde üçe bölündü. Üz ayrı gruplaşma ile teşkilat nasıl oluşacak, hakikaten yeni partinin Ankara genel merkezini zora sokmuş durumda. Koray Aydın’ın teşkilatların başına getirilmesi ile Trabzon bir karıştı.
8 Eylül 2017 Cuma 21:50

 
Baharın Renkleri Sokaklarda
Akçaabat Belediyesi, kent merkezinin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile cadde ve sokaklara baharın renklerini taşıyor.
7 Temmuz 2017 Cuma 17:03

 
Sokak hayvanları yaşasın diye…
Ortahisar ilçesinin Çağlayan Mahallesi Kendirli Mevkiinde inşa edilen Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezini denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ”Avrupa ve dünya ülkelerinde olduğu gibi hayvanları bu dünyadan ayırmak için değil, yaşatmak için bu tesisi inşa ediyoruz” dedi.
19 Haziran 2017 Pazartesi 16:24

 
Özel araçlarımızla trafiğe çıkmayalım
Kar mücadelesi için oluşturulan Kriz Merkezini gece yarısı ziyaret ederek görev başındaki mesai arkadaşlarına tatlı ikramında bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlardan 3 gün boyunca özel araçlarını kullanmamalarını istedi.
31 Ocak 2017 Salı 06:47

 
Gümüşhane'ye kar yağdı.
Gümüşhane’de dün gece yarısı gerçekleşen kar yağışının ardından kent merkezinin hakim zirveleri beyaza bürünürken, Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerini kar kapladı.
1 Kasım 2016 Salı 18:55

 
Akyazı tünellerinde sona doğru!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden ve toplamda 1,5 milyar TL’ye mal olması planlanan Kanuni Bulvarı’nın Trabzon şehir merkezini iki kat büyüteceğini ifade etti.
29 Mart 2016 Salı 19:34

 
Kültür Merkezi Projesi Tamamlandı.
-BAŞKAN KOÇHAN, “İLÇEMİZİN EN BÜYÜK EKSİĞİ OLAN KÜLTÜR MERKEZİNİ YAPIYORUZ”
19 Ocak 2016 Salı 07:52

 
AKS Grup Merkezini Neden İstanbul'a Taşıdı?
Trabzon’da Turizm, Gıda ve İnşaat sektörü ile ticaret yapan iş adamı AKS Grup sahibi ve yönetim kurulu başkanı Emre Aksoy AKS Grup firmasının merkezini İstanbul’a taşıdı.
27 Kasım 2015 Cuma 07:15

 
Milletvekili adayı Akçaabat’ın Esnafını geziyor.
AK Parti Trabzon 5. sıra Milletvekili adayı Nihat Tosun, seçim koordinasyon merkezinin programları çerçevesinde, Akçaabat’ta seçim ziyaretleri kapsamında esnafını ziyaret etti.
27 Nisan 2015 Pazartesi 18:05

 
Milletvekili adayı Akçaabat’ın sorunlarını dinledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Nihat Tosun, seçim koordinasyon merkezinin programları çerçevesinde, Akçaabat’ta kurulan salı Pazarı esnafını ziyaret etti.
21 Nisan 2015 Salı 20:59

 
Akçaabat Ülkü Ocakları, Ülkü evlerini açıtı!‏
Ülkü Ocakları Genel Merkezinin başlattığı Ülkü Evleri projesi Akçaabat'ta da hayata geçti.
28 Eylül 2014 Pazar 13:50

 
Bıyıklıoğlu Akçaabat'ı Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, il seçim koordinasyon merkezinin programları kapsamında Akçaabat’ı ziyaret etti.
31 Temmuz 2014 Perşembe 20:35

 
Trabzon'da yine elektrik kesintisi!
Trabzon'da, il merkezinin yanı sıra Araklı, Çarşıbaşı ve Vakfıkebir ilçelerindeki bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
19 Temmuz 2014 Cumartesi 13:49

 
Trafo Restleşmesi
TEİAŞ Akyazı’da kuracağı trafo merkezinin hattını orman alanı içinden geçirmek isteyince Orman Bölge Müdürlüğü’nün engeline takıldı.
21 Nisan 2014 Pazartesi 10:51

 
Siyaset Akademisi Akçaabat’ta!
Ak Parti genel merkezinin planladığı Akçaabat ilçe başkanlığının isteği üzerine gerçekleştirilecek olan Akademi yrel yönetimler programı 20 Eylül Cuma günü başlayacak.
6 Eylül 2013 Cuma 20:18

 
Söğütlü Ak Parti Belde Teşkilatı’ndan Ziyaretler‏
SÖGÜTLÜ AKPARTİ BELDE TEŞKİLAT BAŞKANI MUHAMMET KÖSE VE BERABERİNDE SÖGÜTLÜ BELDE TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİ VE SÖGÜTLÜ BELEDİYESİ AKPARTİ MECLİS ÜYESİ ÖMER HACI ALİ OĞLU VE MEHMET SALİH HACISALİHOĞLU İLE HAÇKALI BABA DEVLET HASTASİNE VE SÖGÜTLÜYE TAŞINAN HALK EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ..
22 Kasım 2012 Perşembe 14:34

 
Vuslat Gecesinde Salona Sığmadılar.
Trabzon Gençlik Hareketi Derneğinin düzenlediği Vuslat Gecesinde Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinin büyük salonuna sığmadı.
20 Kasım 2012 Salı 13:29

 
MHP’li Kadınlardan Anlamlı Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Kadın Kolları üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiler.
28 Aralık 2010 Salı 12:14

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur